miketra Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χρόνια πολλά! Εμένα είναι ήδη Αθήνα, μέχρι Παρασκευή πιστεύω ότι θα το έχω :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χριστός Ανέστη Απο 7/4 και το δικο μου είναι στο αεροδρομιο! Και ενα κουπονακι για το presale του Gearbest(σε μαυρο) στα 180,99$ "Z1GB" Προσοχή είναι για 24 Απριλίου το presale για το μαυρο. Μάλλον ξεπουλησε το μαυρακι, σε άσπρο έχει και λειτουργει και το κουπόνι(κάντε βέβαια και μια ερώτηση στο νήμα του gearbest για την διαθεσιμοτητα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τελικά απ οτι φαίνεται ο φακός του δεν είναι ο sony imx 214 exmor rs αλλά είναι όπως λέγανε ο omnivision OV8865(όχι απαραίτητα κακός φακός)! [ATTACH]59516[/ATTACH] Έτσι τουλάχιστον λένε σε κάποια review,επίσης λένε οτι μάλλον δεν έχει gorilla glas 3 http://www.technoviel.de/2015/04/kingzone-z1-unboxing-des-mt6752-phablets/ Το κινητό μπορεί να βγει εντέλει πολύ καλό αλλά εγώ δεν θα ξανά αγόραζα απο δαυτους :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Σε γενικες γραμμες το κινητο ειναι οκ αλλα σιγουρα οχι αυτο που υποσχεται.Και εμενα αυτο βγαζει omnivision OV8865 η μπαταρια του δεν ειναι με τιποτα 3500 mAh με αρκετη χρηση κραταει μια μερα,το σημα κινητης δεν το λες ιδιαιτερα δυνατο και εχει φαει και καποια κολληματα κανοντας επανεκκίνηση μονο του .σε αλλη τιμουλα πιστευω θα ηταν πολυ καλη αγορα αλλα σιγουρα δεν ειναι οτι υποσχεται Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Έχουμε κανένα μικρό review παιδιά για το κινητό; Κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Σημερα παρελαβα το κινητο και τωρα ειμαι στη διαδικασια σεταρισματος. Ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη,wifi πολυ δυνατο,σημα κινητης μετριο προς καλο(θα το ηθελα λιγο πιο δυνατο αλλα δεν εχει προβλημα αποσυνδεσεων)! Το design του κινητού είναι ενα επίπεδο επανω απ τον ανταγωνισμό,κι αν αυτοι εκεί στην kingzone δεν ηταν τόσο ψεύτες το κινητό θα ηταν κορυφαίο VFM! Περισσότερα σε λιγες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Παραλαβη και απο μενα σημερα...Ολα καλα προς το παρον.:) 22:40 Eτοιμο ροοταρισμενο με Rootgenius, παραθετω φωτο. Edited April 23, 2015 by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Φωτογραφιες μετα το ροοταρισμα.:) Edited April 24, 2015 by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Κατάφερα και πήρα backup με την stock recovery,αν και τα χρειαστηκα σε κάποια φαση γιατί κόλλησε για κάνα πεντάλεπτο και φοβήθηκα μην πήγαινα για softbrick! Έχει περίεργο τροπο λειτουργιας η stock recovery(αν και στα Αγγλικά):eek: Κατα τ'αλλα έγινε root εύκολα με kingo root και μετα εγκατασταθηκε supersu,xposed framework και gravitybox,και τώρα δουλεύει τέλεια! Ενα θεματακι που έχω είναι οτι στην δεύτερη κάρτα(vodafone)αργεί να πάρει τηλέφωνο,λες και τραβάει όλο το σήμα η πρώτη(cosmote) όταν είναι ενεργοποιημενα τα δεδομένα και επίσης δεν με ακούνε μερικές φορες παλι μονο απο την δεύτερη καρτα,μου το έκανε 4-5 φορες στη δουλεια σε περιοχή με όχι και τόσο καλη καλυψη(ίσως να φταίνε και τα μηχανηματα)! Όταν είναι απενεργοποιημένα τα δεδομένα δεν μου το έχει κανει καθόλου. Κάτι περίεργο έχουν κανει με τις κεραίες εκεί στην kingzone,πάντως τα δεδομένα πάνε βολίδα με το z1! Η φωτογραφική την μέρα είναι πολυ καλη μπορω να πω και την νυχτα απλα καλη. Ρε σεις μπας και αυτά τα στοιχεια που βγάζει για την κάμερα είναι απο καμια παλιότερη rom τις kingzone και απλα την περάσανε χωρίς να τα σβήσουν? Αν και τελευταια διαβάζω οτι ο αισθητήρας της sony(imx 214)δεν έχει βγει καλά καλά στην παραγωγη ακόμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Κατάφερα και πήρα backup με την stock recovery,αν και τα χρειαστηκα σε κάποια φαση γιατί κόλλησε για κάνα πεντάλεπτο και φοβήθηκα μην πήγαινα για softbrick! Έχει περίεργο τροπο λειτουργιας η stock recovery(αν και στα Αγγλικά):eek: Κατα τ'αλλα έγινε root εύκολα με kingo root και μετα εγκατασταθηκε supersu,xposed framework και gravitybox,και τώρα δουλεύει τέλεια! Ενα θεματακι που έχω είναι οτι στην δεύτερη κάρτα(vodafone)αργεί να πάρει τηλέφωνο,λες και τραβάει όλο το σήμα η πρώτη(cosmote) όταν είναι ενεργοποιημενα τα δεδομένα και επίσης δεν με ακούνε μερικές φορες παλι μονο απο την δεύτερη καρτα,μου το έκανε 4-5 φορες στη δουλεια σε περιοχή με όχι και τόσο καλη καλυψη(ίσως να φταίνε και τα μηχανηματα)! Όταν είναι απενεργοποιημένα τα δεδομένα δεν μου το έχει κανει καθόλου. Κάτι περίεργο έχουν κανει με τις κεραίες εκεί στην kingzone,πάντως τα δεδομένα πάνε βολίδα με το z1! Η φωτογραφική την μέρα είναι πολυ καλη μπορω να πω και την νυχτα απλα καλη. Ρε σεις μπας και αυτά τα στοιχεια που βγάζει για την κάμερα είναι απο καμια παλιότερη rom τις kingzone και απλα την περάσανε χωρίς να τα σβήσουν? Αν και τελευταια διαβάζω οτι ο αισθητήρας της sony(imx 214)δεν έχει βγει καλά καλά στην παραγωγη ακόμα :p Dimi καλησπερα...με ποια εφαρμογη ανοιγεις την καμερα? εχω κατεβασει την Best camera αλλα δεν βλεπω να χαμπαριαζει ιδιαιτερα.Αντιθετως στο Ν3 plus ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Αν θες ανεβασε καμια φωτο, ευχαριστω.Σηκωσε και κανενα σκορ απο antutu να δουμε Edited April 25, 2015 by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Πιο πολύ χρησιμοποιώ την stock αλλά έχω και την snapit 4.1 Το πρωτο σετ είναι με stock,μια στο αυτόματο και μια hdr [ATTACH]60068[/ATTACH][ATTACH]60069[/ATTACH] Και ενα σετ με snapit [ATTACH]60070[/ATTACH][ATTACH]60071[/ATTACH] Και ενα σκορ antutu [ATTACH]60072[/ATTACH] Και το φρέσκο hands on του myphone :D http://www.myphone.gr/d/kingzone/z1.485/hands-on/ Edited April 26, 2015 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Γεια χαρα...Μην σου πω οτι με την στοκ με το hdr ειναι η καλυτερη!!! Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εσενα πια rom εχει?Εμενα εχει την 11/3 και νομιζω κυκλοφορει στο needrom ενα update 19/3,αλλα απο ota τιποτα ακόμα! Οντως και μενα μου φαίνεται η stock με hdr καλυτερη,αλλα δεν εχω κανει τεστ με διάφορες εφαρμογες ακομα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Με την 19-3 με ηρθε εμενα.Μετα απο πειραματα που εκανα διαπιστωσα οτι οταν χρησιμοποιω μονο την στοκ χωρις να εχω αλλες εφαρμογες για φωτογραφιες απο το google οι φωτογραφιες βγαινουν πολυ καθαροτερες. Το μονο που δεν θυμαμαι ειναι τι εκανα στο Ν3 PLUS και η ποιοτητα video ειναι mp4 ενω εδω στο Ζ1 ειναι 3gp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πιο πολύ χρησιμοποιώ την stock αλλά έχω και την snapit 4.1 Το πρωτο σετ είναι με stock,μια στο αυτόματο και μια hdr [ATTACH]60068[/ATTACH][ATTACH]60069[/ATTACH] Και ενα σετ με snapit [ATTACH]60070[/ATTACH][ATTACH]60071[/ATTACH] Και ενα σκορ antutu [ATTACH]60072[/ATTACH] Και το φρέσκο hands on του myphone :D http://www.myphone.gr/d/kingzone/z1.485/hands-on/ Ροζαλια βλεπω στο κεντρο της φωτογραφιας :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ροζαλια βλεπω στο κεντρο της φωτογραφιας :( Παιδια...Ξεκολλατε, smartphone εχουμε παρει οχι καμια NIKON!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ούτε Nikon μπορεί να είναι το κινητό, αλλά ούτε και τέτοιο χάλι. Αν και η κοκκινίλα πρέπει να είναι ελλάτωμα του συγκεκριμένου κινητού, δεν νομίζω να είναι όλα έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Μη γράφετε οτι σας κατεβει στο κεφάλι ρε σεις :eek: Τώρα βλέπετε την Ροζαλία? [ATTACH]60176[/ATTACH] Και μια βραδυνή σε όχι απόλυτο σκοτάδι! [ATTACH]60177[/ATTACH] Edited April 28, 2015 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Φιλε μου σημερα περασα απο εκει και οντως υπαρχει κοκκινη ασφαλτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τράβα φωτογραφία έναν άσπρο τοίχο, εκεί θα καταλάβεις αν έχει όντως κοκκινίλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Άσπρο τοίχο απο αύριο (θα κάνω μια επίσκεψη στην Αγια Ειρήνη)! Γεύση απ τα χειροποίητα μας kingzone :p http://youtube.com/watch?v=U2bBiLE2t1A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Άσπρο τοίχο απο αύριο (θα κάνω μια επίσκεψη στην Αγια Ειρήνη)! Γεύση απ τα χειροποίητα μας kingzone :p http://youtube.com/watch?v=U2bBiLE2t1A Μου κάνει εντύπωση που σε κανένα από τα βίντεο του είδους που έχουμε δει (και από άλλους κινεζο-κατασκευαστές) κανείς στη γραμμη παραγωγής δε φοράει γάντια (για το λίπος από τα δάχτυλα)... Ποια να είναι άραγε τα tablet που δείχνει στην αρχή του βίντεο - από το ίδιο εργοστάσιο προφανώς που φτιάχνει και τα Kingzone...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Άσπρο τοίχο απο αύριο (θα κάνω μια επίσκεψη στην Αγια Ειρήνη)! Γεύση απ τα χειροποίητα μας kingzone :p http://youtube.com/watch?v=U2bBiLE2t1A Θεε μου τι αγοραζουμε!! Τελειως προχειροτητα λεμε, σαν κατι μαγαζακια που φτιαχνουν ηλεκτρονικα. Αυτα ολα που ειδα εχουν πιστοποιηση CE κ FCC ???? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Θεε μου τι αγοραζουμε!! Τελειως προχειροτητα λεμε, σαν κατι μαγαζακια που φτιαχνουν ηλεκτρονικα. Αυτα ολα που ειδα εχουν πιστοποιηση CE κ FCC ???? Και να φανταστείτε οτι απο οτι λένε έτσι(και χειροτερα)δουλεύουν και οι μεγαλες εταιριες. Δεν το λέω εγώ αυτό το λένε κάτι gsmarena κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ήρθε σε κανεναν OTA update? Έχουν βγει 3-4 με τελευταια την 5/5/15,αλλά εμένα δεν έχει ερθει τίποτα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts