mol Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Η νεα του wash and go! Xωρις μπλα μπλα.... Απλα ασχετη....:mad: πραγματικά αυτή η διαφήμηση ειναι για :X απορώ ποιός την σκέφτηκε και ποιός αποφάσισε (γιατi κάποιος έδωσε το οκ) να κυκλοφορήσει στην τηλεόραση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Και αυτές της microland με τον αντιπαθητικό τον Λάλα.Σε όποια σελίδα και να μπεις την βλέπεις.Έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Και αυτές της microland με τον αντιπαθητικό τον Λάλα.Σε όποια σελίδα και να μπεις την βλέπεις.Έλεος. Έχεις δίκιο και δυστυχώς επισκέπτομαι συχνά σελίδες που την έχουν:wacko:.Επίσης σιχαίνομαι την καινούργια της Coca Cola με το "μπρρρρρρρρρρ...".Ελεος πια επίτηδες το κάνουν και είναι όλες σχεδόν οι διαφημίσεις τους για τα σκουπίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Γιατι ρε?Πλακα εχει η διαφημιση με το μπρρρρρρρρρρρρ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Γιατι ρε?Πλακα εχει η διαφημιση με το μπρρρρρρρρρρρρ:lol: Άθλιες, χαζοαμερικάνικες διαφημίσεις.Δεν έχει βγάλει καμμιά έξυπνη, απο america...:shifty: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Γιατι ρε?Πλακα εχει η διαφημιση με το μπρρρρρρρρρρρρ:lol: Α σε αυτό δεν δέχομαι κουβέντα:nagger:.Είναι πραγματικά ελεεινή διαφήμιση.Από τις πιο χαζές που έχει βγάλει πότε η Coca Cola:down:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Α σε αυτό δεν δέχομαι κουβέντα:nagger:.Είναι πραγματικά ελεεινή διαφήμιση.Από τις πιο χαζές που έχει βγάλει πότε η Coca Cola:down:.Γιατι αυτη με την coca cola light που ελεγε σηκωστε το χερι σας κλπ καλυτερη ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Γιατι αυτη με την coca cola light που ελεγε σηκωστε το χερι σας κλπ καλυτερη ηταν? Κοίτα όλες σχεδόν έχουν τα μαύρα τους τα χάλια.Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ πια είναι λιγότερο κακόγουστη και χαζή:happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Γιατι αυτη με την coca cola light που ελεγε σηκωστε το χερι σας κλπ καλυτερη ηταν? Τουλάχιστον ήταν καλύτερη από αυτή με το μπρρρρ:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 δύο δεν μου αρέσουν. αυτή της κοκα κόλα με το μπρουου και αυτή με το φέρι για το πλυντήριο πιάτων με την γυναίκα που λέει στον άντρα της: "απλά βάλτο στο πλυντήριο πιάτων" , "απλά βάλτο στο ντουλάπι" :ρ:X Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Α σε αυτό δεν δέχομαι κουβέντα:nagger:.Είναι πραγματικά ελεεινή διαφήμιση.Από τις πιο χαζές που έχει βγάλει πότε η Coca Cola:down:. Συμφωνω,αθλια διαφημηση,αλλα δεν ειναι απο τις πιο χαζες,ολες χαζες ειναι. Επισης δεν μου αρεσε αυτη απο μια τραπεζα που λεει λαου-λαου,μανι-μανι και μπορο-μπορο.Αυτο το μπορο-μπορο τι ειναι???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Συμφωνω,αθλια διαφημηση,αλλα δεν ειναι απο τις πιο χαζες,ολες χαζες ειναι. Επισης δεν μου αρεσε αυτη απο μια τραπεζα που λεει λαου-λαου,μανι-μανι και μπορο-μπορο.Αυτο το μπορο-μπορο τι ειναι???? Μπόρα Μπόρα λέει http://en.wikipedia.org/wiki/Bora_Bora ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 "απλά βάλτο στο ντουλάπι" :ρ:XΣτη θεση του λεει.Οχι στο ντουλαπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 εχω πολυ καιρο να δω έξυπνη διαφήμιση Αυτη της ΜΑΡΦΙΝ όντως αθλια (σε υπαναπτυκτους απευθυνεται) της κοκα-κολα πολυ πολυ κακή (απευθύνεται σε τι target group? με προβλημάτισε, γιατι η συγκεκριμένη εταιρία δεν κάνει στο κουτουρου διαφημίσεις) Αυτή με τον Λάλα είναι ένας ακόμη λόγος να πάει χειρότερα η microland (XAXAXA) eπίσης κάκιστη αυτή του γερμανου Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Η νέα ραδιοφωνική του Jumbo που έχει ένα τραγούδι στυλ "Stavento - Μέσα σου". "Και πλάτσα, και πλούτσα...". Έλεος ρε *** μου, απορώ πώς και δεν τους έχει λυντσάρει κανείς ως τώρα... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Στη θεση του λεει.Οχι στο ντουλαπι οκ.δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει... δυο φορές την είδα όλο κ όλο. αλλάζω κανάλι όταν την πετυχαίνω. δεν ξέρω γιατί αλλά δεν την μπορώ. Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Η νέα ραδιοφωνική του Jumbo που έχει ένα τραγούδι στυλ "Stavento - Μέσα σου". "Και πλάτσα, και πλούτσα...". Έλεος ρε *** μου, απορώ πώς και δεν τους έχει λυντσάρει κανείς ως τώρα... :wacko:Πάντα ήθελα να είχα ένα διάλογο με τους διαφημιστές του Jumbo. :devil: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Αυτή η διαφήμιση όμως έχει ως στόχο τα μικρά παιδιά.Σκοπός της λογικά είναι να αρέσει στις μικρότερες ηλικίες ώστε να πρήζουν τους γονείς τους να πάνε στο jumbo να ψωνίσουν.Αν και ούτε εμένα μου αρέσει οφείλω να ομολογήσω ότι είναι έξυπνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Αυτή η διαφήμιση όμως έχει ως στόχο τα μικρά παιδιά.Σκοπός της λογικά είναι να αρέσει στις μικρότερες ηλικίες ώστε να πρήζουν τους γονείς τους να πάνε στο jumbo να ψωνίσουν.Αν και ούτε εμένα μου αρέσει οφείλω να ομολογήσω ότι είναι έξυπνη. Ναι αλλά τυχαίνει να την ακούνε και μεγαλύτεροι... Ο σχολιασμός για την διαφήμιση είναι σωστός.Κι εγώ την κρίνω ως άθλια... Στα μικρά παιδάκια ίσως αρέσει.. αλλά αν φέρουμε όλες τις διαγημίσεις τ jumbo, τότε θα φανεί πόσο γελοία διαφημιστική εταιρία έχουν επιλέξει...:X Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Η νέα ραδιοφωνική του Jumbo που έχει ένα τραγούδι στυλ "Stavento - Μέσα σου". "Και πλάτσα, και πλούτσα...". Έλεος ρε ***** μου, απορώ πώς και δεν τους έχει λυντσάρει κανείς ως τώρα... :wacko: Άσε, όποτε το ακούω μου έρχεται μία έντονη παρόρμηση να τροποποιήσω τους στίχους **** και να τους αφιερώσω στο Jumbo και τους διαφημιστές τους... :X :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Βασικά τα Jumbo δεν νομίζω ότι χρειάζονται διαφήμιση πια. Τζάμπα λεφτά σε ******** δίνουν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Πάντα ήθελα να είχα ένα διάλογο με τους διαφημιστές του Jumbo. :devil: συμφωνώ!!!!!!!!!όπως επίσης και εκείνη "τα πατουσάκια κτλ τα πήραμε από τη μαμά" έλεος!!!ο μπαμπάς μόνο τα λεφτά για το jumbo έβαλε? είναι η πιο σαχλή διαφήμιση που υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 συμφωνώ!!!!!!!!!όπως επίσης και εκείνη "τα πατουσάκια κτλ τα πήραμε από τη μαμά" έλεος!!!ο μπαμπάς μόνο τα λεφτά για το jumbo έβαλε? είναι η πιο σαχλή διαφήμιση που υπάρχει! Η αποθέωση της χαζο-φεμινίστριας κότας. Έλεος... :X Θα ήθελα ένα διαφορετικό φινάλε: Στο τέλος να λέει... "Τη σφαλιάρα την πήραμε από το ....μπαμπά!!!" :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 κάρτα Dynamic της Alpha Bank:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 κάρτα Dynamic της Alpha Bank:down: αυτό θα έλεγα... "κάρτα δαϊνάμικ"!!έλεος!!! Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts