Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καινούρια της NEOSET την έχετε πετύχει; Καναπέλεος!!!

Τόσο έξυπνη και τόσο πιασάρικη που μπροστά της η διαφήμιση του Molto δείχνει έργο τέχνης :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφωνω.Του Molto χειροτερη ειναι.Αυτος ο τυπος που μιλαει λεει τοσες βλακειες που δεν βγαινει νοημα.Και κραταει και πολυ ωρα.

του molto ειναι πολυ σπαστικια..ακουσα μια καινουρια του jumbo..μου φανηκε καπως..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

η χειρότερη είναι με μια βλαμμένη που διαφημίζει φροντιστήρια και πετάγεται ξαφνικά και λέει europalso society με μια προφορά διαστημοαγγλική!!εκεί λέω να εμφανιστεί ένα χέρι και να της τραβήξει ένα μπουνίδι να μην το ξαναπεί!χαχαα

Ναι όντως σπαστική είναι αυτή του europalso.. Ακόμη μία που με εκνευρίζει είναι με μια μητέρα που τρέχει πίσω απ' το γιο της και του λέει το πρόγραμμα της ημέρας...

αυτους τους ηλιθιους που μιλανε στη διαφημιση των multirama τους εχετε δει?που τους βρισκουνε πια..ελεος

Πραγματικά άκυρη διαφήμιση.. Δεν βγάζει νόημα...

Edited by Pitsikoulina

ναι είναι και αυτή!και το αστείο είναι ότι πολλοί πιστεύουν ότι είναι κορυφαίες διαφημίσεις!!νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι παράξενος!

την καινουρια της wind με τον βλακα και την ηχω την εχετε δει?..ελεος..ας τον πεταξει καποιος στο γκρεμο!:lol:

την καινουρια της wind με τον βλακα και την ηχω την εχετε δει?..ελεος..ας τον πεταξει καποιος στο γκρεμο!:lol:

Την είδα εγώ. Και στα μισά άρχισα να φωνάζω "Πήδα να ησυχάσουμεεεεεε-ουμεεεε-ουμεεεε" :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως πολυ γελοια διαφημιση.Ηχωωωωωωωωω Εχω καρτοκινητοοοοοοοοοοο Θελω κι εγωωωωωωωωωωω

Οντως πολυ γελοια διαφημιση.Ηχωωωωωωωωω Εχω καρτοκινητοοοοοοοοοοο Θελω κι εγωωωωωωωωωωω

ναι ρε παιδια ειναι πολυ γελοια..θελω να τον ριξω στον γκρεμο αυτον:p

Φιλικά Γιώργος

Την πέτυχα πριν λίγο... Κάπως χαζούλα είναι!...

Aμαν...ποσο πιο απαισια και ηλιθια πια...?:wacko:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλα η wind στο τελος θα καει απο τις ακυρες διαφημισεις που κανει.

Η τελευταια με το δεντρο ειναι τελειως ακυρη. "Κοιτα ποσο καλοι ειμαστε, και ποσο επενδυουμε σε δικτυακη υποδομη για την Ελλαδαρα μας" με τον τονο της διαφημισης λες και ειναι μη κυβερνητικη οργανωση. Και οχι μια ακομα εταιρια κινητης που εκμεταλλευεται την υπεραξια των συχνοτητων που κατεχει για να πουλησει στους καταναλωτες υπερτιμημενα KB, και μαλιστα με ξεχωριστη χρεωση αναλογα με τον τυπο δεδομενων (φωνη, sms, wap). Για να μην ξεχνιομαστε.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

• 2 weeks later...

Πωωωωωωωωωωω τι εκνευριστικη διαφημιση...πριν λιγες μερες την ειδα..μιλαμε αισχος :worry:

αυτη η καινουργια με την hellas on line την ειδατε παλι με αυτον τον τυπο που ελεγε και στην προηγουμενη που διεκοπτε την ξεναγο??

μου την σπαειιι

Φιλικά Γιώργος

Ωχχ.. Παιδιά επέστρεψαν οι απαίσιες διαφημίσεις του Love Radio με τους τύπους που τραγουδάνε...

"And I'm cryiiing I'm cryiiing I'm dyiiiing..."

Τζίζες..:wacko:

• 3 weeks later...

Η νεα διαφημιση της cosmote που λεει "οταν εισαι με τους πολους κερδιζεις"η κατι τετοιο πολυ ηλιθια διαφημιση.Η φατσα του καραφλα ειναι για σφαλιαρες.

P.s.H αχρηστη πληροφορια της ημερας:Σημερα το thread κλεινει 6 χρονια.(Δημηουργηθηκε στις 13 Νοεμβριου 2004)Ας του ευχηθουμε χρονια πολλα και να τα εκατοστησει:p.

• 2 weeks later...

Τι θέλει να πει ο ποιητής με τη νέα διαφήμιση του ΟΠΑΠ; :confused:

Πάει ο τύπος στη γυναίκα του και της λέει με τσιρίδες ότι κέρδισαν. Του λέει "Μου λες ψέματα". Της λέει "Ναι σου λέω ψέματα αφού δεν παίξαμε", την χτυπάει στο κεφάλι με το αόρατο σφυρί του κλόουν (κάνει και τον χαρακτηριστικό ήχο πινγκ-πινγκ) και μετά σαν άλλος Dirty Harry της κάνει νόημα "I'll be watching you". :confused:

Κάτι τέτοιες ώρες εύχομαι να είχα πρόσβαση στο καλό το ζωνιανό μπας και πιάσω το νόημα και γελάσω κι εγώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η διαφημιση του reload του whats up και του jumbo στο ραδιο...απλα απαισιες....

Όπως και το ίδιο το reload! Μας φλομώνουν στο ψέμα περι δώρων και ενώ συνέχεια είμαι στην gold κατηγορία, 7 μέρες sms προς κάθε δίκτυο μου βγάζει. Μιλάμε για 20+ ανανεώσεις. Έλεος πιά.

________ :) ________

Υπενθυμίσω προς όλους: το forum δεν είναι chat, συνεπώς σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν να είναι.

Μία ευγενική προσφορά της Ο.Δ.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αυτή η διαφήμιση της Cosmote απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου.

Διαρκεί πολύ (τσάμπα τα λεφτά που έδωσαν) και στο τέλος σε αφήνει

κάγκελο με τον τρόπο που θέλει να περάσει το μήνυμα στον τηλεθεατή.

Ώρες ώρες νομίζω ότι μερικές διαφημίσεις φτιάχνονται έτσι για να

συζητάει ο κόσμος πόσο χάλια ήταν για να γίνει ντόρος και αν πουλήσουν.

χεχεχε :)

όταν βλέπω τη διαφήμιση της Κοτέ με τους κρητικούς ειλικρινά θέλω να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο. είναι ρατσιστές με τους εύσωμες γυναίκες. συγχαρητήρια! :mad:

μετά λύπης μου παρατηρώ ότι με τον καιρό αυξάνονται οι ρατσιστικές διαφημίσεις [βλ. top chef]

όταν βλέπω τη διαφήμιση της Κοτέ με τους κρητικούς ειλικρινά θέλω να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο. είναι ρατσιστές με τους εύσωμες γυναίκες. συγχαρητήρια! :mad:

μετά λύπης μου παρατηρώ ότι με τον καιρό αυξάνονται οι ρατσιστικές διαφημίσεις [βλ. top chef]

Μηπως ειναι Μανιατες και οχι Κρητικοι;

Είναι Μανιάτες (βλ. το μεγαλύτερο βουνό της Μάνης είναι η κοπέλα) και δε θα το έλεγα ρατσιστικό. Αυτό που θέλει να πει η διαφήμιση είναι ότι μπορείς να πεις ό,τι θες, όσο κακία κι αν είναι, επειδή έχεις τους πολλούς για πλάτες. Δεν είδες τα αδέλφια της κοπέλας πώς φόρτωναν αλλά δεν τολμούσαν να πουν τίποτα;

Μια διαφήμιση που μου τη δίνει κυριολεκτικά στα νεύρα είναι αυτή για το στεγαστικό της Eurobank. "Τώρα έχουμε 2 παιδιά αλλά σε 10 χρόνια;", "Τώρα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά σε 10 χρόνια;". Έλεος ρε φίλε, χτίσε το σπίτι σου σε 10 χρόνια και παράτα μας ήσυχους! Χώρια η εκπληκτική ερμηνεία της γυναίκας του στο τέλος. Δεν ξέρεις αν ξεσπάει σε γέλια ή αν έφαγε γροθιά στο στομάχι...

[sIGPIC][/sIGPIC]