garfield Δημ. January 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Εμφανίστηκε ξανα η αηδία "τα βγαζουμε?" με τα γιαούρτια. Επισης πρέπει να σας πω, ότι προχτες πήγα στον οφθαλμίατρο κι εκεί που μου μετρουσε τον αστιγματισμό, κοντεψα να πεθάνω απο το χαζόγελο, καθοτι θυμομουν την ηλικιωμένη στο γνωστό 12880 κι έπρεπε να 'μαι και σοβαρή!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Εγώ σιχαίνομαι ΟΛΕΣ της διαφημίσεις του Redbull. Βάλτε τα φτερά στον %#@ σας!! Και της Q μου χτυπάνε λίγο αλλά αντέχονται. Η NOVA κρατάει καλά το σερί πετυχημένων διαφημήσεων, αλλά η τελευταία με τον κεκέ ακροβατεί επικύνδινα μεταξύ αστείου και κακογουστιάς. Η γιαγιά με το 11880 είναι διασκεδαστική τουλάχιστον, αν και έχει κουραστεί πιστεύω μετά από τόσο καιρό το κονσεπτ. Το 11888 του Χατζηγιάννη κοντεύει να με κάνει να σιχαθώ τον Χατζηγιάννη. Αλλά πώς να το κόψουν; Όσο βαράει η Newsphone απ'τη μία, τόσο πρέπει να απαντάει ο ΟΤΕ. Αν και τον Χατζηγιάννη πρόλαβα και τον σιχάθηκα τελικά από τα τραγουδάκια αναμονής κάθε φορά που έπερνα τον ΟΤΕ για την ενεργοποίησης της DSL μου. Ρε Χατζηγιάννη, που πάς και μπλέκεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Αναφέρομαι σε τηλεοπτική διαφήμηση γνωστού συνδρομητικού τηλεοπτικού δικτύου στην οποία μια ανθρώπινη πάθηση της γλώσσας μετατρέπεται σε σλόγκαν προκειμένου να ωθήσει στην κονόμα (σε απλά ελληνικά). Ακούγοντας για πρώτη φορά στην διαφήμηση αυτή τη φωνή του εκφωνητή να κολλάει νόμιζα πως πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα στην λήψη του σήματος (συμβαίνει καμιά φορά στην περιοχή που βρίσκομαι). Όμως εκ του θαύματος η λήψη δεν είχε κανένα πρόβλημα και ο εκφωνητής ακούγονταν να λέει "κο-κο-κολάς μα-μα-μαζί της, δρα-δράση" και τέτοια. Δηλαδή το επόμενο βήμα είναι να βάλουνε έναν επιληπτικό σε ώρα κρίσης και να πούνε "δεν αντέχεις χωρίς το τάδε προϊόν", έναν ανάπηρο να κάνει σούζες με το καροτσάκι "προλάβετε" τύπου κ.α. Δεν θέλω να ακούγομαι αρνητικός, αλλά σκεφθείτε κάποιον που έχει πάθηση στην γλώσσα του και βλέπει παρόμοια τηλεοπτικά μηνύματα πώς θα νοιώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Eίσαι πολύ υπερβολικός. Η διαφήμιση δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου προσβλητική. Στο τέλος δεν θα τολμάμε να ανοίξουμε το στόμα μας επειδή όλο και κάποιος θα προσβάλλεται. Χαλάρωσε. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Δε νομίζω άλλωστε η διαφήμιση να έχει την παραμικρή διάθεση να υποδυθεί ανθρώπους με το συγκεκριμενο πρόβλημα. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 [ Tο θέμα «Άθλια διαφήμιση» ενώθηκε με αυτό ] Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Eίσαι πολύ υπερβολικός. Η διαφήμιση δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνη αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου προσβλητική. Στο τέλος δεν θα τολμάμε να ανοίξουμε το στόμα μας επειδή όλο και κάποιος θα προσβάλλεται. Χαλάρωσε. Έχω ξεκαθαρίσει και πιο πριν την πρόθεσή μου οτι δεν θέλω να είμαι αρνητικός, αλλά δεν μπορείς να το θέτεις ως "εντάξει δεν τρέχει μια, χαλαρά..." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Lipon i diafimisi pou mou ti spaei afantasta, shetika pio palia, einai auti gia to Renault Clio. Mpenei mes sto taxi kai tou leei grigora grigora, akiloutha to Clio. Girnaei kai o tarifas kai arhizei ta gelia! Siga re megale ti sou ipe na akolouthiseis, kanena EVO? Mi he_so! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Lipon i diafimisi pou mou ti spaei afantasta, shetika pio palia, einai auti gia to Renault Clio. Mpenei mes sto taxi kai tou leei grigora grigora, akiloutha to Clio. Girnaei kai o tarifas kai arhizei ta gelia! Siga re megale ti sou ipe na akolouthiseis, kanena EVO? Mi he_so! 'Η μηπως κανενα clio v6! Σωστος πολυ σπασιμο διαφημιση, μου αρεσει που στο τελος το "γρηγορο" παει σαν χελωνα σε αδεια εθνικη! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Exete adiko... :p To gelio tou taksitzi einai ola ta lefta sth diafhmish... :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 H Fanta την έβγαλε την πατάτα της βλέπω πάλι... Το target group τους που βρίσκεται; Στα 12-14 ετών; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 H Fanta την έβγαλε την πατάτα της βλέπω πάλι... Το target group τους που βρίσκεται; Στα 12-14 ετών; Και πολλα βαζεις κοψε κατι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Μου τη σπάνε τραγικά οι διαφημίσεις οι μεταγλωτισμένες (όπως και αυτή του μπαμπάτσα) που μοιάζουν με κάτι κινέζικα καράτε της δεκαετίας του 80. :ninja: Επίσης, δεν ξέρω αν ακούγεται ακόμα (κάπου το πήρε το αυτί μου), η πιο σπαστική ακουστικά διαφήμιση του αιώνος, είναι του πάμε στοίχημα με τον καραγκιόζη που κορνάρει ρυθμικά την φεράρι (μετά απο μια εισαγωγή "δυναστείας"). Παίχτηκε τις άπειρες φορές και με το που εντόπιζα την "εισαγωγή" άλλαζα κανάλι. :mad: Πάντως παραδεχτείτε το: όλες αυτές οι διαφημίσεις που συζητάμε εδώ μέσα πέτυχαν τον πρωταρχικό σκοπό τους --> να τις συνδέσουμε με το όνομα της επιχείρησης/προιόντος που πρεσβεύουν. Κατι σαν τα χρυσά βατόμουρα που συζητιούνται ευρέως Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Αυτό πάλι όμως δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή των προϊόντων τους. Απλά πληρώνουν για να μας διασκεδάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Αυτό πάλι όμως δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή των προϊόντων τους. Απλά πληρώνουν για να μας διασκεδάζουν. δεν το καταλαβαίνεις άμεσα αλλά μέσα απο την διασκέδαση καθιερώνονται στη συνείδησή σου. κι όπως έλεγε σοφός καθηγητής έκθεσης στον ηράκλειτο "η διαφήμιση στοχεύει στο κεφάλι και πετυχαίνει την τσέπη" - sooner or later συμπληρώνω ;) Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Όσο κι αν προσπαθώ να δω αν οι μέχρι τώρα αγορές μου βασίζονται έστω και λίγο στην επήρεια μιας διαφήμισης, δεν βρίσκω τίποτα. Και γενικά σαν τρόπο ζωής απορρίπτω τις διαφημίσεις by default, καλές ή κακές. Όλες μου οι επιλογές βασίζονται στο προσωπικό ψάξιμο, στη γνώση και στη σύγκριση. Αυτά τα τρία είναι αρκετά για να εξαλείψουν κάθε "υποσεινήδητο" μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Όσο κι αν προσπαθώ να δω αν οι μέχρι τώρα αγορές μου βασίζονται έστω και λίγο στην επήρεια μιας διαφήμισης, δεν βρίσκω τίποτα. Και γενικά σαν τρόπο ζωής απορρίπτω τις διαφημίσεις by default, καλές ή κακές. Όλες μου οι επιλογές βασίζονται στο προσωπικό ψάξιμο, στη γνώση και στη σύγκριση. Αυτά τα τρία είναι αρκετά για να εξαλείψουν κάθε "υποσεινήδητο" μήνυμα. Θες να μας πεις οτι σε κάθε επιλογή σου δεν έχει παίξει κανένα απολύτως ρόλο το γνωστό όνομα μιας πολυδιαφημισμένης μάρκας. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις "by default" γιατί o περισσότερος κόσμος το έχει στο... "manual" :D Όσον αφορά την διαφήμιση των πληροφοριών καταλόγου, οφείλω να συμφωνήσω οτι μας έχουν καρα-πρήξει με τις επαναλήψεις κι ότι τουλάχιστον στην αρχή μου θύμιζε την ιστορία με τον πόλεμο των γιαουρτιών. Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 "Είμαι ο Τζίμυ χουμουλουκουμου Και αυτό είναι το αδερφό μου το αίσθημα" Παμπάτσια. Έλεος.. Λες και έχουν διανοητικά προβλήματα :ninja: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 "Είμαι ο Τζίμυ χουμουλουκουμου Kala ti gelio eriksa molis to ida grameno to houmoulou.... :lol: Lipon i alli vlakeia einai auti tis TIM(nomizo) pou arhizoun kai horeuoun oloi sto retire kai tous akoune kai kala apo tous allous orofous. Dorean 5000 minutes kai milane sto kinito kai to fonazoun.... :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Kala ti gelio eriksa molis to ida grameno to houmoulou.... :lol: me too!!!!:lol: :lol: Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Θες να μας πεις οτι σε κάθε επιλογή σου δεν έχει παίξει κανένα απολύτως ρόλο το γνωστό όνομα μιας πολυδιαφημισμένης μάρκας. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις "by default" γιατί o περισσότερος κόσμος το έχει στο... "manual" :D Κοίτα όσο ήμουν μικρός και άπειρος σίγουρα έχω πέσει θύμα πολυδιαφημιζόμενου προϊόντος, όχι τόσο απ'την tv αλλά από επιλογές φίλων κτλ. Αλλά αν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή, για να σου φέρω ένα παράδειγμα, αντί να έχω επιτραπέζιο dvd Sony και τα μυαλά στα κάγκελα, έχω ένα United των 69 ευρώ με χακεμένο firmware που παίζει και divx με ελληνικούς υπότιτλους, καθώς και ένα dvd-recorder Contel (Τσάινα ολέ) των 99 ευρώ που δίνει τα ρέστα του στο capture! :D Οι διαφημήσεις σίγουρα πετυχένουν τον σκοπό τους, στις μικρότερες όμως ηλικίες θέλω να πιστεύω και σε όσους φοβούνται να διαφοροποιηθούν απ'τη μάζα. Όλους αυτούς δυστυχώς θα τους δουλεύουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, άσχετα απ'τη διαφήμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Columbia Telecoms;Με την παρακμιακή οικογένεια που κάθεται στον καναπέ αναμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο και να αρχίσει να χοροπηδάει σαν τα κατσίκια λέγοντας "είσαι και μεγάλο νούμερο"...Παρακμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 ΑΑχααχαχα εγώ ξεράθηκα στα γέλια την πρώτη φορά με αυτή :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 ... "Είμαι ο Τζίμυ χουμουλουκουμου" ... :lol: :lol: αν και νομίζω ότι έχει άλλο ένα "κου" δηλαδή χουμουλουκουκούμου :w00t: :lol: :lol: ... Αλλά αν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή, για να σου φέρω ένα παράδειγμα, αντί να έχω επιτραπέζιο dvd Sony και τα μυαλά στα κάγκελα, έχω ένα United των 69 ευρώ με χακεμένο firmware που παίζει και divx με ελληνικούς υπότιτλους, καθώς και ένα dvd-recorder Contel (Τσάινα ολέ) των 99 ευρώ που δίνει τα ρέστα του στο capture! :D ... Δεν είχα καμμία αμφιβολία, κι όπως όλοι σίγουρα διαθέτεις pc, κινητό τελευταίας τεχνολογίας με bluetooth, playstation, δορυφορική και λοιπά gadgets κτλ. κτλ Μην το παλεύεις καλέ μου φίλε, και προπαντώς μην το παραπαίρνεις προσωπικά, άμεσα ή έμμεσα, με διαφήμιση ή τα νέα στις ειδήσεις είμαστε όλοι στο "λούκι". Πραγματικά χαρούμενος θα ήμουν αν μου έλεγε κανείς οτι ζει σήμερα με τον πιο απλό τρόπο χωρίς να τρέχει πίσω απο τις "καινοτομίες" και είναι ευτυχισμένος. Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Δεν είχα καμμία αμφιβολία, κι όπως όλοι σίγουρα διαθέτεις pc, κινητό τελευταίας τεχνολογίας με bluetooth, playstation, δορυφορική και λοιπά gadgets κτλ. κτλ Μην το παλεύεις καλέ μου φίλε, και προπαντώς μην το παραπαίρνεις προσωπικά, άμεσα ή έμμεσα, με διαφήμιση ή τα νέα στις ειδήσεις είμαστε όλοι στο "λούκι". Πραγματικά χαρούμενος θα ήμουν αν μου έλεγε κανείς οτι ζει σήμερα με τον πιο απλό τρόπο χωρίς να τρέχει πίσω απο τις "καινοτομίες" και είναι ευτυχισμένος.[/size] Οχι αλλο ηθελε να πει ο φιλος, αντι να πινει fanta πινει φλωρινα, αντι να εχει nokia εχει sagem. ΟΚ? ;) Καποια πραγματα εχουν γινει απαραιτητα, εγω προσωπικα δεν θα επινα fanta γιατι ειδα μια χαζη διαφημιση και την σχολιασα. :X Ουτε θα επαιρνα ενα κινητο γιατι διαφημιζετε ολη μερα κτλ. αλλα ενα που πραγματικα μου αρεσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts