KCB Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Και όχι μόνο είναι ελεεινές του ραδιοφώνου, αλλά είναι και απίστευτα πολλές. Ισως επειδή είναι φτηνότερος ο χρόνος στο ραδιόφωνο, να γίνεται αυτός ο καταιγισμός. Ιδιαίτερα αντιπαθητικές πάντως είναι του Jumbo με τον Ζαχαράτο να μιμείται διάφορες και διάφορους. Πω πω τα Jumbo από τις πιο εκνευριστικές! Των Jumbo δεν ήταν κι αυτή που απαγορεύτηκε γιατί απευθυνόταν σε παιδιά κι έλεγε για το ποιος έχει πιο μεγάλο χάρακα κλπ Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Να μη βλέπεις τηλεόραση. Γράφε αυτά που θέλεις και βλέπε τα μετά στο βίντεο, περνώντας στα γρήγορα τις διαφημίσεις. ΔΕΝ ΘΕΛΩ να βλέπω ευτυχισμένους υπερήλικες να τρώνε γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ, να κλωτσάνε μπάλες και να χαριέζονται καταπίνοντας κουταλιές γιαουρτιού στον φακό. Αλήθεια θυμόσαστε τη διαφήμιση, πάλι με γιαούρτι, που τρώγανε και ήταν τόσο νοστιμο, ώστε κυκλοφορούσανε μ' ένα κουτάλι στο στόμα? Η την άλλη με τη Βίκη Καγιά, που η αδυναμία της είναι τα παπάκια και τι άλλο? Για μαντέψτε!!!! Δεν έχω βίντεο :O :mad: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 :knife: η διαφήμιση της dirent όταν την βλέπω μου θυμίζει τον μητσικώστα να κάνει τον μάνο με τα κουκλάκια :lol: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 H ραδιοφωνική διαφήμιση του Windows Messenger... Μιλούσα στο Messenger κι άκουγα radio στο PC, όταν ξαφνικά άρχισαν τα μπλιπ μπλιπ και νόμιζα οτι τα παιξε ο Messenger! :wacko: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Oti paizei h era sport!!!Ase pou to kratiko radiofwno to exei parag@..... me tis diafimiseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Επανέρχομαι με τα γιαούρτια: εχετε δει αυτή που βλέπει ελιές και βγάζει την ομπρέλα και κοπανάει τα κλαδιά να πέσει η ελιά? Ετσι μου ρχεται να της κοπανήσω την ομπρέλα στο κεφάλι, μπας και πέσει το μυαλό (αν υπάρχει). Και φυσικά διαφημίζει γιαούρτι!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 αυτές με τις φρουτόκρεμες μου τι δίνουν........... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Εχει παραγίνει τελευταία με την ΤΙΜ κι εκείνο το χαζοχαρούμενο το "μπορώ να μάθω" που λέει για τα πακέτα μηνυμάτων και καρφώνει όλως τυχαίως την αντίστοιχη διαφήμιση ανταγωνίστριας εταιρείας... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Η διαφήμιση των KFC στο ραδιόφωνο... :knife: Πέστα...Μ'αυτην την @%$^διαφήμιση :mad: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Aκόμα μια καταπληκτική διαφήμιση είναι μια με ένα καθαριστικό τουυαλέτας που τελειώνει με το φοβερό σλόγκαν "ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ" XAXAXAX :p :p ΄ (Εμένα πάντωε δε μου μιλάει να το πάρω προσωπικά :cry: ) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacktheripperd Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Επανέρχομαι με τα γιαούρτια: εχετε δει αυτή που βλέπει ελιές και βγάζει την ομπρέλα και κοπανάει τα κλαδιά να πέσει η ελιά? Ετσι μου ρχεται να της κοπανήσω την ομπρέλα στο κεφάλι, μπας και πέσει το μυαλό (αν υπάρχει). Και φυσικά διαφημίζει γιαούρτι!!! :( muahahhaha mhpws tha prepe oi psyxologoi n asxolh8un sovara me thn arnhtikh epidrash twn diafhmisewn stus anthrwpus?? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Live by the sword, Die by the sword Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 "Στον Γερμανο εχεις την δυναμη". Σαν thundercats δεν ακουγεται? :knife: :shoot: :mad: :blink: :geek: :kill: :stupid: KAI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΟ ΧΑΧΑ, ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΤΟΝ Super salesman!!!!!!!!!!!!!! [super goofy (παρεμβαση απο τον αδελφο μου) :shifty: ] Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις διαφημίσεις σοκολάτας Παυλίδη και γενικά όλες τις ΑΠΑΙΣΙΕΣ διαφημίσεις που παρουσιάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις με συγκινητικό και γελείο τρόπο για να συγκινηθεί ο κόσμος και να πα να πάρει τη σοκολάτα :shifty: Άκους εκεί "Ο Δημήτρης κι ο Δημήτρης θα ανακαλύψουν το κόσμο" και δείχνει έναν 10χρονο μαζί με έναν 70χρονο να είναι στη θάλασσα και να κρατάνε τη σοκολάτα Παυλίδη και να παίζει συγκινητική μουσική από πίσω... ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ!!!! Τέτοιες διαφημίσεις τις σιχαίνομαι! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 "Στον Γερμανο εχεις την δυναμη". Σαν thundercats δεν ακουγεται? :knife: :shoot: :mad: :blink: :geek: :kill: :stupid: KAI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΟ ΧΑΧΑ, ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΤΟΝ Super salesman!!!!!!!!!!!!!! [super goofy (παρεμβαση απο τον αδελφο μου) :shifty: ] Α...Γιατί;Ο super Salesman είναι ο καλύτερος...... :p (αίσχος είναι.... :mad: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 η τελευταία διαφήμιση του ΑΧΕ..αηδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Μου τι δινει αφανταστα η διαφημιση της Αμστελ με το σκυλι που κουβαλαει βιβλια. Ποιος ηλιθιος τη σκεφτηκε? &§%@$# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Μου τι δινει αφανταστα η διαφημιση της Αμστελ με το σκυλι που κουβαλαει βιβλια. Ποιος ηλιθιος τη σκεφτηκε? &§%@$# Γαμάτη είναι αυτή... :p Απαίσια και σπαστική η διαφήμιση που λέει κάποια "κοίτα το πιθηκάκι" σε ένα σκατό ενώ αυτή ξίνεται και μετά αυτό βλέπει μια να ξίνεται και λέει "πιθηκάκι!" :mad: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Ελα βρε που είναι σκατό το μωρό. Μια χαρά είναι! Αυτή είναι ηλίθια που κάνει τον πίθηκο. Οπως και μια γριά που λέει το ματιάσανε το παιδί και το ξεματιάζει και χασμουριέται συνεχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 ...Οπως και μια γριά που λέει το ματιάσανε το παιδί και το ξεματιάζει και χασμουριέται συνεχώς.. Αυτήν εννοείς προφανώς..; :X :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Ισως η διαφήμιση να ήταν (για μένα πάντα) καλή άν έβαζαν μια συμπαθητική ηθοποιό στη θέση της συγκεκριμένης. Ισως εγώ να εκνευρίζομαι αφάνταστα με τη μουρμούρα οιουδήποτε τύπου γι' αυτό να μη μου αρέσει. :X Πάντως, ναι, αυτήν εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Περιεργο...δε βλεπω σχολιασμο(αρνητικο βεβαια)για τη νεα ΓΕΛΟΙΑ διαφημιση της βονταφον με τις 2 αντιπαλες εξεδρες στο γηπεδο που φωναζουν "δεκα το λεπτο,εκατο" ή κατι τετοιο(δεν ξερω ακριβως γιατι καθε φορα που τη βλεπω παταω mute) & κουνανε πανο σαν καθυστερημενα.Απλα αισχος... :mad: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 "εκατό, εκατό sms δωσε φτηνό, με μια κάρτα των 5 ευρώωω..." δε πάνε καλά οι διαφημιστές μου φαίνετε.υπάρχει πολύ μεγάλη ελειψη φαντασίας... καλά η amstel εν τω μεταξύ αυτή κι αν έχει ξεφύγει, διαφημίσεις ειναι αυτές??? :worry: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 αυτον τον καιρο μου την σπανε 3 διαφημισεις ή μαλλον 4... η πρωτη ειναι αυτη με την "ελα κωστακη παλι ματιασμένος εισαι!" η δευτερη αυτη με τον τυπο που φωναζει στο γηπεδο:" εκατο εκατο sms δωσε φτηνο με μια καρτα των 5 ευρω..." η τριτη ειναι αυτη με τους τρεις χλιμιτζουρες που πανε να φωτογραφισουν τη ferrari και κανουν --"τι ειναι αυτο;" --"ε ειναι λιγο παλιο...." --"ε αλλαξε το!!!" πολυ χλιμιτζουριά ομως... και η τεταρτη ειναι αυτη που παει η τυπισσα στην τουαλετα στο σπιτι της φιλης της και βρωμαει και βαζει το αρωματικο στην λεκανη....η μουφα να πουμε...δηλαδη αυτη οπου παει εχει και το αρωματικο για τις λεκανες μαζι της;;; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Αυτή με τις ζελατίνες που τυλίγονται μήπως και λιώσουν τα λίπη τους? Τη θυμάστε? Ε βγήκε καινούρια. Εκεί να δείτε ομορφιά... Και άλλο χτενισμα αυτή που την παρουσιάζει "δείτε και θαυμάθτε πόθο αδύνατη θα γίνετε", εντελώς αηδία, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αυτή με το ρόφημα σοκολάτα Cadbury's, με τους μοναχούς που έχουν πάρει όρκο να μην φάνε σοκολάτα... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts