tseapis Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Οι διαφημίσεις της Amita και γενικά το προϊόν Amita κάνει πάντα τραβηγμένους συνειρμούς. Εγώ κάθε φορά αναρωτιέμαι "τι σχέση έχει τώρα αυτό με την Amita;;;" Πάει να το πάιξει κόκακόλα, δεν ξέρω... Αλλά πάντα μας δείχνει κάτι άσχετο στην αρχή, συχνά γενικού και συμπαντικού περιεχομένου, και τελικά καταλήγει.... σε μια πορτοκαλάδα! :lost: Δέστε και την παλιότερη καμπάνια με τα Αλήθεια, Αγάπη κλπ και την τωρίνη διαφήμιση με την γέννηση και τις σημαντικότερες στιγμές του ανθρώπου που ξεκινούν από το άπαν και φτάνουν στον χυμούλη! Ή την αξιέπαινη αλλά ασύνδετη με οτιδήποτε "Ομάδα Θετικής Ενέργειας". Δεν πειράζει όμως, πες πες μπορεί στο τέλος και να μας πείσουν για το πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια πορτοκαλάδα από κατεψυγμένο χύμο... ;) Άβυσσος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 απο τις πιο ελεεινες αυτη που διαφημιζει ενα πολυμηχανημα κουζινας.. γυριζει το ζευγαρι απο τον γαμο του,χαμογελα η νυφη στον γαμπρο ευτυχισμενη,ωσπου πεφτουν τα ματια τους στα δωρα,και καθονται με νυφικα και γαμπριατικα να ανοιξουν τα δωρα. με το που ανοιγουν το κουτι με τον πολυκοφτη-τι ειναι τελος παντων- ειναι πλεον πλήρως ευτυχισμενοι και η διαφημιση μας οδηγει στο επομενο βημα :γεννηση παιδιου.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 cosmote με το στρατο στο φυλακιο vodafone με την επανασταση Εγω παλι με αυτη γελαω αρκετα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Της Amita Motion με τον τρισάθλιο, μονόφθαλμο Θέμη Γεωργαντά. :chair: Της Coca Cola Light με το karaoke (μου σπάει τα νεύρα πραγματικά) :angry: Της Cosmote στο φυλάκιο "άκρη" με τους χαζοχαρούμενους φαντάρους που έχουν σήμα καμπάνα. :shoot: Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Οι διαφημίσεις της Amita και γενικά το προϊόν Amita κάνει πάντα τραβηγμένους συνειρμούς. Ενώ του 11880 δεν έχουν καν συνειρμούς; - Δεν πιστεύω στα ζώδια. - Μα γιατί, περιγράφουν το χαρακτήρα μας. - Εσύ Λέλο τι ζώδιο είσαι; - Λεοντάρι. - 11880! :blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Πραγματι, αυτον τον φουκαριαρη του 11880, γιατι δεν τον σταματανε?? Ποσο θα τον αντεξουμε ακομα?? Ενταξει καλη η μπανανα εβγαλε γελιο, αλλα ολα τα υπολοιπα πατατες ηταν!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Της Amita Motion με τον τρισάθλιο, μονόφθαλμο Θέμη Γεωργαντά. :chair: +10000 Οχι άλλο Πυρπασόπουλο πληηηζ.......:worry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 H νεα διαφημιση της Cosmote. :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 η νεα διαφήμιση για το τυρι dirollo. ΕΛΕΟΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 η νεα διαφήμιση για το τυρι dirollo. ΕΛΕΟΣ!!! Πο πο κι εγω δεν την αντεχω αυτη! Τραγικη! Αλλαζω καναλι στο δευτερολεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Όχι ρε γμτ! Τόσο πολύ άρεσε στους άντρες η κακόφωνη και υπερσύλλαβη διαφήμιση της coca cola light που το αντρικό Dove αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό, το ίδιου στυλ, κακόηχο τζίνγκλ; Ουυυφ! Κρίμα, γιατί η διαφήμιση του ίδιου προϊόντος μέσα στα βαγόνια του μετρό μου άρεσε αρκετά και ήμουν έτοιμη να το αγοράσω για κάτι άντρες που ξέρω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Ναι αυτη του dove για αντρες πολυ ακυρη διαφημιση.Το τραγουδι δεν βγαζει καθολου νοημα και ειναι εξαιρετικα κακοηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Ναι αυτη του dove για αντρες πολυ ακυρη διαφημιση.Το τραγουδι δεν βγαζει καθολου νοημα και ειναι εξαιρετικα κακοηχο. Επειδη το τραγουδι ειναι μια πολυ κακη προσπαθεια αντιγραφης του αμερικανικου διαφημιστικου. http://www.youtube.com/watch?v=FokhlbmkHn8 Αντιστοιχο παραδειγμα κακης προσαρμογης στα ελληνικα ειναι και η διαφημιση της κοκακολα light . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 H νεα διαφημιση της Cosmote. :down: Εμένα μ'αρέσει πάντως... :lol: Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Αυτό το τραγούδι το λαλαλαλαλαλα που παίζει στις διαφημίσεις της Wind είναι ότι πιο ΣΠΑΣΤΙΚΟ έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου.Κάθε φορά που το ακούω μου έρχεται να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Εμένα μ'αρέσει πάντως... :lol: Ναι, και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! - «Η Νίνα είναι πιο αποδοτικΙΑ» :p Ναι αυτη του dove για αντρες πολυ ακυρη διαφημιση.Το τραγουδι δεν βγαζει καθολου νοημα και ειναι εξαιρετικα κακοηχο. Όντως. Σαν τις διαφημίσεις της Coca Coca Light. :down: Επίσης, δύο άλλες διαφημίσεις που δεν μου αρέσουν είναι αυτή της «Κουκουρούκου» (που τραγουδάνε συνέχεια «και κουκουρούκου, και κουκουρούκου.. etc») και αυτή από το παριζάκι «Υφαντής»... :down: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Η αποτυχημενη ραδιο-φονικη μεταφορα της διαφημισης της cosmote με τις κατσικες.Ενω η τηλεοπτικη με κανει να γελαω,η ραδιοφωνικη οταν την ακουω μου ερχεται να σπασω το ραδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 η νεα διαφήμιση για το τυρι dirollo. ΕΛΕΟΣ!!! Είδανε τη διαφήμιση της Cosmote και σκέφτηκαν σε ποιο άλλο τραγούδι θα μπορούσαν να αλλάξουν στίχους; :mad: Θα ήθελα πάρα πολύ να σας πω πώς το τραγουδάει ο άντρας μου, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία μη-σόκινγκ λέξη στους στίχους του :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πο πο κι εγω δεν την αντεχω αυτη! Τραγικη! Αλλαζω καναλι στο δευτερολεπτο. Μία από τα ίδια και εγώ. Μόλις πει «Τυρό» όταν την ρωτάει ο άλλος «Τι μαγείρεψες ?» αλλάζω κανάλι. Υπάρχουν πολλοί που φτιάχνουν τέτοιες διαφημίσεις ή αυτός που έφτιαξε την διαφήμιση της Coca - Cola Light θέλει να καταστρέψει κι' άλλες εταιρείες ? :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Μία από τα ίδια και εγώ. Μόλις πει «Τυρό» όταν την ρωτάει ο άλλος «Τι μαγείρεψες ?» αλλάζω κανάλι. Υπάρχουν πολλοί που φτιάχνουν τέτοιες διαφημίσεις ή αυτός που έφτιαξε την διαφήμιση της Coca - Cola Light θέλει να καταστρέψει κι' άλλες εταιρείες ? :p +1000000 Κι εγω το ιδιο κανω.Τι μανια τους εχει πιασει ολους τους διαφημιστες με τα ηλιθια τραγουδια.Νομιζουν οτι ετσι θα πεισουν τους καταναλοτες?Η coca cola light εκανε την αρχη,τωρα το dove για αντρες και το dirollo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Η καινούργια με το Kerrygold. - "Δε βγάζεις απόλαυση!..." - "Τι, δεν είναι Kerrygold? Φέρτε αμέσως Kerrygold!" Έλεος... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ^αυτη μου αρεσει:shifty:....τουλαχιστον δεν εχει τραγουδι!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Βλακεια φραση στο τελος και με μορφη τραγουδιου εχει και η car glass που λεει μια φαλτσα "car glass επισκευαζει, car glass αντικαθιστα". Θυμιζει εποχες 80's Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ^αυτη μου αρεσει:shifty:....τουλαχιστον δεν εχει τραγουδι!!!!:lol: Νομίζεις... αν ακούσεις καλύτερα, θα προσέξεις ότι από πίσω παίζει ένα τραγούδι το οποίο ακούγεται να ξεκουρδίζεται σαν παλιό γραμμόφωνο τη στιγμή που ο μακαρονάς ξενερώνει επειδή το τυρί δεν είναι Kerrygold... Από φαντασία αυτοί οι διαφημιστές, άλλο τίποτα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Η παρελαση των διαφημισεων με τα ηλιθια τραγουδια συνεχιζεται.Μολις πριν λιγο ειδα την νεα των γεμιστων παπαδοπουλου με το τραγουδι-παρωδια του "Οταν σε ειχα πρωτοδει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts