iliaskone Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ευχαριστω για τηναπαντηση. Το αρχικο μενου που πρεπει να μπω ποιο ειναι; ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατεβάζεις τις ειδοποιήσεις από το πάνω μέρος τις οθόνης και ενεργοποιείς την μεταφορά δεδομένων ΜΤΡ. Είναι προρυθμισμένο σε φόρτιση. Used TapaTalk with JiaYu S3 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Μπορεις να μου πεις ακριβως τα βηματα,γιατι δεν το βρισκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μολις συνδεθεις στο laptop κατεβαζεις τις ειδοποιησεις απο το πανω μερος του κινητου προς τα κατω και τσεκαρεις την δευτερη επιλογη που λεει μεταφορα δεδομενων MTP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μολις συνδεθεις στο laptop κατεβαζεις τις ειδοποιησεις απο το πανω μερος του κινητου προς τα κατω και τσεκαρεις την δευτερη επιλογη που λεει μεταφορα δεδομενων MTP!!! Οταν το συνδεω με το λαπτοπ,δεν μου δινει καποια επιλογη οπως σε αλλες ρομ.απλα δειχνει οτι φορτιζει.Εσυ εχεοις την 7.1 και σου δινει το δικαιωμα επιλογης? Οπως και να χει,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Βγήκε η stable 4 (7.1.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Έπρεπε να είχα αγοράσει ένα S3, έπρεπε... :ooch: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Έπρεπε να είχα αγοράσει ένα S3, έπρεπε... :ooch: τι αγόρασες αντ' αυτού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) τι αγόρασες αντ' αυτού? εγώ πάντως τότε που ψαχνόμουν, νομίζω το έχω ξανα αναφέρει, σχεδόν ξενύχτησα γιατί ήθελα τόσο πολύ να έχει κεντρικό κουτί πάλι το κινητό και παραλίγο να αποκτήσω Meizu. Τελικά λέω, δε βαριέσαι ας τα "χώσω" στα 3GB και ας μην παίζω παιχνίδια. :o :o :o :o :o :o :o ΑΑΑ οι devs κυκλοφόρησαν ήδη την stable 4 που ουσιαστικά μας πάει στην 7.1.1 Δεν έχει κάποια ουσιαστική αλλαγή. Εγώ την πέρασα πάνω από την stable 3. Κανα δύο μικρά επιβεβαιωμένα κολλήματα έχουν αναφέρει άλλοι χρήστες, και ίσως σ/κ να έχουμε νέα έκδοση διορθωμένη. Αλλά ουσιαστικά δεν τρέχει λόγος για stable 4. Καλύτερα να βγει και η διόρθωσή της. Used TapaTalk with JiaYu S3 Edited December 8, 2016 by gorillaz_gr Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 κεντρικό κουτι?? τι εννοείς? ναι κι εγώ την πέρασα την stable 4 και περιμένω το Σ/Κ και για τις μικροδιορθώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 μάλλον εννοούσε "κεντρικό κουμπί" (home button) Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις. Δεν ισχύει ότι η 7.1 είναι ίδια με την 7.1.1 πραγματικά εγώ τουλάχιστον είδα τεράστια διαφορά στην μπαταρία. Πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Έχει κάποια προβλήματα πάνω στα οποία δουλεύουν οι devs μη ξεχνάτε ότι το κινητο μας και τα pixel έχουν πάρει 7.1.1 (ποιος θα το περίμενε για ένα κινέζικο κινητο) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 μη ξεχνάτε ότι το κινητο μας και τα pixel έχουν πάρει 7.1.1 (ποιος θα το περίμενε για ένα κινέζικο κινητο) . ...κινέζικο κινητό διετίας πλέον, και από εταιρία που (δυστυχώς) πρακτικά μας άφησε χρόνους... Είναι όντως εντυπωσιακό! Να 'ναι καλά οι devs! ΥΓ: Με προβληματίζει αυτό που -φαντάζομαι- θα σκέπτονται και πολλοί άλλοι εδώ: Με τι θα αντικαταστήσουμε το S3; Ακόμα δεν έχω βρει κάποιο να με κάνει να πω "νά άξιος αντικαταστάτης"! (είμαι υπερβολικός, λέτε...?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Όχι δεν είσαι υπερβολικός. Πραγματικά και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με τι;;;; Και τη support θα έχει;;;;; Πάντως αν οι devs ανακοίνωσουν ποια συσκευήηα υποστηρίζουν θα είναι μια σοβαρή ώθηση στο να διαλέξω αν προφανώς καλύπτει και τα άλλα κριτήρια μου. Προς το παρών δεν σκοπεύω να αλλάξω το jiayu μου με κανένα. Δουλεύει εξαιρετικά και δεν μου κολλάει πουθενά άρα δεν το αλλάζω. Το μόνο που πραγματικά θα ήθελα είναι μια καλύτερη κάμερα και ένας σάρωτη δακτυλικων αποτυπωματων. Όλα τα άλλα δεν με σιγκινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Όχι δεν είσαι υπερβολικός. Πραγματικά και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με τι;;;; Και τη support θα έχει;;;;; Πάντως αν οι devs ανακοίνωσουν ποια συσκευήηα υποστηρίζουν θα είναι μια σοβαρή ώθηση στο να διαλέξω αν προφανώς καλύπτει και τα άλλα κριτήρια μου. Προς το παρών δεν σκοπεύω να αλλάξω το jiayu μου με κανένα. Δουλεύει εξαιρετικά και δεν μου κολλάει πουθενά άρα δεν το αλλάζω. Το μόνο που πραγματικά θα ήθελα είναι μια καλύτερη κάμερα και ένας σάρωτη δακτυλικων αποτυπωματων. Όλα τα άλλα δεν με σιγκινουν ακριβώς... βλέπω που και που κάτι πολύ καλές προσφορές σε κάτι κινητά, με 4GB RAM, με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κλπ αλλά μετά λέω, ε και? το δικό μας ακόμα είναι σούπερ. γιατί να δώσω 150-200 Ευρώ για να πάρω ένα που αν δεν έχει προβλήματα θα είναι 5% καλύτερο από το S3plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Με την 7.1 σας παίζει το Adfree ? Γιατί λέει ότι έχει κάνει την δουλειά (να φτιάξει το αρχείο hosts), αλλά πάλι έχω διαφημίσεις. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 δεν το έχω αλλά ίσως να μην έχει γίνει upgrade στην 7 αυτό για να παίξει θέλει να είσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ναι, και το έχω ήδη κάνει με το superuser. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Με την 7.1 σας παίζει το Adfree ? Γιατί λέει ότι έχει κάνει την δουλειά (να φτιάξει το αρχείο hosts), αλλά πάλι έχω διαφημίσεις. από έκδοση 7.Χ και μετά, για να παίξει το AdWay εκτός από το SuperSU, χρειάζεται να εγκαταστήσεις το busybox. Το γράφουν τα FAQs στο XDA. Κατεβάζεις oποια εφαρμογή busybox από playstore. Used TapaTalk with JiaYu S3 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 τι αγόρασες αντ' αυτού? Ήταν σε pre-sale το Jiayu S4 σε κάποια καταστήματα και περίμενα την κυκλοφορία του, με τα λεφτά στο χέρι. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 από έκδοση 7.Χ και μετά, για να παίξει το AdWay εκτός από το SuperSU, χρειάζεται να εγκαταστήσεις το busybox. Το γράφουν τα FAQs στο XDA. Κατεβάζεις oποια εφαρμογή busybox από playstore. Used TapaTalk with JiaYu S3Απλά το κατεβάζω, το κάνω install, μετά restart και όλα θα παίξουν κανονικά, ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το Adfree τελικά δεν έπαιξε. Το AdAway, έπαιξε κανονικά, μετά την εγκατάσταση του busybox. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 εγώ έχω περάσει την 7.1.1. ήδη (είχα πριν και την 7 και πιο πριν την 6 και την 5) τώρα ήθελε και ο αδερφός μου να του την περάσω αυτός έχει ακόμα την μαμίσια (4.4.4) ερώτηση: το κάνω με τον ίδιο τρόπο? δηλ install μέσα από το recovery (με wipe data) κλπ? θα έιναι οκ? θα σβήσουν φωτογραφίες κλπ? χρειάζεται να του περάσω και την καινούρια twrp? σε αυτή δεν μπορώ να βρω βέβαια πως να κάνω Install το .img αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 εγώ έχω περάσει την 7.1.1. ήδη (είχα πριν και την 7 και πιο πριν την 6 και την 5) τώρα ήθελε και ο αδερφός μου να του την περάσω αυτός έχει ακόμα την μαμίσια (4.4.4) ερώτηση: το κάνω με τον ίδιο τρόπο? δηλ install μέσα από το recovery (με wipe data) κλπ? θα έιναι οκ? θα σβήσουν φωτογραφίες κλπ? χρειάζεται να του περάσω και την καινούρια twrp? σε αυτή δεν μπορώ να βρω βέβαια πως να κάνω Install το .img αρχείο oτι εχει στο τηλεφωνο θα σβηστει, καλυτερα να τα τραβηξει απο εκει και να τα μεταφερει στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδες καλησπερα. Επανερχομαι με ενα θεματακι..τι θεματακι θεματαρα που εχει προκυψει με το κινητο μου εδω και ενα μηνα και βαλε...παραθετω εν ταχει τα γεγονοτα και τις ενεργειες και στο τελος βαζω τα ερωτηματα και αναμενω τη γνωμη σας. 1)μετα απο αναβαθμιση απο xtreme 2.2 se 2.3 και μετα 2.4 έπαψε να λειτουργει το flash και η οπισθια καμερα. 2) νομιζωντας οτι ειναι θεμα λαθος εγκαταστασης λειτουργικου...ξαναπηγα σε xtreme2.0 και μετα βημα βημα μεσω ΟΤΑ εφτασα παλι σε 2.4 (ακομα δεν ειχε βγει η 2.5)...το αποτελεσμα ιδιο...no rear camera 3)μετά πέρασα RC4 και έκανα αναβαθμιση σε RC5...δεν αλλαξε τιποτα στην συμπεριφορα του κινητου...no flash no rear camera!!! 4) κοιτωντας το απο hardware πλευρα αλλαξα την καμερα με αλλη (ευτυχως εχει ενας γνωστος το ιδιο οποτε εκανα τραμπα)...το αποτελεσμα το ιδιο 5)με μεγενθυντικο ειδα ότι ειχε σπασει ενα απο τα led του flash...παρηγγειλα νεο flash led...το εβαλα...αποτελεσμα ιδιο... Εχω πελαγωσει και σκεφτομαι να κανω ενα καθαρο στησιμο λειτουργικου δηλ. Format+Download και ρωταω: 1)περα απο το ΙΜΕΙ που θα χαθει τι αλλο κινδυνευει να χαθει και 2) εαν καποιος σας εχει καποια ιδεα και καποια αλλη λυση να μου προτεινει να κοιταξω... Ειναι κριμα τετοιο κινητο να το αλλαξω καθοτι την χρησιμοποιουσα πολυ την καμερα...και χωρις αυτη...δεν ξερω...σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Δοκίμασε να flashάρεις με SP την RC4, χωρίς να κάνεις format. Επέλεξε firmware download για να μη χάσεις IMEI. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδια βγήκε 7.1.1 Stable 5!!! αλλα δεν έχει link ακόμα!!! Jiayu S3 Adv/Basic/Pro (mt6752) - Android 7.1.1! Build 20161212 - Stable 5 Changelog: - fixed led notification for missed calls - improved substratum support (OMS7) - fixed tethering - added option to control scroll friction and velocity - added PixelUI navbar - fix black screen issue - fix setting of wallpapers - Various other improvements Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts