Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, μη ρισκάρετε με άγνωστα και αδοκίμαστα ακόμα site. Καλύτερα δώστε 10-15 ευρώ παραπάνω και πάρτε το από κάποια από τα δοκιμασμένα και (σχετικά πάντα!) αξιόπιστα.

Την έχει πατήσει αρκετός κόσμος (και εδώ στο φόρουμ) στο παρελθόν με ανάλογες περιπτώσεις...

Και οκ, τα λεφτά σου τα παίρνεις τελικά από το PayPal. Βρίσκεσαι όμως να παιδεύεσαι για μήνες, να ΜΗΝ έχεις πάρει τη συσκευή (που -κακά τα ψέματα- από τη στιγμή που αποφασίζουμε την αγορά, δε βλέπουμε την ώρα να την πάρουμε στα χέρια μας!) και βεβαίως να είσαι και χωρίς τα ωραία σου λεφτά για όλο αυτό το διάστημα...

Γνώμη μου πάντα, βεβαίως, αλλά θα έλεγα ότι δεν αξίζει το ρίσκο...

Αρκετά ρίσκα παίρνει ήδη κανείς ούτως ή άλλως, παραγγέλνοντας κάτι από Κίνα!

απο την αλλη παλι αμα προσεξετε στα υπολοιπα τηλεφωνα εχουν κανονικες τιμες οπως και σε αλλα σαιτ,μονο στο jiayu s3 εχουν χαμηλοτερη τιμη εκτος εαν εχουν πραγματι λιγα κομματια και ισχυει πραγματικα η τιμη απλως θελουν να τα βαλουν σαν κραχτη στο σαιτ....γιατι αν θυμοσαστε το mionbuy ειχε τα παντα πολυ χαμηλοτερες τιμες εκει ηταν χτυπητη η διαφορα μεχρι αηδιας...μπορει να κανω την παλικαρια αφου εχει paypal να παραγγειλω.

μολις εστειλα email μεσα σε 2 λεπτα μου απαντησαν...Dear,yes that the jiayu s3 3gb version is in stock now,and it is ready for the delivery,and we will send the silicone case and screen protector as gift!Yes,we send the package by registered airmail with tracking code!.........και η πλακα ειναι οτι με το κουπονι cellphone2015 αμα βαλεις παει τελικη τιμη 158 ευρω

Edited by olympiakos

Ήρθα το βράδυ από Αθήνα κ έπιασα στα χέρια μου το κινητό. Εξαιρετικό σε όλο του το μεγαλείο. Αύριο θα επανέλθω με review
Apple :rocket:

Ρε παιδιά το έχω παραγγείλει από το vickmail . Είναι dispatched to overseas τώρα και 18 μέρες και ακόμα να φτάσει Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και φοβάμαι. Εγώ πάντα παραγγέλνα Από minidealμΚαι σε 15 μέρες το πολύ το είχα στα χέρια μου . Εσείς που ξέρετε είναι φυσιολογικό να είναι 18 μέρες dispatched to overseas? Το vickmail Είναι αξιόπιστο; Έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί την ίδια περίπου χρονική στιγμή και αν να έχει παραλάβει; Ευχαριστώ

Ρε παιδιά το έχω παραγγείλει από το vickmail . Είναι dispatched to overseas τώρα και 18 μέρες και ακόμα να φτάσει Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και φοβάμαι. Εγώ πάντα παραγγέλνα Από minidealμΚαι σε 15 μέρες το πολύ το είχα στα χέρια μου . Εσείς που ξέρετε είναι φυσιολογικό να είναι 18 μέρες dispatched to overseas? Το vickmail Είναι αξιόπιστο; Έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί την ίδια περίπου χρονική στιγμή και αν να έχει παραλάβει; Ευχαριστώ

Ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει είναι το μαγαζί.

Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει το κατάστημα με την πορεία της αποστολής; Μήπως περίμενες η Σελίνα να έκανε διακοπές στην Ελλάδα και να έφερνε μαζί και τις παραγγελίες που προορίζονται για εδώ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ήρθα το βράδυ από Αθήνα κ έπιασα στα χέρια μου το κινητό. Εξαιρετικό σε όλο του το μεγαλείο. Αύριο θα επανέλθω με review

αντε να παραλαμβανει και κανεις αλλος γιατι με εχουν τεντωσει με τις ερωτησεις!!!:lol:

Εντάξει ρε φίλε απλά από

Minideal Έχω πάρει μαζί με φίλους πολλά και έρχονται όλα μέσα σε 15 μέρες και αυτό μου φαίνεται παράξενο. Δηλαδή είναι φυσιολογικό που 18 μέρες τώρα ταξιδεύει και ακόμα δεν έφτασε Ελλάδα;

Εντάξει ρε φίλε απλά από

Minideal Έχω πάρει μαζί με φίλους πολλά και έρχονται όλα μέσα σε 15 μέρες και αυτό μου φαίνεται παράξενο. Δηλαδή είναι φυσιολογικό που 18 μέρες τώρα ταξιδεύει και ακόμα δεν έφτασε Ελλάδα;

Είναι Δεν είναι, ΔΕΝ οφείλεται στο κατάστημα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για κοιταχτε εδω...πολυ καλη τιμη δεν κοιταξα τι γινεται με τα μεταφορικα ομως... και με paypal αν εχει δεν ξερω,,,παντως στο xda καποιοι ψωνισαν απο εκει και παρελαβαν..

http://www.club1941.com/jiayu-s3-smartphone-4g-lte-mtk6752-octa-core-3gb-16gb-55-inch-ogs-fhd-screen-black-p-389.html

230$ το πήγε σήμερα

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το πιο φθηνό πλεον στο 3GB είναι το Antelife

χαιρετισματα αφου το πηγαν 212 ευρω τωρα με το κουπονι βγαινει 191 ευρω,,,,οποτε στα ιδια λεφτα μπορει να το παρει κανεις και απο αλλο σαιτ αξιοπιστο,,,εκανα μ.....α που δεν το παραγγειλα εχθες στα 158 ευρω αλλα τελος παντων ειδομεν.Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι σου δινει την θηκη σιλικονης και το προτεκτορ τα γνησια σαν δωρο,ενω στους αλλους πρεπει να πληρωσεις εξτρα 4 με 6 ευρω την θηκη και 2 ευρω το προτεκτορ,και κακα τα ψεμματα και στο geekbyuing να το παραγγειλεις στο καθιζει με δωρο την θηκη 203 βαλε με paypal 208 ευρω χωρις τα 2 ευρω το γνησιο προτεκτορ.

Μα και στο antelife δεν σου δινει θηκη και προτεκτορ.Εχει δικιο ο fear1976 πιο φθηνο βγαινει το jiayu-store χωρις βεβαια θηκη και προτεκτορ.μπορει να κανω την παλικαρια απο εκει θα δω κιολας.

Edited by olympiakos

εχει παραγγειλει κανεις από εδώ?

http://www.jiayu-store.com/

είναι safe + original οντως?

thnx εκ των προτερων

Και εμένα ήρθε σήμερα μετά από 27 ημέρες με Singapore Post από Minideal. Τελευταία καθυστερεί πολύ η sing post αλλά αφού έρθει Ελλάδα το δέμα μετά μέσα σε 2-3 μέρες συνήθως παραλαμβάνεις.

Εντάξει ρε φίλε απλά από

Κάποια/ες φουρνιά/ές που έρχονται με SingPost (και από MiniDeal και από VickMall - και από άλλους προφανώς) φαίνεται να έχει... φρακάρει κάπου καθ' οδόν - ενώ το περίεργο είναι ότι δέματα άλλων που παρήγγειλαν (ξανά με SingPost) αργότερα, παραδόθηκαν ήδη!

Κάποιοι από εδώ παραλαμβάνουν τώρα, έχοντας κάνει παραγγελία μέσα Ιανουαρίου(!)

Το δικό μου έφτασε (επιτέλους...) Ελλάδα, πάνω που έκλεισε μήνα...

Οπότε μην ανησυχείς!

εχει παραγγειλει κανεις από εδώ?

http://www.jiayu-store.com/

είναι safe + original οντως?

thnx εκ των προτερων

Όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα, τα μαγαζιά τύπου www.μάρκα-store.com δεν ανήκουν στην εκάστοτε μάρκα. Είναι απλοί resellers όπως οι άλλοι, οι οποίοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι σημείο διανομής του επίσημου κατασκευαστή!

Από τους συγκεκριμένους πάντως έχω δει αρκετούς εδώ στο φόρουμ που έχουν ψωνίσει χωρίς να αναφερθούν ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε υποθέτω ότι είναι εντάξει - απλά όχι καλύτεροι για κάποιο λόγο από (π.χ.) τα προαναφερθέντα Vickmall, Minideal - και όλα τα άλλα μαγαζιά που ψωνίζουμε εδώ...

Υπάρχει κάποιος λόγος που μπορεί να σκεφτεί κανείς (εκτός της τιμής) ωστε να είναι αρνητικός στην έκδοση με τα 3GB?

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα έχει διαφορετική ROM από το 2GB - και είχα διαβάσει κάπου παλιότερα ότι τους είχε ζορίσει και λίγο μέχρι να την κάνουν σταθερή - εξ ου και η καθυστέρηση στην παρουσίασή του σε σχέση με το 2GB.

Από τη στιγμή που θα βγει πάντως, φαντάζομαι / ελπίζω πως ό,τι ενημέρωση βγει για το ένα, θα βγαίνει και για το άλλο (και αν τυχόν υπάρχουν ακόμα τίποτα προβλήματα "νεότητας", θα λυθούν σύντομα).

Τώρα που βγήκε / βγαίνει επιτέλους η 3GB έκδοση, εγώ να σου πω θα την χτύπαγα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη - αν και η τιμή είναι καλή βεβαίως (εγώ περιμένω ήδη -και περιμένω, και περιμένω, και περιμένω...- ένα 2GB)...

Ρε παιδιά απο που είναι το φθηνότερο αυτήν τη στιγμή για το 3gb, απο γνωστό και έγκυρο κατάστημα??? Παίζει και κανένα κουπόνι???

Ρε παιδιά απο που είναι το φθηνότερο αυτήν τη στιγμή για το 3gb, απο γνωστό και έγκυρο κατάστημα??? Παίζει και κανένα κουπόνι???

ποιο φθηνό το έχω βρει στο antelife το οποίο όμως δεν ξέρω πόσο έμπιστο είναι...

επίσης ακόμα πιο φθηνό το έχει το jiayu-store αλλά χωρίς μεταφορικά..με μεταφορικά δεν ξέρω ποιο βγαίνει πιο φθηνά

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να και ο ανταγωνισμός:

http://www.antelife.com/mobile-phones.html?mobile_rom=875%2C876&price=100.00%2C250.00&ram=1246&resolution=709&size_phones=494%2C568

κοιταχτε τι μου απαντησανε απο το club1941.com......τους ειπα εχθες οτι το ειχανε 175 ευρω και με το κουπονι 158 πηγαινε και οτι στο banner λενε ακομα 175 ευρω ενω στην φωτο του προιοντος λενε 212 ευρω ...και μου απαντανε....Dear,please come back to us tomorrow,we adjust the price for the new year,soon the price will be the same as the banner!........οποτε ας περιμενουμε να δουμε αν θα ξαναπαει η τιμη 175 ευρω και με κουπονι 158..η τουλαχιστον και χωρις το κουπονι 175 να μεινει καλα θα ειναι..Ειδωμεν...

Edit:το διωρθωσανε στην ιδια τιμη 175 ευρω..οποτε μαλλον θα το παραγγειλω απο εκει..

Edited by olympiakos

κοιταχτε τι μου απαντησανε απο το club1941.com......τους ειπα εχθες οτι το ειχανε 175 ευρω και με το κουπονι 158 πηγαινε και οτι στο banner λενε ακομα 175 ευρω ενω στην φωτο του προιοντος λενε 212 ευρω ...και μου απαντανε....Dear,please come back to us tomorrow,we adjust the price for the new year,soon the price will be the same as the banner!........οποτε ας περιμενουμε να δουμε αν θα ξαναπαει η τιμη 175 ευρω και με κουπονι 158..η τουλαχιστον και χωρις το κουπονι 175 να μεινει καλα θα ειναι..Ειδωμεν...

Μπορεις αν θες να μου "δανεισεις" εμενα τα 175 ή 158 ευρω και θα στα επιστρεψω σε 45-60 μερες, δεν χρειαζεται να τα πας μεχρι Κινα μερια! :lol:

Y.Γ: Περιμενω τις πρωτες παραλαβες του 3GB μοντελου και τα reviews που το συνοδευουν για να δω αν αξιζει η διαφορα με το 2GB μοντελο. Αλλιως με βλεπω για το meizu m1 note 32GB.

εδώ πάντως λέει ότι το 3GB θα είναι από 15/03 και μετά διαθέσιμο....μήπως και στα άλλα τότε θα το έχουνε? και τζάμπα το παραγγείλουμε από τώρα?

http://www.pandawill.com/jiayu-s3-smartphone-4g-lte-mtk6572-octa-core-3gb-16gb-55-inch-ogs-fhd-screen-black-p97209.html

λες να μας δουλευουν απο ολα τα σαιτ????διολου απιθανο βεβαια αλλα παλι στο xda εχθες καποιοι ειχαν παραλαβει απο οτι ελεγαν....και αποκλειεται βεβαια να λενε ψεμματα αυτοι απο το xda..

λες να μας δουλευουν απο ολα τα σαιτ????διολου απιθανο βεβαια αλλα παλι στο xda εχθες καποιοι ειχαν παραλαβει απο οτι ελεγαν....και αποκλειεται βεβαια να λενε ψεμματα αυτοι απο το xda..

παραλάβανε το 3GB?

Κάνοντας μια "βόλτα" και από τα γνωστά Vickmall και Minideal, βλέπω ότι το πρώτο το παρουσιάζει ως "out of stock", ενώ στο δεύτερο δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι που να δείχνει ότι το κινητό δεν είναι διαθέσιμο (οκ, και για το 2GB, τοτε που ήταν σε φάση προπαραγγελιάς, "in stock" έλεγε το Minideal, αλλά εκεί που πήγαινες να πατήσεις για να το παραγγείλεις, έλεγε για "preorder").

Ποιος ξέρει τι παίζει τελικά...

ΥΓ: Στο Minideal, στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, στις διαθέσιμες γλώσσες, έχουν κάνει highlight τα Ελληνικά και τα Εβραϊκά!

Είμαστε καλοί πελάτες...! :p

ναι freemind11 το 3 γιγα,,,,,,,,,ασχετο εκει στην yahoo το εχουν χασει τελειως ολο προβληματα ειναι τους τελευταιους μηνες μεχρι να φωρτωσει η αλληλογραφια 200 χρονια κανει και ολο βγαζει μηνυμα οτι θα επανελθουν συντομα και οτι προσπαθουν να το λυσουν οι μηχανικοι της (εδω γελατε no:5) δεν πανε να προσθεσουν τιποτα servers θηρια να μην σερνεται το σαιτ.....αυτοι ειναι three are singing and two are dancing (τρεις λαλουν και δυο χορευουν).. Edited by olympiakos

λες αυτοί που το γράφανε να είναι βαλτοί από το site? :p