Z3RatuL Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 παιδια ποση ωρα περνει να φορτισει περιπου ? με φορτιστη απο Note 4 θα γινει πιο γρηγορα ? Θεωρητικά ναι, αλλά το 3ώρο δεν θα το μειώσεις ούτε με τον φορτιστή του Note4. Απλά δε θα πιάσει κάτι 6ώρα 7ώρα που κάνει μερικές φορές με τον μαμά φορτιστή. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Υπολόγισε 3 με 3,5 ώρες για πλήρη φόρτιση από το 20% ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το ξερω το χρησιμοποιω ολη την ωρα διαγραφω περναω συνεχεια το ιδιο μου κανει.. Φορτωνει τα 2 πρωτα στο 100% μετα αλλαζει σε mediatek VCOM και κολλαει στο download flash 0%:X μωρέ άλλαξε και το καλώδιο πάλι.... και να ξανα δεις αν είναι ενεργό το "εντοπισμός σφαλμάτων USB" δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί όπως το παρουσιάζετε, σε μερικούς υπολογιστές δεν παραμένει σταθερή η σύνδεση USB. Μήπως βρίσκεται σε κάποιο hub πάνω; ´Εχω ξαναπεί πως και οι μπροστινές θύρες αν μιλάμε για σταθερούς υπολογιστές έχουν αποδειχτεί "ασταθής".... Καλύτερα με τις πίσω Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankzappatistas Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) εν συντομία... Σιγά μη κάτσω να σου ξαναγράψω τον οδηγό από την αρχή επειδή εσύ δεν θες όχι απλά να ρίξεις μια ματιά σε 113 σελίδες (ούτε 300 δεν είναι!!!) αλλά βαριέσαι να γυρίσεις στην 1η !!!δεν ξέρω σε ποιά στιγμή του χρόνου οι δυο σου παραπάνω αναρτήσεις μεταφράζει η μία την άλλη, προσωπικά για μένα πάντως είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Και το ξαναγράφω επειδή έχω φιλότιμο! όταν ένας προγραμματιστής έχει φτιάξει μία ROM για SPFLASHTOOLS τότε εκτός ότι διευκρινίζεται στις οδηγίες του, το περιεχόμενο του συμπιεσμένου αρχείου είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που χρειάζεται η διαδικασία μέσω του λεγόμενου RECOVERY. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι πως στην α' περίπτωση κατεβάζουμε ένα συμπιεσμένο αρχείο πιθανόν και 7z ή rar ή zip , το οποίο πρέπει να αποσυμπιέσουμε για να εμφανιστούν τα ξεχωριστά αρχεία για το scatter κλπ, ενώ για την β' περίπτωση κατεβάζουμε ένα και μοναδικό αρχείο συνήθως με μορφή zip που αν το "δούμε" συμπεριλαμβάνει κάποια αρχεία και φακέλους, που όμως μόνο μέσω RECOVERY θα αποσυμπιεστούν σωστά στη συσκευή μας. Η αυθαίρετη μετονομασία καταλήξεων αρχείων είναι άκρως επικίνδυνη !!! δεν θα μπορέσει να διαβαστεί καν. :offtopic: Φίλε tsarlatanos και μόνο η διαφορετικότητα της αντιμετώπισης της "κρίσης", ζητάς και συγγνώμη στο τέλος, σε σχέση με το "σιγα μην κάτσω να...." θα μου επιτρέψεις να ασχοληθώ....Και για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Άπειρος ιντερνετικός χώρος δεν σημαίνει πως είναι ευγενικό και αποδεκτό ο κάθε "νέος" χρήστης να εισβάλει στη ροή μιας συζήτησης για να ξαναρωτήσει κάτι που πιθανόν βρίσκεται ίσως και μία μόνο σελίδα πιο πίσω.... δεν είναι ευγενικό για τους "παλιούς" , όχι από θέμα "ηλικίας" αλλά από θέμα ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε αποδεχτεί και σεβαστεί τον τρόπο που λειτουργεί μια κοινότητα. Για να μη σου πω πως προσωπικά με προσβάλει γιατί ενώ υπέδειξα το πού βρίσκεται η απάντηση, δεν ενδιαφέρεται να μπει στον κόπο καν να κοιτάξει και με τον τρόπο του μηδενίζει την προσφορά μου στην κοινότητα. Δε θα μου άρεσε να φτάσουμε στο σημείο να απαντάει κάποιος moderator τύπου "δες την σελίδα 1, αλλιώς google is your friend" !!! Τέλος για να μην αναφέρω πως σε άλλες κοινότητες αν δεν μπεις στο νήμα "καλωσορίσματος" να αυτοπαρουσιαστείς, δεν ασχολείται σχεδόν κανείς μαζί σου. Λοιπόν και επειδή δεν θέλω να εμπλακούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, απλά τονίζω την δικαιοσύνη των φόρουμ όπως εξελίσσονται, δημιουργώντας κοινωνίες και "οικογένειες" , οι κανόνες υπάρχουν και αν θέλουμε να συμμετέχουμε τους αποδεχόμαστε και τους τηρούμε όλοι μας. Έχω δύο τηλέφωνα στην κατοχή μου, και τα δύο τα έχω φλασαρει με TWRP, έχω χρησιμοποιήσει fastboot με κονσόλα, έχω περάσει διαφορετικές Costum ROM από τις δημοφιλείς, Cyanogen, Paranoid, Oxygen στο OPO, τα έχω διαγράψει, τα έχω επαναφέρει άπειρες φόρες. Γράφει πουθενά στην πρώτη σελίδα για TWRP? (εκτός από οδηγίες πώς να την περάσουμε) έγραψα εγώ ότι θα αλλάξω την επέκταση του αρχείου, μετατροπή = αποσυμπίεση του περιεχομένου και ξανά ζιπάρισμα σε zip. Δεν ζήτησα πληροφορίες για το flash tool, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί στα Windows 10 δεν κάθονται οι drivers. Εκτός αυτού πολλά από αυτά τα εργαλείο είναι υπεύθυνα για μπρικάρισμα συσκευών - τι θα πει βγάζουμε την μπαταρία και την ξαναβάζουμε, πρώτη φορά το ακούω αυτό και με προβλημάτισε. Επειδή το τηλέφωνο δεν είναι δικό μου αλλά φίλου μου θέλω καθαρές λύσεις και η καθαρή λύση θα ήταν TWRP και όχι flash tool που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και να ήθελε. Εξάλλου η όλη διαδικασία προϋποθέτει την ύπαρξη TWRP, το flash tool λογικά χρησιμοποιεί TWRP αυτό με έκανε να αναρωτηθώ αν μπορώ να το παρακάμψω χωρίς πρόβλημα, αλλά κατάλαβα ότι δεν γίνεται. Τα μεγάλα θέματα έχουν αυτό το πρόβλημα, ψάχνεις να βρεις κάτι συγκεκριμένο και δεν βγάζεις άκρη, κάποιος θα σου την πει, κάποιος θα γράψει κάτι άλλο, κάποιος θα απαντήσει στο κάτι άλλο. Δεν είναι ότι δεν έψεξα αλλά μετά από λίγο απογοητεύτηκα, και ναι δεν είναι τόσο απλό να κάτσει κάποιος να διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες. Ήθελα να μάθω αν μπορώ να φλασαρω με TWRP Ναι ή Όχι. Μια απάντηση που θα μπορούσες να δώσεις θα ήταν Όχι μόνο με flashtool και μην μου γράφεις ότι βαριέσαι να μου απαντήσεις γιατί το Όχι μόνο με flashtool είναι πολύ ποιο σύντομη απάντηση από αυτό που έκατσες και έγραψες μόνο και μόνο για να μου την πεις. Επειδή μιλάς επιθετικά, κάθομαι και σου απαντώ και γεμίζει το θέμα με άσχετη πληροφορία και πάει λέγοντας Edited November 2, 2015 by frankzappatistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλημέρα σας, Χάλασε το S3 2GB της ξαδέρφης μου και είναι μέσα στην εγγύηση. Έχει αγοραστεί τον Μάρτιο του 2015 από Vickmall. Ξέρει κανείς την διαδικασία επισκευής/αποστολής στο Vickmall ή στην Κίνα γενικότερα; Αν κάποιος το έχει ξανακάνει, μπορεί να με κατευθύνει λίγο; Ευχαριστώ πολύ, Τόλης Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλημέρα σας, Χάλασε το S3 2GB της ξαδέρφης μου και είναι μέσα στην εγγύηση. Έχει αγοραστεί τον Μάρτιο του 2015 από Vickmall. Ξέρει κανείς την διαδικασία επισκευής/αποστολής στο Vickmall ή στην Κίνα γενικότερα; Αν κάποιος το έχει ξανακάνει, μπορεί να με κατευθύνει λίγο; Ευχαριστώ πολύ, Τόλης Μιλά μαζί τους στο chat στο site η με email και θα σε κατευθύνουν αυτοί. Δεν θα εχεις θεμα ,είναι αξιόπιστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μιλά μαζί τους στο chat στο site η με email και θα σε κατευθύνουν αυτοί. Δεν θα εχεις θεμα ,είναι αξιόπιστοι.Thanks, φίλος... ευχαριστώ πολύ Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Έχω δύο τηλέφωνα στην κατοχή μου, και τα δύο τα έχω φλασαρει με TWRP, έχω χρησιμοποιήσει fastboot με κονσόλα, έχω περάσει διαφορετικές Costum ROM από τις δημοφιλείς, Cyanogen, Paranoid, Oxygen στο OPO, τα έχω διαγράψει, τα έχω επαναφέρει άπειρες φόρες. Γράφει πουθενά στην πρώτη σελίδα για TWRP? (εκτός από οδηγίες πώς να την περάσουμε) έγραψα εγώ ότι θα αλλάξω την επέκταση του αρχείου, μετατροπή = αποσυμπίεση του περιεχομένου και ξανά ζιπάρισμα σε zip. Δεν ζήτησα πληροφορίες για το flash tool, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί στα Windows 10 δεν κάθονται οι drivers. Εκτός αυτού πολλά από αυτά τα εργαλείο είναι υπεύθυνα για μπρικάρισμα συσκευών - τι θα πει βγάζουμε την μπαταρία και την ξαναβάζουμε, πρώτη φορά το ακούω αυτό και με προβλημάτισε. Επειδή το τηλέφωνο δεν είναι δικό μου αλλά φίλου μου θέλω καθαρές λύσεις και η καθαρή λύση θα ήταν TWRP και όχι flash tool που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και να ήθελε. Εξάλλου η όλη διαδικασία προϋποθέτει την ύπαρξη TWRP, το flash tool λογικά χρησιμοποιεί TWRP αυτό με έκανε να αναρωτηθώ αν μπορώ να το παρακάμψω χωρίς πρόβλημα, αλλά κατάλαβα ότι δεν γίνεται. Τα μεγάλα θέματα έχουν αυτό το πρόβλημα, ψάχνεις να βρεις κάτι συγκεκριμένο και δεν βγάζεις άκρη, κάποιος θα σου την πει, κάποιος θα γράψει κάτι άλλο, κάποιος θα απαντήσει στο κάτι άλλο. Δεν είναι ότι δεν έψεξα αλλά μετά από λίγο απογοητεύτηκα, και ναι δεν είναι τόσο απλό να κάτσει κάποιος να διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες. Ήθελα να μάθω αν μπορώ να φλασαρω με TWRP Ναι ή Όχι. Μια απάντηση που θα μπορούσες να δώσεις θα ήταν Όχι μόνο με flashtool και μην μου γράφεις ότι βαριέσαι να μου απαντήσεις γιατί το Όχι μόνο με flashtool είναι πολύ ποιο σύντομη απάντηση από αυτό που έκατσες και έγραψες μόνο και μόνο για να μου την πεις. Επειδή μιλάς επιθετικά, κάθομαι και σου απαντώ και γεμίζει το θέμα με άσχετη πληροφορία και πάει λέγοντας Φλασάρω κανονικά με Windows 10, όλες τις beta έτσι τις πέρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το κινητό μου με μια τηλεόραση μέσω usb ή hdmi;παλιότερα Που είχα ένα samsung s3 είχα ένα καλώδιο HDMI αλλά δεν είναι συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) @gorillaz_gr Και καλωδιο εχω αλλαξει αν εννοείς το Usb debugging και αυτο το εχω επιλέξει και απευθεις στη μητρική απο πισω το συνδέω... Και στο αλλο πισι μου το δοκιμασα με τα Win 8.1 (με τον τροπο που ξερουμε για τα Win 8 - 8.1). Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται. Την πρώτη φορα που το προσπαθησα το ειχα πετυχει, απο το φορματ π εκανα και μετα δεν μπορω με τιποτα. Και πουθενα δεν βρισκω λυση στο προβλημα. Σίγουρα κατι λαθος κανω αλλα δεν μπορω με τπτ να βρω ποιο ειναι το λαθος, ακολουθω ολους τους οδηγους που εχω βρει (Youtube + google + 1η σελιδα) και τιποτα. Edited November 3, 2015 by Gamion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δοκίμασες άλλες εκδόσεις του flash tool? Η 1516 πχ δουλεύει μιά χαρά σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ήμουν με το 4.4 για κάποιους μήνες, όταν μου μπήκε η ιδέα να αναβαθμίσω (σε γερμ. beta9). Το πρώτο πράγμα έκανα ένα Nandroid backup (που αυτη τη στιγμή δε μπορώ να επαναφέρω, μόνο να το "εξερευνήσω" μπορώ, να έχω πρόσβαση στα αρχεια του δηλ.) με twrp. Πέρασα την beta9 και άρχισα να ξαναχτίζω το τηλέφωνο (εφαρμογές, λογαριασμοί, wifi κτλ). Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι πως αγνωστο γιατί μερικές φορές κάτι παθαίνει και όταν μπαίνω στις φωτογραφίες στη συλλογή, λέει ότι δεν υπάρχει καμία. Τραβάω μία φωτογραφία, πάω να τη δω και τίποτα. Μετά μπαίνω με es file explorer και βρίσκω τα αρχεία με τις φωτογραφίες (παλια ή που μολις τράβηξα) και πατάω άνοιγμα με τη συλλογή και ανοίγει κανονικά. Αν κάνω επανεκκίνηση (και βγάλω τον κάρτα sd ή ίσως και χωρίς να τη βγάλω), ξαναεμφανίζει σωστά τα αρχεία. Μετά (και αφού ανοίξω πχ. 2-3 εφαρμογές κτλ), πάλι δε βρίσκει φωτογραφίες (ή μουσική, το ίδιο κάνει με τη μουσική). Διαβάζω κάποιοι έχουν το ίδιο θέμα και το έλυσαν διαγράφοντας αρχεία .nomedia (που εγώ δεν τα βρήκα πουθενά στο τηλέφωνο), ή σταματώντας μια διεργασία mediascanner ή νμζ αποθηκευτικός χώρος μέσων (στα ελληνικά, mediastorage) και επανεκκίνηση... Έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο? να πω πως η 4.4 για μένα δούλευε εξαιρετικά και ήταν λίγο πιο χρηστική (πχ. στον τρόπο που άνοιγαν οι ρυθμίσεις για φωτεινότητα, δίκτυα κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μεταφέρεις τα αρχεία σου στο PC, format την κάρτα μέσα από το τηλέφωνο και ξανά πίσω τα αρχεία στην κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δοκίμασες άλλες εκδόσεις του flash tool? Η 1516 πχ δουλεύει μιά χαρά σε μένα... Αυτη χρησιμοποιώ... Εχω δοκιμασει και πιο παλιες και πιο καινουριες ομως αλλα το ιδιο πραγμα συμβαινει:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλημερα !!!!ρε παιδια να ρωτησω κατι που μπορει να φανει χαζο!!!αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων(ετσι το γραφει) τι ακριβως θα συμβει???θα γινει ακριβως οπως μου το στειλανε η θα εχει μεσα κινεζιες και δεν θα μπορω να κανω τιποτα???φοραω την 4.4.4 S3SW 20150314-141844 και εχω πολλα προβληματα με τη συσκευη και εχω αγανακτησει!!!δεν ξεκλειδωνει σωστα το τηλεφωνο με αποτελεσμα μεχρι να μου ζητησει πιν δεν κανει τιποτα!!!δεν μπορει να στειλει μυνηματα πλεον !!!η φωτογραφικη αν κανω γρηγορες κινησεις και ενναλαγη σε βιντεο κολλαει τρελα ολη τη συσκευη και το τηλεφωνο καιει!!!δεν εχω wifi πολλες φορες ενω δειχνει φουλ σημα!!!δεν κανει ενναλαγη wifi με δεδομενα!!!ενω ειμαι στο ιντερνετ και με καλεσουν κοβεται το ιντερνετ!!ενω μιλαω στο τηλεφωνο δεν μπορω να εχω με τιποτα ιντερνετ ουτε δεδομενα ουτε wifi!!!πολλες φορες το πλαινο κουμπι δεν ανταποκρινεται δηλαδη το παταω και δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο!!!μολις το ζορισω λιγο με παει εκει που σε ρωταει αν θελεις επανεκινηση η απενεργοποιηση κτλ!!!αυτα τα λιγα με κανει και τα εχω παιξει !!!εκδοσεις δεν ξερω να περναω και δεν εχω και πολυ χρονο δυστηχως να μαθω, καποιον γνωστο που να ξερει δεν εχω, και ειμαι σε αδιεξοδο!!!αναρωτιεμαι αν του περασω αλλη rom θα στρωσει η ειναι η συσκευη για την θαλασσα???εχει καποιος να προτεινει κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλημερα !!!!ρε παιδια να ρωτησω κατι που μπορει να φανει χαζο!!!αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων(ετσι το γραφει) τι ακριβως θα συμβει???θα γινει ακριβως οπως μου το στειλανε η θα εχει μεσα κινεζιες και δεν θα μπορω να κανω τιποτα???φοραω την 4.4.4 S3SW 20150314-141844 και εχω πολλα προβληματα με τη συσκευη και εχω αγανακτησει!!!δεν ξεκλειδωνει σωστα το τηλεφωνο με αποτελεσμα μεχρι να μου ζητησει πιν δεν κανει τιποτα!!!δεν μπορει να στειλει μυνηματα πλεον !!!η φωτογραφικη αν κανω γρηγορες κινησεις και ενναλαγη σε βιντεο κολλαει τρελα ολη τη συσκευη και το τηλεφωνο καιει!!!δεν εχω wifi πολλες φορες ενω δειχνει φουλ σημα!!!δεν κανει ενναλαγη wifi με δεδομενα!!!ενω ειμαι στο ιντερνετ και με καλεσουν κοβεται το ιντερνετ!!ενω μιλαω στο τηλεφωνο δεν μπορω να εχω με τιποτα ιντερνετ ουτε δεδομενα ουτε wifi!!!πολλες φορες το πλαινο κουμπι δεν ανταποκρινεται δηλαδη το παταω και δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο!!!μολις το ζορισω λιγο με παει εκει που σε ρωταει αν θελεις επανεκινηση η απενεργοποιηση κτλ!!!αυτα τα λιγα με κανει και τα εχω παιξει !!!εκδοσεις δεν ξερω να περναω και δεν εχω και πολυ χρονο δυστηχως να μαθω, καποιον γνωστο που να ξερει δεν εχω, και ειμαι σε αδιεξοδο!!!αναρωτιεμαι αν του περασω αλλη rom θα στρωσει η ειναι η συσκευη για την θαλασσα???εχει καποιος να προτεινει κατι???? Αν κανείς επαναφορά το κινητό θα είναι όπως όταν άνοιξες το κουτί. Όλα τα δεδομένα που έχεις μέσα θα χαθούν. Μετέφερε φωτογραφίες και δεδομένα στον Η/Υ, οι επαφές λογικά θα είναι στο λογαριασμό που ενεργοποιήσες το κινητό. Όσο για τις εφαρμογές, αν έχεις την υπομονή να εγκαταστάσεις το. Titanium και να κανείς backup έχει καλός. Λογικά έχεις κανέναν υιο. Ξαφνικά τα έκανε όλα αυτά ή σιγά σιγά έφτασε σε αυτό στάδιο; Αν δεν επανέρχεται μίλα με το κατάστημα που το πήρες για να δεις την διαδικασία έλεγχο και επισκευής σε περίπτωση που φταίει η συσκευή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αν κανείς επαναφορά το κινητό θα είναι όπως όταν άνοιξες το κουτί. Όλα τα δεδομένα που έχεις μέσα θα χαθούν. Μετέφερε φωτογραφίες και δεδομένα στον Η/Υ, οι επαφές λογικά θα είναι στο λογαριασμό που ενεργοποιήσες το κινητό. Όσο για τις εφαρμογές, αν έχεις την υπομονή να εγκαταστάσεις το. Titanium και να κανείς backup έχει καλός. Λογικά έχεις κανέναν υιο. Ξαφνικά τα έκανε όλα αυτά ή σιγά σιγά έφτασε σε αυτό στάδιο; Αν δεν επανέρχεται μίλα με το κατάστημα που το πήρες για να δεις την διαδικασία έλεγχο και επισκευής σε περίπτωση που φταίει η συσκευή ... την τελευταια βδομαδα γιναν σχεδον ολα !!!αααα και ξεχασα και το τρελο με την μπαταρια που δειχνει 100% το κανω επανεκινηση και με δειχνει 3% ξανα επανεκινηση 90% !!!Οτι ναναι!!!θα ξεκινησω με επαναφορα μαλλον και να δω τι θα γινει αν στρωσει κατι!!! το titanium το εχω περασει αλλα οταν το κανω επαναφορα το ξαναπερναω και μετα τι κανω???ειναι συνδεμενο με το λογαριασμο μου???για τις εφαρμογες δεν με πολυ νοιαζει θα το ξαναστησω σιγα σιγα απο την αρχη αν στρωσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) την τελευταια βδομαδα γιναν σχεδον ολα !!!αααα και ξεχασα και το τρελο με την μπαταρια που δειχνει 100% το κανω επανεκινηση και με δειχνει 3% ξανα επανεκινηση 90% !!!Οτι ναναι!!!θα ξεκινησω με επαναφορα μαλλον και να δω τι θα γινει αν στρωσει κατι!!! το titanium το εχω περασει αλλα οταν το κανω επαναφορα το ξαναπερναω και μετα τι κανω???ειναι συνδεμενο με το λογαριασμο μου???για τις εφαρμογες δεν με πολυ νοιαζει θα το ξαναστησω σιγα σιγα απο την αρχη αν στρωσει!!! Ειχα την επομενη εκδοση απο σενα και εφαγε ποδι. Κανε αντιγραφα, και βαλε την εκδοση 5. Ειτε Γερμανικη, ειτε την Ισπανικη. Και τελος τα χαζα προβληματα. Το κινητο θα πηγαινει καλυτερα απο πριν, Το τιτανιουμ κανει αντιγραφα στην καρτα και οριζεις εσυ τον φακελο. Το να περασεις μια ΡΟΜ ειναι θεμα μισης ωρας για να το μαθεις, και 5 λεπτα να περαστει. Κριμα γιατι εμενα θεσσαλονικη και μπορουσα να σε βοηθουσα Edited November 4, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλημερα !!!!ρε παιδια να ρωτησω κατι που μπορει να φανει χαζο!!!αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων(ετσι το γραφει) τι ακριβως θα συμβει???θα γινει ακριβως οπως μου το στειλανε η θα εχει μεσα κινεζιες και δεν θα μπορω να κανω τιποτα???φοραω την 4.4.4 S3SW 20150314-141844 και εχω πολλα προβληματα με τη συσκευη και εχω αγανακτησει!!!δεν ξεκλειδωνει σωστα το τηλεφωνο με αποτελεσμα μεχρι να μου ζητησει πιν δεν κανει τιποτα!!!δεν μπορει να στειλει μυνηματα πλεον !!!η φωτογραφικη αν κανω γρηγορες κινησεις και ενναλαγη σε βιντεο κολλαει τρελα ολη τη συσκευη και το τηλεφωνο καιει!!!δεν εχω wifi πολλες φορες ενω δειχνει φουλ σημα!!!δεν κανει ενναλαγη wifi με δεδομενα!!!ενω ειμαι στο ιντερνετ και με καλεσουν κοβεται το ιντερνετ!!ενω μιλαω στο τηλεφωνο δεν μπορω να εχω με τιποτα ιντερνετ ουτε δεδομενα ουτε wifi!!!πολλες φορες το πλαινο κουμπι δεν ανταποκρινεται δηλαδη το παταω και δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο!!!μολις το ζορισω λιγο με παει εκει που σε ρωταει αν θελεις επανεκινηση η απενεργοποιηση κτλ!!!αυτα τα λιγα με κανει και τα εχω παιξει !!!εκδοσεις δεν ξερω να περναω και δεν εχω και πολυ χρονο δυστηχως να μαθω, καποιον γνωστο που να ξερει δεν εχω, και ειμαι σε αδιεξοδο!!!αναρωτιεμαι αν του περασω αλλη rom θα στρωσει η ειναι η συσκευη για την θαλασσα???εχει καποιος να προτεινει κατι???? Πρόσφατα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πράγματι, το τηλέφωνο γύρισε σχεδόν στην κατάσταση που ήταν όταν το παρέλαβα. Μετά το boot, έβγαλε κινέζικα μενού και 1-2 κινέζικα μηνύματα που έπρεπε να απαντήσω για να προχωρήσει, στα οποία δεν ήξερα τι να επιλέξω. Αφού πάτησα κάτι στην τύχη, μετά ευτυχώς θυμόμουν πως να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά και κατάφερα να αποκτήσω πάλι επικοινωνία με το κινητό. Όπως λέει σωστά και ο trelaunder όλα τα δεδομένα που έχεις μέσα θα χαθούν, οπότε μετέφερε τα όλα είτε στην εξωτερική κάρτα SD, είτε στον Η/Υ σου. Εγώ μετά το reset, έκανα εγκατάσταση την Lolipop Extreme 1.3. Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο πετάει. Antutu από 40000 που είχα πριν, είναι πλέον στο 46500 και το βασικότερο, πολύ καλή και σταθερή μέχρι τώρα λειτουργία. Βέβαια πέρα από κάποια περίεργα κολλήματα στο wi-fi δεν είχα και πριν σοβαρά προβλήματα. Αλλά η διαδικασία της αναβάθμισης, όπως την περιγράφουν τα παιδιά εδώ, είναι σχετικά απλή και εύκολη και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Η συσκευή, αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο hardware πρόβλημα, είναι πολύ καλή και αξίζει να την αξιοποιήσεις και να την ευχαριστηθείς. Ελπίζω να βοήθησα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δηλαδη το τηλεφωνο θα γυρισει σε κινεζικη γλωσσα???και πως θα βρω εστω τα αγγλικα???αν απομνημονευσω τις κινησεις για να παει ρυθμισεις - προσωπικο- γλωσσα και εισαγωγη λετε δεν θα τα καταφερω???μαλλον πρεπει να αρχισω το διαβασμα για αλλαγη ρομ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δηλαδη το τηλεφωνο θα γυρισει σε κινεζικη γλωσσα???και πως θα βρω εστω τα αγγλικα???αν απομνημονευσω τις κινησεις για να παει ρυθμισεις - προσωπικο- γλωσσα και εισαγωγη λετε δεν θα τα καταφερω???μαλλον πρεπει να αρχισω το διαβασμα για αλλαγη ρομ!!! Το κινητό όταν το παραλαβές ήταν στα κινεζικά ; Η ROM που έχεις είναι ευρωπαϊκή και δεν θα έχεις πρόβλημα με την επαναφορά.. Καλύτερο είναι βέβαια να πας κατευθείαν στη 5, έχω την γερμανική ΒΕΤΑ 10 εδώ και μια εβδομάδα και όλα είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Για να απαντήσω σε όλους που έχουν θέμα με το flash tools σε windows 8, 8.1 και 10: Πάντα να τρέχετε την εφαρμογή σε περίβαλλον unassigned drivers μετά από restart που θα κάνετε σε αυτό το mode. Ψάξτε πως γίνεται να πάτε σε unassigned mode σ' αυτές τις εκδόσεις των Win και όταν το βρείτε πιστεύω θα ληθούν τα προβλήματα με το flash tools. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Υπαρχει κανενα antivirus να βαλουμε? Η δεν κανει τιποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δηλαδη το τηλεφωνο θα γυρισει σε κινεζικη γλωσσα???και πως θα βρω εστω τα αγγλικα???αν απομνημονευσω τις κινησεις για να παει ρυθμισεις - προσωπικο- γλωσσα και εισαγωγη λετε δεν θα τα καταφερω???μαλλον πρεπει να αρχισω το διαβασμα για αλλαγη ρομ!!! Ναι, σε εμένα γύρισε στα Κινέζικα. Αν ακολουθήσεις τις κινήσεις που λες και θυμάσαι τα σχετικά εικονίδια θα τα καταφέρεις να το γυρίσεις στη γλώσσα που θες. Εύχομαι καλή επιτυχία με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ναι, σε εμένα γύρισε στα Κινέζικα. Αν ακολουθήσεις τις κινήσεις που λες και θυμάσαι τα σχετικά εικονίδια θα τα καταφέρεις να το γυρίσεις στη γλώσσα που θες. Εύχομαι καλή επιτυχία με την αναβάθμιση. Στα αγγλικα ηταν σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts