Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες εχω σοβαρο προβλημα, οποιαδηποτε βοηθεια ειναι εκτιμητεα οσο δε φανταζεστε.

Φλασαρα με flash tool το NewUI LolliPop (http://www.needrom.com/download/newui-lp-2015-07-14/)

και TWRP, Super_SU κλπ και μετα το audio_patch(http://www.needrom.com/download/patch-audio-optimizer/).

Oλα δουλευαν κανονικα μεχρι εκει, εννοω το κινητο ανοιγε....

Μετα ομως πηγα να περασω το boot.img του http://www.needrom.com/download/kernel-jiayu-s3-dragondevil/

με flashify και απο εκεινη την ωρα ειμαι σε bootloop....

Ουτε το flashtool το βρισκει το κινητο πλεον, ουτε σε recovery μπορω να μπω, ουτε τιποτα......

Plz help :(

Ακυρο παιδες, τελικα εφταιγε το καλωδιο ( και δε μπορουσε να το δει το flashtool )....

Το καλωδιο... αν ειναι δυνατον.

Δοκιμασα 3 διαφορετικα pc (και εφαγα κανενα 4ωρο συνολο) και εφταιγε το καλωδιο....

Αυτή η έκδοση είναι ροοτ από μόνο της κακός έβαλες το superuser

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Δυστηχως το κινητο με εχει απογοητευσει αφου δεν παιζει καμια απο αυτες τις 2 εφαρμογες τις οποιες και χρειαζομαι να λειτουργουν λογω ταξιδιων που κανω.. το ρουτ το εχω απενεργοποιημενο απο τοτε που το πηρα το κινητο και γενικα ειναι οπως το αγορασα ακομα.. αλλα οι εφαρμογες που θελω να παιζουν .,. δεν... αν ξερει κανεις κατι η το τακτοποιησε το παρων θεμα ας μου πει και μενα μηπως και δεν το πουλησω ακομα δεν το πηρα...
Looking for someone like me???:shifty:

Ρε παιδιά η 20150714 έχει ελληνικά ή μόνο αγγλικά~κινέζικα? Και αν δεν έχει υπάρχει τρόπος να τα περάσουμε? Μην την βάλω τσάμπα :-P

Δυστηχως το κινητο με εχει απογοητευσει αφου δεν παιζει καμια απο αυτες τις 2 εφαρμογες τις οποιες και χρειαζομαι να λειτουργουν λογω ταξιδιων που κανω.. το ρουτ το εχω απενεργοποιημενο απο τοτε που το πηρα το κινητο και γενικα ειναι οπως το αγορασα ακομα.. αλλα οι εφαρμογες που θελω να παιζουν .,. δεν... αν ξερει κανεις κατι η το τακτοποιησε το παρων θεμα ας μου πει και μενα μηπως και δεν το πουλησω ακομα δεν το πηρα...

Για ποιές 2 εφαρμογές μιλάς;

Και ουτε πρόκειται να παιξουν και δεν φταιει το κινητο γιαυτο.και ειμαι 1000% σιγουρος.

Φταινε οι εφαρμογες και οχι το κινητο.διαβασε και στις δυο εφαρμογες τι απαγορευσεις εχει η καθεμια.ειναι προβληματα των προγραμματιστων που εχουν φτιαξει τις εφαρμογες αυτες.το κινητό ειναι τιτανας ως τώρα.

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Για ποιές 2 εφαρμογές μιλάς;

OTE TV GO & NOVA GO

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ουτε πρόκειται να παιξουν και δεν φταιει το κινητο γιαυτο.και ειμαι 1000% σιγουρος.

Φταινε οι εφαρμογες και οχι το κινητο.διαβασε και στις δυο εφαρμογες τι απαγορευσεις εχει η καθεμια.ειναι προβληματα των προγραμματιστων που εχουν φτιαξει τις εφαρμογες αυτες.το κινητό ειναι τιτανας ως τώρα.

Αντε απο nova λιγο που το εψαξα λενε και καλα οτι το συγκεκριμενο κινητο δεν υποστιριζεται και οτι δεν ειναι καν στην λιστα τους.. Απο ote επισης μου ειπαν οτι παρ'οτι το λειτουργικο και ο επεξεργαστης ειναι συμβατοι με την εφαρμογη το κινητο ομως σαν μαρκα δεν ειναι συμβατο!!!!

Ειλικρινα οταν μου δοθηκε αυτη η απαντηση πεθανα στα γελια.. ηταν η πιο γελοια απαντηση που θα μπορουσαν να μου πουν...

Ρε παιδια δεν υπαρχει καποιος που να ξερει τι μπορουμε να κανουμε ?? Πρεπει να υπαρχει λυση δεν μπορει!

Edited by stavrosmp

έχω το εξης πρόβλημα με το κινητό

δεν δουλευει το κουμπι on-off

έχει τύχει σε κανέναν άλλο ?

υπάρχει τρόπος να το λύσω μόνος μου ?

Ωχχχ. Μολις σημερα μου συνεβη ακριβως το ιδιο. Χωρις λογο (δεν επεσε, δεν βραχηκε). Μιλαγα στο τηλ. η οθονη εσβησε, κι οταν πατησα το on/off δεν ανταποκριθηκε.

Εβγαλα το καπακι, εβγαλα την μπαταρια... Τιποτα...

Δοκιμασα με οδοντογλιφιδα χωρις καπακι, και μετα δεκαδες προσπαθειες, αναψε...

Ξαναδοκιμασα αλλα κ παλι τα ιδια. Τωρα χρησιμοποιω το smart lock αλλα αν ξανασβησει φοβαμαι οτι δεν θα ανοιξει ποτε.

Με απογοητευσε το JIAYU και αρχιζω να αμφιβαλλω για την ποιοτητα του.

Εσυ zx9999, τι εκανες τελικα, βρηκες λυση η παει στα σκουπιδια;

Google Service Framework >> Πλαίσιο υπηρεσιών Google

!!! Ευχαριστώ!!! αυτό ήταν...... εγώ το έψαχνα με την Αγγλική ονομασία...

να σαι καλά

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το ΝΟΒΑ πάντως παίζει αν έχεις την παλιά εφαρμογή του NOVAgo

κι εγώ δεν μπορούσα να δω (λόγο του NOVAgo κι όχι λόγο του κινητού) και τελικά μου δώσανε μια παλίοτερη έκδοση και παίζει κανονικά...

απλά δεν πρέπει να την κάνεις ενημερώσεις

Ρε παιδιά η 20150714 έχει ελληνικά ή μόνο αγγλικά~κινέζικα? Και αν δεν έχει υπάρχει τρόπος να τα περάσουμε? Μην την βάλω τσάμπα :-P

Κάποιος εδώ?

Για το ΝΟΒΑ πάντως παίζει αν έχεις την παλιά εφαρμογή του NOVAgo

κι εγώ δεν μπορούσα να δω (λόγο του NOVAgo κι όχι λόγο του κινητού) και τελικά μου δώσανε μια παλίοτερη έκδοση και παίζει κανονικά...

απλά δεν πρέπει να την κάνεις ενημερώσεις

Εχει γινει αναβαθμιση στην νεα εκδοση που απ οσα διαβασα στα σχολια της εφαρμογης γινεται πανικος με προβληματα σε ολες τις συσκευες... Πως θα βρω παλιοτερη εκδοση??

Κάποιος εδώ?

Εχει μονο αγγλικα - κινεζικα . Εγω στα κινητα μου χρησιμοποιω αγγλικα οποτε δεν ειναι προβλημα. Υπαρχει και

το morelocale στο playstore που μπορεις να χρησιμοποιησεις για ελληνικα . Η μεταφραση που κανει μπορει να μην ειναι τελεια

παντα αλλα στις περισσσοτερες περιπτωσεις ειναι οκ.

Xiaomi mi5 high

Εχει μονο αγγλικα - κινεζικα . Εγω στα κινητα μου χρησιμοποιω αγγλικα οποτε δεν ειναι προβλημα. Υπαρχει και

το morelocale στο playstore που μπορεις να χρησιμοποιησεις για ελληνικα . Η μεταφραση που κανει μπορει να μην ειναι τελεια

παντα αλλα στις περισσσοτερες περιπτωσεις ειναι οκ.

Ευχαριστώ πολύ συνονόματε :D

Ωχχχ. Μολις σημερα μου συνεβη ακριβως το ιδιο. Χωρις λογο (δεν επεσε, δεν βραχηκε). Μιλαγα στο τηλ. η οθονη εσβησε, κι οταν πατησα το on/off δεν ανταποκριθηκε.

Εβγαλα το καπακι, εβγαλα την μπαταρια... Τιποτα...

Δοκιμασα με οδοντογλιφιδα χωρις καπακι, και μετα δεκαδες προσπαθειες, αναψε...

Ξαναδοκιμασα αλλα κ παλι τα ιδια. Τωρα χρησιμοποιω το smart lock αλλα αν ξανασβησει φοβαμαι οτι δεν θα ανοιξει ποτε.

Με απογοητευσε το JIAYU και αρχιζω να αμφιβαλλω για την ποιοτητα του.

Εσυ zx9999, τι εκανες τελικα, βρηκες λυση η παει στα σκουπιδια;

δυστυχώς δεν βρήκα λύση

όταν είναι ήδη ανοιχτό το τηλέφωνο χρησιμοποιώ το smart wake (μπορεί να ανοίγει το κινητό με το κουμπί της έντασης)

το πρόβλημα είναι όταν αλλάζω sim και δεν ανοιγει το τηλέφωνο παρά μόνο μετά απο πολλές προσπάθειες

σκέφτομαι να το στείλω πίσω για επισκευή αλλά με χαλάει να περιμένω κάνα 2 μήνες

το πήρα από pandawill , εσύ ?

To2c.com. Αλλα δεν ειναι θεμα καταστηματος, εχω σοβαρες επιφυλαξεις για την ιδια την συσκευη. Εχω ηδη γραψει για τα προβληματα που αντιμετωπιζω με 4G οταν εχω δευτερη sim. Τα οποια εχει και αλλος στο φορουμ, οπως ειδα.

Τωρα παρουσιαστηκε το προβλημα με το κουμπι. Βρηκα οτι επισης συμβαινει κ σε αλλους.

Εκανα reset και βεβαιωθηκα οτι ειναι hardware προβλημα.

Στο vifocal βρηκα οτι τα 3 κουμπια πωλουνται ως ανταλλακτικο μαζι με την καλωδιοταινια για 12$. Εχω ξαναγορασει απο το μαγαζι κατα το παρελθον και το εμπιστευομαι. Αλλα με capital controls πως να το αγορασεις...

Οποτε μαλλον το διαλυω αυριο και ισως ειμαι τυχερος κ επισκευαστει.

Ημαρτον πια με τα κινεζικα, φτηνα μεν αλλα ολο κουσουρια... Οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα...

Αλλα με capital controls πως να το αγορασεις...

Οποτε μαλλον το διαλυω αυριο και ισως ειμαι τυχερος κ επισκευαστει.

Ημαρτον πια με τα κινεζικα, φτηνα μεν αλλα ολο κουσουρια... Οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα...

Μπορείς πλέον να κάνεις αγορές απο εξωτερικό

Εχει γινει αναβαθμιση στην νεα εκδοση που απ οσα διαβασα στα σχολια της εφαρμογης γινεται πανικος με προβληματα σε ολες τις συσκευες... Πως θα βρω παλιοτερη εκδοση??

Μπορώ να στο στέιλω, ή σε όποιον άλλον θέλει

Δώσε μου αν θες με πμ το email σου

Μπορείς πλέον να κάνεις αγορές απο εξωτερικό

Οι αγορες με πιστωτικες κάρτες στο εξωτερικό επιτρέπονται -σύμφωνα με χθεσινο δημοσίευμα- μόνο για περιορισμένες συναλλαγες που περιλαμβάνουν:

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/trapezes/story/613461/capital-controls-ti-ginetai-me-tis-synallages-agores-i-pliromes-se-internet-kai-exoteriko

Διαβάζω στο ιντερνετ οτι κάποιοι μπόρεσαν να κάνουν συναλλαγες και κάποιοι οχι.

Εχω κάνει σχετικό ερώτημα στη τραπεζα (για αγορά με paypal) και περιμένω απάντηση.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

(άλλο δημοσίευμα αναφέρεi συναλλαγές: μέχρι του ημερήσιου ορίου των 300.000 ευρώ για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική) και των 90.000 ευρώ για την Αttica Bank.) http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1351421/me-to-stagonometro-oi-synallages-

Δηλαδή, όποιος προλάβει?

Edited by Master_Mind

Αγορές μέσω PayPal δεν γίνονται. Αν θέλετε αγορές από Κίνα, γίνεται μόνο μέσω χρεωστικης/πιστωτικης και μόνο σε συγκεκριμένα μαγαζιά, banggood και dealextreme μέχρι στιγμής. Λαμβάνοντας φυσικά υπόψη το ρίσκο της αγοράς χωρίς PayPal. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Μπορώ να στο στέιλω, ή σε όποιον άλλον θέλει

Δώσε μου αν θες με πμ το email σου

Σου εστειλα pm .. Ευχαριστω.

Αυτή η έκδοση είναι ροοτ από μόνο της κακός έβαλες το superuser

Μολις το ειδα ... :p

δεν προσεξα να το λεει πουθενα στο needrom ομως.

(και ειναι και λιγο κρυμμενο, τουλαχιστον σε σχεση με το προηγουμενο )

Κατι τελευταιο:

Θα υποθεσω βεβαια οτι μονο εγω ειμαι ο "εξυπνος" που περασα τον αλλο kernel (του DragonDevil) πανω στη lollipop,

αλλα αν λεω ΑΝ καποιος σκεφτει να κανει το ιδιο, ΜΗΝ το κανει . Ειναι μονο για Kitkat

Edited by norvinos
Κατι τελευταιο

Μαγνητική θήκη με παραθυράκι υποστηρίζει το κινητάκι; Σκέτη χωρίς παράθυρο ξέρω κι έχω δει, όμως το παραθυράκι είναι ακόμη πιο πρακτικό...

Παιδιά βοήθεια όπως έχω γράψει και σε παλιότερο ποστ μου το μοναδικό πρόβλημα που

αντιμετωπίζω με την συσκευή είναι οι επανεκκινήσεις που κάνει στα καλά καθούμενα κυρίως όταν

θέλω να κάνω μια κλήση και όταν τερματίζεται μια συνομιλία δεν νομίζω να είναι θέμα μπαταρίας γιατί μου

το κάνει και όταν είναι φορτισμένη 100% θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος εδώ στο φόρουμ σχετικά μ'αυτό

το θέμα ας με βοηθήσει ευχαριστώ.

Υ.Γ Το κινητό το δουλεύω νορμάλ χωρίς να έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα κάποια υπερθέρμανση

η κάτι αντίστοιχο που θα έχριζε υποψίας για τον λόγο των επανεκκινήσεων.

Υ.Γ 2. Και κάτι ακόμη που θα ήθελα να μου απαντήσετε όταν ανοίγω το κινητό

μου εμφανίζει μια συστοιχία προγραμμάτων και πάνω πάνω γράφει Reccent Apps τι κάνω σ' αυτήν την περίπτωση;

Edited by tsarlatanos

Παιδιά βοήθεια όπως έχω γράψει και σε παλιότερο ποστ μου το μοναδικό πρόβλημα που

αντιμετωπίζω με την συσκευή είναι οι επανεκκινήσεις που κάνει στα καλά καθούμενα κυρίως όταν

θέλω να κάνω μια κλήση και όταν τερματίζεται μια συνομιλία δεν νομίζω να είναι θέμα μπαταρίας γιατί μου

το κάνει και όταν είναι φορτισμένη 100% θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος εδώ στο φόρουμ σχετικά μ'αυτό

το θέμα ας με βοηθήσει ευχαριστώ.

Καταρχάς προσοχή σε διάφορες εφαρμογές που έχουν να κάνουν με taskmanager ή διαχείριση μπαταρίας. Πολλοί έχω διαβάσει πχ είχαν διάφορα περίεργα φαινόμενα μόνο και μόνο από μία εφαρμογή του enikos.gr . Δεν κάνω διαφήμιση απλά το αναφέρω ως παράδειγμα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από τί προκαλείται τί; Για να μη μιλήσω για κάποια παιχνίδια.

Όπως και να έχει η πρότασή μου έχει να κάνει με το εξής. Πάρε ένα backup αν θες και ξαναπέρασε την ΡΟΜ και δες πώς θα πάει.

Από εκεί και πέρα, σας ενημερώνω και γενικότερα πως έχει βγει ενα patch σχετικά με "κλείσιμο της γραμμής" και πιθανόν επανεκκινήσεις λόγω κακού baseband.

To link από το needrom (εγώ το έβαλα ήδη αλλά δεν έκανα σήμερα καμιά μεγάλης διάρκεια κλήση να το τσεκάρω, αλλά ούτε είχα δυσλειτουργία όλη μέρα), είναι εδώ