Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχοντας δοκιμάσει όλες τις επίσημες Lollipop (beta και release candidate) και κάποιες του superdragonpt χρησιμοποιώ την τελευταία επίσημη 20150714-171927 και είναι μακράν η καλύτερη Lollipop. Χωρίς προβλήματα στο nfc και Bluetooth, με νέο ui, cyanogenmod theme engine! Και on screen time πάντα πάνω από 4μιση με 5 ώρες. Η stable Official lollipop rom ειναι πολύ κοντά φαίνεται.

Καλό report σ' ευχαριστούμε! Σ' αυτή την έκδοση δε μπορεί να μπει xposed όμως έτσι;

Έχοντας δοκιμάσει όλες τις επίσημες Lollipop (beta και release candidate) και κάποιες του superdragonpt χρησιμοποιώ την τελευταία επίσημη 20150714-171927 και είναι μακράν η καλύτερη Lollipop. Χωρίς προβλήματα στο nfc και Bluetooth, με νέο ui, cyanogenmod theme engine! Και on screen time πάντα πάνω από 4μιση με 5 ώρες. Η stable Official lollipop rom ειναι πολύ κοντά φαίνεται.

Και εγώ αυτήν έχω και συμφωνώ ότι είναι μέχρι τώρα η καλύτερη lollipop

Το μόνο που με απασχολεί είναι όταν με παίρνουν τηλέφωνο το ηχείο χτυπάει πολύ χαμηλά

Edited by hammer

Και εγώ αυτήν έχω και συμφωνώ ότι είναι μέχρι τώρα η καλύτερη lollipop

Το μόνο που με απασχολεί είναι όταν με παίρνουν τηλέφωνο το ηχείο χτυπάει πολύ χαμηλά

Δεν έβαλες το Audio patch? Κατέβασε το από Needrom. Κατά προτίμηση το v5. Διορθώνει τις εντάσεις τόσο του ηχείου όσο και του ακουστικού.

Δεν έβαλες το Audio patch? Κατέβασε το από Needrom. Κατά προτίμηση το v5. Διορθώνει τις εντάσεις τόσο του ηχείου όσο και του ακουστικού.

To εχω βαλει αλλα τιποτα , μπηκα και απο engineering mode εκανα κατι ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα να αυξησω την ενταση απο το ηχειο οταν με καλουν. Πρεπει να κανω κατι πιο συγκεκριμενα ?

To εχω βαλει αλλα τιποτα , μπηκα και απο engineering mode εκανα κατι ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα να αυξησω την ενταση απο το ηχειο οταν με καλουν. Πρεπει να κανω κατι πιο συγκεκριμενα ?

Θεωρητικά όχι. Εγώ το έβαλα μέσω recovery και βελτιωσε αισθητά όλες τις εντάσεις. Δοκίμασε να το περάσεις πάλι

Το ξαναπερασα αλλά τίποτα πάλι, με την προηγούμενη lollipop ήταν καλύτερος ο ήχος, αλλά δεν λειτουργουσε το ακουστικό Bluetooth Edited by hammer

flashtools ναι. τπτ δε σε δυσκολεύει γιατί έχει προεγκαταστημένα gapps root multilanguage.

θα σου πω το βράδυ αυτονομία το χω πλήρως φορτισμένο όλη τη νύχτα σήμερα.

τη κάμερα να διόρθωναν μόνο ρε γμτ....Βγαζει εξαιρετικές φωτογραφίες τη μέρα το κινητάκι.

Βράδι όλα τα κινέζικα μια από τα ίδια.....χάλια μαύρα...sony αισθητήρας βάλτε και sony flash όχι αυτή τη

μ....ία που απλά αναβοσβήνει και είναι και διπλό.Το λέω γιατί πάνταείχα sony κινητά και τα βράδια είχα τέλειες φότος.

Όχι και όλα τα κινέζικα ...το k3 note βγάζει πολύ καλύτερες φωτό και βίντεο στα 140 150 ευρω

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδια σημερα που εβαλα την 5.1 πηγα στις ρυθμισεις -> σχετικα με το τηλεφωνο -> αριθμος εκδοσης S3 20150623 και οχι S3S που λεει οτι ειναι στο needrom. Αυτο ειναι το λινκ http://www.needrom.com/download/s3-lollipop-v5-1/

Παιζει καποιο ρολο ?

Απαντάει κάνεις εδώ?

Απαντάει κάνεις εδώ?

Αν δεις η ρομ που αναφέρεις όπως και οι υπόλοιπες Lollipop είναι για όλα τα μοντέλα s3 είτε advanced είτε όχι. Οπότε καλά κάνει και δε λέει s3s

Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξήγησεται τι γίνεται με την μπαταρία? Τι μια έχω 40% και όταν το κάνω reboot πάει στα 60 και την άλλη έχω 40% και πάει 5% μετά από reboot

Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξήγησεται τι γίνεται με την μπαταρία? Τι μια έχω 40% και όταν το κάνω reboot πάει στα 60 και την άλλη έχω 40% και πάει 5% μετά από reboot

Αν είναι καινούργιο το κινητό είναι επειδή δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία και σε εμένα το έκανε

Και μενα τα ιδια η μπαταρια. 1.5 μηνα και δε στρωνει. Είμαι ετοιμος να παραγγειλω αλλη οταν το επιτρεψουν οι τραπεζες. Και επισης πανω απο 4 ωρες screen time δε βγαζει...

Καλησπερα στην παρεα ειπα και γω μετα απο καιρο στην αδεια μου να ασχοληθω να περασω την Lollipop στο κινητο και αν και αυτο συναιβει αβιαστα και πολυ γρηγορα μεσω Flash Tools ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ τεραστιο προβλημα μετα καθως δεν αναγνωριζει την Sim που εχω για τις κλησεις (μια σιμ ιντερνετ μια για κλησεις) ΟΥΤΕ ΣΤΑ δυκτια με τιποτα πλεον σε οποια εκδοση και να παω.... ΔΕΝ μπορω να καλεσω τηλεφωνο με λιγα λογια ενω δεδομενα για ιντερνετ εχω απο την δευτερη SIM . Οποιοσδηποτε φιλος μπορει να βοηθησει αμεσα θα ηταν πολυ σημαντικο :cry::cry: Να ενημερωσω οτι μου γραφει και κατι για INVALID ΙΜΕΙ Edited by Tedakos

Και μενα τα ιδια η μπαταρια. 1.5 μηνα και δε στρωνει. Είμαι ετοιμος να παραγγειλω αλλη οταν το επιτρεψουν οι τραπεζες. Και επισης πανω απο 4 ωρες screen time δε βγαζει...

Αυτή την εφαρμογή τη δοκιμάσατε? Κάνει πολύ καλή δουλειά, θέλει να είσαι ρουτ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Abhijay.batteryfixfree&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dbattery+fix&pcampaignid=APPU_1_X9nAVamUMYKuUZW4jpgI

The day is my enemy, the night my friend

Καποιος βοηθεια :(

Για επισκευή imei διάβασε εδώ. http://www.pcprice.biz/repair-imei-for-mediatek-mt6572-mt6582-mt6592-guide/

Κάπου στο XDA είχα διαβάσει και ένα ευκολότερο τρόπο αλλά θα το ψάξω. Πάντως μην ανησυχείς. Το imei στα mediatek επιδιορθώνεται 100%

Edit : το βρήκα. *#4634# στον stock dialer και γράφεις το imei ξανά στη συσκευή

Edited by atsimeri

ρε παιδια να ρωτησω. στα βιντεακια στο youtube στην αναλυση του βιντεο πριν το update το τελευταιο σας εβγαζε επιλογη ανω του 720p?

Ρε παιδιά σόρρυ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο.

Το ρωτάω εδώ γιατί μόνο σε αυτό το τόπικ γράφω από την αρχή

Στο προηγούμενο κινητό που είχα και το έδωσα στην κοπέλα μου, είχα σβήσει διάφορα (facebook κλπ) και τώρα θέλω να τα εγκαταστήσω και μου βγάζει συνέχεια "Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή. RPC:S-7:AEC-0 ....κλπ

τι να κάνω? :(:(

Ρε παιδιά σόρρυ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο.

Το ρωτάω εδώ γιατί μόνο σε αυτό το τόπικ γράφω από την αρχή

Στο προηγούμενο κινητό που είχα και το έδωσα στην κοπέλα μου, είχα σβήσει διάφορα (facebook κλπ) και τώρα θέλω να τα εγκαταστήσω και μου βγάζει συνέχεια "Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή. RPC:S-7:AEC-0 ....κλπ

τι να κάνω? :(:(

https://matthill.eu/android/google-play-error-rpcs5aec0/

Από ρυθμίσεις-εφαρμογές, clear cache και force stop στο "Google play store", μετά clear data και force stop στο “Google Service Framework” και μετά επανεκκίνηση.

Καλησπερα στην παρεα ειπα και γω μετα απο καιρο στην αδεια μου να ασχοληθω να περασω την Lollipop στο κινητο και αν και αυτο συναιβει αβιαστα και πολυ γρηγορα μεσω Flash Tools ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ τεραστιο προβλημα μετα καθως δεν αναγνωριζει την Sim που εχω για τις κλησεις (μια σιμ ιντερνετ μια για κλησεις) ΟΥΤΕ ΣΤΑ δυκτια με τιποτα πλεον σε οποια εκδοση και να παω.... ΔΕΝ μπορω να καλεσω τηλεφωνο με λιγα λογια ενω δεδομενα για ιντερνετ εχω απο την δευτερη SIM
. Οποιοσδηποτε φιλος μπορει να βοηθησει αμεσα θα ηταν πολυ σημαντικο :cry::cry: Να ενημερωσω οτι μου γραφει και κατι για INVALID ΙΜΕΙ

Εκανες ένα ΜΕΓΆΛΟ ΣΦΑΛΜΑ αντί να πατήσεις. Firmware update πατήσεις format all. Συγνωμη που θα στο πω χωρίς παρεξήγηση, άλλα αν διαβασες τα ποστ εδώ τότε θα ήξερες ότι ποτέ δεν κάνουμε φορματ στο κινητό, μόνο Firmware update η download only.

You have made a big mistake and don't backup your IMEI??

–> check IMEI under Dialer –> *#06#

Then download this 7z-File from MEGA. A small how to is included as PDF

https://mega.co.nz/#!3YEzTSoa!XGgQVbQTIbQfHdTj3dhQtBdt1bIJIV1QLGxGpDggD9U

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

https://matthill.eu/android/google-play-error-rpcs5aec0/

Από ρυθμίσεις-εφαρμογές, clear cache και force stop στο "Google play store", μετά clear data και force stop στο “Google Service Framework” και μετά επανεκκίνηση.

το έχω προσπαθήσει ήδη αυτό αλλά δεν διορθώθηκε....

Βασικά μόνο το πρώτο σκέλος, γιατί το “Google Service Framework” δεν το βρήκα πουθενά.....

Οχι το κινητό το έχω από τον Φεβρουάριο και δεν το έχω αλλάξει καμία rom και μέχρι πριν 2 βδομάδες η μπαταρία κρατούσε 1 μέρα σε πλήρη λειτουργία . εδώ και 2 βδομάδες ξεκίνησαν τα προβλήματα

το έχω προσπαθήσει ήδη αυτό αλλά δεν διορθώθηκε....

Βασικά μόνο το πρώτο σκέλος, γιατί το “Google Service Framework” δεν το βρήκα πουθενά.....

Google Service Framework >> Πλαίσιο υπηρεσιών Google

Παιδες εχω σοβαρο προβλημα, οποιαδηποτε βοηθεια ειναι εκτιμητεα οσο δε φανταζεστε.

Φλασαρα με flash tool το NewUI LolliPop (http://www.needrom.com/download/newui-lp-2015-07-14/)

και TWRP, Super_SU κλπ και μετα το audio_patch(http://www.needrom.com/download/patch-audio-optimizer/).

Oλα δουλευαν κανονικα μεχρι εκει, εννοω το κινητο ανοιγε....

Μετα ομως πηγα να περασω το boot.img του http://www.needrom.com/download/kernel-jiayu-s3-dragondevil/

με flashify και απο εκεινη την ωρα ειμαι σε bootloop....

Ουτε το flashtool το βρισκει το κινητο πλεον, ουτε σε recovery μπορω να μπω, ουτε τιποτα......

Plz help :(

Ακυρο παιδες, τελικα εφταιγε το καλωδιο ( και δε μπορουσε να το δει το flashtool )....

Το καλωδιο... αν ειναι δυνατον.

Δοκιμασα 3 διαφορετικα pc (και εφαγα κανενα 4ωρο συνολο) και εφταιγε το καλωδιο....

Edited by norvinos