Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικα με αυτο που γραφτηκε οτι ενδεχομένως δεν φορτίζει 100% επιβεβαιώνω και απο την δευτερη φορτιση οτι το κινητο φορτιζει 100%. Μετα από 1h 07min εκτος μπαταριας ανοικτο παρέμενε στο 100%.

Παιδιά εμένα το κινητό με την πρώτη φόρτιση πήγε 100% και κλειστό και ανοιχτό...!!! GPS ΦΩΤΙΑΑΑΑΑ(Πριν ακόμη ανοίξω κάποιο πρόγραμμα για το GPS με έχει βρει)... Συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα σε συσκευές bleutooth καθώς έχω το headset της SONY WM1 και το συγκρίνω με το W200S και με ένα SAMSUNG NOTE2...

Το κινητό βγάζει άνετα μέρα... Ακόμη δεν κατάφερα να βρώ 4G δίκτυο για να το δοκιμάσω να δώ τι γίνεται εκεί...

Ήθελα να ρωτήσω μόνο τον SAM28, Όταν το φλάσαρες είχες κάποιο πρόβλημα με την συσκευή που έπρεπε να ασχοληθείς ή η ROM που έβαλες απο Needrom ήταν super???

Πόση ώρα ήταν ανοιχτή η οθόνη;

Το 10% που λες είναι το ποσοστό μπαταρίας που δέσμευσε

Μην περιμένεις πάνω από 4-4.5 ώρες.

Μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν κάποιοι και φυσικά δεν τολμούν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και πουθενά το κινητό δεν ανταποκρίνεται στην ονομαστική χωρητικότητα των 3.000mah της μπαταρίας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μην περιμένεις πάνω από 4-4.5 ώρες.

Μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν κάποιοι και φυσικά δεν τολμούν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και πουθενά το κινητό δεν ανταποκρίνεται στην ονομαστική χωρητικότητα των 3.000mah της μπαταρίας.

σορρυ που στο χαλαω αλλα εβγαλε παραπανω....ψαξε αλλο νημα για να την λες στους κατοχους!!!! :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντυπωσεις μετα απο μια σκαρτη μερα χρησης.

Θετικά:

Εχει καλο πιάσιμο για το μεγεθος του. Σε αυτο βοηθά το ότι είναι σχετικό στενό ( το συγκρινω με το (note 2) και βοηθά επίσης η καμπυλοτητα στις ακρες που βοηθά στο κρατημα.

Το καπάκι μου αρεσει η ματ αισθηση του σε σχεση με τα γιαλιστερα. Κουμπωνει αψογα και στιβαρα.

Φορτωνει σελιδες με απιστευτη ταχυτητα , ασταπιαια. Εχει αμεσο ρολλάρισμα απο επιφανεια σε επιφανεια με μηδενικο λακγαρισμα.

Εικονιδια ρυθμισεις παραμετροποιηση πληρης με βολεψε.

Ηχεια αρκετα δυνατα καθαρά χωρις τριξιματα ή ξιρισματα στο τερμα.

Καμερα πολυ καλη στο εσωτερικο με φλας με ζωντανα χρωματα και καλη ευκρινια, πληρης παραμετροποιηση, γρηγορη εστιαση , αμεσο ζουμαρισμα , χωρις σπασιματα κατα την περιστροφη της καμερας.

Wifi πολυ power αστραπη.

Gps κεραυνος (γελαω με τα ποσταρισματα για πιθανο προβλημα), κλειδωνει σε λιγοτερο από 30 sec, βρισκει την θεση σου στο google maps και εστιαζει αστραπιαια, πιο γρηγορα απο οποια αλλη συσκευη, λαπτοπ, ipad, κινητο , εχω χρησιμοποιησει, με μεγαλη διαφορα όμως!

Οθονη πολυ φωτεινη δεν πιξελιαζει με τιποτα. Δεν την τσεκαρα σε εξωτερικες συνθηκες τι βλεπεις.

Για την μπαταρια τα ειπαμε δεν θα ψαχνομουν αν δεν ειχε γινει τοσο θεμα εδω, θα την παρακολουθησω , δεν σε τρελαινει με την αυτονομια της απο οσα ειδα ως τωρα, δεν ειναι ομως και ξεφτιλισμενη. Ακομα ομως δεν μπορει να κριθει θα χρειαστουν μερικοι κυκλοι φορτισης. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Το αν ειναι επιπεδο πχ LG G2 δεν το νομιζω αλλα σιγουρα δεν ειναι «κινεζικη».

Αρνητικά:

Το led ειναι μικρο και χωμενο πολυ στην οθονη , πρεπει να το κρατας σχετικά απεναντι για να το δεις , με μεγαλη κλιση δεν βλεπεις τιποτα.

Δεν μου αρεσαν που τα πληκτρα τα πλαινα ειναι στο καπακι και οχι στο σωμα του κινητου. Μου φαινονται καπως ευαλωτα εκει που ειναι κουμπωμενα.

Το καλωδιο του φορτιστη ειναι τελειως λεπτο φτηνιαρικο.

Η καμερα εσωτερικα χωρις φλας ειναι μετρια με αρκετο θορυβο.

Το κινητο δεν τσεκαριστηκε ως προς τις κλισεις...

Γενικα το θεωρω κορυφαιο vfm αφου με 162 ευρω πηρα κινητο που θα με εκανε πολυ ευκολα να αποχωριστω το note 2 εφοσον το s3 προοριζοταν για εμενα. Δεν ξερω ποσο ποιοτικη θα ειναι η συσκευη σε βαθος χρονου, και ποσο ρολο θα παιξουν τα 162 ευρω σε αυτο, παντως ή κινεζοι δεν ξερουν απο κοστολογηση ή οι μεγαλοι παικτες της αγορας αισχοκερδουν εις βαρος μας πολλα χρονια τωρα!!! ...κατι μου λεει οτι ειναι το δευτερο.

Edited by THANKIN

σορρυ που στο χαλαω αλλα εβγαλε παραπανω....ψαξε αλλο νημα για να την λες στους κατοχους!!!! :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντυπωσεις μετα απο μια σκαρτη μερα χρησης.

Θετικά:

Εχει καλο πιάσιμο για το μεγεθος του. Σε αυτο βοηθά το ότι είναι σχετικό στενό ( το συγκρινω με το (note 2) και βοηθά επίσης η καμπυλοτητα στις ακρες που βοηθά στο κρατημα.

Το καπάκι μου αρεσει η ματ αισθηση του σε σχεση με τα γιαλιστερα. Κουμπωνει αψογα και στιβαρα.

Φορτωνει σελιδες με απιστευτη ταχυτητα , ασταπιαια. Εχει αμεσο ρολλάρισμα απο επιφανεια σε επιφανεια με μηδενικο λακγαρισμα.

Εικονιδια ρυθμισεις παραμετροποιηση πληρης με βολεψε.

Ηχεια αρκετα δυνατα καθαρά χωρις τριξιματα ή ξιρισματα στο τερμα.

Καμερα πολυ καλη στο εσωτερικο με φλας με ζωντανα χρωματα και καλη ευκρινια, πληρης παραμετροποιηση, γρηγορη εστιαση , αμεσο ζουμαρισμα , χωρις σπασιματα κατα την περιστροφη της καμερας.

Wifi πολυ power αστραπη.

Gps κεραυνος (γελαω με τα ποσταρισματα για πιθανο προβλημα), κλειδωνει σε λιγοτερο από 30 sec, βρισκει την θεση σου στο google maps και εστιαζει αστραπιαια, πιο γρηγορα απο οποια αλλη συσκευη, λαπτοπ, ipad, κινητο , εχω χρησιμοποιησει, με μεγαλη διαφορα όμως!

Οθονη πολυ φωτεινη δεν πιξελιαζει με τιποτα. Δεν την τσεκαρα σε εξωτερικες συνθηκες τι βλεπεις.

Για την μπαταρια τα ειπαμε δεν θα ψαχνομουν αν δεν ειχε γινει τοσο θεμα εδω, θα την παρακολουθησω , δεν σε τρελαινει με την αυτονομια της απο οσα ειδα ως τωρα, δεν ειναι ομως και ξεφτιλισμενη. Ακομα ομως δεν μπορει να κριθει θα χρειαστουν μερικοι κυκλοι φορτισης. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Το αν ειναι επιπεδο πχ LG G2 δεν το νομιζω αλλα σιγουρα δεν ειναι «κινεζικη».

Αρνητικά:

Το led ειναι μικρο και χωμενο πολυ στην οθονη , πρεπει να το κρατας σχετικά απεναντι για να το δεις , με μεγαλη κλιση δεν βλεπεις τιποτα.

Δεν μου αρεσαν που τα πληκτρα τα πλαινα ειναι στο καπακι και οχι στο σωμα του κινητου. Μου φαινονται καπως ευαλωτα εκει που ειναι κουμπωμενα.

Το καλωδιο του φορτιστη ειναι τελειως λεπτο φτηνιαρικο.

Η καμερα εσωτερικα χωρις φλας ειναι μετρια με αρκετο θορυβο.

Το κινητο δεν τσεκαριστηκε ως προς τις κλισεις...

Γενικα το θεωρω κορυφαιο vfm αφου με 162 ευρω πηρα κινητο που θα με εκανε πολυ ευκολα να αποχωριστω το note 2 εφοσον το s3 προοριζοταν για εμενα. Δεν ξερω ποσο ποιοτικη θα ειναι η συσκευη σε βαθος χρονου, και ποσο ρολο θα παιξουν τα 162 ευρω σε αυτο, παντως ή κινεζοι δεν ξερουν απο κοστολογηση ή οι μεγαλοι παικτες της αγορας αισχοκερδουν εις βαρος μας πολλα χρονια τωρα!!! ...κατι μου λεει οτι ειναι το δευτερο.

Σημερα παρελαβα κι εγω..αντε καλοριζικα και καλοδουλευτα.για πες μου φιλε μου η οθονη σου εχει γραμμες;φαινονται με σβησμενη οθονη

Σημερα παρελαβα κι εγω..αντε καλοριζικα και καλοδουλευτα.για πες μου φιλε μου η οθονη σου εχει γραμμες;φαινονται με σβησμενη οθονη

δεν διαπιστωσα κατι τετοιο, δεν το εχω ομως τωρα μπροστα μου για να σου πω θα το τσεκαρω. Γραμμες οταν λες τι εννοεις?

άντε παίδες κάντε τα review σας....

με το ένα χέρι είμαστε εδώ και με το άλλο έτοιμοι να πατήσουμε την αγορά :D

Υ.Γ.: το πήρε κανείς με εγκατεστημένο google play από πριν? ή μόνο στα καινούρια που θα πάρουμε εμέις θα έχει?

Παιδιά εμένα το κινητό με την πρώτη φόρτιση πήγε 100% και κλειστό και ανοιχτό...!!! GPS ΦΩΤΙΑΑΑΑΑ(Πριν ακόμη ανοίξω κάποιο πρόγραμμα για το GPS με έχει βρει)... Συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα σε συσκευές bleutooth καθώς έχω το headset της SONY WM1 και το συγκρίνω με το W200S και με ένα SAMSUNG NOTE2...

Το κινητό βγάζει άνετα μέρα... Ακόμη δεν κατάφερα να βρώ 4G δίκτυο για να το δοκιμάσω να δώ τι γίνεται εκεί...

Ήθελα να ρωτήσω μόνο τον SAM28, Όταν το φλάσαρες είχες κάποιο πρόβλημα με την συσκευή που έπρεπε να ασχοληθείς ή η ROM που έβαλες απο Needrom ήταν super???

Φιλε η ρομ ηταν ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡ αληθεια. απλα ξαναλεω οτι bugs εχει η μαμα ρομ θα τα εχει και αυτη γιατι μαμα ειναι απλα εχουν βγει κατι κινεζικα που ειχε σε εμενα και ειχε gapps.

άντε παίδες κάντε τα review σας....

με το ένα χέρι είμαστε εδώ και με το άλλο έτοιμοι να πατήσουμε την αγορά :D

Υ.Γ.: το πήρε κανείς με εγκατεστημένο google play από πριν? ή μόνο στα καινούρια που θα πάρουμε εμέις θα έχει?

...πατησε το....

να με εγκατεστημενο google store απο vickmall

Έχει δοκιμάσει κανείς την 20150204-161147 που γράφει ο tsakman21...;

(ή αυτή είναι που έχετε βάλει με το τελευταίο update και εγώ είμαι... γκαβός?)

Έχει δοκιμάσει κανείς την 20150204-161147 που γράφει ο tsakman21...;

(ή αυτή είναι που έχετε βάλει με το τελευταίο update και εγώ είμαι... γκαβός?)

Αυτη εχουν και τα παιδια με το OTA update.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

δεν διαπιστωσα κατι τετοιο, δεν το εχω ομως τωρα μπροστα μου για να σου πω θα το τσεκαρω. Γραμμες οταν λες τι εννοεις?

Οριζοντιες σε ολη την οθονη οχι γρατζουνιες σαν να ειναι απο το τζαμι

Για το Gmail που δεν συγχρονίζει κατέβασα το κ9 που κανει την ίδια δουλεια . Με αυτο ειμαι οκ.

Τι είναι το Κ9? Μπορείτε να δώσετε ένα link?

παιδια εχει παραγγειλει κανεις απο vickmail? ποσο καιρο κανει να ερθει?

πολυς κόσμος. 18 μερες μέσω Ολλανδίας.

Έχει παραλάβει κανείς από mini deal?

Εγω σημερα εκανε δυο βδομαδες να ερθει

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φλασαρα την rom εχει στο needrom 05/02/2015 και δουλευει ρολοι το κινητο gmail,playstore συγχρονιζει μια χαρα. Η οθονη ειναι γρηγορη εχει πολυ καλη αποκριση το touch του,gesture γαματα, led ειδοποιησεων πρασινο και κοκκινο.φαινεται λιγο ψευτικο αλλα ειναι οταν το δουλεψεις σε διαψευει αυτο

Οριζοντιες σε ολη την οθονη οχι γρατζουνιες σαν να ειναι απο το τζαμι

δεν προσεξα κατι

Όποιος έχει θέμα με τα Google play, ή τα Gmail, περνάει φλασαριστή αυτήν την ROM:

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/02/S3W-20150123-225823.zip

και δουλεύουν όλα ΟΚ...

Λέω τότε να κάνω κάνα dispute.Despatched έχω από 29/1.

Μην κάνεις ακόμα. Πες ότι έρθει και κλείσεις το dispute. Αν έχει πρόβληματο τηλέφωνο μετά bye-bye dispute.

dispute στις 43 μέρες από την πληρωμή.

No root->No problem

εξαιρετικη συνομιλια με ανοικτη ακροαση. Ακουγα εξαιρετικα τον συνομιλητη που ειχε το s3 που μιλουσε σε αποσταση απο το κινητο και με ακουγε επισης πολυ καλα! συνομιλια καμπανα!

Νεοτερα απο μπαταρια . στο 82% απο το πρωί με την οθονη στο αυτοματα και ανοικτη για 1 ωρα και 10 λεπτα.

THANKIN θα μπορουσες να βγαλεις φωτογραφιες να ανεβασεις να δουμε τις διαφορες που λες με φλας και χωρις..και αμα μπορεις και το βραδυ να βγαλεις να μας δειξεις πως τραβαει βραδινες φωτογραφιες