Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία αλλά καλό είναι να κάνεις ένα backup το Imei με το mobileuncle Tools αν γίνει κάτι να κάνεις restore. Ακούμε εμένα με έσωσε στο zopo zp998 που έχω γιατί είχα κάνει και εγώ την χαζομάρα να πατήσω fortmat στο Flash Tools.

ΟΚ θα το κάνω, ευχαριστώ! αν και το Uncle Tools δεν είχε όλες τις επιλογές ενεργές, μάλλον δεν δουλεύει καλά με το κινητό!

Αφού έλυσα το πρόβλημα με το ΙΜΕΙ, διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το 3G-4G από Vodafone!

Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες εδώ, ...και τις 227, αλλά δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις που θέλει για να δουλέψει το 3G - 4G σε αυτό το κινητό!

Ένα πρόβλημα λύνω, άλλο παρουσιάζεται!

ΟΚ θα το κάνω, ευχαριστώ! αν και το Uncle Tools δεν είχε όλες τις επιλογές ενεργές, μάλλον δεν δουλεύει καλά με το κινητό!

Αφού έλυσα το πρόβλημα με το ΙΜΕΙ, διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το 3G-4G από Vodafone!

Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες εδώ, ...και τις 227, αλλά δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις που θέλει για να δουλέψει το 3G - 4G σε αυτό το κινητό!

Ένα πρόβλημα λύνω, άλλο παρουσιάζεται!

Έστειλες SMS στην βονταφον από τη σύνδεση που θέλεις να ενεργοποιήσεις το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας

4G NAI ; ( ή με κάποιο άλλο τρόπο ενεργοποίησης του 4g ; )

Και ... ρυθμίσεις - ...περισσότερα... - δίκτυα κινητης τηλεφωνίας - εταιρίες δικτύου ... ( ή - σύνδεση δεδομένων - διαλέγοντας την βονταφον )

Edited by george26

Έστειλες SMS στην βονταφον από τη σύνδεση που θέλεις να ενεργοποιήσεις το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας

4G NAI ; ( ή με κάποιο άλλο τρόπο ενεργοποίησης του 4g ; )

Και ... ρυθμίσεις - ...περισσότερα... - δίκτυα κινητης τηλεφωνίας - εταιρίες δικτύου ... ( ή - σύνδεση δεδομένων - διαλέγοντας την βονταφον )

ΟΧΙ, απλά πήρα την κάρτα SIM από το άλλο κινητό μου, που είχε 3G και την έβαλα στο jiayu! δεν αρκεί αυτό?

Όχι δεν αρκεί.στείλε και το μνμ που σου είπαν πιο πάνω και θα σου στείλουν από τη Vodafone μνμ ότι ενεργοποιήθηκε το 4g σου.Μετά θα είσαι έτοιμος.

Όχι δεν αρκεί.στείλε και το μνμ που σου είπαν πιο πάνω και θα σου στείλουν από τη Vodafone μνμ ότι ενεργοποιήθηκε το 4g σου.Μετά θα είσαι έτοιμος.

ok το έστειλα, μου ήρθε ένα μνμ ότι το επεξεργάζονται, αλλά είναι λογικό να μην έχω ούτε 3G που είχα στο άλλο κινητό με την ίδια κάρτα?

ok το έστειλα, μου ήρθε ένα μνμ ότι το επεξεργάζονται, αλλά είναι λογικό να μην έχω ούτε 3G που είχα στο άλλο κινητό με την ίδια κάρτα?

Εννοείς ότι δεν έχεις ούτε φωνή με το 3G, ή ότι δε σου δουλεύουν τα δεδομένα;

Αν είναι το 2ο, είναι το πρόβλημα που έχει εμφανιστεί σε όλα τα κινέζικα τελευταίας... εσοδείας (τα παλιότερα δεν το είχαν).

Ενώ έχουν τα APN των ελληνικών δικτύων, έχουν προεπιλεγμένο (τουλάχιστον για τη Vodafone που έχει αναφερθεί πολλές φορές) λάθος APN.

Οπότε πήγαινε στις ρυθμίσεις για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, μετά στο υπομενού για Access Point Names και δες αν έχει επιλεγμένο (αν όχι επίλεξέ το εσύ!) το "Vf Internet" internet.vodafone.gr

Ειδικά για το 4G τώρα, πρέπει όντως να το "ανοίξει" η Vodafone - για το 3G όμως δε χρειάζεται, με το σωστό APN πρέπει να παίζεις όπως είσαι!

Εννοείς ότι δεν έχεις ούτε φωνή με το 3G, ή ότι δε σου δουλεύουν τα δεδομένα;

Αν είναι το 2ο, είναι το πρόβλημα που έχει εμφανιστεί σε όλα τα κινέζικα τελευταίας... εσοδείας (τα παλιότερα δεν το είχαν).

Ενώ έχουν τα APN των ελληνικών δικτύων, έχουν προεπιλεγμένο (τουλάχιστον για τη Vodafone που έχει αναφερθεί πολλές φορές) λάθος APN.

Οπότε πήγαινε στις ρυθμίσεις για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, μετά στο υπομενού για Access Point Names και δες αν έχει επιλεγμένο (αν όχι επίλεξέ το εσύ!) το "Vf Internet" internet.vodafone.gr

Ειδικά για το 4G τώρα, πρέπει όντως να το "ανοίξει" η Vodafone - για το 3G όμως δε χρειάζεται, με το σωστό APN πρέπει να παίζεις όπως είσαι!

φωνή έχω, δεδομένα δεν έχω! θα το κάνω αυτό που λες...

τώρα προσπαθώ να βάλω Gapps με την μέθοδο Fastcarttech, αλλά προς το παρόν δεν κουνιέται τίποτα!

πατάω το κιτρινο κουμπί, αλλάζει κινέζικα γράμματα (μάλλον είναι στην φάση που κατεβάζει τα δεδομένα) δεν μπορεί να κάνει σύνδεση και επανέρχεται το κίτρινο κουμπί στα προηγούμενα γράμματα!

31MB λέει ότι είναι, πιάνει λίγο σύνδεση (κάτι kilobyte), αλλά την χάνει! ....τι κάνω? υπομονή? :blink:

τελικά τα κατάφερα με την μέθοδο του fastcardtech, αν και παιδεύτηκα αρκετά!

:!: Μου βγάζει όμως αρκετά συχνά το μήνυμα "Δυστυχώς η Google services ή Google Play έχει σταματήσει ...ή κάπως έτσι! Τώρα στην αρχή τουλάχιστον! Πως το λύνω αυτό? :!: ...αν και εφαρμογές κατεβάζω από Google Play

Αυτός ο τρόπος μέσα απο το Aptoide δεν δουλεύει? ...τον είχα σκεφτεί από την αρχή που άκουσα για την έλλειψη Google Play, αλλά για να μην τον προτείνεται, μάλλον δεν θα δουλεύει! παρακάτω το βίντεο:

http://s17.postimg.org/z92kekcnv/S_app.jpg' alt='S_app.jpg'>

και κάτι ακόμη, σε παλιότερα ποστ κάποιοι είχαν πρόβλημα με το My Vodafone, (όπως και γω, λέει δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με την συσκευή), δεν τα βρίσκω τα ποστ! Πως το λύσανε, ξέρει κανένας? Μου κάνει το ίδιο και με το Contacts+

Καμιά βοήθεια και δω?

Edited by PopCorn1

Μετα απο περιπου 1 βδομαδα που εχω το κινητακι ( και αφου ξεπερασε το προβλημα φορτισης ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ) το κινητο πεταει. Πιστευω πως ειναι πολυ πολυ καλο. Θελω μονο μια βοηθεια. Βαζω το usb μεσα να δω καμια ταινια αλλα δεν μου ανοιγει τους υποτιτλους (σε ξεχωριστο αρχειο οι υποτιτλοι οχι ενσωματωμενοι) εχετε να προτεινετε κατι? Καποιο player ισως ή καμια συμβουλη ? :rolleyes:

Βάλε bs player και κάνε Αναζήτηση άσοι το δίκτυο έτσι ώστε να μη χρειάζεται Ούτε να κατεβάζεις τον υπότιτλο.θα τον βρίσκει μόνος του και θα τον παίζει κιόλας μαζί με την ταινία.Εγώ έτσι κάνω.

Μετα απο περιπου 1 βδομαδα που εχω το κινητακι ( και αφου ξεπερασε το προβλημα φορτισης ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ) το κινητο πεταει. Πιστευω πως ειναι πολυ πολυ καλο. Θελω μονο μια βοηθεια. Βαζω το usb μεσα να δω καμια ταινια αλλα δεν μου ανοιγει τους υποτιτλους (σε ξεχωριστο αρχειο οι υποτιτλοι οχι ενσωματωμενοι) εχετε να προτεινετε κατι? Καποιο player ισως ή καμια συμβουλη ? :rolleyes:

ΒS Player

MX Player

Το κινητό με την Lolipop, δεν σβήνει η οθόνη του μόλις περάσει το ορισθέν χρονικό διάστημα από τις ρυθμίσεις-προβολή. Περνάει πχ το 1 λεπτό, σκοτεινιάζει η οθόνη ελαφρά, αλλά μετά μένει έτσι. Λογικά κάποια εφαρμογή το ενοχλεί, αλλά πως θα βρω ποιά? Ξήλωσα greenify, titanium και κανά δυό άλλες, αλλά δεν είδα προκοπή. Αν το κάνω restart, διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά μετά από καμιά μέρα, το ξανακάνει...

Το κινητό με την Lolipop, δεν σβήνει η οθόνη του μόλις περάσει το ορισθέν χρονικό διάστημα από τις ρυθμίσεις-προβολή. Περνάει πχ το 1 λεπτό, σκοτεινιάζει η οθόνη ελαφρά, αλλά μετά μένει έτσι. Λογικά κάποια εφαρμογή το ενοχλεί, αλλά πως θα βρω ποιά? Ξήλωσα greenify, titanium και κανά δυό άλλες, αλλά δεν είδα προκοπή. Αν το κάνω restart, διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά μετά από καμιά μέρα, το ξανακάνει...

Κανένα Wakelock Detector ίσως, για να σε βοηθήσει να βρεις τι το προκαλεί...;

καλησπερα προχθες πηρα στα χερια μου το jiayu s3 advance και σημερα προσπαθησα να κανω update στην 5.1 lollipop αλλα δεν τα καταφερα και τωρα το κινητο δεν ανοιγει ουτε με αφηνει να περασω αλλη ρομ!τι μπορω να κανω για αυτο??:shock::shock::shock:

[ATTACH]62849[/ATTACH]

καθετε νεκρο κατο και επισης δεν διαβαζει και το κινητο στον υπολογιστη :X

φίλε μου καταρχάς χρειάζεται ηρεμία. Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι να δοκιμάσεις κατευθείαν σε άλλο υπολογιστή με WIN7, αφού ξαναπεράσεις τους οδηγούς εννοείται...

επειδή και απεγκατάσταση να σου πω να κάνεις , δεν είναι ποτέ κάνεις σίγουρος τί υπολείμματα μένουν.

Από εκεί και πέρα όσο αφορά το κινητό, να μην ξεχνάς πριν οποιαδήποτε κίνηση με το SPTOOLS να βγάζεις και να ξαναβάζεις την μπαταρία. (να μην σου πω να τα απε- και ξανα- εγκαταστήσεις και αυτά)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φωνή έχω, δεδομένα δεν έχω! θα το κάνω αυτό που λες...

τώρα προσπαθώ να βάλω Gapps με την μέθοδο Fastcarttech, αλλά προς το παρόν δεν κουνιέται τίποτα! ...τελικά τα κατάφερα με την μέθοδο του fastcardtech, αν και παιδεύτηκα αρκετά!

έχω ενημερώσει και τον moderator, να μην γίνεται αναφορά πλεον στην μέθοδο fastcardtech, είναι ξεπερασμένη και "αργή" (κατεβάζει δεδομένα μέσω κίνας).

Να πας κατευθείαν στην μέδοθο mini-gapps.

*θερμή παράκληση*

(...μετά από προσωπικές εμπειρίες)

όταν κάνουμε Update ή Upgrade το κινητό μας (σε νέες εκδόσεις, εννοείται) ακόμα και αν έχουμε φτάσει σε επίπεδο να ξέρουμε πώς κάνουμε αντίγραφο ασφαλείας τις εφαρμογές μας αλλά και τα δεδομένα τους, ΔΕΝ - ΔΕΝ - ΔΕΝ τις φορτώνουμε αμέσως, αφού πρώτα δεν το δοκιμάσουμε για λίγη ώρα, προσθέσουμε τον λογαριασμό GooGle να κάνει τις ανανεώσεις και τον συγχρονισμό που απαιτείται ΚΑΙ εαν δεν κάνουμε μία τουλάχιστον επανεκκίνηση.

Μετά από αυτά, μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε να περάσετε τις εφαρμογές σας από κάποιο αντίγραφο ασφαλείας που έχετε.

Σημειώνω όμως , πως μετά από προσωπική πείρα με αυτά, και χωρίς να το παίξω δάσκαλος, είναι πλέον ελάχιστες οι εφαρμογές που επαναφέρω και με τα δεδομένα τους, (εκτός δηλαδή από το apk). Είναι τόσοι πολλοί οι συσχετισμοί και μερικές φορές οι "εσωτερικές" αλλαγές στον προγραμματισμό του λογισμικού που δεν ξέρεις τί θα σου "χτυπήσει".

Το γράφω αυτό γιατί πολλές φορές παρατηρώ να αναφέρονται δυσλειτουργίες εφαρμογών που 90% προκύπτουν από αυτό.

Μία πρώτη λύση και δοκιμή είναι να κάνετε μέσα από την διαχείριση εφαρμογών "εκκαθάριση δεδομένων".

Edited by gorillaz_gr

φιλε μου το μονο που δεν δοκιμασα ειναι να το βαλω σε αλλον υπολογιστη..το κινητο πλεον ουτε φορτιζει :(

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης στο device manager δεν αναγνωριζει πουθενα το κινητο!

εδώ και 2 μέρες τρέχω την συγκεκριμένη έκδοση: Lollipop 5.1 Release Candidate

ακολούθησα ακριβώς , τις οδηγίες, και χρησιμοποίησα τα αρχεία που βρίσκονται σε αυτό το νήμα:

http://www.needrom.com/download/s3-lollipop-v5-1/

μπορώ να πώ πως είμαι απόλυτα έκπληκτος από τις αλλαγές που έχουν κάνει στην έκδοση 5 ως προς το παρουσιαστικό αλλά και τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος.

Έχω την έκδοση advance (3GB), δεν βλέπω να παίζει ακόμα σωστά το BT (δεν με ακούνε, ακούω συνομιλία και μουσική) , και επίσης πάλι ειδικά η μπροστινή κάμερα έχει απόδοση λαδομπογιάς :happy:

Από εκεί και πέρα για την ώρα δεν έχω εντοπίσει κάποια άλλη δυσλειτουργία.

Τις εφαρμογές τις έκανε μόνο του το σύστημα επαναφορά εφόσον έβαλα τον ίδιο λογαριασμό, επιλέγοντας την τελευταία ημερομηνία που είχε αποθηκευμένη οτι λειτουργούσα αυτό το κινητό. Δεν κατέβηκαν όλες όσες έχω αγοράσει, δωρεάν ή μη, από το PlayStore. Αλλά και πάλι επιλέγεις.

Μπαταρία μου φάνηκε το ίδιο ή και ίσως κάπως βελτιωμένη ως προς την απόδοση.

Υπάρχουν πολλά καινούρια χαρακτηριστικά που δύσκολα μπορεί κανείς να αναφερθεί σε όλα, πχ οι ειδοποιήσεις, η φωτεινότητα κλπ

Ως προς το GPS ομολογώ πως πριν περάσω την εφαρμογή FaterGPS δεν δοκιμάζω. Πάντως μετά τις ρυθμίσεις που έγιναν , και σε εξωτερικό χώρο μεσημεριάτικα, κλείδωσε σε 5". Δεν είμαι λεπτομεριάκιας, και δεν έλεγξα την απόκριση κατά πόσο είναι λάθος ή αν χάνεται κατά την οδήγηση.

Πάντως με έδειχνε έξω από το σπίτι μου ;)

υ/γ: είχα αναφέρει πως έχω αποκτήσει τα XIOMI PistonII. Με την 4.4.4 δεν "ταίριαζαν" απολύτως στην λειτουργία ειδικά η αυξομείωση της έντασης με τα ενσωματωμένα πλήκτρα, αλλά πολλές φορές δεν ξεκινούσε και η μουσική με το κεντρικό πλήκτρο. Τώρα λειτουργούν ρολόι !!!

ρε παιδια για εμας τους ασχετους ενας οδηγος να φλασαρουμε, καλο θα ειναι ενα βιντεακι η εστω με φώτο .
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
έχω ενημερώσει και τον moderator, να μην γίνεται αναφορά πλεον στην μέθοδο fastcardtech, είναι ξεπερασμένη και "αργή" (κατεβάζει δεδομένα μέσω κίνας).

Τροποποιήθηκε αναλόγως το post σου.

Οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε με ενοχλείτε και ενημερώνουμε το πρώτο post. ;)

Modpic.gif

εδώ και 2 μέρες τρέχω την συγκεκριμένη έκδοση: Lollipop 5.1 Release Candidate

ακολούθησα ακριβώς , τις οδηγίες, και χρησιμοποίησα τα αρχεία που βρίσκονται σε αυτό το νήμα:

http://www.needrom.com/download/s3-lollipop-v5-1/

μπορώ να πώ πως είμαι απόλυτα έκπληκτος από τις αλλαγές που έχουν κάνει στην έκδοση 5 ως προς το παρουσιαστικό αλλά και τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος.

Έχω την έκδοση advance (3GB), δεν βλέπω να παίζει ακόμα σωστά το BT (δεν με ακούνε, ακούω συνομιλία και μουσική) , και επίσης πάλι ειδικά η μπροστινή κάμερα έχει απόδοση λαδομπογιάς :happy:

Από εκεί και πέρα για την ώρα δεν έχω εντοπίσει κάποια άλλη δυσλειτουργία.

Τις εφαρμογές τις έκανε μόνο του το σύστημα επαναφορά εφόσον έβαλα τον ίδιο λογαριασμό, επιλέγοντας την τελευταία ημερομηνία που είχε αποθηκευμένη οτι λειτουργούσα αυτό το κινητό. Δεν κατέβηκαν όλες όσες έχω αγοράσει, δωρεάν ή μη, από το PlayStore. Αλλά και πάλι επιλέγεις.

Μπαταρία μου φάνηκε το ίδιο ή και ίσως κάπως βελτιωμένη ως προς την απόδοση.

Υπάρχουν πολλά καινούρια χαρακτηριστικά που δύσκολα μπορεί κανείς να αναφερθεί σε όλα, πχ οι ειδοποιήσεις, η φωτεινότητα κλπ

Ως προς το GPS ομολογώ πως πριν περάσω την εφαρμογή FaterGPS δεν δοκιμάζω. Πάντως μετά τις ρυθμίσεις που έγιναν , και σε εξωτερικό χώρο μεσημεριάτικα, κλείδωσε σε 5". Δεν είμαι λεπτομεριάκιας, και δεν έλεγξα την απόκριση κατά πόσο είναι λάθος ή αν χάνεται κατά την οδήγηση.

Πάντως με έδειχνε έξω από το σπίτι μου ;)

υ/γ: είχα αναφέρει πως έχω αποκτήσει τα XIOMI PistonII. Με την 4.4.4 δεν "ταίριαζαν" απολύτως στην λειτουργία ειδικά η αυξομείωση της έντασης με τα ενσωματωμένα πλήκτρα, αλλά πολλές φορές δεν ξεκινούσε και η μουσική με το κεντρικό πλήκτρο. Τώρα λειτουργούν ρολόι !!!

Στην καινουργια λειτουργη το bluetooh καμερα ακομα 9.6 full screen εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με τα xiaomi piston ουτε στην 4.4.4 ουτε στην lollipop

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

ρε παιδια για εμας τους ασχετους ενας οδηγος να φλασαρουμε, καλο θα ειναι ενα βιντεακι η εστω με φώτο .

για όσους είστε καινούριοι, ή έχετε χαθεί με τις πολλές πληροφορίες στο google,

να δείτε το 1ο μήνυμα της 1ης σελίδας του νήματος

ευχαριστώ.