cromdimitris Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μετα απο 3 μηνες περιπου με το S3 2ram το μονο παραπονο που εχω ειναι οι φωτογραφιες που βγαζει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ενω μερα με ηλιο βγαζει φοβερες.Σε ολα τα αλλα ειναι τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπερα παιδια… κατοχος του s3 advance ειμαι. Εχθες τραβηξα βιντεο αλλα μου παραμορφωνε τα προσωπα.. Ξερετε απο τι παιζει να ειναι? Καμια ρυθμιση? Προτεινεται καμια αφαρμογη για φωτο και βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπερα παιδια… κατοχος του s3 advance ειμαι. Εχθες τραβηξα βιντεο αλλα μου παραμορφωνε τα προσωπα.. Ξερετε απο τι παιζει να ειναι? Καμια ρυθμιση? Προτεινεται καμια αφαρμογη για φωτο και βιντεο? Για δοκίμασε την Google Camera. Είναι απλή σε λειτουργίες αλλά κάνει την δουλειά της στα περισσότερα smartphone. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το θεμα ειναι με το play store τι παιζει γιατι απ οσο ξερω πρεπει να κανω καποιες ενεργειες...:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ''γειτονικό'' forum που διάβαζα σήμερα απο εκεί που το παρήγγειλα εγώ ( geekbuying ) το στέλνουν με το playstore περασμένο κανονικά σε μερικές μέρες που θα το παραλάβω θα ποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το θεμα ειναι με το play store τι παιζει γιατι απ οσο ξερω πρεπει να κανω καποιες ενεργειες...:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ''γειτονικό'' forum που διάβαζα σήμερα απο εκεί που το παρήγγειλα εγώ ( geekbuying ) το στέλνουν με το playstore περασμένο κανονικά σε μερικές μέρες που θα το παραλάβω θα ποστάρω. Εμενα απο geekbuying μου ηρθε κανονικα με playst ore και ο συγχρονισμος εγινε με την μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Εγλμενα παλι μου το στειλανε με play store και ουτε ειχα προβλημα με συγχρονισμο των επαφων απο google. Με το που το ανοιξα συγχρονισε αμεσως. Γιατι ειχατε τετοια θεματα; αναλογα την εκδοση φιλε μου, εγω το πηρα απο vickmall και εκανα αμεσως ασυρματο update, τωρα εχω μετα απο δευτερη ασυρματη αναβαθμηση την S3S 20150507-083407 χωρις κανενα προβλημα και περιμενω την 5.1 lolipop οπου το κινητο θα εκτοξευθει λογω των 64bit. Edited June 7, 2015 by tacolla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 αναλογα την εκδοση φιλε μου, εγω το πηρα απο vickmall και εκανα αμεσως ασυρματο update, τωρα εχω μετα απο δευτερη ασυρματη αναβαθμηση την S3S 20150507-083407 χωρις κανενα προβλημα και περιμενω την 5.1 lolipop οπου το κινητο θα εκτοξευθει λογω των 64bit. Εμενα δεν μου ηρθε αυτη η αναβαθμιση.Χειροκινητα τις βαζουμε η ερχονται ασυρματα; Επισης προτασεις λεξεων δεν βλεπω να εχει οταν γραφεις κειμενο ετσι;;; ουτε μπορεις να γραψεις με ολισθηση βλεπω με το μανισιο. Και γιατι στην μια καρτα μου λεει G και στην αλλη E;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εμενα δεν μου ηρθε αυτη η αναβαθμιση.Χειροκινητα τις βαζουμε η ερχονται ασυρματα; Επισης προτασεις λεξεων δεν βλεπω να εχει οταν γραφεις κειμενο ετσι;;; ουτε μπορεις να γραψεις με ολισθηση βλεπω με το μανισιο. Και γιατι στην μια καρτα μου λεει G και στην αλλη E;; παντα ασυρματα. εχω αλλαξει το τροπο γραφης απ το μανισιο με το touchpal το οποιο σου λυνει τα χερια και με φωνητικες εντολες. τελος οσον αφορα τις καρτες και τις εμφανισεις αλαζουν αναλογα με το σημα της καρτας απο 4G εως Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 παντα ασυρματα. εχω αλλαξει το τροπο γραφης απ το μανισιο με το touchpal το οποιο σου λυνει τα χερια και με φωνητικες εντολες. τελος οσον αφορα τις καρτες και τις εμφανισεις αλαζουν αναλογα με το σημα της καρτας απο 4G εως Ε. Εννοω χωρις συνδεση δεδομενων...και απενεργοποιημενο το 3g/4g. Γιατι ειναι διαφορετικες; ποιο ειναι το απλο σημα 2g;; και γιατι δεν μου ηρθε η δικια σου αναβαθμιση; λογικα ειναι νεοτερη απο τη δικια μου ετσι; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 χαριζεται θηκη για το κινητο http://www.ebay.com/itm/Quality-Case-Jiayu-S3-Case-Flip-Cover-Leather-Case-For-Jiayu-S3-Phone-Black-/201280532212?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edd412ef4 ακυρωθηκε η παραγγελια και μου εμεινε.οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μηνυμα μενω στον πειραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εννοω χωρις συνδεση δεδομενων...και απενεργοποιημενο το 3g/4g. Γιατι ειναι διαφορετικες; ποιο ειναι το απλο σημα 2g;; και γιατι δεν μου ηρθε η δικια σου αναβαθμιση; λογικα ειναι νεοτερη απο τη δικια μου ετσι; δεν εχει σχεση αν εχεις συνδεση δεδομενων, απλα τα συμβολα σου δειχνουν τη σημα εχεις. 4G αν εχει 4G εκει κλπ. εγω στο κινητο μου εχω δει 4G, 3G και απλο G. πριν βαλω 4G καρτα εβλεπα και Ε. Η αναβαθμιση ερχεται μονο αν εχεις official rom. το κινητο σου ειναι το advanced? με 3 gb ram ή το απλο? εγω εχω το advanced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 δεν εχει σχεση αν εχεις συνδεση δεδομενων, απλα τα συμβολα σου δειχνουν τη σημα εχεις. 4G αν εχει 4G εκει κλπ. εγω στο κινητο μου εχω δει 4G, 3G και απλο G. πριν βαλω 4G καρτα εβλεπα και Ε. Η αναβαθμιση ερχεται μονο αν εχεις official rom. το κινητο σου ειναι το advanced? με 3 gb ram ή το απλο? εγω εχω το advanced Και μένα το advanced. To Ε δηλ είναι 3g κάρτα; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Και μένα το advanced. To Ε δηλ είναι 3g κάρτα; Το "E" προέρχεται από το Edge και είναι πρακτικά 2G. Για 3G θα δεις... 3G, ή H, ή H+ και για 4G... οκ, 4G! Η εκνευριστική (για μένα τουλάχιστον) σημειολογία του Android 4.4, μαζί με τον τρόπο επιλογής μπάντας από τις ρυθμίσεις (μέχρι να βρεις πώς επιλέγεις 2G/3G/4G πρέπει να... μυρίσεις τα νύχια σου - και ακόμα δεν έχω βρει πώς μπορείς να του πεις να επιλέξει μια μπάντα κατά προτεραιότητα, ή να κλειδώσει σ' αυτήν, πιάνει δεν πιάνει καλά!) Ανάλογες "εξυπνάδες" και σε άλλες ρυθμίσεις (π.χ. για να ενεργοποιήσεις το GPS πρέπει να βάλεις το "Location" σε "High Accuracy" και για να το απενεργοποιήσεις, σε "Battery Saving")... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Το "E" προέρχεται από το Edge και είναι πρακτικά 2G. Για 3G θα δεις... 3G, ή H, ή H+ και για 4G... οκ, 4G! Η εκνευριστική (για μένα τουλάχιστον) σημειολογία του Android 4.4, μαζί με τον τρόπο επιλογής μπάντας από τις ρυθμίσεις (μέχρι να βρεις πώς επιλέγεις 2G/3G/4G πρέπει να... μυρίσεις τα νύχια σου - και ακόμα δεν έχω βρει πώς μπορείς να του πεις να επιλέξει μια μπάντα κατά προτεραιότητα, ή να κλειδώσει σ' αυτήν, πιάνει δεν πιάνει καλά!) Ανάλογες "εξυπνάδες" και σε άλλες ρυθμίσεις (π.χ. για να ενεργοποιήσεις το GPS πρέπει να βάλεις το "Location" σε "High Accuracy" και για να το απενεργοποιήσεις, σε "Battery Saving")... Ναι αλλα εγω δεν μιλάω για το συμβολο των δεδομένων Τα ξέρω αυτα. Αυτό χωρίς να εχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα μου βγάζει στις κάρτες, την μια Ε και την αλλη G. Όταν έχω ενεργοποιημενο την επιλογή 3g/4g τότε μου βγαζει 3g/4g αντίσοιχα , πράγμα κατανοητό. Γιατί έχει διαφορά στο συμβολο των 2 καρτων δεν εχω καταλαβει ακομα. Επίσης εχω κατεβασει την εφαρμογή What's up για να βλέπω τα υπόλοιπά μου .. αλλα δεν μου δουλεύει...λεει ότι " Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές What's up. Εγώ έχω στην 1 θυρα καρτα vodafone και στην 2 θυρα what's up. Λέτε να βλέπει την θυρα 1 ?? Ξερει κανεις ? Είναι bug ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Δοκίμασε να τα αλλάξεις.να βάλεις δλδ στην 1 το what's up και στην 2 την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) καλημερα ειμαι ενα το παραγγειλω και θελω την βοηθεια σας 1.Να το παραγγειλω απο geekbuying που το εχει προσφορα 170,90€ ή απο το aliexpress που το εχει 178,28€?Ρωταω απο αποψη ταχυτητας παραδοσης και αναγνωρισιμοτητας πωλητη. 2.θα μου ερθει ρουταρισμενο με το play?ή θα πρεπει να το περασω εγω?γιατι ακουσα απο καποιους οτι αναγκαστηκαν να το περασουν οι ιδιοι και δεν θελω να ασχοληθω με τετοια. 3.επισης το tempered glass κανει δουλεια ή να μην το παραγγειλω? 4.απο extra τι παιζει (ζελατινη,θηκη κλπ)απο αυτα τα δυο sites εννοω ευχαριστω Edited June 8, 2015 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Ναι αλλα εγω δεν μιλάω για το συμβολο των δεδομένων Τα ξέρω αυτα. Αυτό χωρίς να εχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα μου βγάζει στις κάρτες, την μια Ε και την αλλη G. Όταν έχω ενεργοποιημενο την επιλογή 3g/4g τότε μου βγαζει 3g/4g αντίσοιχα , πράγμα κατανοητό. Γιατί έχει διαφορά στο συμβολο των 2 καρτων δεν εχω καταλαβει ακομα. Επίσης εχω κατεβασει την εφαρμογή What's up για να βλέπω τα υπόλοιπά μου .. αλλα δεν μου δουλεύει...λεει ότι " Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές What's up. Εγώ έχω στην 1 θυρα καρτα vodafone και στην 2 θυρα what's up. Λέτε να βλέπει την θυρα 1 ?? Ξερει κανεις ? Είναι bug ?[/quote ]Βαλε την εφαρμογή my cosmote αλλά καλό είναι να έχεις και την τελευταία ρομ. Και το whatsup λειτουργεί κανονικά. Με λολιποπ επάνω 5.1 λειτουργούν άψογα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά σχετικά με την λολιποπ κατάφερα και πέρασα το recovery πέρασα τα gapps έκανα ροοτ την 5.1 με το superuserSU όλα λειτουργούν άψογα. Κανένα πρόβλημα. Μένει να διορθωθεί όλα τα ημητελη πράγματα και πιστεύω ότι τύφλα να έχουν η μεγαλες ναυαρχίδες. Ηθελα να προσθέσω και κατι ακομα τα κουμπιά κάτω που έχουμε το Home το πίσω είναι τώρα ποιο φωτεινά και διακρίνονται εύκολα αν είναι ανάμενα. Και ένα άλλο καλό είναι ότι μπορούμε να μετακινήσουμε τα προγράμματα από το τηλέφωνο στην καρτα Sd. Edited June 8, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εαν το παρεις με την μαμισια Rom,εχει google play?γιατι διαβασα οτι οσα φορανε την rom της μαμας κανουν update μεσω OTA. Αληθευη?και υπαρχη διαφορα απο κινεζικη εκδοση και Ευρωπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εαν το παρεις με την μαμισια Rom,εχει google play?γιατι διαβασα οτι οσα φορανε την rom της μαμας κανουν update μεσω OTA. Αληθευη?και υπαρχη διαφορα απο κινεζικη εκδοση και Ευρωπης? Αν την πάρεις μέσω OTA έχει κανονικά playstore αρκεί να είναι περασμένο όταν σου ερθει το κινητό εγώ πάντα είχα την τελευταία ρομ κινεζική έχει ελληνικά όλα λειτουργούν άψογα χωρίς bugs γενικά ούτε με το ηχειο ούτε με το ακουστικό ούτε με το μικρόφωνο είχα πρόβλημα ή κάμερα λίγο βγάζει θολά στον χαμηλό φωτισμό αλλά βάζεις άλλο πρόγραμμα και στρώνει κάπως. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Οι μαμά ROM που έχουν το γράμμα W (S3W πχ), έχει προεγκατεστημένα Gapps. Edited June 8, 2015 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 καλημερα ειμαι ενα το παραγγειλω και θελω την βοηθεια σας 1.Να το παραγγειλω απο geekbuying που το εχει προσφορα 170,90€ ή απο το aliexpress που το εχει 178,28€?Ρωταω απο αποψη ταχυτητας παραδοσης και αναγνωρισιμοτητας πωλητη. ... Γιατί δεν κοιτάς και τό To2c http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html όπου το έχουν 5$ χαμηλότερα από το geekbuying και που πέρα από τα δωράκια τους, όπως λένε κάνουν και την εγκατάσταση του Google Play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εαν το παρεις με την μαμισια Rom,εχει google play?γιατι διαβασα οτι οσα φορανε την rom της μαμας κανουν update μεσω OTA. Αληθευη?και υπαρχη διαφορα απο κινεζικη εκδοση και Ευρωπης? Σου παραθετω την απάντηση που μου εδωσαν απο xda forum. Me : The chinese Rom is any better than the International rom that i have ?? Is it worth of doing the flash ?? ( H international rom είναι 13/02/2015) Metrino : Last KK chinese rom was made the seventh of may (7/5/2105) . Main improvements are camera quality (both pictures and videos ) battery indicator is more accurate, wifi signal is more stable as well as bluetooth. But before you touch anything, I suggest you waiting for a couple of weeks, Lollipop is coming (5.1 version) ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν την πάρεις μέσω OTA έχει κανονικά playstore αρκεί να είναι περασμένο όταν σου ερθει το κινητό εγώ πάντα είχα την τελευταία ρομ κινεζική έχει ελληνικά όλα λειτουργούν άψογα χωρίς bugs γενικά ούτε με το ηχειο ούτε με το ακουστικό ούτε με το μικρόφωνο είχα πρόβλημα ή κάμερα λίγο βγάζει θολά στον χαμηλό φωτισμό αλλά βάζεις άλλο πρόγραμμα και στρώνει κάπως. Δηλ στην lollipop βλέπεις βελτίωση στις φωτο και ειδικότερα στην κάμερα σε ημιφως η εσωτερικούς χώρους ?? Δεν μιλάω για πρωι. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Γιατί δεν κοιτάς και τό To2c http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html όπου το έχουν 5$ χαμηλότερα από το geekbuying και που πέρα από τα δωράκια τους, όπως λένε κάνουν και την εγκατάσταση του Google Play; σ ευχαριστω πολυ.το παρηγγειλα ηδη.ευχομαι να ερθει σε κανα μηνα που εχω και τα γενεθλια μου εστω σαν δωρο γενεθλιων στον εαυτο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καποια βοηθεια για μαγαζια που πουλανε με μαμισια rom υπαρχη?φυσικα με ολα το καλουδια των gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 παιδια η θηκη δοθηκε στον πρωτο που μου εστειλε μηνυμα για αυτο μην στελνετε αλλα μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts