Barlost Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Χθες το βράδυ άλλαξα μπαταρία, έβαλα μία Konpson που έχω και από τότε δεν μπαίνει σε wifi! :cry: Σιγουρα δεν φταιει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Χθες το βράδυ άλλαξα μπαταρία, έβαλα μία Konpson που έχω και από τότε δεν μπαίνει σε wifi! :cry: Του έκανες ενα reboot;Εγώ όποτε αλλάζω την μπαταρία με την δεύτερη,στο πρώτο άνοιγμα δεν μου δουλεύει το WiFi και μόλις ξανακάνω reboot παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 2 φορες εκανα και τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosavros Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Παιδιά έχω την RC5 και όταν χρησιμοποιώ το κινητό και πολύ συχνά χωρίς λόγο μου μαυρίζει η οθόνη ενώ το κινητό λειτουργεί κανονικά. Το κλείνω και το ξαναανοιγω με το κουμπί στο πλάι και το πρόβλημα διορθώνεται κάποιες φορές προσωρινά για λίγα δευτερόλεπτα άλλες για αρκετή ώρα. Είχε κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Ξέρει κανείς τι φταίει και πως διορθώνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 βγήκα έξω από την περιοχή του wifi και όταν ξαναμπήκα στον χώρο του wifi έπιασε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Την ώρα που είσαι έτσι, δοκίμασε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7093375#post7093375 και βγάλ' το και ξαναδοκίμασε σε MTP mode. Λοιπόν αν και το είχα κάνει αλλά μάλλον σε λάθος χρόνο, το ξαναέκανα τώρα και πέτυχε άνοιξε η καρτέλα του S3 :yahoo: Πάντως με RC5 και ακουστικό bluetooth που δοκίμασα, δε συγκινήθηκε! Μου ζήτησε να βάλω πάνω ενσύρματα ακουστικά για να παίξει, όπως πάντα. Δεν παίζει ράδιο χωρίς το handsfree ούτε εμένα. Το πρόβλημά μου ήταν ότι με τα handsfree συνδεδεμένα δεν έδινε ήχο στο ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Λοιπόν αν και το είχα κάνει αλλά μάλλον σε λάθος χρόνο, το ξαναέκανα τώρα και πέτυχε άνοιξε η καρτέλα του S3 :yahoo: Χαίρομαι που πέτυχε και σ' εσένα το tip, αν και επέμεινα πολλές φορές να το δοκιμάσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 βγήκε MAD OS https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=457095661767143031&mid=99&download_id=5veplsivlcmpnkg261uqfpk357&tid=1489054421&hc=cda7455b361697dcb374bea5c14b7ee4836410fa38e5c2456ee38e0f9a08f838 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 βγήκε MAD OS https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=457095661767143031&mid=99&download_id=5veplsivlcmpnkg261uqfpk357&tid=1489054421&hc=cda7455b361697dcb374bea5c14b7ee4836410fa38e5c2456ee38e0f9a08f838Έχουμε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Έχουμε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό; https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-unofficial-aosp-n-jiayu-s3-t3451923 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakplat Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για οποιον εχει την γνωση κ την ευγενεια να απαντησει: Αυτη πως τη περναμε τωρα πανω απο τη 7.1 stable 8? Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για οποιον εχει την γνωση κ την ευγενεια να απαντησει: Αυτη πως τη περναμε τωρα πανω απο τη 7.1 stable 8? Ευχαριστω εκ των προτερων... Boot to recovery Wipe data if you are not coming from AOSP N already Install rom Reboot to recovery again, and Flash your desire Gapps Reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakplat Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Boot to recovery Wipe data if you are not coming from AOSP N already Install rom Reboot to recovery again, and Flash your desire Gapps Reboot Σευχαριστω! Γι αυτο το wipe δεν ειμουν σιγουρος, αλλα το ειδα εκ των υστερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 περασε καποιος την stable 9;εγω την βαζω αλλα στην (κατασταση τηλεφωνου) δεν βλεπω καποια διαφορα.δλδ βλεπω τα ιδια με την εκδοση της stable 8 στην (κατασταση τηλεφωνου).ακομα πιο αναλυτικα παραμενει η εκδοση kernel 3.10.104 και επιπεδο ασφαλειας απο της 5 φλεβαρη.τι μπορει να παιζει;ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 το νεο mad.os ειναι ουσιασκικα η stable9 αλλα οι devs εχουν δωσει το δικο τους ονομα σε αυτο περιεχει καποιες βελτιωσεις καλο ειναι νατο εγκαταστησετε οσοι θελετε android 7.1.1 εγω εκανα dirty flash δηλαδη εκανα wipe cache dalvik cache system εγκατασταση m.a.d os reboot σε recovery εγκατασταση gapps k supersu ολα καλα. η μεταφραση των επιλεον ρυθμισεων τησ mad εγινε απο εμενα εχω εντοπισει ηδη καποια λαθη στη μεταφραση τα οποια διορθωσα και τα εστειλα στους mad ωστε να τα περασουν στην επομενη εκδοση αν βρειτε και εσεισ καποια λαθη παρακαλω ενημερωστε με ωστε να τα διορθωσω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 το νεο mad.os ειναι ουσιασκικα η stable9 αλλα οι devs εχουν δωσει το δικο τους ονομα σε αυτο περιεχει καποιες βελτιωσεις καλο ειναι νατο εγκαταστησετε οσοι θελετε android 7.1.1 εγω εκανα dirty flash δηλαδη εκανα wipe cache dalvik cache system εγκατασταση m.a.d os reboot σε recovery εγκατασταση gapps k supersu ολα καλα. η μεταφραση των επιλεον ρυθμισεων τησ mad εγινε απο εμενα εχω εντοπισει ηδη καποια λαθη στη μεταφραση τα οποια διορθωσα και τα εστειλα στους mad ωστε να τα περασουν στην επομενη εκδοση αν βρειτε και εσεισ καποια λαθη παρακαλω ενημερωστε με ωστε να τα διορθωσω ευχαριστω δλδ πρεπει να τα κανουμε παλι ολα απο την αρχη για να μπει η stable; γιαυτο εχω μαλλον εγω το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 δλδ πρεπει να τα κανουμε παλι ολα απο την αρχη για να μπει η stable; γιαυτο εχω μαλλον εγω το θεμα. κανεις τα βηματα που ανεφερα δεν χανεισ δεδομενα η εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 κανεις τα βηματα που ανεφερα δεν χανεισ δεδομενα η εφαρμογεςαπό οποιαδήποτε stable ? Εγώ έχω την stable 4. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 από οποιαδήποτε stable ? τι εννοεις ; τι εκδοση εχεις τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 κανεις τα βηματα που ανεφερα δεν χανεισ δεδομενα η εφαρμογες οκ.ευχαριστουμε και για την βοηθεια που προσφερες στους mad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 τι εννοεις ; τι εκδοση εχεις τωρα;Stable 4 έχω τώρα. NMF26O Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 ναι παιδια απο stable 4 και πανω μπορειται να κανετε dirty flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) ναι παιδια απο stable 4 και πανω μπορειται να κανετε dirty flash sokolataki εγω εχω θεμα.εκανα και αυτο που ειπες εσυ με dirty flash αλλα μου βγαζει error 7 και φυσικα faild. sokolataki εγω εχω θεμα.εκανα και αυτο που ειπες εσυ με dirty flash αλλα μου βγαζει error 7 και φυσικα faild. νταξ το εκανα.κατεβασα το αρχειο παλι και εγινε μια χαρα. Edited March 11, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Υπάρχει στήν αγορά τέτοια πλακέτα ; Είναι από Jiayu S3 Advance . Ή εάν κάποιος την έχει και την πουλάει , ας μου στείλει μήνυμα . http://imgur.com/pdpo1ow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Αυτό είναι σχεδόν όλο το κινητό. Σου χάλασε; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts