Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω.Περνά ξανά την ρομ και μετά τα gaps.δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι wipe για να περασεις την ρομ.

τα περασα κανονικα και το κινητο φαινεται κομπλε. προχωραω για το superus?

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω.Περνά ξανά την ρομ και μετά τα gaps.δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι wipe για να περασεις την ρομ.

Μπορεις. Εφοσον περασες την ρομ, μπαινεις ξανα σε ρεκοβερυ και κανεις το ιδιο ΧΩΡΙΣ wipe για τα gapps ( οπου πρεπει να διαλεξεις την νανο εκδοση ) http://opengapps.org/

Μπορεις. Εφοσον περασες την ρομ, μπαινεις ξανα σε ρεκοβερυ και κανεις το ιδιο ΧΩΡΙΣ wipe για τα gapps ( οπου πρεπει να διαλεξεις την νανο εκδοση ) http://opengapps.org/

αυτο ακριβως εκανα αδερφια. τα περασα απο ρικοβερυ χωρις wipe τιποτα. και το κινητο ανοιξε κανονικα. συνεχιζω για το superus?

τα περασα κανονικα και το κινητο φαινεται κομπλε. προχωραω για το superus?

Ωραία.περνα και το su .Αν δεις ότι τρώει σκάλωμα και δεν ανοίγει η κάτι άλλο περνατο και δεύτερη φορά.πιστευω όμως πως μόνο εγώ είχα θέμα με αυτό.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τι παίζει με την Nougat από εδώ...; https://www.facebook.com/notes/mad/jiayu-s3-plus-mt6753-android-711-stable-10-20170224/1264855700264867

Mia χαρα ειναι.

Εγω λεω να την κανω, καλη συνεχεια. Ειμαι σε αναζητηση κινητου για την μητηρ!

Ωραία.περνα και το su .Αν δεις ότι τρώει σκάλωμα και δεν ανοίγει η κάτι άλλο περνατο και δεύτερη φορά.πιστευω όμως πως μόνο εγώ είχα θέμα με αυτό.

ΟΛΑ καλα περαστηκαν ολα. να σαι ακαλ ρε φιλε για τον χρονο και την υπομονη σου να μου τα βρεις και να μου τα δειξεις. σε ευχαριστω παρα πολυ. τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βρω πως κανει back up τις εφαρμογες μου απο το google

ΟΛΑ καλα περαστηκαν ολα. να σαι ακαλ ρε φιλε για τον χρονο και την υπομονη σου να μου τα βρεις και να μου τα δειξεις. σε ευχαριστω παρα πολυ. τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βρω πως κανει back up τις εφαρμογες μου απο το google

Τπτ φίλος.θα βρεις πολλά για backup.καλο βραδυ

αν χρειαστειτε κατι πειτε μου.... αν και νομιζω οτι ο οδηγος ειναι πληρης

Με την ίδια διαδικασία περνάμε και την.... [ROM] [ 7.0 | 7.1 | 7.1.1 ] Unofficial AOSP N - Jiayu S3 Plus [MT6753]....στο Jiayu S3 Plus,( Model Number JY-S3 Version number S3 + HW 20151217-181854 Android version 5.1),....... ;ή κάνουμε κάτι διαφορετικό;

Ευχάριστα νέα για όσους έχουν πρόβλημα με τη σύνδεση του κινητού με το pc (Win10).

Διάβασα σε άλλο forum ένα tip που λύνει το πρόβλημα και το μεταφέρω, αφού πρώτα το εφάρμοσα στο δικό μου κινητό (S3 Plus), με επιτυχία, και με διαφορετικά καλώδια και σε διαφορετικές θύρες (usb 2.0/usb 3.0).

Τις περισσότερες φορές πάμε στη διαχείριση υπολογιστή, μετά διαχείριση συσκευών, και, εάν είναι συνδεδεμένη η συσκευή, εμφανίζει το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό. Με δεξί κλικ κάνουμε ενημέρωση οδηγού αλλά και πάλι αυτό δεν διορθώνει το πρόβλημα.

Πάμε στο φάκελο των windows, βρίσκουμε το φάκελο INF, σ' αυτό (κάτω - κάτω) το αρχείο wpdmtp, και με δεξί κλικ ζητάμε εγκατάσταση.

Στην περίπτωσή μου, εμφανίστηκε αμέσως καρτέλα σύνδεσης του S3H, άνοιξα τον Explorer και στο S3H εμφανίστηκαν οι δύο χώροι του κινητού και της SD κάρτας με όλα τα περιεχόμενα :up:

Εννοείται, φυσικά, ότι έχουμε ενεργοποιήσει το USB debugging.

χμμμ ίσως έχεις την έκδοση ενός κινητου Flare....κάτι που γράφεται και στο XDA ότι είναι κλώνος του S3 και τα παιδιά όντως με κάποιες παραμετροποιήσεις έχουν καταφέρει να τρέξει η Nougat , αλλά δεν το έχω κοιτάξει παραπάνω το ζήτημα.

Στο Jiayu store και σχετικά μ αυτό το τηλέφωνο , κάτω χαμηλά στα μηνύματα αναφέρει οτι είναι η έκδοση pro του Jiayu S3+

"From Raymond at 7/21/16 8:57 AM

is the Jiayu S3+ 4G MT6752 Octa Core RAM 3GB 32GB ROM is jiayu s3a? What's the difference?

Jiayu Mobile:

Thank you for your mail.

Jiayu S3+ 32GB is also called Jiayu S3A. It is the Pro version of the previous 16GB Jiayu S3+."

Πάντως δεν έχω καταφέρει να εγκαταστήσω κάποια άλλη ρομ εκτός απο την δική του . Σε όλες τις άλλες ρομ μπρικάρει ή τα φλαστουλς σταματούν την εγκατάσταση εμφανίζοντας σφάλμα .

Γι αυτό φταίει - όπως διάβασα σε κάποια φόρουμ - ο διαφορετικός preloader .

Ευχάριστα νέα για όσους έχουν πρόβλημα με τη σύνδεση του κινητού με το pc (Win10).

Διάβασα σε άλλο forum ένα tip που λύνει το πρόβλημα και το μεταφέρω, αφού πρώτα το εφάρμοσα στο δικό μου κινητό (S3 Plus), με επιτυχία, και με διαφορετικά καλώδια και σε διαφορετικές θύρες (usb 2.0/usb 3.0).

Τις περισσότερες φορές πάμε στη διαχείριση υπολογιστή, μετά διαχείριση συσκευών, και, εάν είναι συνδεδεμένη η συσκευή, εμφανίζει το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό. Με δεξί κλικ κάνουμε ενημέρωση οδηγού αλλά και πάλι αυτό δεν διορθώνει το πρόβλημα.

Πάμε στο φάκελο των windows, βρίσκουμε το φάκελο INF, σ' αυτό (κάτω - κάτω) το αρχείο wpdmtp, και με δεξί κλικ ζητάμε εγκατάσταση.

Στην περίπτωσή μου, εμφανίστηκε αμέσως καρτέλα σύνδεσης του S3H, άνοιξα τον Explorer και στο S3H εμφανίστηκαν οι δύο χώροι του κινητού και της SD κάρτας με όλα τα περιεχόμενα :up:

Εννοείται, φυσικά, ότι έχουμε ενεργοποιήσει το USB debugging.

Το εφάρμοσα και πραγματικά δουλεύει . Μόλις συνδέω το κινητό μου εμφανίζει αμέσως το παράθυρο με τον εσωτερικό χώρο τηλεφώνου και την κάρτα SD

:bow:

Το εφάρμοσα και πραγματικά δουλεύει . Μόλις συνδέω το κινητό μου εμφανίζει αμέσως το παράθυρο με τον εσωτερικό χώρο τηλεφώνου και την κάρτα SD

Το σημαντικότερο είναι ότι επανήλθε η δυνατότητα αλλαγής rom που την είχα χάσει αφού είναι απαραίτητη η σύνδεση του κινητού με το pc.

Το σημαντικότερο είναι ότι επανήλθε η δυνατότητα αλλαγής rom που την είχα χάσει αφού είναι απαραίτητη η σύνδεση του κινητού με το pc.

Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα . Τα flash tools δούλευαν και μπορούσα να κάνω όλες τις εργασίες μ αυτά . Αλλά όταν έκανα σύνδεση το τηλέφωνο με το λαπτοπ και παράθυρα 10 δεν μου έδειχναν επικοινωνία . Οπότε αναγκαζόμουν να συνδεθώ είτε με διάφορες εφαρμογές (π.χ. airdroid ) ή να κάνω σύνδεση σε υπολογιστή με λειτουργικό Linux

Επειδή δεν είναι καθόλου πρακτικό και εύκολο να βρεις υπολογιστή με linux την ώρα που θέλεις να αλλάξεις rom και χρειάζεται σίγουρη και σταθερή επικοινωνία κινητού-υπολογιστή.

Εγώ, πάντως, δεν το τόλμησα ενώ τώρα νιώθω να το κάνω όποτε αποφασίσω.

Επειδή δεν είναι καθόλου πρακτικό και εύκολο να βρεις υπολογιστή με linux την ώρα που θέλεις να αλλάξεις rom και χρειάζεται σίγουρη και σταθερή επικοινωνία κινητού-υπολογιστή.

Εγώ, πάντως, δεν το τόλμησα ενώ τώρα νιώθω να το κάνω όποτε αποφασίσω.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο στον ίδιο υπολογιστή να εγκαταστήσεις και οποιαδήποτε έκδοση Linux . Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία . Όλα τα λειτουργικά ( win , linux ) έχουν τα προβλήματά τους .

Παράδειγμα τα flashtools ενώ δουλεύουν απροβλημάτιστα στα παράθυρα , στα Λίνουξ είναι μια πονεμένη ιστορία και εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες .

Ο σκοπός όμως της απάντησής μου ήταν απλως για να ....

για το tip που μας ενημέρωσες και με απάλλαξε απο τον κόπο να πηγαινοέρχομαι απο linux σε windows

Edited by george26

Βρήκαμε τον αντικαταστάτη του πιστού S3 μας;

http://www.umidigi.com/page-umidigi_zpro_overview.html

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Καλησπέρα στο forum. Εχω το Jiayu S3 advance και εχω δοκιμάσει όλες τις rom. Επέστρεψα απο επιλογή στην Xtreme 2.5.4 λόγω καλύτερης χρήσης της μπαταρίας. Επίσης επιτρέπει την προγραμματισμένη ενεργοποίηση και χρήση ξυπνητηριού με κλειστό το τηλέφωνο κατι που δεν έχει η rom με android 7 απο τους M.A.D. Εδώ και περίπου 2 μήνες όταν μιλάω στο τηλέφωνο εμφανίζεται στην αρχική οθόνη το πληκτρολόγιο χωρίς να μπορώ να τερματίσω την κλήση αφού χάνεται πίσω απο το πληκτρολόγιο το εικονίδιο και δεν φεύγει με τίποτα απο εκεί παρά μονο με επανεκκίνηση. Χρησιμοποιώ το Swiftkey πληκτρολόγιο αλλά ένα ακόμα ίδιο τηλέφωνο με το αρχικό πληκτρολόγιο εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Τι γίνεται ;

Βρήκαμε τον αντικαταστάτη του πιστού S3 μας;

http://www.umidigi.com/page-umidigi_zpro_overview.html

Η jiayu αποδείχτηκε πιστη. Η Umi από την άλλη δεν έδειξε τέτοια δείγματα

Η jiayu αποδείχτηκε πιστη. Η Umi από την άλλη δεν έδειξε τέτοια δείγματα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους το forum.

Απο περιέργεια, πιστή σε τι και γιατί?

Ευχαριστώ

Παιδιά το τηλ έχει βγει πολύ καλό και με την υποστήριξη των m.a.d αναβαθμίζεταη συνέχεια. Η πίστη στους πελάτες φάνηκε από ένα απλό πράγμα. Αγόρασε το source code από την mediatek (μιλάμε για πολλά λεφτά) και τον έδωσε στους m.a.d και στους Ισπανούς. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε ίχνος αναβάθμισης. Όσο για το κινητό δεν σκέφτομαι προσωπικά να το αλλάξω το μόνο που μου λείπει είναι το touch id αλλά θα το κρατήσω μέχρι να πάθει ζημιά μέχρι τότε θα έχουν βγει θηρία σε καλές τιμές

Αν και τηλεφωνο διετιας εχει παρει αναβαθμισεις που κανενα αλλο κινεζικο δεν πηρε. Ηδη εχει το 7android. Απο την αλλη η umi εχει διαφορα θεματα που κατα καιρους διαβαζω. Με τιποτα δεν θεωρω το umi διαδοχο του jiayu εστω και αν μου το διναν κοψοχρονια.

Καλησπέρα σας

Έχω στην κατοχή μου το τηλέφωνο δυόμιση χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :)

Πρόσφατα αγόρασα ένα ασύρματο ηχείο της xiaomi (mi square box) με το οποίο το τηλέφωνο συνδέθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να το κάνω να παίξει ραδιόφωνο.

Παίζει mp3 video youtube κανονικά αλλά μόλις συνδέσω τα ακουστικά (απαραίτητη προυπόθεση για να παίξει το ράδιο) ο ήχος αυτόματα πηγαίνει στα ακουστικά.....

Υπάρχει κάπου κάποια επιλογή που δεν πρόσεξα?

Ή είναι κάτι που δεν αλλάζει... :(

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υ.Γ. Το S3 το απλό έχω με android 4.4.4 αν παίζει κάποιο ρόλο.

Edited by stambolos

Καλησπέρα σας

Έχω στην κατοχή μου το τηλέφωνο δυόμιση χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :)

Πρόσφατα αγόρασα ένα ασύρματο ηχείο της xiaomi (mi square box) με το οποίο το τηλέφωνο συνδέθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να το κάνω να παίξει ραδιόφωνο.

Παίζει mp3 video youtube κανονικά αλλά μόλις συνδέσω τα ακουστικά (απαραίτητη προυπόθεση για να παίξει το ράδιο) ο ήχος αυτόματα πηγαίνει στα ακουστικά.....

Υπάρχει κάπου κάποια επιλογή που δεν πρόσεξα?

Ή είναι κάτι που δεν αλλάζει... :(

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Υ.Γ. Το S3 το απλό έχω με android 4.4.4 αν παίζει κάποιο ρόλο.

Καταρχην ξεκινας με αλλαγη ρομ. Εισαι με την αρχαια πλεον 4.4.4 ενω εχει βγει η 7. Οδηγιες βρισκονται στην 1η σελιδα του νηματος. Απο αποψη λειτουργικου το κινητο πεταει σε σχεση με αυτη που εχεις. Οσο αφορα το προβλημα σου πιστευω να λυθει

Καλησπέρα στο forum. Εχω το Jiayu S3 advance και εχω δοκιμάσει όλες τις rom. Επέστρεψα απο επιλογή στην Xtreme 2.5.4 λόγω καλύτερης χρήσης της μπαταρίας. Επίσης επιτρέπει την προγραμματισμένη ενεργοποίηση και χρήση ξυπνητηριού με κλειστό το τηλέφωνο κατι που δεν έχει η rom με android 7 απο τους M.A.D. Εδώ και περίπου 2 μήνες όταν μιλάω στο τηλέφωνο εμφανίζεται στην αρχική οθόνη το πληκτρολόγιο χωρίς να μπορώ να τερματίσω την κλήση αφού χάνεται πίσω απο το πληκτρολόγιο το εικονίδιο και δεν φεύγει με τίποτα απο εκεί παρά μονο με επανεκκίνηση. Χρησιμοποιώ το Swiftkey πληκτρολόγιο αλλά ένα ακόμα ίδιο τηλέφωνο με το αρχικό πληκτρολόγιο εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Τι γίνεται ;

το ίδιο παθαίνει κι εμένα εδώ και καμιά βδομάδα...κι εγώ το swiftkey έχω, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο

και εμένα γίνεται αυτό με swiftkey και με Swype! όχι με gboard! έχω το κινητό zopo speed plus 7! Τι κουλό είναι αυτό;;; για να γίνεται σε διάφορα κινητά μλκια της Google μου μυρίζεται!

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk