w2o4ts Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Όπως θα έχεις δει και από προηγούμενες σελίδες εδώ, το πιο βασικό προσόν της RC5 (γιατί κατά τα άλλα, εμένα δε με χάλαγε ιδιαίτερα και το 4.4 - ίσα ίσα σε κάποια πράγματα με βόλευε και περισσότερο) είναι ότι οι devs της έχουν βάλει ό,τι καλούδι έχει βγεί από security patch τον τελευταίο χρόνο, κάνοντάς την όσο ασφαλή γίνεται αυτή τη στιγμή, ενώ δυστυχώς οι παλιές 4.4.4 έχουν μείνει στο έλεος των... ιών! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 παιδια σχετικα με την rc5 εχει βαλει κανεις google dialer αντικαθιστοντας αυτον του κινητου? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εχω βαλει στην rc4, και παιζει μια χαρα. Εκτιμω το ιδιο θα ισχυει και στην rc5... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Όπως θα έχεις δει και από προηγούμενες σελίδες εδώ, το πιο βασικό προσόν της RC5 (γιατί κατά τα άλλα, εμένα δε με χάλαγε ιδιαίτερα και το 4.4 - ίσα ίσα σε κάποια πράγματα με βόλευε και περισσότερο) είναι ότι οι devs της έχουν βάλει ό,τι καλούδι έχει βγεί από security patch τον τελευταίο χρόνο, κάνοντάς την όσο ασφαλή γίνεται αυτή τη στιγμή, ενώ δυστυχώς οι παλιές 4.4.4 έχουν μείνει στο έλεος των... ιών! :( Να προσθέσω την γρήγορη φόρτιση που για κάποιους είναι πολύ σημαντικό. Επιπλέον σου δίνει επιλογή ποτέ να τη χρησιμοποιείς για παράδειγμα αν βιάζεσαι να φόρτισεις την χρησιμοποιείς αν πάλι φορτίζει όλο το βράδυ την απενεργοποιεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 αν μπορειτε πειτε τον τροπο να περασουμε google dialer στην rc5 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 αν μπορειτε πειτε τον τροπο να περασουμε google dialer στην rc5 Τη εννοείς κατέβασε το από το google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manstingiac Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Καλημέρα στους συμφορουμίτες, κάτοχος S3 [ΜΤ6752] αποφάσισα να αναβαθμίσω την 4.4.4 ΚΚ και να μεταβώ στην RC5. Για μια βδομάδα όλα κομπλέ, μέχρι που χθες πάνω σε μια κλήση που δέχτηκα, έσβησε το κινητό από μπαταρία (το battery drop δεδομένο με την μαμά μπαταρία :p ) Όταν το σύνδεσα στον φορτιστή και το άνοιξα, μετά το boot screen ξεκίνησε ένα διαρκές Optimizing Αpplications κατά το οποίο έκανε optimize τις εφαρμογές μου και αντί να ανοίξει εν συνεχεία το κινητό, restart και εκ νέου Optimizing. Από λίγη αναζήτηση στο XDA δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο, σε πρώτη φάση έκανα ένα Cache Wipe το οποίο δεν διόρθωσε το πρόβλημα και εν συνεχεία Cache+Dalvik+Data Wipe το οποίο και έλυσε το πρόβλημα. Καμιά ιδέα πως προέκυψε αυτό; Εγκαταστάθηκαν όλες οι εφαρμογές εκ νέου αλλά φοβάμαι μην σε μια βδομάδα έχω τα ίδια. Πριν λειτουργήσω τελικώς με RC5, πέρασα AICP11 MM. Ήταν και ο λόγος που άφησα το Kitkat, για να μεταβώ σε ΜΜ. Φοβερή ROM, σχετικά απροβλημάτιστη, ωστόσο όταν πήγαινα να κάνω κλήση το κινητό έκανε ένα freeze το οποίο μόνο η εξαγωγή μπαταρίας έσβηνε το κινητό και όταν επιχειρούσε κάποιος να μου κάνει κλήση δεν χτυπούσε ποτέ. Και τελικά οπισθοχώρησα στην RC5 μέχρι να δώ τι θα γίνει με τις ΜΜ ή να κουμπώσει καμιά Nougat. Είχε κάποιος άλλος το θέμα αυτό; EDIT: Από ότι λένε στο XDA είναι θέμα των opengapps, δοκίμασα τα banksgapps με εκ νέου εγκατάσταση του AICP11 MM και όντως δεν είχα θέμα με τις κλήσεις, ΩΣΤΟΣΟ δεν έχει μέσα το play store και δεν βρίσκω κανένα τρόπο να το βάλω manual.. Edited September 9, 2016 by Manstingiac Παράθεση HD for Life..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Έχω συναντήσει σε συσκευές φίλων και γνωστών (από διάφορες μάρκες) αυτό που περιγράφεις στο πρώτο μέρος του post σου. Φαίνεται σαν -για κάποιο λόγο- να έγινε κάποιο corruption στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Σε όλες τις περιπτώσεις, ξαναπεράσαμε (με flashtool) ολόκληρη τη ROM και έκτοτε οι συσκευές λειτούργησαν απροβλημάτιστα - δεν το ξαναπαρουσίασαν. Αν είναι παρόμοια περίπτωση και του... πέρασε μόνο με τα (full) wipes, είσαι και τυχερός (αναλογικά). Σε αυτά που είχα δει, ούτε τα wipes είχαν σώσει την κατάσταση... Ελπίζω πάντως να μη στο ξανακάνει (αν το κάνει, δοκίμασε και ένα πλήρες φλασάρισμα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manstingiac Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλημέρα στους συμφορουμίτες, κάτοχος S3 [ΜΤ6752] αποφάσισα να αναβαθμίσω την 4.4.4 ΚΚ και να μεταβώ στην RC5. Για μια βδομάδα όλα κομπλέ, μέχρι που χθες πάνω σε μια κλήση που δέχτηκα, έσβησε το κινητό από μπαταρία (το battery drop δεδομένο με την μαμά μπαταρία :p ) Όταν το σύνδεσα στον φορτιστή και το άνοιξα, μετά το boot screen ξεκίνησε ένα διαρκές Optimizing Αpplications κατά το οποίο έκανε optimize τις εφαρμογές μου και αντί να ανοίξει εν συνεχεία το κινητό, restart και εκ νέου Optimizing. Από λίγη αναζήτηση στο XDA δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο, σε πρώτη φάση έκανα ένα Cache Wipe το οποίο δεν διόρθωσε το πρόβλημα και εν συνεχεία Cache+Dalvik+Data Wipe το οποίο και έλυσε το πρόβλημα. Καμιά ιδέα πως προέκυψε αυτό; Εγκαταστάθηκαν όλες οι εφαρμογές εκ νέου αλλά φοβάμαι μην σε μια βδομάδα έχω τα ίδια. Έχω συναντήσει σε συσκευές φίλων και γνωστών (από διάφορες μάρκες) αυτό που περιγράφεις στο πρώτο μέρος του post σου. Φαίνεται σαν -για κάποιο λόγο- να έγινε κάποιο corruption στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Σε όλες τις περιπτώσεις, ξαναπεράσαμε (με flashtool) ολόκληρη τη ROM και έκτοτε οι συσκευές λειτούργησαν απροβλημάτιστα - δεν το ξαναπαρουσίασαν. Αν είναι παρόμοια περίπτωση και του... πέρασε μόνο με τα (full) wipes, είσαι και τυχερός (αναλογικά). Σε αυτά που είχα δει, ούτε τα wipes είχαν σώσει την κατάσταση... Ελπίζω πάντως να μη στο ξανακάνει (αν το κάνει, δοκίμασε και ένα πλήρες φλασάρισμα)! Φλάσαρα εκ νέου (Firmware Upgrade) RC5 και ξεκίνησα να εγκαθιστώ την λίστα των εφαρμογών μου, κάποια στιγμή που τελείωσε το Greenify μου ζήτησε SU παραχωρήσεις. Με το που πάτησα accept είχα πάλι shut down...και τα γνωστά Optimization μετά το boot..δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή ή το internal που μου λες. Πλήρες φλασάρισμα εννοείς, backup IMEI και Format All+Download; Παράθεση HD for Life..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλημέρα στους συμφορουμίτες, κάτοχος S3 [ΜΤ6752] αποφάσισα να αναβαθμίσω την 4.4.4 ΚΚ και να μεταβώ στην RC5. Για μια βδομάδα όλα κομπλέ, μέχρι που χθες πάνω σε μια κλήση που δέχτηκα, έσβησε το κινητό από μπαταρία (το battery drop δεδομένο με την μαμά μπαταρία :p ) Όταν το σύνδεσα στον φορτιστή και το άνοιξα, μετά το boot screen ξεκίνησε ένα διαρκές Optimizing Αpplications κατά το οποίο έκανε optimize τις εφαρμογές μου και αντί να ανοίξει εν συνεχεία το κινητό, restart και εκ νέου Optimizing. Από λίγη αναζήτηση στο XDA δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο, σε πρώτη φάση έκανα ένα Cache Wipe το οποίο δεν διόρθωσε το πρόβλημα και εν συνεχεία Cache+Dalvik+Data Wipe το οποίο και έλυσε το πρόβλημα. Καμιά ιδέα πως προέκυψε αυτό; Εγκαταστάθηκαν όλες οι εφαρμογές εκ νέου αλλά φοβάμαι μην σε μια βδομάδα έχω τα ίδια. Πριν λειτουργήσω τελικώς με RC5, πέρασα AICP11 MM. Ήταν και ο λόγος που άφησα το Kitkat, για να μεταβώ σε ΜΜ. Φοβερή ROM, σχετικά απροβλημάτιστη, ωστόσο όταν πήγαινα να κάνω κλήση το κινητό έκανε ένα freeze το οποίο μόνο η εξαγωγή μπαταρίας έσβηνε το κινητό και όταν επιχειρούσε κάποιος να μου κάνει κλήση δεν χτυπούσε ποτέ. Και τελικά οπισθοχώρησα στην RC5 μέχρι να δώ τι θα γίνει με τις ΜΜ ή να κουμπώσει καμιά Nougat. Είχε κάποιος άλλος το θέμα αυτό; EDIT: Από ότι λένε στο XDA είναι θέμα των opengapps, δοκίμασα τα banksgapps με εκ νέου εγκατάσταση του AICP11 MM και όντως δεν είχα θέμα με τις κλήσεις, ΩΣΤΟΣΟ δεν έχει μέσα το play store και δεν βρίσκω κανένα τρόπο να το βάλω manual.. το έχω πάθει και εγώ αυτό. Δεν είναι θέμα της ρομ απλά όταν προσπάθησε να φορτώσει εφαρμογές διακόπηκε λόγω μπαταρίας προσωπικά επανέφερα ένα backup από twrp που είχα και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Αλλά συστήνω flash tool Ξαναπερνα με flash tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Πήρε το μάτι μου σε site να γράφει ότι υπάρχει Jiayu S3 PRO :confused: Επίσης φευγαλέα είδα ότι είχε android 6.0 Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό ή έχει να κάνει με το επόμενο μοντέλο της εταιρείας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Πήρε το μάτι μου σε site να γράφει ότι υπάρχει Jiayu S3 PRO :confused: Επίσης φευγαλέα είδα ότι είχε android 6.0 Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό ή έχει να κάνει με το επόμενο μοντέλο της εταιρείας ; Το είδα και στο Amazon αλλα είναι το S3 advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Α οκ εντάξει γιατί μου έκανε εντύπωση το 6.0. Λοιπόν κάτι που με προβλημάτισε πολλές φορές κι όλο το ξεχνούσα : έστω ότι μιλάω στη sim 2 στο κινητό και ταυτόχρονα με καλεί κάποιος στη sim 1. Τότε εγώ ακούω το μπιπ μπιπ ότι με καλεί κάποιος και το βλέπω στην οθόνη. Αυτός καλεί και νομίζει ότι δεν το σηκώνω και όχι ότι είναι κατειλημμένο το τηλέφωνο αφού μιλάω στην άλλη κάρτα. Αυτό πως μπορώ να το αλλάξω ;; Χρησιμοποιώ xtreme rom 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Πλήρες φλασάρισμα εννοείς, backup IMEI και Format All+Download; Όχι όχι, για απλό "Download" ή "Firmware upgrade" έλεγα. Στο ξανάκανε, ε...; Για να δούμε αν έχει και κανείς άλλος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να το προκαλεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Όχι όχι, για απλό "Download" ή "Firmware upgrade" έλεγα. Στο ξανάκανε, ε...; Για να δούμε αν έχει και κανείς άλλος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να το προκαλεί... Αυτο μου το έκανε κι εμένα με την rc5 όταν αφηνα την μπαταρία προς το 10%… .. τα ιδια ακριβως συμπτώματα… μόνο με φλασάρισμα όπως σου λένε… Οταν έβαλα MM το άφησα κανα δυο φορες να ξελιγωθει από μπαταρία και δεν μου το έκανε… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Α οκ εντάξει γιατί μου έκανε εντύπωση το 6.0. Λοιπόν κάτι που με προβλημάτισε πολλές φορές κι όλο το ξεχνούσα : έστω ότι μιλάω στη sim 2 στο κινητό και ταυτόχρονα με καλεί κάποιος στη sim 1. Τότε εγώ ακούω το μπιπ μπιπ ότι με καλεί κάποιος και το βλέπω στην οθόνη. Αυτός καλεί και νομίζει ότι δεν το σηκώνω και όχι ότι είναι κατειλημμένο το τηλέφωνο αφού μιλάω στην άλλη κάρτα. Αυτό πως μπορώ να το αλλάξω ;; Χρησιμοποιώ xtreme rom 2.3 Είσαι σίγουρος ότι αυτός που σε παίρνει τηλέφωνο, καλεί στο άλλο νούμερο και όχι σε αυτό που μιλάς? Γιατί αυτό που λες έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται. Στα δικαρτα η σιμ που "μιλάει" χρησιμοποιεί την κεραία της συσκευής και η άλλη απενεργοποιείται προσωρινά. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Α οκ εντάξει γιατί μου έκανε εντύπωση το 6.0. Λοιπόν κάτι που με προβλημάτισε πολλές φορές κι όλο το ξεχνούσα : έστω ότι μιλάω στη sim 2 στο κινητό και ταυτόχρονα με καλεί κάποιος στη sim 1. Τότε εγώ ακούω το μπιπ μπιπ ότι με καλεί κάποιος και το βλέπω στην οθόνη. Αυτός καλεί και νομίζει ότι δεν το σηκώνω και όχι ότι είναι κατειλημμένο το τηλέφωνο αφού μιλάω στην άλλη κάρτα. Αυτό πως μπορώ να το αλλάξω ;; Χρησιμοποιώ xtreme rom 2.3 Έχεις ενεργοποιήσει την προώθηση κλήσης από το ένα νούμερο στο άλλο όταν μιλάς.... αν προσέξεις θα δει ότι σου βγάζει όταν έχεις κλίση από το άλλο τηλ μήνυμα που λέει ότι η κλήση είναι από προώθηση.... εγώ έχω την RC4, στο δικό μου, πας στο dialer της μαμάς, πάνω δεξιά στις τελείες - λογαριασμοί κλήσης - SIM1 - προώθηση κλήσης ... Edited September 9, 2016 by trelaunder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Αυτό που θέλω είναι όταν με παίρνει κάποιος στην άλλη κάρτα από αυτή που χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή για κλήση, να ακούει μήνυμα ότι είμαι κατηλειμμένος και εμένα μετά να μου έρχεται γραπτό μήνυμα ότι με κάλεσε ο τάδε αριθμός. Γίνεται ; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Αυτό που θέλω είναι όταν με παίρνει κάποιος στην άλλη κάρτα από αυτή που χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή για κλήση, να ακούει μήνυμα ότι είμαι κατηλειμμένος και εμένα μετά να μου έρχεται γραπτό μήνυμα ότι με κάλεσε ο τάδε αριθμός. Γίνεται ; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι.... Γιατι το κινητό είναι dual sim standby που σημαίνει οτι κάθε φορά λειτουργεί μόνο μια sim.... Απο τους παρόχους σου μπορείς να ενεργοποιήσεις αυτο που θέλεις... Υπάρχει τρόπος σε κάθε εταιρία διαφορετικός όταν δεν είναι εφικτή η σύνδεση να σου έρχεται μην.... Εκτος και αν έχεις ενεργοποιημένο τον τηλεφωνιτη σου όποτε όλες τις κλήσεις τις στέλνεις εκεί.... Δες όμως και εκεί που σου είπα.... Στην προώθηση κλήσεων στο κινητό.. Μπορεί κάτι να σε βολέψει.... Εγώ για παράδειγμα και οι δυο κάρτες cosmote έκανα προώθηση τα εταιρικά τηλ στο προσωπικό και τα προσωπικά τηλ στο εταιρικό, έτσι όταν μιλάω στο ένα και πάρει κάποιος να δω την κλήση και να αποφασίσω τι θα κάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manstingiac Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Όχι όχι, για απλό "Download" ή "Firmware upgrade" έλεγα. Στο ξανάκανε, ε...; Για να δούμε αν έχει και κανείς άλλος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να το προκαλεί... Αυτο μου το έκανε κι εμένα με την rc5 όταν αφηνα την μπαταρία προς το 10%… .. τα ιδια ακριβως συμπτώματα… μόνο με φλασάρισμα όπως σου λένε… Οταν έβαλα MM το άφησα κανα δυο φορες να ξελιγωθει από μπαταρία και δεν μου το έκανε… το έχω πάθει και εγώ αυτό. Δεν είναι θέμα της ρομ απλά όταν προσπάθησε να φορτώσει εφαρμογές διακόπηκε λόγω μπαταρίας προσωπικά επανέφερα ένα backup από twrp που είχα και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Αλλά συστήνω flash tool Ξαναπερνα με flash tool Ευχαριστώ παιδιά. Αναμένω να παραλάβω την Konpson μπας και απαλλαγώ από το ντελίριο της ελαττωματικής μαμά. Θα πορευτώ για λίγες μέρες με recovery backup σε standby, όπως προτείνει το sokolataki και στην συνέχεια βλέπουμε. Το περίεργο είναι ότι δεν κολλάει στο πρώτο Optimizing μετά το flashάρισμα, αλλά στην συνέχεια αφού έχουν εγκατασταθεί εφαρμογές και πως το πρόβλημα λύνεται με Data+Dalvik+Cache Wipe, οπότε μπορεί και κάποια εφαρμογή να κάνει την ζημιά σε συνδυασμό με την παλιομπαταρία Παράθεση HD for Life..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Όχι.... Γιατι το κινητό είναι dual sim standby που σημαίνει οτι κάθε φορά λειτουργεί μόνο μια sim.... Απο τους παρόχους σου μπορείς να ενεργοποιήσεις αυτο που θέλεις... Υπάρχει τρόπος σε κάθε εταιρία διαφορετικός όταν δεν είναι εφικτή η σύνδεση να σου έρχεται μην.... Εκτος και αν έχεις ενεργοποιημένο τον τηλεφωνιτη σου όποτε όλες τις κλήσεις τις στέλνεις εκεί.... Δες όμως και εκεί που σου είπα.... Στην προώθηση κλήσεων στο κινητό.. Μπορεί κάτι να σε βολέψει.... Εγώ για παράδειγμα και οι δυο κάρτες cosmote έκανα προώθηση τα εταιρικά τηλ στο προσωπικό και τα προσωπικά τηλ στο εταιρικό, έτσι όταν μιλάω στο ένα και πάρει κάποιος να δω την κλήση και να αποφασίσω τι θα κάνω....Ναι μεν έτσι δεν θα χάνεις κλήσεις, αλλά θα έχεις και περισσότερες χρεώσεις. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Λοιπόν το παρατήρησα ξανά και το δοκίμασα. Ισχύει οτι έχει γράψει ο φίλος tolis πιο πάνω, δηλαδή αυτό γίνεται όταν μιλάω και με παίρνει κάποιος στην ίδια sim. Πως μπορεί να του βγαίνει μήνυμα ότι εγω μιλάω και μετά να μου έρχεται εμένα μήνυμα ;;; Έχω την εντύπωση πως στη κάρτα Vodafone γίνεται ενώ στην άλλη τη What's Up δε πρέπει να γίνεται. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Λοιπόν το παρατήρησα ξανά και το δοκίμασα. Ισχύει οτι έχει γράψει ο φίλος tolis πιο πάνω, δηλαδή αυτό γίνεται όταν μιλάω και με παίρνει κάποιος στην ίδια sim. Πως μπορεί να του βγαίνει μήνυμα ότι εγω μιλάω και μετά να μου έρχεται εμένα μήνυμα ;;; Έχω την εντύπωση πως στη κάρτα Vodafone γίνεται ενώ στην άλλη τη What's Up δε πρέπει να γίνεται. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό φίλε μου θα πάρεις την cosmote να στο αλλάξει. Ίσως να γίνεται και με sms σε κάποιο 5ψηφίο νούμερο αλλά δεν ξέρω να σου πω. Μιλά μαζί τους για πιο σίγουρα. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlev Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Χθές πέρασα σε RC5, μετά και τον κατατοπιστικό οδηγό από το sokolataki. Τα προβλήματα που ανέφερα λύθηκαν όλα και το κινητό πετάει ξανά. Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να υποθέσω είσαι σε 4.4. Συμβουλή περνά rc5. Όσο για την μπαταρία αν στο κάνει και στην rc5 τότε άλλαξε μπαταρία κάνε και ένα calibration Χθές πέρασα σε RC5, μετά και τον κατατοπιστικό οδηγό από το sokolataki. Τα προβλήματα που ανέφερα λύθηκαν όλα και το κινητό πετάει ξανά. Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να υποθέσω είσαι σε 4.4. Συμβουλή περνά rc5. Όσο για την μπαταρία αν στο κάνει και στην rc5 τότε άλλαξε μπαταρία κάνε και ένα calibration Χθές πέρασα σε RC5, μετά και τον κατατοπιστικό οδηγό από το sokolataki. Τα προβλήματα που ανέφερα λύθηκαν όλα και το κινητό πετάει ξανά. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Βγήκε καινούργιο build της Nougat από την M.A.D. Team. Έχει διάφορα fixes καθώς και gps... @Sokolataki όταν τη δοκιμασεις δώσε μας ένα review! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts