zzphone Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πηγαίνεις Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς πολλές φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης. Μετά από αυτό αν γυρίσεις στο προηγούμενο μενού θα σου εμφανίσει και το "Επιλογές για προγραμματιστές" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 δες μήπως φταέει το tempered glass που έχεις...εάν έχεις το μαμίσιο τότε καλύπτει τον proximity sensor και έχεις πρόβλημα με την οθόνη κατά τις κλήσεις...η αγοράζεις άλλο tempered glass ή το αφαιρείς εντελώς. οχι δεν το καλυπτει γιαυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Από που τις βλέπεις αυτές τις πληροφορίες; για παράδειγμα με αυτή την εφαρμογή: System Info Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Σε λίγο καιρό θα έχουμε miui v7 5.1 lollipop Για το Jiayu S3. επιτελους!!!!!!!! απο το miui.gr? υπαρχει προχειρο λινκ της γερμανικης ρομ? Edited December 13, 2015 by lilika77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 http://s24.postimg.org/ah01c6qnl/Screenshot_2015_12_12_10_01_49.jpg Το δικό μου Jiayu s3 advanced με ρομ γερμανική RC1 Αν και δεν έχει καμία σημασία για εμένα αυτό το score. Στο δικό μου με 2g ρομ και την γερμανική RC1 , το antutu μου έβγαλε 50880 !!! Σε προηγούμενη μέτρηση στην ίδια γερμανική μου έβγαλε 44500 .!!!! Άντε τώρα πές μου τι να πιστέψω .!!! Ούτε και σε μένα έχει σημασία αυτή η μέτρηση . Το τηλέφωνο παραμένει ένα από τα κορυφαία ( μπορώ να πω και το καλύτερο ) απο τα τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έχει γραφτεί σε πολλές μεριές ότι το καινούριο Antutu 6 είναι πολύ... γενναιόδωρο με τα σκορ του. Οπότε αν κανείς θέλει αποτελέσματα συγκρίσιμα με τα όσα ξέραμε ως τώρα, θα πρέπει να το μετρήσει με το τελευταίο 5.x (5.6 ή 5.7 νομίζω είχε φτάσει - δεν είμαι οπαδός του είδους και δεν τα παρκολουθώ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Έρχεται η γερμανική ρομ RC2. Θα λέγεται RC2 lighting fast. Και από έχω δει είναι cyanogenmod rom http://s2.postimg.org/idsps7d1x/154136uroq5mmq8i7pkku7.jpg Edited December 15, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εδώ και 2 μέρες μου βγάζει συνέχεια σαν ειδοποίηση πάνω αριστερά το σηματάκι της Jiayu, και γράφει η εφαρμογή Jiayu εκτελείται, και δεν φεύγει. Ξέρει κανείς τι παίζεται με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εδώ και 2 μέρες μου βγάζει συνέχεια σαν ειδοποίηση πάνω αριστερά το σηματάκι της Jiayu, και γράφει η εφαρμογή Jiayu εκτελείται, και δεν φεύγει. Ξέρει κανείς τι παίζεται με αυτό;O Launcher είναι. το έβγαλε και στην γυναίκα μου και έκανα το λάθος και της το σταμάτησα και της έκανε reset τις ρυθμίσεις της επιφάνειας. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Δοκίμασε να βάλεις νεότερη έκδοση λογισμικού ή/και άλλο launcher. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 O Launcher είναι. το έβγαλε και στην γυναίκα μου και έκανα το λάθος και της το σταμάτησα και της έκανε reset τις ρυθμίσεις της επιφάνειας. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Δοκίμασε να βάλεις νεότερη έκδοση λογισμικού ή/και άλλο launcher. Α έχει εμφανιστεί και σε άλλον λοιπόν. Το περίεργο είναι ότι έχει εμφανιστεί ξαφνικά εδώ και 2 μέρες ενώ το κινητό το έχω 9 μήνες. Δυστυχώς νεότερη έκδοση δεν μπορώ να βάλω (δεν ξέρω να το κάνω) και άλλοι launcher που δοκίμασα δεν με βόλεψαν Τεσπα θα μείνω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Α έχει εμφανιστεί και σε άλλον λοιπόν. Το περίεργο είναι ότι έχει εμφανιστεί ξαφνικά εδώ και 2 μέρες ενώ το κινητό το έχω 9 μήνες. Δυστυχώς νεότερη έκδοση δεν μπορώ να βάλω (δεν ξέρω να το κάνω) και άλλοι launcher που δοκίμασα δεν με βόλεψαν Τεσπα θα μείνω έτσι.και στην γυναίκας μου εντελώς στο άσχετο και ξαφνικά. Δοκίμασε τον Nova Launcher. Είναι ο πιό γρήγορος και "καθαρός" που έχω δει. Fully customizable. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Και σ΄εμένα ακριβώς το ίδιο εικονίδιο αλλά γράφει "Η εφαρμογή Trbuchet ...." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 το ίδιο είναι. Αλλά της γυναίκας μου έχει και παλιό λογισμικό. Δεν έχω αδειάσει να της βάλω την τελευταία KitKat. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Xtreme V1.3 SIM TOOLKIT δεν υπαρχει , απο τοτε που εβαλα ρομ δεν εχω προσβαση στο σιμ τοολκιτ !! μου βγαζει δεν εχει εγκατασταθει εφαρμαγη !! ?? τι κανω ?? εκανα ρεσετ μπαταρια τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν εχει περάσει στη συσκευή μας το nova go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αν είναι δλδ συμβατή η συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αν είναι μόνο για τις διαφημίσεις βάλε την εφαρμογή ADAWAY. APK δεν την έχει το playstore. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Εδώ είναι η εφαρμογή. ενα ευχαριστώ από μένα και ένα από τον ιδιοκτήτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν εχει περάσει στη συσκευή μας το nova go; Παίζει μόνο η παλιά έκδοση του app. πρέπει να βρεις δηλ να βάλεις την παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Βαλανε χθες στο needrom την Γερμανικη RC2 http://www.needrom.com/download/rc2-16-12-2015-from-jiayu-de/#comments την έβαλε κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Εχω την RC1 για να βαλω την RC2 χωρις να χασω κανενα δεδομενο τι πρεπει να κανω;;; Αν γινεται μεσω flashtool , αλλιως πειτε μου καποιος που ξερει μεσω recovery. Edited December 17, 2015 by Vland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μεσω φλασ τοολς διαλεγεις τα παντα εκτος απο το τελευταιο userdata. Toυλαχιστον απο την 8 - 10 και rc1 τα περασα ετσι και κρατησα τα δεδομενα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παίζει μόνο η παλιά έκδοση του app. πρέπει να βρεις δηλ να βάλεις την παλιά Έβαλα την 1.0.0.3 Όπως λένε κάποιοι στο φόρουμ αλλά μου βγάζει service unavailable.Το Έχει κανείς για μου πει τον τρόπο παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Έβαλα την 1.0.0.3 Όπως λένε κάποιοι στο φόρουμ αλλά μου βγάζει service unavailable.Το Έχει κανείς για μου πει τον τρόπο παρακαλώ; εγώ έχω την 1.0 και παίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aslbill Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Πέρασα απο extreme 1.3 σε RC2 μέσω recovery.Δεν έχασα καμιά ρύθμιση και κανένα δεδομένο απο καμιά εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Πέρασα απο extreme 1.3 σε RC2 μέσω recovery.Δεν έχασα καμιά ρύθμιση και κανένα δεδομένο απο καμιά εφαρμογή.Δούλεψέ το λίγο και αναμένουμε και εντυπώσεις. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts