Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είχα ρωτήσει κι εγώ μερικές σελίδες πίσω, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα το τηλέφωνο. Στην κάρτα micro sd μπορεις να έχεις πχ φωτογραφίες , μουσική κλπ και να κάνεις αντιγραφή - επικόλληση φακέλους που υπάρχουν στην μνήμη του τηλεφώνου.

Γεια σε όλους. Έβαλα την xtreme rom και από τότε όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει σαν συσκευή ούτε καν προσπαθεί να εγκαταστήσει drivers. Επίσης στη μπάρα με τις ειδοποιήσεις δεν εμφανίζεται ειδοποίηση σύνδεσης με υπολογιστή και μενού για να επιλέξω ως τι θέλω να το βλέπω στο pc. Καμιά ιδέα?

Εδω φιλε εισαι λαθος. Ναι γιατι οχι να διαβασεις τις σελιδες που ξερεις τι μπορεις να βρεις εκει. Και εγω οταν χρειαστηκε, εχασα δυο ωρες απο την ζωη μου και βρηκα απαντηση στο ερωτημα μου. Στο δικο σου ερωτημα, ειλικρινα δεν μπορω να σε βοηθησω.

ΟΚ να διαβάσω κάποια πράγματα αλλα στις 300 σελίδες οι 280 είναι άχρηστη πληροφορία, έκανα αναζήτηση στο google δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζω πώς να χρησιμοποιήσω την TWRP, υποψιάστηκα ότι στο συγκεκριμένο θα γίνει κάτι στραβό γιαυτό ρωτάω λέω μήπως είναι κάτι μπροστά στα μάτια μου και δεν το βλέπω.

Κάποιοι από 'μας πάντως τις διάβασαν όλες με αποτέλεσμα να δίνουν λύση για 3η και 4η φορά για το ίδιο πράγμα σε χρήστες σαν κι εσένα που βαριούνται να διαβάσουν. Δε λέω ότι με χαλάει. Αλλά συνήθως διαβάζοντας αποκτάς τις λύσεις σε όλες σου τις απορίες...

@Gamion

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται usbdeview και κάνει απεγκατάσταση drivers στο PC. Θα πρέπει να αφαιρεθούν πρώτα οι λανθασμένοι που έχεις βάλει παλαιότερα και μετά να περαστούν οι νέοι. Αν ψάξεις στο Google "usbdeview mtk" θα βρεις και οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Κάποιοι από 'μας πάντως τις διάβασαν όλες με αποτέλεσμα να δίνουν λύση για 3η και 4η φορά για το ίδιο πράγμα σε χρήστες σαν κι εσένα που βαριούνται να διαβάσουν. Δε λέω ότι με χαλάει. Αλλά συνήθως διαβάζοντας αποκτάς τις λύσεις σε όλες σου τις απορίες...

Εμείς οι Έλληνες πέρα από το ''φιλότιμο'' έχουμε και κάποιο άλλο θετικό χαρακτηριστικό άν δεν κάνω λάθος την λεγόμενη ''φιλοξενία''

κάτι που εδώ και κάμποσα ποστ δεν φαίνεται να το πετυχαίνεται μερικοί χρήστες εδώ στο myphone που εγώ το

θεωρώ απο τα καλύτερα φόρουμ που υπάρχουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όσο αναφορά τα τηλέφωνα

Ο φιλος frankzappatistas έχει κάνει μια ερώτηση που εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω να τον απαντήσω, αν και έχω το συγκεκριμένο κινητό με την ''μαμά'' του ROM και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω γιατί δεν έχω ουσιαστικά προβλήματα και συν της άλλης είμαι low end user το θεωρώ όμως προσβλητικό για ένα νέο μέλος να του δείχνουμε αυτήν την αντιμετώπιση φανταστείτε να βρεθείτε κι εσείς στην ίδια θέση και να γράψετε σε κάποιο φόρουμ για πρώτη φορά για κάτι που είστε εντελώς ανίδεοι πως θα σας φαινόταν;

Νομίζω πως πρέπει να είμαστε ποιο ''ελαστικοί'' σε κάποια πράγματα και ιδιαίτερα στο καλωσόρισμα ενός καινούριου μέλους

όποιος μπορεί ας δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του στο κάτω κάτω το φόρουμ για αυτό το λόγο υπάρχει και αν το πάρουμε κι αλλιώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο μερικοί μπορεί να βαριούνται και λίγο να διαβάζουν 300 σελίδες.

Ζητώ συγνώμη στους διαχειριστές για το off topic όμως ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα έστω κι αν ανήκουν σε άλλο section του φόρουμ.:D

Edited by tsarlatanos

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, μπορούμε να φλασαρουμε τις ROM από needrom μέσα από TWRP όπως σε άλλα τηλέφωνα ή πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε το faslh tool. Θα υπάρξει πρόβλημα ή μπορώ να κατεβάσω την ROM και μέσα από TWRP να κάνω install.

Συνήθως όταν πας να κατεβάσεις το αρχείο από τον χρήστη που το έχει ανεβάσει στο needrom το αναφέρει αν πρόκειται για installation μέσω TWRP, ή SPFT. Αν πάλι δε λέει τίποτε, ανοίγεις το αρχείο κι αν έχει μέσα αρχεία .img και ένα που λέει scatter_file.txt είναι για SPFT. Αν έχει ένα φάκελο με το όνομα meta-inf και μέσα του άλλα αρχεία τότε είναι για TWRP.

Έχει αναφερθεί ότι κάπως μπορούν οι ROM για SPFT να γίνουν για TWRP, αλλά είναι ολόκληρη ιστορία και δεν είναι εύκολο.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, μπορούμε να φλασαρουμε τις ROM από needrom μέσα από TWRP όπως σε άλλα τηλέφωνα ή πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε το faslh tool. Θα υπάρξει πρόβλημα ή μπορώ να κατεβάσω την ROM και μέσα από TWRP να κάνω install.

Ένα απλό πράμα ρώτησα, σιγά μην κάτσω να διαβάσω 300 σελίδες με σχόλια για ένα τόσο απλό πράμα, το τηλέφωνο θα μπρικάρει αν μετατρέψω τα 7z αρχεία σε zip???? το έχει δοκιμάσει κάποιος???? ας μας πει.

εν συντομία... Σιγά μη κάτσω να σου ξαναγράψω τον οδηγό από την αρχή επειδή εσύ δεν θες όχι απλά να ρίξεις μια ματιά σε 113 σελίδες (ούτε 300 δεν είναι!!!) αλλά βαριέσαι να γυρίσεις στην 1η !!!δεν ξέρω σε ποιά στιγμή του χρόνου οι δυο σου παραπάνω αναρτήσεις μεταφράζει η μία την άλλη, προσωπικά για μένα πάντως είναι 2 διαφορετικά πράγματα.

Και το ξαναγράφω επειδή έχω φιλότιμο! όταν ένας προγραμματιστής έχει φτιάξει μία ROM για SPFLASHTOOLS τότε εκτός ότι διευκρινίζεται στις οδηγίες του, το περιεχόμενο του συμπιεσμένου αρχείου είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που χρειάζεται η διαδικασία μέσω του λεγόμενου RECOVERY.

Μάλιστα το πιο πιθανό είναι πως στην α' περίπτωση κατεβάζουμε ένα συμπιεσμένο αρχείο πιθανόν και 7z ή rar ή zip , το οποίο πρέπει να αποσυμπιέσουμε για να εμφανιστούν τα ξεχωριστά αρχεία για το scatter κλπ, ενώ για την β' περίπτωση κατεβάζουμε ένα και μοναδικό αρχείο συνήθως με μορφή zip που αν το "δούμε" συμπεριλαμβάνει κάποια αρχεία και φακέλους, που όμως μόνο μέσω RECOVERY θα αποσυμπιεστούν σωστά στη συσκευή μας.

Η αυθαίρετη μετονομασία καταλήξεων αρχείων είναι άκρως επικίνδυνη !!!

Στη χειρότερη ναι... στην καλύτερη απλά δεν θα σου δουλέψει.

δεν θα μπορέσει να διαβαστεί καν.

Εμείς οι Έλληνες πέρα από το ''φιλότιμο'' έχουμε και κάποιο άλλο θετικό χαρακτηριστικό άν δεν κάνω λάθος την λεγόμενη ''φιλοξενία''

κάτι που εδώ και κάμποσα ποστ δεν φαίνεται να το πετυχαίνεται μερικοί χρήστες εδώ....

Νομίζω πως πρέπει να είμαστε ποιο ''ελαστικοί'' σε κάποια πράγματα και ιδιαίτερα στο καλωσόρισμα ενός καινούριου μέλους

όποιος μπορεί ας δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του στο κάτω κάτω το φόρουμ για αυτό το λόγο υπάρχει και αν το πάρουμε κι αλλιώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο μερικοί μπορεί να βαριούνται και λίγο να διαβάζουν 300 σελίδες.

Ζητώ συγνώμη στους διαχειριστές για το off topic όμως ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα έστω κι αν ανήκουν σε άλλο section του φόρουμ.:D

:offtopic:

Φίλε tsarlatanos και μόνο η διαφορετικότητα της αντιμετώπισης της "κρίσης", ζητάς και συγγνώμη στο τέλος, σε σχέση με το "σιγα μην κάτσω να...." θα μου επιτρέψεις να ασχοληθώ....Και για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Άπειρος ιντερνετικός χώρος δεν σημαίνει πως είναι ευγενικό και αποδεκτό ο κάθε "νέος" χρήστης να εισβάλει στη ροή μιας συζήτησης για να ξαναρωτήσει κάτι που πιθανόν βρίσκεται ίσως και μία μόνο σελίδα πιο πίσω.... δεν είναι ευγενικό για τους "παλιούς" , όχι από θέμα "ηλικίας" αλλά από θέμα ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε αποδεχτεί και σεβαστεί τον τρόπο που λειτουργεί μια κοινότητα. Για να μη σου πω πως προσωπικά με προσβάλει γιατί ενώ υπέδειξα το πού βρίσκεται η απάντηση, δεν ενδιαφέρεται να μπει στον κόπο καν να κοιτάξει και με τον τρόπο του μηδενίζει την προσφορά μου στην κοινότητα. Δε θα μου άρεσε να φτάσουμε στο σημείο να απαντάει κάποιος moderator τύπου "δες την σελίδα 1, αλλιώς google is your friend" !!!

Τέλος για να μην αναφέρω πως σε άλλες κοινότητες αν δεν μπεις στο νήμα "καλωσορίσματος" να αυτοπαρουσιαστείς, δεν ασχολείται σχεδόν κανείς μαζί σου.

Λοιπόν και επειδή δεν θέλω να εμπλακούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, απλά τονίζω την δικαιοσύνη των φόρουμ όπως εξελίσσονται, δημιουργώντας κοινωνίες και "οικογένειες" , οι κανόνες υπάρχουν και αν θέλουμε να συμμετέχουμε τους αποδεχόμαστε και τους τηρούμε όλοι μας.

Μην μακρυγορουμε. Αρκετοι απο εμας εχουμε ερωτησεις και προβληματα γυρω απο την συσκευη μας. Το να ανατρεξουμε σελιδες πισω, καλο θα μας κανει. Να μην τα θελουμε ολα στο πιατο.

Οταν τουβλισα το τηλεφωνο μου εκατσα και διαβασα, σχεδον ολες τις σελιδες. Μου πηρε αρκετο χρονο, αλλα βρηκα λυση. Γιατι λοιπον δεν μπορουν μερικοι να κανουν το ιδιο ;

Σε αρκετες περιπτωσεις το ιδιο ερωτημα επαναλαμβανεται, και γεμιζουμε σελιδες, ανουσιες ( και σε αλλα νηματα το ιδιο )

Θελουμε ενα εξυπνο τηλεφωνο, αλλα ας μην γινει εξυπνοτερο απο εμας.

Οι γερμανοι βγάλανε την 5.1.1 RC1.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εν συντομία... Σιγά μη κάτσω να σου ξαναγράψω τον οδηγό από την αρχή επειδή εσύ δεν θες όχι απλά να ρίξεις μια ματιά σε 113 σελίδες (ούτε 300 δεν είναι!!!) αλλά βαριέσαι να γυρίσεις στην 1η !!!δεν ξέρω σε ποιά στιγμή του χρόνου οι δυο σου παραπάνω αναρτήσεις μεταφράζει η μία την άλλη, προσωπικά για μένα πάντως είναι 2 διαφορετικά πράγματα.

Και το ξαναγράφω επειδή έχω φιλότιμο! όταν ένας προγραμματιστής έχει φτιάξει μία ROM για SPFLASHTOOLS τότε εκτός ότι διευκρινίζεται στις οδηγίες του, το περιεχόμενο του συμπιεσμένου αρχείου είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που χρειάζεται η διαδικασία μέσω του λεγόμενου RECOVERY.

Μάλιστα το πιο πιθανό είναι πως στην α' περίπτωση κατεβάζουμε ένα συμπιεσμένο αρχείο πιθανόν και 7z ή rar ή zip , το οποίο πρέπει να αποσυμπιέσουμε για να εμφανιστούν τα ξεχωριστά αρχεία για το scatter κλπ, ενώ για την β' περίπτωση κατεβάζουμε ένα και μοναδικό αρχείο συνήθως με μορφή zip που αν το "δούμε" συμπεριλαμβάνει κάποια αρχεία και φακέλους, που όμως μόνο μέσω RECOVERY θα αποσυμπιεστούν σωστά στη συσκευή μας.

Η αυθαίρετη μετονομασία καταλήξεων αρχείων είναι άκρως επικίνδυνη !!!

δεν θα μπορέσει να διαβαστεί καν.

:offtopic:

Φίλε tsarlatanos και μόνο η διαφορετικότητα της αντιμετώπισης της "κρίσης", ζητάς και συγγνώμη στο τέλος, σε σχέση με το "σιγα μην κάτσω να...." θα μου επιτρέψεις να ασχοληθώ....Και για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Άπειρος ιντερνετικός χώρος δεν σημαίνει πως είναι ευγενικό και αποδεκτό ο κάθε "νέος" χρήστης να εισβάλει στη ροή μιας συζήτησης για να ξαναρωτήσει κάτι που πιθανόν βρίσκεται ίσως και μία μόνο σελίδα πιο πίσω.... δεν είναι ευγενικό για τους "παλιούς" , όχι από θέμα "ηλικίας" αλλά από θέμα ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε αποδεχτεί και σεβαστεί τον τρόπο που λειτουργεί μια κοινότητα. Για να μη σου πω πως προσωπικά με προσβάλει γιατί ενώ υπέδειξα το πού βρίσκεται η απάντηση, δεν ενδιαφέρεται να μπει στον κόπο καν να κοιτάξει και με τον τρόπο του μηδενίζει την προσφορά μου στην κοινότητα. Δε θα μου άρεσε να φτάσουμε στο σημείο να απαντάει κάποιος moderator τύπου "δες την σελίδα 1, αλλιώς google is your friend" !!!

Τέλος για να μην αναφέρω πως σε άλλες κοινότητες αν δεν μπεις στο νήμα "καλωσορίσματος" να αυτοπαρουσιαστείς, δεν ασχολείται σχεδόν κανείς μαζί σου.

Λοιπόν και επειδή δεν θέλω να εμπλακούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, απλά τονίζω την δικαιοσύνη των φόρουμ όπως εξελίσσονται, δημιουργώντας κοινωνίες και "οικογένειες" , οι κανόνες υπάρχουν και αν θέλουμε να συμμετέχουμε τους αποδεχόμαστε και τους τηρούμε όλοι μας.

Εσύ τα λες και εγω τα εχω πει αλλά ποιο ακούει και ούτε πρόκειται για γίνει κάτι όλοι βαριούνται να διαβάσουν. Ενώ η απάντηση που ψάχνουν στο πρόβλημα τους μπορεί να είναι ένα η και δύο ποστ ποιο πάνω. Εγώ μαζί σου είμαι.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Παίδες ένα άλλο θεματικό που παρατήρησα είναι ότι δε μπορεί να κατεβάσεις χάρτες για την εφαρμογή NAVIGON!!!! Δήλ. εγκαθιστατε η εφαρμογή αλλά όταν πας να συνδεθεί με τον διακομιστή για να κατεβάσεις τους χαρτες μέσω Wi-Fi βγάζει μήνυμα αποτυχίας!!!Σημειωτέον η εφαρμογή είναι σπασμένη. Το έχω παρατηρήσει κάποιος άλλος? Είναι μήπως θέμα ROM? Φοράω την S3SW 20150812.Θα λυθεί εάν πάω σε LP?

Βαλε το Nokia HERE https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps

Ειναι δωρεαν και με αναλυτικοτατους χαρτες.

Για ιταλια που το δοκιμασα μεχρι στιγμης ηταν αψογο.

Το sygic το εβγαλα πλεον

Παίδες ένα άλλο θεματικό που παρατήρησα είναι ότι δε μπορεί να κατεβάσεις χάρτες για την εφαρμογή NAVIGON!!!! Δήλ. εγκαθιστατε η εφαρμογή αλλά όταν πας να συνδεθεί με τον διακομιστή για να κατεβάσεις τους χαρτες μέσω Wi-Fi βγάζει μήνυμα αποτυχίας!!!Σημειωτέον η εφαρμογή είναι σπασμένη. Το έχω παρατηρήσει κάποιος άλλος? Είναι μήπως θέμα ROM? Φοράω την S3SW 20150812.Θα λυθεί εάν πάω σε LP?

...εγω εχω το sygic(free).και στην kitkat αλλα και στην lolipop δουλευει τελεια. Προσωπικα για μενα το καλυτερο ειναι το google maps.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαλε το Nokia HERE https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps

Ειναι δωρεαν και με αναλυτικοτατους χαρτες.

Για ιταλια που το δοκιμασα μεχρι στιγμης ηταν αψογο.

Το sygic το εβγαλα πλεον

Για off line χάρτες και εγώ το Νοκια Here έχω, μπορείς να αποθηκεύσεις όποια χώρα θέλεις, επίσης περιέχει και πληροφορίες για την πειροχή ... αλλά και το goolge maps κάνει την δουλειά του όταν έχεις δίκτυο.

Λοιπόν έχω καλά νέα η εφαρμογή navigon Europe 5.4.7 παίζει τέλεια με την γερμανική ρομ LOLIPOP 5.1.1 RC1. Μόλις τώρα την έβαλα δουλεύει άψογα.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Πώς πάει προς το παρόν η 5.1.1 RC1 ?

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

στην LOLIPOP 5.1.1 RC1. μπορείς να τσεκάρεις λιγο την καμερα mp?ευχαριστω....

Κάμερα τα ίδια 9.5mp Full

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Μπορεί κάποιος να μου πει τί είναι αυτό το εικονίδιο στην κάμερα;

Και αν υπάρχει καποιο site που να εξηγεί τί είναι όλα τα εικονίδια της κάμερας, ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ,

Τόλης

εχει να κανει με το βιντεο που τραβάς ...δες το στην πράξη.
Πράγματι επηρεάζει το βίντεο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά. Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος που ξέρει περισσότερα περί φωτογραφίας/λήψης και να μας πει;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Πράγματι επηρεάζει το βίντεο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά. Μπορεί να το δοκιμάσει και κάποιος που ξέρει περισσότερα περί φωτογραφίας/λήψης και να μας πει;

Πέρασα σήμερα τη. Γερμανική ΒΕΤΑ 10 με dirty flash όλα καλά εκτος απο το launcher3 που δεν ανοίγει. Δεν υπάρχει μέσα ένας launcher. Έβαλα το hola launcher και όλα δουλεύουν καλά..

Υπάρχει τρόπος να βάλω τον βασικό launcher για να μην έχω τον hola?

Πρέπει να το ξαναφλασαρο ;;;

Πέρασα σήμερα τη. Γερμανική ΒΕΤΑ 10 με dirty flash όλα καλά εκτος απο το launcher3 που δεν ανοίγει. Δεν υπάρχει μέσα ένας launcher. Έβαλα το hola launcher και όλα δουλεύουν καλά..

Υπάρχει τρόπος να βάλω τον βασικό launcher για να μην έχω τον hola?

Πρέπει να το ξαναφλασαρο ;;;

Στην οποιαδήποτε beta είχες πριν φαντάζομαι με τον default Launcher ήσουν έτσι; Αν ναι, για δες μήπως στο Titanium Backup (αν το έχεις βέβαια) μπας και έχει γίνει freeze ο Launcher, ώστε να τον κάνεις unfreeze και να παίξει κανονικά πλέον.

Οι γερμανοι βγάλανε την 5.1.1 RC1.

Επειδή θέλω να περάσω την γερμανική λες να περιμένω λιγάκι να βγει η τελική???

Ή να βάλω αυτήν??

@Gamion

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται usbdeview και κάνει απεγκατάσταση drivers στο PC. Θα πρέπει να αφαιρεθούν πρώτα οι λανθασμένοι που έχεις βάλει παλαιότερα και μετά να περαστούν οι νέοι. Αν ψάξεις στο Google "usbdeview mtk" θα βρεις και οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Το ξερω το χρησιμοποιω ολη την ωρα διαγραφω περναω συνεχεια το ιδιο μου κανει.. Φορτωνει τα 2 πρωτα στο 100% μετα αλλαζει σε mediatek VCOM και κολλαει στο download flash 0%:X

Το ξερω το χρησιμοποιω ολη την ωρα διαγραφω περναω συνεχεια το ιδιο μου κανει.. Φορτωνει τα 2 πρωτα στο 100% μετα αλλαζει σε mediatek VCOM και κολλαει στο download flash 0%:X

τοτε βρες ενα υπολογιστη φιλου σου να κανεις δουλεια. Οταν τα αλλα αποτυχουν τοτε δεν βρισκω τιποτα αλλο που να απομενει.