THANKIN Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παρελαβα και εγω σημερα, αγορα απο vickmall, ηρθε και με τη σιλικονατη θηκη και το screen protector, ολα ΟΚ. Οσο για το τηλεφωνο συμφωνω με τον προλαλησαντα και επισης το εργαλειο ειναι 1. πανεμορφο και 2. πριονι, δηλ. δεν το προλαβαινεις. Τωρα το περιεργαζομαι, μονο που δεν συγχρονιζει τις επαφες μεσω gmail, παω για το fix που εγραψε το αγορι χθες.... Βαλε Κ-9 και εισαι κυριος Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 για δες τωρα οκ τώρα! θα το τσεκάρω! ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρελαβα και εγω σημερα, αγορα απο vickmall, ηρθε και με τη σιλικονατη θηκη και το screen protector, ολα ΟΚ. Οσο για το τηλεφωνο συμφωνω με τον προλαλησαντα και επισης το εργαλειο ειναι 1. πανεμορφο και 2. πριονι, δηλ. δεν το προλαβαινεις. Τωρα το περιεργαζομαι, μονο που δεν συγχρονιζει τις επαφες μεσω gmail, παω για το fix που εγραψε το αγορι χθες.... πανέμορφο? ναι? γιατί έχω μία εντύπωση ότι είναι άσχημο...μακάρι να είναι ΚΑΙ όμορφο.... η σιλικονένια θήκη καλή? ακουστικά η συσκευασία έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 πανέμορφο? ναι? γιατί έχω μία εντύπωση ότι είναι άσχημο...μακάρι να είναι ΚΑΙ όμορφο.... η σιλικονένια θήκη καλή? ακουστικά η συσκευασία έχει? πανέμορφο είναι, ωραία η θήκη, ακουστικά δεν έχει Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Η θηκη ειναι αρκετα καλη και εφαρμοζει σχεδον τελεια. Ακουστηκα δεν ειχε μαζι... Κ9 για τις επαφες? για κανε το πενηνταρακια... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηρθε και ετοιμο ρουταρισμενο, δεν πειραξα τιποτα. Εντομεταξυ μιλαμε για τρελη ταχυτητα wifi και ταχυτητα εγκαταστασης εφαρμογων!!! Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) airbaran εχει freeshiping ειναι και αυτο ενα κανονικο σαιτ παραγγελιων μονο για jiayu,,δεν ειναι απο την μαμα εταιρια.δεν εχουν ακουστει παραπονα παντως απλα δεν δινει δωρο την θηκη και το προτεκτορ. Edited February 27, 2015 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 OTG, NFC και Miracast δοκίμασε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 OTG, NFC και Miracast δοκίμασε κανείς? miracast εχω δοκιμασει. μια χαρα Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 για δες τωρα ωραίος! ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Η θηκη ειναι αρκετα καλη και εφαρμοζει σχεδον τελεια. Ακουστηκα δεν ειχε μαζι... Κ9 για τις επαφες? για κανε το πενηνταρακια... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηρθε και ετοιμο ρουταρισμενο, δεν πειραξα τιποτα. Εντομεταξυ μιλαμε για τρελη ταχυτητα wifi και ταχυτητα εγκαταστασης εφαρμογων!!! ναι αντι για gmail. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 lilikos και brainshaker και εγω olympiakos οσοι παραγειλαμε και οποιοι θα παραγγειλουν απο club1941 να ειμαστε σε επαφη για την πορεια της συσκευης για να κραταμε και μια πισινη,,για τυχον αδεια κουτια και οτιδηποτε προκυψει....εννοω οτι αν παραλαβουμε οπωσδηποτε να τραβαμε βιντεο και φωτο το ξεπακεταρισμα για να ξερουμε αν γινει στραβη να στειλουμε το βιντεο στο paypal πρωτα κανοντας dispute βεβαια...δεν θελω να τρομαξω κοσμο γιατι η αληθεια ειναι οτι υπηρχε εποικεινωνια στα μεταξυ μας email και απαντησανε σε οτι τους ρωτησα απο το club1941.....αλλα ας κραταμε μια πισινη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 κι εγώ από Club1941 παρήγγειλα σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Προσπαθώ να βάλω playstore κτλ , παρακουλουθω τις οδηγίες από το βιντεάκι στο youtube του fastcardtech, κατ'αρχήν πως κάνουμε install της εφαρμογής fastcardtech google service in ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Προσπαθώ να βάλω playstore κτλ , παρακουλουθω τις οδηγίες από το βιντεάκι στο youtube του fastcardtech, κατ'αρχήν πως κάνουμε install της εφαρμογής fastcardtech google service in ? απλα το κατεβάζεις (εχει στην περιγραφη λινκ)και το ανοίγεις. apk Είναι Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 το εκανα αλλα δεν συγχρονιζει τις επαφες....καπου ειχα διαβασει τον τροπο αλλα δεν μπορω να το βρω.... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 εγω εχω θεμα με το gmail, όταν το ανοιγω κλείνει γιατί εχει θέμα λεει το google play. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainshaker Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 το Antelife είναι το αμέσως επόμενο με 215$ και με 5$ κουπόνι με την εγγραφή άρα πάμε στα 200$ ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να δούμε...πάντως απαντάνε αμέσως.... κι εγώ το πρωί το πήρα μαζί και 2 φίλοι μου.... Εμένα μόνο το confirmation email μου στείλανε τίποτα άλλο. Έγραψα από κάτω και λεπτομέρειες αποστολής κάτι άλλο δεν είπανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 lilikos και brainshaker και εγω olympiakos οσοι παραγειλαμε και οποιοι θα παραγγειλουν απο club1941 να ειμαστε σε επαφη για την πορεια της συσκευης για να κραταμε και μια πισινη,,για τυχον αδεια κουτια και οτιδηποτε προκυψει....εννοω οτι αν παραλαβουμε οπωσδηποτε να τραβαμε βιντεο και φωτο το ξεπακεταρισμα για να ξερουμε αν γινει στραβη να στειλουμε το βιντεο στο paypal πρωτα κανοντας dispute βεβαια...δεν θελω να τρομαξω κοσμο γιατι η αληθεια ειναι οτι υπηρχε εποικεινωνια στα μεταξυ μας email και απαντησανε σε οτι τους ρωτησα απο το club1941.....αλλα ας κραταμε μια πισινη.. Πολύ σωστη η επισήμανση σου γιατί δεν υπάρχει ακόμα εμπεριστατωμένη άποψη για το εν λόγω καταστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Επισης κατι παιζει και με το OTG. Περασα το twrp recovery, παιρνω backup και θα περασω την τελευταια ρομ απο το jiayu.es που καποιος την εβαλε (δε θυμαμαι ποιος) και δουλευαν ολα καμπανα. Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εμένα μόνο το confirmation email μου στείλανε τίποτα άλλο. Έγραψα από κάτω και λεπτομέρειες αποστολής κάτι άλλο δεν είπανε το ίδιο...λογικά από Δευτέρα θα έχουμε νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Η εφαρμογη της μπαταριας της μαμας ρομ ειναι εγκυρη; Τα ποσοστα που δειχνει ειναι για εκεινη τη στιγμη η για τις τελευταιες ωρες; Το mediafinder επεσε στο 20% και συνεχιζει να κατεβαινει, αλλα εβγαλα την SD πριν 4 ωρες. Το DU battery saver κανει καμια δουλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 εκανα wipe user data, wipe cach και το otg δουλευει κανονικα, αλλα παλι εχει θεμα με τις επαφες. Τωρα κατεβαζω την τελευταια ρομ απο needrom (25-2-2015) και βλεπουμε. Με το FLASHTOOL που προσπαθησα να βαλω την τελευταια της Jiayu δεν ειχα τυχη, δεν ξεκινουσε με τιποτα... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το θέμα με τον συγχρονισμό των Gmail που σε κανέναν δεν συγχρονίζει οπως εχω γράψει λύνεται κατεβάζοντας εναλλακτικό προγραμμα το Κ9 Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το θέμα με τον συγχρονισμό των Gmail που σε κανέναν δεν συγχρονίζει οπως εχω γράψει λύνεται κατεβάζοντας εναλλακτικό προγραμμα το Κ9 Το εχω δει αυτο που εχεις γραψει και μαλλον τελικα αυτο θα κανω, αλλα μεχρι τοτε λεω να το παλεψω λιγο ακομα... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Όσοι έχετε πρόβλημα με το συγχρονισμό μπορείτε να δοκιμάσετε εγκατάσταση το Google installer από εδώ http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html Έχει μέσα διάφορες υπηρεσίες του Google play και τις επαφές του play. Έχει μέσα μια εφαρμογή που σχετίζεται με το συχγρονισμό που λογικά εκεί είναι το πρόβλημα. Αν δεν κάνει τίποτα στην αρχή δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loop80 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από το club1941 και ο θεός βοηθός:cry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts