Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα παρελαβα και εγω το τηλεφωνο.Δεν εχω προλαβει να δω πολλα.αυτο που με εντυπωσιασε ειναι το ποσο δυνατο ειναι το wifi του.Θελω να ρωτησω κατι.για να κανω εγκατασταση το τελευταιο update (5/2/2015)που εχει στο needrom πρεπει να ξανακανω εγκατασταση και τη basic rom που εχουν εκει με flashtools η πανω απο αυτην που εχει το κινητο μου (4/2/2015),κανω update την αλλη παλι με flashtools??ευχαριστω προκαταβολικα!

Υ.Γ.Να τονισω οτι η αποστολη εγινε μεσω singopore post και ηταν απιστευτα γρηγορη!1/2 εγινε το shipped και σημερα 16/2 παρελαβα!!(Αγορα απο vickmall).

Edited by iliaskone

Ξερει κανενας??

Η απαντηση που ψαχνεις ειναι ενα ποστ, πριν απ'το πρωτο δικο σου:X

Σημερα παρελαβα και εγω το τηλεφωνο.Δεν εχω προλαβει να δω πολλα.αυτο που με εντυπωσιασε ειναι το ποσο δυνατο ειναι το wifi του.Θελω να ρωτησω κατι.για να κανω εγκατασταση το τελευταιο update (5/2/2015)που εχει στο needrom πρεπει να ξανακανω εγκατασταση και τη basic rom που εχουν εκει με flashtools η πανω απο αυτην που εχει το κινητο μου (4/2/2015),κανω update την αλλη παλι με flashtools??ευχαριστω προκαταβολικα!

Υ.Γ.Να τονισω οτι η αποστολη εγινε μεσω singopore post και ηταν απιστευτα γρηγορη!1/2 εγινε το shipped και σημερα 16/2 παρελαβα!!(Αγορα απο vickmall).

πες κ εσυ φιλε τις εντυπωσεις σου....

υ.γ. δεν μπορω να σε βοηθησω αν κ νομιζω βαζεις κατευθειαν το update.

Kαλοριζικο.

Και εγω απο vickmall το εχω παρει με 1/2 shipped αλλα ακομα.... τιποτα...

Οσο για τις ρομ, αν διαβασεις λιγο παραπανω θα βρεις απαντηση.

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Στο flashtools σου έχει επιλογή κάπου upgrade ή download αν κάνεις download τρώει wipe αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερη επιλογή από το upgrade για να αποφύγεις τυχόν πρόβλημα. Η ρομ που κατεβάσεις είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ δε χρειάζεται να βάλεις δύο διαφορετικές. Αυτήν και μόνο.

Παιδια και εγω περιμενω το κινητο συντομα υποθετω. το πηρα απο fastcardtech σε προσφορα εγινε αποστολη στις 2/2. γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει στον προορισμο του απο την φαση που βρισκεται τωρα?? (δινω λινκ) http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=EA105173221CN

Παιδια και εγω περιμενω το κινητο συντομα υποθετω. το πηρα απο fastcardtech σε προσφορα εγινε αποστολη στις 2/2. γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει στον προορισμο του απο την φαση που βρισκεται τωρα?? (δινω λινκ) http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=EA105173221CN

Σε 4 μερες απο Κίνα ελλαδα??:blink:

Τι ρεκόρ ειναι αυτο?

Αν εισαι αθηνα μπορει και τεταρτη να το πάρεις, αν εισαι επαρχία μάλλον απο δευτερα τριτη.

Αν εισαι αθηνα μπορει και τεταρτη να το πάρεις, αν εισαι επαρχία μάλλον απο δευτερα τριτη.

επαρχια ειμαι :( ... τοσο πολυ ??

Εμενα ροδο κατι ταμπλετ που ηρθαν με singapore μου εδειξε Ελλάδα παρασκευή τα εφερε ταχυδρομος τετάρτη.... τωρα ειναι και θέμα τυχης αυτα...

10/2 ΕΛ.ΒΕ 17/2 παραλαμβάνω θεσσαλονικη! 31/1 Σιγκαπούρη 5/2 Ολλανδία, 10/2 αθηνα.

6 μερες για Σιγκαπούρη-Ολλανδία , 6 μερες Ολλανδία -αθηνα , 8 μερες αθηνα θεσσαλονικη! Για να μην λέμε για αργοπορίες των σιγκαπουριανων!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα ροδο κατι ταμπλετ που ηρθαν με singapore μου εδειξε Ελλάδα παρασκευή τα εφερε ταχυδρομος τετάρτη.... τωρα ειναι και θέμα τυχης αυτα...

Παρασκευή αθηνα τεταρτη Ρόδο ησουν σφαίρα!

εμενα απο βικμολ και με ποστ σιγκαπουρης, εφυγε 1/2 και 9/2 μπηκε ελλαδα στο αεροδρομιο. ηταν για ηρακλειο αλλα δευτερα τριτη τεταρτη ειχε απαγορευτικο λογο καιρου και το πηρα εχθες 16/2, ειδάλλως θα το ειχα απο παρασκευη.

το εχω ανοιξει και το δουλεψα λιγακι. προς το παρον θελω να γινουν καλα οι φορτίσεις οποτε για τις επομενες 2-3 θα το αποφορτίζω τελείως και θα το φορτιζω κλειστο, χωρις να το δουλευω.

Μου αρέσει που βιαζομασταν οσοι το παραγγείλαμε απο minideal και το vickmall μας εχει φάει λαχανο. Στις 29/1 ξεκίνησε, ακομα να φτασει Ελλαδα.. Και δεν ξέρω καν αν πρόλαβαν να το ρουταρουν και να βάλουν Google play...

Λοιπόν παίδες για να συνοψίσουμε τα της μπαταρίας και να ξέρει ο καθένας τι να περιμένει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων το πήραν, η μπαταρία ΔΕΝ ανταποκρίνεται στα 3.000mah που έχει. Ίσως το λειτουργικό έχει το θέμα και ίσως φτιάξει με update ίσως και όχι. Αλλά λειτουργεί σαν 2.000mah τελικά.

Προς το παρόν φαίνεται ότι αν δεν κάνεις μεγάλη χρήση, βγάζει άνετα την μέρα.

Αλλά αν είσαι στο ίντερνετ συνέχεια, θα θέλει φορτισμα στις 4-4.5 ώρες, για χρήση Wi-Fi. Με 3g βγάλτε άλλες 1.5-2 ώρες.

Αν κάποιος ακούει μουσική, βλέπει videos ή παίζει Παιχνίδια, χλωμό να βγάζει τις 3 ώρες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλύτερα να τα συνοψίζουν κάποιοι χρηστες του κινητου και οχι καποιος που μαζευει τις πληροφορίες δεξιά και αριστερα, ειδικα οταν δινονται πληροφοριες με ώρες και λεπτα για την χρηση του κινητου!

Καλύτερα να τα συνοψίζουν κάποιοι χρηστες του κινητου και οχι καποιος που μαζευει τις πληροφορίες δεξιά και αριστερα, ειδικα οταν δινονται πληροφοριες με ώρες και λεπτα για την χρηση του κινητου!

Γιατί παληκαράκι μου, σου χαλάσαμε το όνειρο;

Σε πειράζει που το κινητό που υποστηρίζεις με τόσο σθένος, έχει θέμα με την μπαταρία;

Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει που έσκασες 170€ για να το πάρεις δώρο στην γυναίκα σου ή μπορεί να έχεις και κανένα Iphone καβάτζα και να μην σε νοιάζει το S3.

Άσε όμως να ενημερωθούν όσοι δίνουν αξία στα 170€ και θέλουν να το έχουν ως βασικό κινητό.

Αν τα έχεις καλά με την Ελληνική γλώσσα, γράφω ξεκάθαρα ότι τα συμπεράσματα βγαίνουν από σχόλια χρηστών και όχι από το μυαλό μου. Παρωπίδες ΔΕΝ φοράω όπως εσύ.

Αλλά τι λέμε τώρα: Εσύ αμφισβητούσες και τον ίδιο τον Andy, τοn επίσημο Reviewer του Gizchina που πρώτος επισήμανε την χάλια μπαταρία.

Ούτε μετοχές της εταιρείας να είχες.

Amazon Fire stick 4k max

Ποιο θεμα με την μπαταρια?

Πως μπορεις να εχεις αποψη για μια συσκευη που δεν εχεις δουλεψει.

Tα στατιστικα μου μεσα!

Αλλου υπαρχει θεμα, αλλα θα πρεπει να το παραδεχτεις για να το διορθωσεις.

over and out of battery stats thing.

:ninja:

http://s7.postimg.org/z2i021a0n/Screenshot_2015_02_17_16_38_07.jpg' alt='Screenshot_2015_02_17_16_38_07.jpg'>

Edited by dalamaidis
:hunter:

Ποιο θεμα με την μπαταρια?

Πως μπορεις να εχεις αποψη για μια συσκευη που δεν εχεις δουλεψει.

Tα στατιστικα μου μεσα!

Αλλου υπαρχει θεμα, αλλα θα πρεπει να το παραδεχτεις για να το διορθωσεις.

over and out of battery stats thing.

:ninja:

Aυτο λεω και εγω!!! βγαζει στατιστικα χρησης που δεν εχουν παρουσιαστει πουθενα λες και εχει το κινητο και εχει στατιστικα, μετρα τα mA της μπαταριας και γενικα μιλα με τεκμηρίωση reviewer χωρις να εχει δει καν την συσκευη απο κοντα!!!! οτι να ναι!!! Εγω ειμαι ο πρωτος που θα μιλησω για τα στραβα της συσκευης το εχω γραψει εδω και καιρο , αλλα αφου πρωτα το παρω στα χερια μου και το δουλεψω.

Στο screenshoot που ανεβασα φενεται ξεκαθαρα υποδεγματικη συμπεριφορα σε αναμονη.

18+ ωρες 3% επεσε

υμαρτον, ειναι και η 2η φορτιση.

:hunter:

Η μπαταρία σε όγκο και βάρος, είναι πιό μεγάλη από πχ του W200s που είναι 2000mah. Είναι τουλάχιστον 1mm πιό παχιά. Το ότι κατεβαίνει μιά ιδέα γρήγορα, είναι γεγονός, αλλά αυτό είναι σίγουρα θέμα software και θα διορθωθεί. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι πολυβόλο, πάει σφαίρα παντού. Και GPS κλείδωσε με συννεφιά σε 30sec για πρώτη φορά...

Μετά το χτεσινό ΟΤΑ update, έχουμε θέμα, δεν έρχονται οι επαφές από το Google, δεν εμφανίζει καν τον λογαριασμό στις επαφές, δείχνει μόνο τηλέφωνο και sim. Το ψάχνω να δω τι γίνεται...

Μετά το χτεσινό ΟΤΑ update, έχουμε θέμα, δεν έρχονται οι επαφές από το Google, δεν εμφανίζει καν τον λογαριασμό στις επαφές, δείχνει μόνο τηλέφωνο και sim. Το ψάχνω να δω τι γίνεται...

Σου κατέβασε κανένα "ολόκληρο" καινούριο version, ή κανένα σχετικά μικρο patch με fixes και τέτοια...;

(αν και απ' ό,τι λες, τι fixes... Χαλάσματα ήταν αυτά! :lol:)

Μάλλον δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε κάποιοι.

Υπάρχουν review, screenshots και πόσα άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν την κατάσταση με την μπαταρία.

Δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό στα χέρια σου, αρκεί να ξέρεις 5 βασικά πράγματα όταν κοιτάμε τα battery statistics μιας συσκευής.

Αυτό λέγεται ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΙΚΗ πληροφόρηση.

Επίσης δεν έχει νόημα να ανεβάζει κάποιος stastistics ενός κινητού που είναι όλη μέρα σε αναμονή.

Το κινητό το παίρνουμε για να το χρησιμοποιούμε, όχι να το κοιτάμε.Και στην βαριά χρήση πάσχει.

Αν πήρατε κινητό να βγάζει 2 μέρες αναμονή, χωρίς να κάνει κάτι και τότε χαίρεστε, να σας πουλήσω το παλιό μου HTC που βγάζει 6 μέρες αυτονομίας.

Amazon Fire stick 4k max

Μόλις παρέλαβα... Το κινητό είναι πολύ καλό... Δεν δοκίμασα GPS αλλά WIFI έχει μεγαλύτερη εμβέλεια από τα συνηθισμένα κινητά τηλέφωνα... Αυτό που παρατήρησα στο δικό μου τηλέφωνο δεν ξέρω στα άλλα τι γίνεται, είναι οτι δεν συνεργάζεται καλα το κινητό με την εφαρμογή gmail (για την ακρίβεια δεν την ανοίγει καθόλου) και δεν συγχρονίζει τις επαφές απο το gmail... Ενώ Εφαρμογές και άλλα συναφή σχετικά με το gmail δουλεύουν άψογα...

Οθόνη πολύ καλή... Απόκριση τηλεφώνου ασυναγώνιστη... Το κινητό είναι πολύ καλό...

το πρωι το ανοιξα αφου του εκανα την πρωτη φορτηση ενα 5-6ωρο και παρατηρησα πως δεν φορτιζει 100% την μπαταρια ενω κλειστο(91%) και πως η μπαταρια επεσε πααααρα πολυ γρηγορα για την χρηση που του εκανα(κατεβασα μερικες εφαρμογες και εβαλα ενα παιχνιδι να δω ανταποκριση και επεσε στο 50%) οι ωρες αναμονης ειναι οντως καλες αφου το ειχα εχθες 12 ωρες και επεσε 3% περιπου με ανοιχτο ιντερνετ.

η ανταποκριση του οπως λενε ειναι απιστευτη δεν κολλαει σε οτι του εχω κανει μεχρι στιγμης. μονο το google play store* λαγκαρε αφου του εκανα το update αλλα με μια επανεκκινηση ολα οκ.

*το κινητο μου ηρθε απο vickmall με εγκατεστημενο το γοογλ πλει στορ

αν ακουσετε καποια διωρθωση απο καποιο ξενο σαιτ για την μπαταρια και το λειτουργικο πειτε την και εμας, μα παρακαλω σταματηστε την κολοκυθια γιατι κατανταει κουραστικο.

Εγω παλι λεω να κατσουμε να το πιασουνε 10 χριστιανοι στα χερια τους να περασουνε και οτι εφαρμογες ειναι να περασουνε και μετα το κρινουμε.Reviews απο εξωτερικο και λοιπα δεν εχω διαβασει αλλα με 3000 μια μερα θα τη βγαζει θελει δεν θελει και ας θελει σουλουπωμα με greenify/Amplify/σουταρισμα αχρηστων μαμα εφαρμογων κλπ αν χρειαστει το οποιο ειναι αρκετο για το μεσο χρηστη.Τα στατιστικα του dalamaidi παντως ειναι νορμαλ εως αψογα αναλογα με το ποσες εφαρμογες εχει περασει για να το ξυπνανε.

λακι φιλε μου πιαστο και εσυ στα χερια σου και θα δεις οτι η μπαταρια δεν ειναι 3000 και δεν ειναι αψογη. δουλευει σαν να ειναι γυρω στα 2500 και οπως εχω ακουσει και απο χρηστες παλαιοτερων συσκευων το κανει αυτο η τζιαγιου με τις μπαταριες, αλλα λεει αλλα ειναι.

τωρα αυτο αν ειναι του συστηματος και διορθωνεται δεν το ξερω.

τεσπα ανεφερες για καποιες εφαρμογες και διαγραφη καποιων μαμα. εχει ψαξει κανεις τι πρεπει να φυγει που δεν χρειαζεται?