dalamaidis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Επειδή εχουν ειπωθεί λίγο σπασμωδικα. Το προβλημα ποιο ειναι? Φορτίζει μονο κλειστό ? Δεν φορτίζει στο 100%? Οταν το βγάζεις δειχνει αλλο ποσοστο φόρτισης απο οτι οταν το φορτιζες? Τελικα βγάζει μερα? γιατι κάπου μετα μπερδεύτηκα οτι δεν βγάζει μερα απο σχολιο άλλων στα δικά σου φίλε dalamaidi Ειπωθηκαν σπασμοδικα καθως δεν υπαρχει χρονος για να το ψυρισω και ταυτοχρονα θελω να σας ενημερωσω κιολας. Αν δεις τα 3 ποστ μου μια χαρα συμπερασμα βγαινει. Φορτιζε μονο κλειστο. Αλλο ποσοστο εδειχνε κλειστο και αλλο ανοιχτο. Μερα βγαζει. Σοβαρο προβλημα battery drain δεν διεκρινα. Το κινητο δεν εχει κανενα σοβαρο θεμα. Το αφησα ολο το βραδυ να φορτιζει και το πρωι που το ανοιξα εδειχνε να φορτιζει και ανοιχτο τελικα. Θα το δω και θα σας πω. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Ειπωθηκαν σπασμοδικα καθως δεν υπαρχει χρονος για να το ψυρισω και ταυτοχρονα θελω να σας ενημερωσω κιολας. Αν δεις τα 3 ποστ μου μια χαρα συμπερασμα βγαινει. Φορτιζε μονο κλειστο. Αλλο ποσοστο εδειχνε κλειστο και αλλο ανοιχτο. Μερα βγαζει. Σοβαρο προβλημα battery drain δεν διεκρινα. Το κινητο δεν εχει κανενα σοβαρο θεμα. Το αφησα ολο το βραδυ να φορτιζει και το πρωι που το ανοιξα εδειχνε να φορτιζει και ανοιχτο τελικα. Θα το δω και θα σας πω. δεν σε ψεγω απλα επειδη λες ενα και απο κατω οι καλοθελητες κανουν την τριχα τριχια χανεται η μπαλα! Το πρωι που το ειδες αφου το ειχες αφησει ολο το βραδυ ειχε τελικα φορτισει 100%? οταν το εβγαλες εδειχνε 100%? αυριο παραλαμβανω και εγω , και αν το κινητο προοριζεται για την γυναικα μου, θα περασει πρωτα απο εμενα για στησιμο και τσεκαρισμα. Edited February 16, 2015 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδιά όταν λέτε ότι κάποια στιγμή θα βγάλουν update με λυμένα κάποια προβλήματα, πως γίνεται; Θα το πάρω πχ, δεν θα το πειράξω καθόλου και κάποια στιγμή θα μου βγάλει μήνυμα ότι μπορώ να πατήσω κάπου για να πάρει το update? θα γίνει μόνο του χωρίς να μου πει κάτι? ή θα πρέπει να το κάνω μέσω υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδιά όταν λέτε ότι κάποια στιγμή θα βγάλουν update με λυμένα κάποια προβλήματα, πως γίνεται; Θα το πάρω πχ, δεν θα το πειράξω καθόλου και κάποια στιγμή θα μου βγάλει μήνυμα ότι μπορώ να πατήσω κάπου για να πάρει το update? θα γίνει μόνο του χωρίς να μου πει κάτι? ή θα πρέπει να το κάνω μέσω υπολογιστή? Άλλο κινητό δεν είχες πριν; Σε όλα τα κινητά με τον ίδιο τρόπο γίνονται οι αναβαθμίσεις. Θα βγάλει μήνυμα κάποια στιγμή ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και θα σου ζητήσει να την κατεβάσει απευθείας στο κινητό μέσω ίντερνετ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Άλλο κινητό δεν είχες πριν; Σε όλα τα κινητά με τον ίδιο τρόπο γίνονται οι αναβαθμίσεις. Θα βγάλει μήνυμα κάποια στιγμή ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και θα σου ζητήσει να την κατεβάσει απευθείας στο κινητό μέσω ίντερνετ. το μόνο άλλο smartphone που είχα είναι αυτό που έχω τώρα, ένα κινέζικο noname ουσιαστικά (Flying F600) που το έχω 2 χρόνια και ποτέ δεν μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση...γιατί φαντάζομαι ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο thanks για την διευκρίνηση Edited February 16, 2015 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το πρωι εδειχνε 100% και οταν το ανοιξα ανταποκριθηκε με το που συνδεσα τον φορτιστη με πρασινο λαμπακι και ενδειξη φορτισμενο. Το ποσοστο δουλευει νορμαλ οταν ειναι ειναι σε λειτουργεια χωρις μεγαλα σκαλοπατια. Αυτο φενεται και στις εικονες που ανεβασα, στο γραφημα διαχειρησης μπαταριας Απλα τωρα το παρατησα σπιτι. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 δεν σε ψεγω απλα επειδη λες ενα και απο κατω οι καλοθελητες κανουν την τριχα τριχια χανεται η μπαλα! Το πρωι που το ειδες αφου το ειχες αφησει ολο το βραδυ ειχε τελικα φορτισει 100%? οταν το εβγαλες εδειχνε 100%? αυριο παραλαμβανω και εγω , και αν το κινητο προοριζεται για την γυναικα μου, θα περασει πρωτα απο εμενα για στησιμο και τσεκαρισμα. Ποια μπάλα χάνεται που το μόνο που κάνεις είναι να εθελοτυφλεις και να προσβάλλεις συνέχεια τα υπόλοιπα άτομα που βλέπουν αυτό που δεν θες Εσύ να δεις: ότι το κινητό δεν ανταποκρίνεται στην διαχείριση μπαταρίας όπως θα έπρεπε. Προφανώς δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα από τα γραφόμενα σου για την λειτουργία του Android, αλλά όχι και να την λες για όσα Παιδιά τονίζουν τις αδυναμίες της συσκευής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ποια μπάλα χάνεται που το μόνο που κάνεις είναι να εθελοτυφλεις και να προσβάλλεις συνέχεια τα υπόλοιπα άτομα που βλέπουν αυτό που δεν θες Εσύ να δεις: ότι το κινητό δεν ανταποκρίνεται στην διαχείριση μπαταρίας όπως θα έπρεπε. Προφανώς δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα από τα γραφόμενα σου για την λειτουργία του Android, αλλά όχι και να την λες για όσα Παιδιά τονίζουν τις αδυναμίες της συσκευής. ενταξει φιλε , τονισε τις αδυναμιες τις συσκευης ειναι δικαιωμα σου, απλα να καταλαβαίνουμε τι γραφει ο χρηστης. Επαναλαμβανω 1 γραφει και σχολιαζουμε 10 !!! κανοντας κλασικα την τριχα τριχια!!! απο αύριο που θα παραλαβω θα εγω ιδια αντιληψη του "προβληματικου" τηλεφωνου. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Eνταξει αυτο με το τριχα - τριχια ισχυει. Αντικειμενικα καποιος χανεται σε ασκοπες επι ρο πλειστον αναλυσεις - σεντονια, με αποτελεσμα να μην βγαζει ακρη. Λιγη υπομονη δεν κανει κακο. Εχω δουλεψει πανω απο 20 συσκευες και σιγουρα προβλημα διαχειρησης ενεργειας εμφανες δεν υπαρχει. Απο την στιγμη που δεν το αντιλαμβανεσαι με την εμπειρια χρησης μεχρι στιγμης. Ισως με την σιμ να εμφανισει θεμα που και παλι ειναι απλο να λυθει. Οποτε υπομονη Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Λοιπον παιδια...χαλρωστε με την μπαταρια,κανενα κινητο με 3000 μπαταρια αν το ζαλιζεις τον ερωτα ολη την μερα δεν θα σου φτασει για δευτερη, τι κι αν πεφτει σε βαθυ υπνο η οχι ασχοληθειτε με την κοπελα σας εκεινη την ωρα κι αν δεν εχετε βρειτε, :) :) αν θελετε κινητο να κραταει δυο μερες παρτε το thl 5000 και πεφτει σε βαθυ υπνο το βραδυ ουτε με ροχαλιτο δεν ξυπναει...τα περισσοτερα κινεζικα εχουν θεμα με τις rom τους οταν βγαινουν αλλα στην συνεχεια διορθωνονται ολα....μεινετε συντονισμενοι στο needrom και 4pda ενα ρωσικο site που ασχολειτε με ολα τα κινητα και καμια φορα βγαζουν περισσοτερες rom απο οτι στο needrom..και ολα θα φτιαξουν...υπομονη... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια ερωτηση εκτος μπαταριας...Το led ειδοποιησεων εχει πολλα χρωματα η μονο κοκκινο και πρασινο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Mονο πρασινο και κοκκινο ειδα. Χωρις να ειναι σιγουρο, δεν νομιζω να εχει αλλα χρωματα Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Mονο πρασινο και κοκκινο ειδα. Χωρις να ειναι σιγουρο, δεν νομιζω να εχει αλλα χρωματα Οκ ευχαριστω φιλε μου, αν κατεβασεις το xposed και μεσα απο αυτο το gravity box μπορεις να κανεις να αναβοσβηνουν και τα τρια πληκτρα μαζι με το led. Επισης να κανεις την εικονα καλουντως σε μεγαλο μεγεθος και στα μηνυματα να εχει 160 χαρακτηρες και αλλα πολλα καλουδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 τα 3 κάτω πλήκτρα τελικά είναι φωτιζόμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 τα 3 κάτω πλήκτρα τελικά είναι φωτιζόμενα? Σε ενα βιντεο που ειδα ειπε οτι φωτιζονται αλλα οχι εντονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Φωτιζοντε, αχνα αλλα αρκει Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Φωτιζοντε, αχνα αλλα αρκει μα καλα τι γυφτοι εκει στην jiayu!!! δεν μπορούσαν να βάλουν ενα δυνατο φωτισμό απο πίσω?! μια περιουσια δωσαμε!!! :lol::p Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 μα καλα τι γυφτοι εκει στην jiayu!!! δεν μπορούσαν να βάλουν ενα δυνατο φωτισμό απο πίσω?! μια περιουσια δωσαμε!!! :lol::p Πες τα ...πες τα...και να δεις που η δονηση θα ειναι τοσο αδυνατη που ουτε το φραπε μας δεν θα μπορουμε να χτυπησουμε....τα λεφτα πισω θελουμεεε.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 το 1949deal τι λέει ρε παιδιά σαν site? το έχει πιο φθηνό 158,44 € http://www.1949deal.com/jiayu-s3-mtk6595-octa-core-2-0-ghz-android-4-4-smartphone-3gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-fhd-ips-screen-4g-lte-silver.html και έχει και in stock αυτό με τα 3 GB RAM με 200 € http://www.1949deal.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-4g-lte-nfc-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimiDe Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 μπορω να βρω την advanced έκδοση η ακομη δν εχει κυκλοφορήσει..? και αν ναι απο που ειναι καλύτερα να το παρω?? Ξερει κανενας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 το 1949deal τι λέει ρε παιδιά σαν site? το έχει πιο φθηνό 158,44 € http://www.1949deal.com/jiayu-s3-mtk6595-octa-core-2-0-ghz-android-4-4-smartphone-3gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-fhd-ips-screen-4g-lte-silver.html και έχει και in stock αυτό με τα 3 GB RAM με 200 € http://www.1949deal.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-4g-lte-nfc-black.html νομίζω ότι θα σου κοστίσει τουλάχιστον 165€. Η ισοτιμία δεν πρέπει να είναι σωστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 και πάλι σαν τιμές είναι καλύτερες από τα άλλα site και εδώ έχει in stock το advanced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Οντως ειναι καλη η τιμη αλλα για 15 ευρω θα επαιρνα απο το κορυφαιο Vickmall για να χω το κεφαλι μου ησυχο αν ημουν στη θεση σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 οκ! θενκς. δεν έχω εμπειρία από vickmall, μόνο από minideal και everbuying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Οντως ειναι καλη η τιμη αλλα για 15 ευρω θα επαιρνα απο το κορυφαιο Vickmall για να χω το κεφαλι μου ησυχο αν ημουν στη θεση σου.. Στο vickmall ειναι out of stock to 3gb και νομιζω θα παραμεινει ετσι ως 24/2 που θα ξανανοιξουν. Φίλε τσεκαρε οτι οντως εχουν διαθεσιμότητα το 3 gb. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Στο vickmall ειναι out of stock to 3gb και νομιζω θα παραμεινει ετσι ως 24/2 που θα ξανανοιξουν. Φίλε τσεκαρε οτι οντως εχουν διαθεσιμότητα το 3 gb. Ναι εγω εννοουσα το 2gb επειδη ρωτησε και για τα 2.. Δεν το διευκρινισα, οντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts