anderson Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Δεν ξέρω για φώτα ή ρολόγια, ξέρω πάντως ότι πολλά όνειρά μου διακόπτονται για... διαφημίσεις (!!!) :confused: , ακόμα και για δελτίο ειδήσεων! :blink: Και μιλάω σοβαρά τώρα... Η επόμενη φάση είναι πλέον να κάνω ζάπινγκ στα όνειρα ή ακόμα καλύτερα να βάλω αποκωδικοποιητή! :alien: Ρε, δεν πάμε καλά.... :wacko: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Εμένα μου συμβαίνει το άλλο: άμα ξυπνήσω για οποιονδήποτε λόγο, μετά όταν ξανακοιμηθώ, βλέπω την συνέχεια του ονείρου! :D χαχα! Έχει πολύ πλάκα! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (15 Νοέ. 2004 , 14:02) Εμένα μου συμβαίνει το άλλο: άμα ξυπνήσω για οποιονδήποτε λόγο, μετά όταν ξανακοιμηθώ, βλέπω την συνέχεια του ονείρου! :D χαχα! Έχει πολύ πλάκα! Nαι,. το συνεχίζεις όπως θέλεις εσύ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 kapote mou eixan pei oti sta oneira sou de mporeis na diavaseis...de ksero gia esas alla ego exo diabasei para polles fores... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (13 Νοέ. 2004 , 01:17) Εσένα Lagoudaki ο χειρότερος εφιάλτης σου θα είναι να το σκάσει ο Στέλιος και να έρθει να σε επισκεφτεί στο κρεββάτι σου!!! :D τωρα ας ερθει,σε 2-3 χρονια μην ερθει!!!!! :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (15 Νοέ. 2004 , 14:02) Εμένα μου συμβαίνει το άλλο: άμα ξυπνήσω για οποιονδήποτε λόγο, μετά όταν ξανακοιμηθώ, βλέπω την συνέχεια του ονείρου! :D χαχα! Έχει πολύ πλάκα! :)Εκει εισαι ακομα??......Χωρις πλακα εγω ετυχε 1-2 φορες να δω τη συνεχεια μετα απο μερες....η καλυτερα νυχτες..... :rolleyes: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (15 Νοέ. 2004 , 13:52) Δεν ξέρω για φώτα ή ρολόγια, ξέρω πάντως ότι πολλά όνειρά μου διακόπτονται για... διαφημίσεις (!!!) :confused: , ακόμα και για δελτίο ειδήσεων! :blink: Και μιλάω σοβαρά τώρα... Η επόμενη φάση είναι πλέον να κάνω ζάπινγκ στα όνειρα ή ακόμα καλύτερα να βάλω αποκωδικοποιητή! :alien: Ρε, δεν πάμε καλά.... :wacko: :D :D :D μηπως βλεπεις πολυ τηλεοραση??...... Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Εμενα βασικα ο χειροτερος εφιαλτης μου ηταν...Την κοπελα που Αγαπω... (βασικα Πρωην μου) την εβλεπα να ηταν με αλλων...(αλλους) και εμενα να μην με δινει σημασια...! καλα δεν ειναι και κατι το τρομακτικο...αλλα για μενα ηταν εφιαλτης αυτο...!!! (ασχετα που τωρα ειναι με αλλον...και εγω ακομα κολημενενος με αυτην ειμαι....! ANY WAY) !!!!! Και κατι ακομα ψιλο ασχετο...Αν θελετε να δειτε εφιαλτες στον υπνο σας(ε καλα που αλλου?) να κοιμαστε απο την αριστερη μερια ,δηλαδη να πιεζεται λιγο η καρδια...! και τοτε θα δεις εφιαλτες!!! Γιατρος μου το ειπε αυτο...! Δοκιμαστετο και εσεις...! Μπορει να δειτε και καμια φορα και να μην το θυμαστε....!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Livas_D (16 Νοέ. 2004 , 12:06) Και κατι ακομα ψιλο ασχετο...Αν θελετε να δειτε εφιαλτες στον υπνο σας(ε καλα που αλλου?) να κοιμαστε απο την αριστερη μερια ,δηλαδη να πιεζεται λιγο η καρδια...! και τοτε θα δεις εφιαλτες!!! Γιατρος μου το ειπε αυτο...! Δοκιμαστετο και εσεις...! Μπορει να δειτε και καμια φορα και να μην το θυμαστε....!!!! Aλμπάνης θα ήταν. http://users.forthnet.gr/the/bayern7/whatever.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 ontos...kai logika na ta pareis pos 8a thn pieseis thn kardia kalo mou?ton 8oraka gia ti nomizeis pos ton exoume? kthniatros 8a htan... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Livas_D (16 Νοέ. 2004 , 12:06) Και κατι ακομα ψιλο ασχετο...Αν θελετε να δειτε εφιαλτες στον υπνο σας(ε καλα που αλλου?) να κοιμαστε απο την αριστερη μερια ,δηλαδη να πιεζεται λιγο η καρδια...! και τοτε θα δεις εφιαλτες!!! Γιατρος μου το ειπε αυτο...! Δοκιμαστετο και εσεις...! Μπορει να δειτε και καμια φορα και να μην το θυμαστε....!!!! Οι εξωτερικές πιέσεις συνήθως δεν επαρκούν για να συμπιέσουν αρκετά το μυοκάρδιο με αποτέλεσμα τη δυσφορία! Εκτός των περιπτώσεων που θα φας μπουνιά ή θα έχεις ήδη κάποια καρδιοπάθεια! ;) Μήπως ήταν χασάπης;;; :p Πλάκα κάνω... Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Livas_D (16 Νοέ. 2004 , 12:06) Και κατι ακομα ψιλο ασχετο...Αν θελετε να δειτε εφιαλτες στον υπνο σας(ε καλα που αλλου?) να κοιμαστε απο την αριστερη μερια ,δηλαδη να πιεζεται λιγο η καρδια...! και τοτε θα δεις εφιαλτες!!! Γιατρος μου το ειπε αυτο...! Δοκιμαστετο και εσεις...! Μπορει να δειτε και καμια φορα και να μην το θυμαστε....!!!! Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής: Γιατί να θέλω να δω εφιάλτες? Εδώ προσπαθώ να βρω τρόπους να μην βλέπω άσχημα όνειρα! :confused: Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 mporei na exeis taseis mazoxismoy... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Νομιζω πως αυτο που θα σας περιγραψω ηταν ο πρωτος και πολυ δαιμονικος εφιαλτης μου ever τον οποιο τον βλεπω.. απο καιρον εις καιρου... εβλεπα πως ημουν εξω απο το σπιτι μου στην Αθηνα και πως ο κοσμος ελιωνε.. σαν ροζ τσιχλοφουσκα και εγω προσπαθουσα να βρω τροπο να φυγω μακρυα απο ολο αυτο το σκηνικο.. εβλεπα γυρω μου τους ανθρωπους να γινονται μια ροζ μυρωδατη μαζα.. τα παντα.. και στριφογυριζα να βρω διεξοδο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Πιο παλιά έβλεπα πως είχα ανέβει σε μια ταράτσα και ξαφνικά έπεφτα... Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Τη μέλουσα πεθερά μου........ :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Είδα πως ήρθε ένας με ματωμένα χέρια και μου έκοψε το πόδι μου.Η φάση είναι πως όταν ξύπνησα ήταν μουδιασμένο(δεν το ένιωθα) και νόμιζα πως μου το έκοψαν..:cry::X Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Απο οσους θυμαμαι,εναε απο τους χειροτερους μου εφιαλτες ηταν αυτος που εχω γραψει εδω.Επισεις μια φορα την περιοδο πριν ξεκινησουν τα σχολεια ειχα δει οτι ενω ηταν να παω Β' λυκειου για καποιο λογο ημουν υποχρεωμενος να γυρισω πισω στην Α' γυμνασιου.Ισως να εχω δει και χειροτερους και να μην τους θυμαμαι.Πολλες φορες εχω δει και το κλασσικο ονειρο οτι και καλα πεφτω στο κενο και μετα τρανταζεται ολο μου το σωμα και ξυπναω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 πριν χρονια ειχα δει ενα παραξενο εφιαλτη το οπoιο το σκεφτομαι συχνα συχνα.Ειμουν σε ενα αεροπλανο και πετουσα για λονδινο.Ειμουν μαλιστα στη θεση διπλα στο παραθυρο, και εβλεπα τα συνεφα.τελικα οταν απογιωθηκαμε ειδα πως εβγαινα απ την εξοδο, και μπηκα μεσα στο χιθροου το οποιο ητα πολυ εντυπωσιακο και χλιδατο. και τοτε ενω εβλεπα το αεροδρομιο και τους ανθρωπους που περνουσαν,σκεφτομουν να παω να παρω τα πραγματα, και για το διαβατηριο δηλ ελεγχο διαβατηριου... με επιασε ενας Πανικος. Καταλαβα πως ολο αυτο ηταν ονειρο και τιποτα δεν ηταν αληθηνο δηλ ματριχ κατασταση..:lol: αρχισα να κουναω το κεφαλι μου αριστερα δεξια και να λεω ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ μεχρι και το σωμα μου χτυπουσα με το χερι μου.ΔΕΝ συνεβαινε τιποτα. κρατησα την ψυχραιμια μου και σκεφτηκα κατι..Περπατησα μεσα στο αεροδρομιο και πηγα σε ενα <box> με υπαλληλο που ηταν μια υπαλληλος δηλ.Και αρχισα να της τα ριχνω..Της ελεγα δηλ εισαι ομορφη κατι τετια και αυτη χαμογελουσε.Και τοτε ΞΥΠΝΗΣΑ.Με 2 λογια δηλ εκανα κατι σαν μια μεγαλη αντιδραση για να ξυπνησω αφου στα ονειρα οταν βρισκεται σε αποκωρυφωση το ονειρο τοτε ξυπνας Πραματικα strange .Α και οχι υπονοουμενα παρακαλω που τα ριξα στην υπαλληλο it was a plan:lol::lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 το μπλε πήρες ή το κόκκινο; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγω εδω και χρόνια βλέπω πως είμαι μέσα σε ένα παλιό τεράστιο σπίτι και με κυνηγάει ένας τύπος με μια κοκκινοπρασινη μπλούζα και καπέλο. Η όψη του δε είναι φρικιαστική. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 πριν χρονια ειχα δει ενα παραξενο εφιαλτη το οπoιο το σκεφτομαι συχνα συχνα.Ειμουν σε ενα αεροπλανο και πετουσα για λονδινο.Ειμουν μαλιστα στη θεση διπλα στο παραθυρο, και εβλεπα τα συνεφα.τελικα οταν απογιωθηκαμε ειδα πως εβγαινα απ την εξοδο, και μπηκα μεσα στο χιθροου το οποιο ητα πολυ εντυπωσιακο και χλιδατο. και τοτε ενω εβλεπα το αεροδρομιο και τους ανθρωπους που περνουσαν,σκεφτομουν να παω να παρω τα πραγματα, και για το διαβατηριο δηλ ελεγχο διαβατηριου... με επιασε ενας Πανικος. Καταλαβα πως ολο αυτο ηταν ονειρο και τιποτα δεν ηταν αληθηνο δηλ ματριχ κατασταση..:lol: αρχισα να κουναω το κεφαλι μου αριστερα δεξια και να λεω ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ μεχρι και το σωμα μου χτυπουσα με το χερι μου.ΔΕΝ συνεβαινε τιποτα. κρατησα την ψυχραιμια μου και σκεφτηκα κατι..Περπατησα μεσα στο αεροδρομιο και πηγα σε ενα <box> με υπαλληλο που ηταν μια υπαλληλος δηλ.Και αρχισα να της τα ριχνω..Της ελεγα δηλ εισαι ομορφη κατι τετια και αυτη χαμογελουσε.Και τοτε ΞΥΠΝΗΣΑ.Με 2 λογια δηλ εκανα κατι σαν μια μεγαλη αντιδραση για να ξυπνησω αφου στα ονειρα οταν βρισκεται σε αποκωρυφωση το ονειρο τοτε ξυπνας Πραματικα strange .Α και οχι υπονοουμενα παρακαλω που τα ριξα στην υπαλληλο it was a plan:lol::lol: Ειχες δηλαδι αυτο που ονομαζεται συνειδητο ονειρο(lucid dream)?Πριν καποια χρονια αυτο το θεμα μου ειχε κινησει την περιεργεια και το ειχα μελετησει αρκετα στο διαδικτυο.Κανα 2-3 φορες που μου συνεβη επεδιωξα το αντιθετο απ'αυτο που προσπαθησες να κανεις εσυ.Προσπαθησα κρατηθω οσο το δυνατον περισσοτερο χρονο μεσα στο ονειρο και να μην ξυπνησω(αυτο γινεται με διαφορες τεχνικες οπως π.χ. εντονη κινηση-τρεξιμο μεσα στο ονειρο,τριψιμο των χεριων ) προκειμενου να παρατηρησω οσο το δυνατον περισσοτερες λεπτομερειες του ονειρικου περιβαλλοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγω εδω και χρόνια βλέπω πως είμαι μέσα σε ένα παλιό τεράστιο σπίτι και με κυνηγάει ένας τύπος με μια κοκκινοπρασινη μπλούζα και καπέλο. Η όψη του δε είναι φρικιαστική. Της Τροικας ειναι.Τον βλεπω κι εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγω εδω και χρόνια βλέπω πως είμαι μέσα σε ένα παλιό τεράστιο σπίτι και με κυνηγάει ένας τύπος με μια κοκκινοπρασινη μπλούζα και καπέλο. Η όψη του δε είναι φρικιαστική. Της Τροικας ειναι.Τον βλεπω κι εγω! Έκλαψα από το γέλιο μιλάμε... :lol::lol::lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Εγω εδω και χρόνια βλέπω πως είμαι μέσα σε ένα παλιό τεράστιο σπίτι και με κυνηγάει ένας τύπος με μια κοκκινοπρασινη μπλούζα και καπέλο. Η όψη του δε είναι φρικιαστική. Με αυτήν την περιγραφή μόνο ένας μου έρχεται στο μυαλό... Freddy Krueger. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts