Nikolas14 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Εγω προτεινω τα lumia 735,830(ειναι windows phone και ειναι νοκια=γερη κατασκευη,καμερα carl zeiss...)Τα συγκεκριμενα θα παιρνουν αναβαθμιση 2 χρονια,μπορει και 3. Το lg ειναι λεπτο αλλα ειναι καλο,το μεγεθος δεν μοιαζει σε οθονη 5,2,το οτι εχει μη αποσπωμενη μπαταρια δεν ειναι τοσο θεμα(εχει παρα πολυ καλη αυτονομια,αλλα για αλλαγη αμα χρειαστει εχει πολυ καλο-αξιοπιστο service σε σχεση με sony).Το θεμα ειναι οτι δεν παιρνει καρτες MicroSD(κατι που θα αναγκαζεσαι να περνας φωτογραφιες στον υπολογιστη συχνα-πυκνα).Τα huawei ερχονται εδω και μερικα χρονια στην ελλαδα,γενικα ειναι απο τα πολυ αξιοπιστα κινεζικα,οπως και η ZTE.Παραλληλα η Xiaomi εχει αξιολογες συσκευες και ενα πολυ ομορφο android σε σχεση με το stock android(καθαρο) οπως ερχεται απο την google και υπαρχει στα nexus και τα motorola. Edited February 2, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλό είναι να ρωτήσεις αν είναι άμεσα διαθέσιμο το κινητό, γι΄αυτό ίσως καλύτερα να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία για να ρωτήσεις επίσης αν είναι unbranded, (δλδ να μην είναι προορισμένο για κάποιον πάροχο, π.χ. κοσμοτε, βόνταφον κλπ κλπ) και τέλος να τονίσεις να υπάρχει το ΙΜΕΙ του κινητού εκτυπωμένο στην απόδειξη. Το ιμει είναι ένα νούμερο στην ουσία, είναι η ταυτότητα του κινητού ας πούμε. Σε περίπτωση που αργότερα χρειαστεί service το κινητό και είναι εντός εγγύησης, θα σου ζητηθεί το ΙΜΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες που μου δώσατε και για τον χρόνο που σπαταλήσατε να ασχοληθείτε μαζί μου. Αύριο πιθανόν να κάνω την παραγγελία! Novalis αν το κινητό είναι branded υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;Επίσης,σε περίπτωση που δεν αναφέρεται το IMEI στην απόδειξη εγώ δεν μπορώ να τα γράψω επάνω εφόσον θα υπάρχει στο κουτί;;; immortal207 θα μάθω το skroutz οκ..αλλά τι γίνεται με την αξιοπιστία των μαγαζιών που υπάρχουν εκεί; Για τυχόν απορίες,θα σας ενοχλήσω πάλι αν μου επιτρέπετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Κοιτά να επιλέξεις καταστήματά οπως. Kaizer store Kaizer shop Smarties Stechi tokinito Mobilehellas Μακριά από phonegallery. Και κοιτά να είναι unbranded.μην έχει ένα καρο σαχλές μέσα.αυτό να το τονίσεις. Το 830 είναι πολύ καλό τηλέφωνο και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς δεσποινίς μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Novalis αν το κινητό είναι branded υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;Επίσης,σε περίπτωση που δεν αναφέρεται το IMEI στην απόδειξη εγώ δεν μπορώ να τα γράψω επάνω εφόσον θα υπάρχει στο κουτί;;; Αυτό που έγραψε κι ο ταξιδιώτης πιο πάνω, όταν είναι branded έχει ένα σωρό εφαρμογές μέσα που βαραίνουν γενικά την λειτουργία του κινητού. Καλό είναι να είναι unbranded. To imei να τους πεις να αναγράφεται στην απόδειξη. Καλή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλημέρα!!ΝΑ σας ενημερώσω ότι προχώρησα στην παραγγελία του κινητού.Ας ελπίσουμε τώρα ότι θα έρθει σώο και δεν θα έχω προβλήματα. Το μόνο θέμα που προέκυψε είναι ότι η συσκευασία δεν περιλαμβάνει ακουστικά.Οπότε ρωτάω:κάνουν οποιαδήποτε ακουστικά ή πρέπει να πάρω συγκεκριμένο μοντέλο πχ της nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Οποιαδήποτε ακουστικά με 3.5mm jack :) Με γεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ήρθε το κινητό Αλλά ο αδερφός μου δεν δέχτηκε να το παραλάβει!Είχε 2 κομμένες ταινίες ασφαλείας και είπε στο courier να το στείλει πίσω....:( :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν πειράζει,άλλο κατάστημά κι απλά στα σχόλιά παραγγελιάς γράψε ότι θα το παραλάβεις μόνο αν είναι σφραγισμένο με ταινίες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημέρα!!ΝΑ σας ενημερώσω ότι προχώρησα στην παραγγελία του κινητού.Ας ελπίσουμε τώρα ότι θα έρθει σώο και δεν θα έχω προβλήματα. Το μόνο θέμα που προέκυψε είναι ότι η συσκευασία δεν περιλαμβάνει ακουστικά.Οπότε ρωτάω:κάνουν οποιαδήποτε ακουστικά ή πρέπει να πάρω συγκεκριμένο μοντέλο πχ της nokia? Ήρθε το κινητό Αλλά ο αδερφός μου δεν δέχτηκε να το παραλάβει!Είχε 2 κομμένες ταινίες ασφαλείας και είπε στο courier να το στείλει πίσω....:( :(:( και ποιο κατάστημα είναι αυτό που στέλνει ανοιγμένη συσκευασία αφαιρώντας και τα ακουστικά απο μέσα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 και ποιο κατάστημα είναι αυτό που στέλνει ανοιγμένη συσκευασία αφαιρώντας και τα ακουστικά απο μέσα;:confused: κάνει να πω;;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2004 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 και ποιο κατάστημα είναι αυτό που στέλνει ανοιγμένη συσκευασία αφαιρώντας και τα ακουστικά απο μέσα;:confused: Ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι είναι που το κάνουν. Σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 κάνει να πω;;:X Μόνο αν δεν έχεις υπογράψει κανένα συμβόλαιο εχεμύθειας και σε μπαγλαρώσουν :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το είχα παραγγείλει απο kaizerstore με βαση οτι μου ειχατε προτεινει εσείς αλλά και ενας γνωστός μου που έχει αγορασει απο αυτούς αρκετές φορές.Τώρα αυτό που εγινε σε μένα ουτε ο γνωστός μου το περίμενε.Τώρα τι κάνω?:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το είχα παραγγείλει απο kaizerstore με βαση οτι μου ειχατε προτεινει εσείς αλλά και ενας γνωστός μου που έχει αγορασει απο αυτούς αρκετές φορές.Τώρα αυτό που εγινε σε μένα ουτε ο γνωστός μου το περίμενε.Τώρα τι κάνω?:(:(:( Μιας και (ορθότατα) το έστειλες πίσω όπως έγραψες προηγουμένως, τους γράφεις μια ωραιότατη αρνητική κριτική και το παραγγέλνεις απο αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μιας και (ορθότατα) το έστειλες πίσω όπως έγραψες προηγουμένως, τους γράφεις μια ωραιότατη αρνητική κριτική και το παραγγέλνεις απο αλλού. Έγραψε ο αδερφός μου μία κριτική περιμένει να την εγκρίνουν-κάτι τέτοιο μου είπε- για να εμφανιστεί στη σελίδα του skroutz. Τώρα όμως από που να το παραγγείλω;; :( Φοβάμαι μην μου τύχει πάλι τέτοια περίπτωση!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Και να σου τύχει, θα το στείλεις πάλι πίσω και θα πάρεις από αλλού. Δεν χάνεις κάτι πέρα από χρόνο και κερδίζεις κάποια χρήματα σε σχέση με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. :) Δοκίμασε το kaizershop που έχει επίσης πολλές θετικές κριτικές. Το έχει σε όλα τα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μετά από αυτά που έγιναν με το kaizerstore έψαξα τα μαγαζιά στο skroutz και παρατήρησα ότι οι αξιολογήσεις αλλάζουν καθημερινά αλλά προς τα κάτω.Παράδειγμα:Το kinito.gr είχε 242 αξιολογήσεις και σήμερα το πρωΐ έχει 238.Τι γίνεται εδώ?Γιατί συμβαίνει αυτό? Επιπλέον,είδα ότι τα περισσότερα καταστήματα για το nokia 830 δεν δίνουν ακουστικά στην συσκευασία-ούτε οδηγίες χρήσης. Χθες,προσπάθησα να επικοινωνήσω με 3 καταστήματα του skroutz και σε κανένα δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή...Άρα πώς να αποφασίσω από που να παραγγείλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μετά από αυτά που έγιναν με το kaizerstore έψαξα τα μαγαζιά στο skroutz και παρατήρησα ότι οι αξιολογήσεις αλλάζουν καθημερινά αλλά προς τα κάτω.Παράδειγμα:Το kinito.gr είχε 242 αξιολογήσεις και σήμερα το πρωΐ έχει 238.Τι γίνεται εδώ?Γιατί συμβαίνει αυτό? Επιπλέον,είδα ότι τα περισσότερα καταστήματα για το nokia 830 δεν δίνουν ακουστικά στην συσκευασία-ούτε οδηγίες χρήσης. Χθες,προσπάθησα να επικοινωνήσω με 3 καταστήματα του skroutz και σε κανένα δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή...Άρα πώς να αποφασίσω από που να παραγγείλω? Μην το ψειρίζεις άλλο, απλά επέλεξε ένα μαγαζί και αγόρασε το κινητό. Τι να πω, τυχερά είναι αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μην το ψειρίζεις άλλο, απλά επέλεξε ένα μαγαζί και αγόρασε το κινητό. Τι να πω, τυχερά είναι αυτά.. Το θέμα είναι ποιο μαγαζί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Το θέμα είναι ποιο μαγαζί!!! Όποιο να΄ναι, δεν έχει σημασία.. Απλά πάρε τους τηλέφωνο και διευκρίνισε ότι θες να αγοράσεις το κινητό, αλλά να σου το στείλουν με την συσκευασία του ανέπαφη, απλό! Edited February 7, 2015 by maxmouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τα παρήγγειλα τελικά πάλι... Επειδή λέει ότι δέχεται κάρτα microsd μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλες ειναι οι sandisk...να ειναι class 4 ή 10(για γρηγορο διαβασμα). Κατι ακομα που εχω να πω ειναι οτι το Mmplanet απο skroutz ειναι αξιοπιστο σχετικα συμφορουμιτες(ειχα παραγγειλει το s3 neo απο εκει,χωρις κανενα θεμα). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τα παρήγγειλα τελικά πάλι... Επειδή λέει ότι δέχεται κάρτα microsd μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή;;; Να πάρεις Microsd class 10 όπως και δήποτε για ταχύτερη ανάγνωση και κοίτα πόσα mb/s διαβάζει, θα σου πρότεινα 90 mb/s και όχι 30mb/s . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Εγώ έβαλα μια class 10 της samsung σε windows phone και είναι εξαιρετική η επίδοσή της δεδομένου ότι οι περισσότερες εφαρμογές τρέχουν από εκεί χωρίς καθυστέρηση. Όχι κάτω από class 10, συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts