thracian Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 thracian μπορεις να ανεβασεις καπου το twrp 2.8.5 γιατι με το 2.8.1 (κατεβασμενο απο needrom απο 4pda δεν εχω λογαρισμο και ουτε μου δημιουργει) που χρησιμοποιώ δεν βλεπει την sd card και δεν μπορω να εγκαταστησω τη ρομ, https://mega.co.nz/#!SE821YKL!dF60irPXH6pq9Zd1SnU_1HBj9gpRbtfKIR4wBWWiGzQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 είμαι με το firmware μαμά, νομίζω Γενάρη/Φλεβάρη 2015 μου έχει έρθει μήνυμα για ασύρματη ενημέρωση, δεν έχω κάνει όμως. Εσείς που δοκιμάσατε άλλαξε κάτι και αν ναι αξίζει στην πραγματικότητα ή είναι για να 'χουμε να λέμε; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Το Εχω τρεις μηνες αναβαθμηση δεν εχω δει τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το Εχω τρεις μηνες, αναβαθμηση δεν εχω δει, τι κανω λαθος? Το λάθος σου είναι ορθογραφικό, έκανα 1 λεπτό για να καταλάβω τι θες να πεις, βαλέ κανένα τόνο η κόμμα. Δεν σου βγάζει επειδή μάλλον έχεις ήδη την 1.7 μου έχει έρθει μήνυμα για ασύρματη ενημέρωση, δεν έχω κάνει όμως.Εσείς που δοκιμάσατε άλλαξε κάτι και αν ναι αξίζει στην πραγματικότητα ή είναι για να 'χουμε να λέμε; Αν είσαι τυχερός η αναβάθμιση θα μπει κανονικά, αν δεν είσαι θα έχεις πρόβλημα. Κάποιοι κάναν αναβάθμιση και δούλεψε, οι άλλοι δεν τα κατάφεραν και το τηλέφωνο έπαθε bootloop. Έχω γνήσιο της μαμάς firmware v1.7 (για flashtool), το πιο ασφαλές για αναβάθμιση είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 1) σου γραφω απο το κινητο, και δεν ξερω πως να βαλω τους τονους 2) αν εχω την 1.7 γιατι στις ενημερωσης γραφει 1.2? ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3) δεν εχω PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 1) σου γραφω απο το κινητο, και δεν ξερω πως να βαλω τους τονους Εν έτει 2015 και δεν ξέρετε να βάζετε τόνους στο πληκτρολόγιο του κινητού; :blink: Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο εκάστοτε γράμμα θα δεις το γράμμα να τονίζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δεν πειράζει, τα φόρουμ είναι για να μαθαίνουν όσοι δεν γνωρίζουν. :) Όσοι το έχετε καιρό, αρχισε να βγάζει μικροπροβλήματα; Η μπαταρία κρατάει ακόμα καλά ή άρχισε να μην αντέχει; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Μια χαρα ειναι η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Όσοι το έχετε καιρό, αρχισε να βγάζει μικροπροβλήματα; Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να βγάλει η συσκευή, είναι που εύκολα χαλάει το κουμπί Volume +. Για άλλα προβλήματα δεν ανέφερε κανένας. 3) λετε να φταιει που εχω ακομα την 1.3 αρχικη?2) αν εχω την 1.7 γιατι στις ενημερωσης γραφει 1.2? Τελικά έχεις 1.2 η 1.3? Κατέβασε αυτό http://l.ly/Q7x! Edited August 12, 2015 by thracian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Το λάθος σου είναι ορθογραφικό, έκανα 1 λεπτό για να καταλάβω τι θες να πεις, βαλέ κανένα τόνο η κόμμα. Δεν σου βγάζει επειδή μάλλον έχεις ήδη την 1.7 Αν είσαι τυχερός η αναβάθμιση θα μπει κανονικά, αν δεν είσαι θα έχεις πρόβλημα. Κάποιοι κάναν αναβάθμιση και δούλεψε, οι άλλοι δεν τα κατάφεραν και το τηλέφωνο έπαθε bootloop. Έχω γνήσιο της μαμάς firmware v1.7 (για flashtool), το πιο ασφαλές για αναβάθμιση είναι αυτό. Το έπαθε φίλος μου και δεν του ανοίγει.υπάρχει λύση;Δεν κάνει και factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Το έπαθε φίλος μου και δεν του ανοίγει.υπάρχει λύση;Δεν κάνει και factory reset Yπάρχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 thracian, για να περάσω την miu που έχεις ανεβάσει πιο πάνω πρέπει να εγκαταστήσω twrp. Μπορείς να μου δείξεις έναν οδηγό εγκατάστασης του twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 thracian, για να περάσω την miu που έχεις ανεβάσει πιο πάνω πρέπει να εγκαταστήσω twrp. Μπορείς να μου δείξεις έναν οδηγό εγκατάστασης του twrp? http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=644080&view=findpost&p=42197220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μπορώ να φλασάρω την TWRP ή τη CWM με το Mobileuncle MTK Tools μέσα από το τηλέφωνο ή πρέπει οποσδήποτε με Flashtool από PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 εφοσον ειναι ρουτ φυσικα και μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να έχω μόνο το αρχείο ''recovery.img'' στο κινητό ε? Το scater δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 το scatter χρειαζεται μονο για το flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να έχω μόνο το αρχείο ''recovery.img'' στο κινητό ε? Το scater δεν χρειάζεται? Γιώργο , πρέπει να έχει custom recovery ηδη, δεν νομίζω να έχει ΄΄φυγει΄΄ με το factory reset, για δες το Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Δήμήτρη θα το κοιτάξω και θα σου πω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) :!: Όποιος θέλει να περάσει το MIUI 5.8.6, έχω γράψει οδηγίες εγκατάστασης στα Ελληνικά στo 4pda! Edited September 8, 2015 by thracian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantolis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Που το βρησκουμε το 4pda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Που το βρησκουμε το 4pda 4PDA > Android > Android - Устройства > Другие бренды > Ulefone Στο πρώτο post πας στα spoiler ---> Прошивки ---> Кастомные прошивки ---> MIUI 5.8.6 Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Που το βρησκουμε το 4pda http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=690128 η στα αγγλικά εδώ: http://www.needrom.com/download/miui-pro-v6-2/ Edited September 17, 2015 by thracian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_d Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εχω την MIUI pro 5.7.23 για να βαλω τη MIUI 5.8.6 γινεται μεσω updater της miui ,να φλασαρω μεσω recovery η πρεπει να ακολουθησω τις ιδιες διαδικασιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εχω την MIUI pro 5.7.23 για να βαλω τη MIUI 5.8.6 γινεται μεσω updater της miui ,να φλασαρω μεσω recovery η πρεπει να ακολουθησω τις ιδιες διαδικασιες. φλασαρεις μεσω recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts