nickpap1 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Επειδη το πηραμε με το κουπονι δεν εχω μεγαλο θεμα. Σε αλλη περιπτωση θα το ειχα στειλει πισω. Αν μπορουμε να κανουμε κατι λιγο ομαδικα εστω για να μας δοσουν ενα δυο μπαταριες ως αντισταθμισμα καλο θα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 οσοι κατοχοι της συσκευης επιθυμουν, μπορουν να κανουν dispute για τη μπαταρια με εξασφαλισμενη δικαιωση:) απαιτηστε μερικη επιστροφη χρηματων ευλογη αποζημιωση ....30-50 usd Εχει θεματακι η μπαταρια του? Σκεφτομαι να παρω το λευκο με το σαμπανιζε φιλετακι, αν το εχει κανεις να μου πει και αν αξιζει αν φαινεται ποιοτικο δηλαδη το σαμπανιζε η αν ειναι πλαστικουρα. Οσο για την μπαταρια, ποιο το προβλημα της και πηγαινετε για dispute. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εχει θεματακι η μπαταρια του? Σκεφτομαι να παρω το λευκο με το σαμπανιζε φιλετακι, αν το εχει κανεις να μου πει και αν αξιζει αν φαινεται ποιοτικο δηλαδη το σαμπανιζε η αν ειναι πλαστικουρα. Οσο για την μπαταρια, ποιο το προβλημα της και πηγαινετε για dispute. Δεν έχει θέμα η μπαταρία του, το κινητό κρατάει μια χαρά, άριστη αναμονή και αρκετά καλή διάρκεια μπαταρίας. (εγώ που το έχω δεύτερο το φορτίζω κάθε βδομάδα) Απλά αναγράφει ότι έχει 2800mAh μπαταρία ενώ έχει 1800mAh, και εκεί είναι το θέμα μόνο. Από άποψη λειτουργικότητας κανένα.. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δεν έχει θέμα η μπαταρία του, το κινητό κρατάει μια χαρά, άριστη αναμονή και αρκετά καλή διάρκεια μπαταρίας. (εγώ που το έχω δεύτερο το φορτίζω κάθε βδομάδα) Απλά αναγράφει ότι έχει 2800mAh μπαταρία ενώ έχει 1800mAh, και εκεί είναι το θέμα μόνο. Από άποψη λειτουργικότητας κανένα.. ΑΑΑΑ!! Αυτο λες θεμα? Εχω ανοσια πλεον με τα mah των κινεζων, ποτε δεν ειναι αυτα που γραφουν.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ευλογη αποζημιωση 30-50$ για ενα κινητο 60-90$ επειδη η μπαταρια ειναι 1800mah και οχι 2800mah οπως λεει? Μηπως ειμαστε λιιιιιιιιιιγο υπερβολικοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Ευλογη αποζημιωση 30-50$ για ενα κινητο 60-90$ επειδη η μπαταρια ειναι 1800mah και οχι 2800mah οπως λεει? Μηπως ειμαστε λιιιιιιιιιιγο υπερβολικοι? ηδη εχουν δικαιωθει καποιοι και ενω το πλερωσαν 45, πηραν refund 30:).TO paypal βλεπει αρχικη τιμη(99) και τελικη τιμη.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευλογη αποζημιωση 30-50$ για ενα κινητο 60-90$ επειδη η μπαταρια ειναι 1800mah και οχι 2800mah οπως λεει? Μηπως ειμαστε λιιιιιιιιιιγο υπερβολικοι? ετσι παιζεται αυτο το παιχνιδι...:lol: Edited March 30, 2015 by skolix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 ηδη εχουν δικαιωθει καποιοι και ενω το πλερωσαν 45, πηραν refund 30:).TO paypal βλεπει αρχικη τιμη(99) και τελικη τιμη.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ετσι παιζεται αυτο το παιχνιδι...:lol: και πως κινούμε την όλη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα σε ολους και ολες Μολις το παρελαβα και εγω αλλα με σοβαροτατο προβλημα....!!! Το WiFi δεν λεει να εκκινησει με τιποτα. Ουτε απο τις ρυθμισεις (εκει μενει αχνο και δεν μου δινει την δυνατοτητα να το εκκινησω) ουτε απο την αρχικη οθονη (εκει απλα αναβοσβηνει συνεχεια απο την στιγμη που αναβει το κινητο) Ουτε η επσναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανε κστι. Το θεμα ειναι οτι το κινητο ειναι παραγγελια και πρεπει να το δοσω αυριο το αργοτερο. :( Το στελνω πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πριν από οτιδήποτε θα πρότεινα να διακοψεις την τροφοδοσία για 1-2 λεπτά (σβήσιμο και αφαίρεση μπαταρίας) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πριν από οτιδήποτε θα πρότεινα να διακοψεις την τροφοδοσία για 1-2 λεπτά (σβήσιμο και αφαίρεση μπαταρίας) . Το εκανα και αυτο....5 λεπτα εκτος η μπαταρια....ειναι λες και δεν υπαρχει καν WiFi στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα σε ολους και ολες Μολις το παρελαβα και εγω αλλα με σοβαροτατο προβλημα....!!! Το WiFi δεν λεει να εκκινησει με τιποτα. Ουτε απο τις ρυθμισεις (εκει μενει αχνο και δεν μου δινει την δυνατοτητα να το εκκινησω) ουτε απο την αρχικη οθονη (εκει απλα αναβοσβηνει συνεχεια απο την στιγμη που αναβει το κινητο) Ουτε η επσναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανε κστι. Το θεμα ειναι οτι το κινητο ειναι παραγγελια και πρεπει να το δοσω αυριο το αργοτερο. :( Το στελνω πισω; Βγάλε printscreen της οθόνης εκεί που λες ότι είναι "αχνό" για να δούμε τι εννοείς. Μπορεί απλά να σου ξεφεύγει κάτι πολύ βασικό. Το ποιο πιθανόν να μην υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Βγάλε printscreen της οθόνης εκεί που λες ότι είναι "αχνό" για να δούμε τι εννοείς. Μπορεί απλά να σου ξεφεύγει κάτι πολύ βασικό. Το ποιο πιθανόν να μην υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα οντως μπορει να μου ξεφευγει κατι. Παντως τωρα παρατηρησα οτι ουτε το Bluetooth ανοιγει. Κανω PrintScreen σε 10 λεπτα και το ανεβαζω. Ευχαριστω !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Βγάλε printscreen της οθόνης εκεί που λες ότι είναι "αχνό" για να δούμε τι εννοείς. Μπορεί απλά να σου ξεφεύγει κάτι πολύ βασικό. Το ποιο πιθανόν να μην υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Οριστε και τα ScreenShots...help :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Οριστε και τα ScreenShots...help :([/quote Μου εχει συμβει σε doogee dg100, περνα ξανα την rom, εμενα ετσι δουλεψε και wifi και bt. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Οριστε και τα ScreenShots...help :([/quote Μου εχει συμβει σε doogee dg100, περνα ξανα την rom, εμενα ετσι δουλεψε και wifi και bt. Ευχαριστω. Ανεβαζω και την Baseband μηπως εχει και αυτο σχεση. Επειδη εχω χρονια να ασχοληθω, η ROM βρισκεται σε αυτο το νημα η το παιρνω απο το site της MLAIS; Και αν γνωριζει καποιος, ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να ξαναπεραστει; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ευχαριστω. Ανεβαζω και την Baseband μηπως εχει και αυτο σχεση. Επειδη εχω χρονια να ασχοληθω, η ROM βρισκεται σε αυτο το νημα η το παιρνω απο το site της MLAIS; Και αν γνωριζει καποιος, ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να ξαναπεραστει; Ευχαριστω Απο που θα παρεις την rom δεν εχω ιδεα φιλε μου, ισως εχει και στο needrom καμια official, ο καλυτερος τροπος ειναι φυσικα το flashtools Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 οσοι κατοχοι της συσκευης επιθυμουν, μπορουν να κανουν dispute για τη μπαταρια με εξασφαλισμενη δικαιωση:) απαιτηστε μερικη επιστροφη χρηματων ευλογη αποζημιωση ....30-50 usd Εχω αγορασει 4 κινητα σε 10 μερες αλλα κατευθειαν απο το site τους και οχι paypal. Δεν παιζει dispute με τιποτα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Υπαρχει στο needrom αλλα επειδη ειμαι απο κινητο δεν μπορω να βαλω το link τωρα. Κοιτα μερικες σελιδες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Υπαρχει στο needrom αλλα επειδη ειμαι απο κινητο δεν μπορω να βαλω το link τωρα. Κοιτα μερικες σελιδες πριν. Ειναι μια μονο στο Neerom αλλα λεει πως ONLY MT6592M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ειναι μια μονο στο Neerom αλλα λεει πως ONLY MT6592M 6592Μ επεξεργαστη εχεις, τσεκαρε το με το cpu-z Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 6592Μ επεξεργαστη εχεις, τσεκαρε το με το cpu-z 1000 ευχαριστω και 1000 συγνωμη. Εχω οπως ειπα πολυ καιρο να ασχοληθω με android και νοιωθω noob :) Θα το δοκιμασω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 1000 ευχαριστω και 1000 συγνωμη. Εχω οπως ειπα πολυ καιρο να ασχοληθω με android και νοιωθω noob :) Θα το δοκιμασω και παλι Μην ζητας συγνωμη, μακαρι να σε βοηθησουμε να λυθει το προβλημα που αντιμετωπίζεις Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piras Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 http://m.tinydeal.com/product/hd-screen-guard-protective-film-screen-film-for-axgio-n2q-142805 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavorka Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Δυστηχως για καποιο λογο ενω εχω βρει 1-2 ΡΟΜ , το προγραμμα δεν αναγνωριζει το κινητο χωρις μπαταρια, ενω με μπαταρια μπαινει αμεσως στην φορτιση. Κατι κανω λαθος ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ROM ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. WIFI ΚΑΙ BLUETOOTH ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :( Edited April 1, 2015 by gavorka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δυστηχως για καποιο λογο ενω εχω βρει 1-2 ΡΟΜ , το προγραμμα δεν αναγνωριζει το κινητο χωρις μπαταρια, ενω με μπαταρια μπαινει αμεσως στην φορτιση. Κατι κανω λαθος ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ROM ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. WIFI ΚΑΙ BLUETOOTH ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :( Ηρθε η ωρα να το στειλεις πισω..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts