kostsour Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Έχω και εγώ το tab mix plus με το update, αλλα δεν βρήκα πως να βάλω να φορτώνει η σελίδα σαν τον internet explorer. Μήπως είναι άσχετη επέκταση? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 κανενα εξτενσιον που να αποθηκευει σελιδες??(εννοω με αυτα που λεει,μεσα) thanks Aisopos ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 κανενα εξτενσιον που να αποθηκευει σελιδες??(εννοω με αυτα που λεει,μεσα) Δεξί κλικ, "Αποθήκευση σελίδας ως..", "Ιστοσελίδα πλήρης". Ή με την επέκταση ScreenGrab! που αποθηκεύεις την σελίδα σαν φωτογραφία. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Κατα καποιο περιεργο τροπο χθες μου σβηστηκαν ολα τα bookmarks, επειδη μου ειναι ιδιαιτερα χρησιμα, υπαρχει τροπος να τα ξαναβρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 πλακα κανεις??με ποιο firefox??μην μου πεις το 1,5? κατσε να τα κανω ενα backup μην γινει καμια βλακεια και χαθουν και τα δικα μου χτυπα ξυλο..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 1.07, πραγματικα δεν ξερω πως εγινε, βοηθεια παιδια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 τελικά θα μείνω στην 1.0.4... :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Ρε παιδια χρησιμοποιω την 1,5 εδω και περιπου 5 μερες και ειχα κατεβασει καποια extensions και themes.Σημερα ανοιξα τον firefox και μου ειχαν διαγραφτει ολα τα extensions και themes:wacko: :wacko: :wacko: Τι λετε να φταιει??? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 εγω τοσο καιρο που εχω την 1,5 γιατι δεν εχω προβλημα?? ευτυχως τα φορματ που κανω ειναι συχνα..και τα bookmarks και οτι αλλο εχω πειραξει στο firefox...ειναι σωμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 ευτυχως τα φορματ που κανω ειναι συχνα... Γιατι; Κακο πραγμα παντως να κανεις συχνα φορματ. Ενα διαστημα ειχα προβληματα, και μεσα σε 3 βδομαδες ειχα κανει 3 φορματ και ξερω...:( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Τελικά αναγκάστηκα όπως είπα σε προηγούμενα μου ποστ να βάλω τον 1.5. Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράματα. Και δεν είδα και καμιά απολύτως διαφορά... Απλά δεν λειτουργεί η Extended Statusbar... (1.2.4) Eσάς λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Γιατι; Κακο πραγμα παντως να κανεις συχνα φορματ. Ενα διαστημα ειχα προβληματα, και μεσα σε 3 βδομαδες ειχα κανει 3 φορματ και ξερω...:( και τι εγινε που εκανες φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 και τι εγινε που εκανες φορματ? Τρως τζαμπα ωρες, δεν σε αφηνει σε ησυχια. Και δεν ειναι καλο για τον σκληρο να του κανεις συνεχεια φορματ. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Κατα καποιο περιεργο τροπο χθες μου σβηστηκαν ολα τα bookmarks, επειδη μου ειναι ιδιαιτερα χρησιμα, υπαρχει τροπος να τα ξαναβρω? C:\documents and settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\nbnxzhc2.default και εκει μέσα λογικά θα βρείς έναν φάκελο bookmarks backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 C:\documents and settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\nbnxzhc2.default και εκει μέσα λογικά θα βρείς έναν φάκελο bookmarks backup. Μπα στα documents and settings δεν εχει φακελο application data..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μπα στα documents and settings δεν εχει φακελο application data..:confused: Είναι κρυφός ο φάκελος. Κάνε εμφάνιση κρυφών φακέλων! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Με τον τροπο του χωστ(η)-ολη δεν βρεθηκαν τελικα.Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 όντως έγινε ακόμα πιο ωραίο, αλλά αυτό που μου την σπάει είναι ότι τώρα όταν φορτώνει την σελίδα, αλλάξανε το "γραφικό" και δεν μπορώ να δω τον τίτλο της σελίδας εύκολα.. http://img4.imageshack.us/img4/6346/graf6yb.png Tools>Tab Mix plus options>Display>Tab>Customize styles>Progress Meter ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Tools>Tab Mix plus options>Display>Tab>Customize styles>Progress Meter ;) Σ' ευχαριστώ πολύ! Έγινε αρκετά καλυτερο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Δύο απορίες: α)Πως θα κάνω το progress meter να μοιάζει με την μπάρα του internet explorer? β)Είμαι έτοιμος για φορμάτ και φτάνουμ στην στιγμή που θέλω να σώσω τα bookmarks. Πιο ακριβώς αρχείο να κρατήσω από τον φάκελο kchmdc5e.default? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Δύο απορίες: α)Πως θα κάνω το progress meter να μοιάζει με την μπάρα του internet explorer? β)Είμαι έτοιμος για φορμάτ και φτάνουμ στην στιγμή που θέλω να σώσω τα bookmarks. Πιο ακριβώς αρχείο να κρατήσω από τον φάκελο kchmdc5e.default? Aχ ρε παιδιά δε βρίσκετε τον φάκελο με τα bookmarks; :wacko: :p Αφού θα εμφανίσεις τους κρυφούς φακέλους από Windows Explorer -> Επιλογές φακέλων, Εμφάνιση τότε θα πας στον παρακάτω φάκελο. (Το Owner είναι δικό μου, σε σένα θα γράφει όπως το ονόμασες) http://img31.imageshack.us/img31/5199/21mf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μα σου εξήγησα πως έχω φτάσει σε αυτόν τον φάκελο. Πρέπει να τον αντιγράχω ολόκληρο ή μέρος αυτού? Και θα τον αντικαταστήσω με τον καινούριο που θα βρω? Btw: Για το (α) ξέρεις τίποτα?? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μα σου εξήγησα πως έχω φτάσει σε αυτόν τον φάκελο. Πρέπει να τον αντιγράχω ολόκληρο ή μέρος αυτού? Και θα τον αντικαταστήσω με τον καινούριο που θα βρω? Btw: Για το (α) ξέρεις τίποτα?? Ολόκληρον αντίγραψέ τον. ;) Για το (α) όχι δε γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 β)Είμαι έτοιμος για φορμάτ και φτάνουμ στην στιγμή που θέλω να σώσω τα bookmarks. Πιο ακριβώς αρχείο να κρατήσω από τον φάκελο kchmdc5e.default? Ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο είναι να κάνεις export τα bookmarks σου και όταν ξαναεγκαταστήσεις τον Firefox τα κάνεις ένα import και καθάρισες. Αυτό γίνεται ως εξής : Bookmarks-Manage Bookmarks-File-Export-Δίνεις το όνομα που θες-Save. Ε, το import δεν στο λέω, είναι εύκολο. :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Πιο εύκολο κάνετε ένα γενικό backup με το Mozbackup. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts