boksic Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 κανε ενα back up μονο των bookmarks που εχεις με το mozbackup(googlare και θα το βρεις free) απεγκατεστησε τον ffox αλλα σβησε και τον φακελο mozilla μεσα στο users/user/appdata/local( και roaming) κανε επανεκκινηση ,επανεφερε τα bookmarks με το mozbackup και ο ffox θα πεταει.εγκατεστησε τωρα ΜΟΝΟ τα απαραιτητα add ons! Το εκανα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Το εκανα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! τοτε δεν ξερω τι αλλο να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 χρησημοποιησε αλλον browser μεχρι να ερθει η καινουρια αναβαθμηση...ισως να φτιαχτει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Το εκανα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! Ποια έκδοση του firefox έχεις; μήπως έχεις βάλει τον 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ποια έκδοση του firefox έχεις; μήπως έχεις βάλει τον 4; Οχι χρησιμοποιω την τελευταια αναβαθμιση του 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) Θα σου έλεγα να κρατήσεις με το mozbackup αυτά που σε ενδιαφέρουν και μετά με τον profile manager να σβήσεις το παλιό προφίλ και να φτιάξεις ένα νέο. Όμως πολύ αμφιβάλλω ότι θα αλλάξει κάτι γιατί α) έχεις κάνει ήδη κάτι παρόμοιο και β) τα 10-15 δευτερόλεπτα που λες ότι κάνει να ανοίξει δεν μου κάνουν καμία εντύπωση. Δεν ξέρω αν ο Firefox θα διορθωθεί στην έκδοση 4, αλλά πλέον έχει πάρα πολλά προβλήματα, είναι αργός και δυστυχώς δεν φαίνεται να φταίνε γι'αυτό τα extensions. Με λίγα λόγια, δεν περιμένω βελτίωση, τουλάχιστον στις εκδόσεις 3.x και είναι από τις λίγες φορές που θα προτείνω να δοκιμάσεις κάποιον άλλον browser (χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα τον chrome και είμαι πολύ ευχαριστημένος). Edited November 11, 2010 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 εγω περασα στον οπερα πριν λιγες μερες γιατι δε πηγαινε αλλο με τον ΦΦ...τον χρησιμοποιουσα πολυ καιρο και ημουν ευχαριστημενος αλλα με τη τελευταια εκδοση πηγαινε αργα και εδειχνε να χει προβληματα... νομιζω οτι τον χαλασαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 σφαιρα παει η εκδοση 4.0b7 δοκιμαστε την;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 σφαιρα παει η εκδοση 4.0b7 δοκιμαστε την;) τα add ons απο την 3,6,12 τα δεχεται? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 δε γνωριζω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 τα add ons απο την 3,6,12 τα δεχεται? Κάποια μπορεί να μην είναι συμβατά. Σύντομα όμως κυκλοφορούν updates οπότε όλα στρώνουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) παιδια εχω την τελευταια βερσιον της αλεπους με 9 add on . οταν πρωτο ανοιξει μεσω του task manager(με ctrl-alt-del) βλεπω οτι καταναλωνει 55-58mb μνημη.ειναι φυσιολογικο αυτο?σε safe mode καταναλωνει 22mb. ειχα ανοιξει 4 tabs με 4 εκλογικες περιφερειες με refresh every 15 secs και καποια στιγμη εφτασε στο 1.200.000 kb η μνημη του ffox! το συστημα μου ειναι windows 7 32bit home με 4gb ram Edited November 14, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μια χαρά μου φαίνεται το ποσό της μνήμης που καταλαμβάνει. (προσωπικά μου φτάνει και στα 180ΜΒ με 21 addons να τρέχουν) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μια χαρά μου φαίνεται το ποσό της μνήμης που καταλαμβάνει. (προσωπικά μου φτάνει και στα 180ΜΒ με 21 addons να τρέχουν) α οκ απλα αυτο 1.200.000kb με εκανε να γραψω αυτο το ποστ....ανησυχησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 παιδες εχω 53 addons και κατι δεν παει καλα. αργει να ανοιξει και φαινεται ασταθης. κρασαρει και καμια φορα... 3.6.13 εκδοση 53 adds :dizzy::dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 εμενα γιατι δεν πεφτει κατω απο τα 235 Mb και δεν εχω πολλα addons! και κολαει συχνα ****το! 3,6,12 οι εκδοση 3,0,19 ηταν ποιο σταθερη Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 μια ερωτηση... εχω το add on flashgot και το orbit download manager για να "πιανω" τα λινκ και μετα με δεξι κλικ flashot selection και μετα ανοιγει παραθυρο του orbit και κατεβαζω.δηλαδη χρησιμοποιω ΔΥΟ προγραμματα για να κατεβαζω λινκ.υπαρχει ΕΝΑ προγραμμα να κανει αυτην την δουλεια αντι για 2?και τι προγραμμα θα ειναι αυτο?add on η σκετο προγραμμα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 εμενα γιατι δεν πεφτει κατω απο τα 235 Mb και δεν εχω πολλα addons! και κολαει συχνα ****το! 3,6,12 οι εκδοση 3,0,19 ηταν ποιο σταθερη Επειδη χρησιμοποιείται πολυ το youtube και βιντεακια να σας πω οτι υπάρχει ενα πρόβλημα εδω και καιρό με τον firefox και τοn Adobe Flash Player. Ο Flash κολλάει τον firefox. μια ερωτηση... εχω το add on flashgot και το orbit download manager για να "πιανω" τα λινκ και μετα με δεξι κλικ flashot selection και μετα ανοιγει παραθυρο του orbit και κατεβαζω.δηλαδη χρησιμοποιω ΔΥΟ προγραμματα για να κατεβαζω λινκ.υπαρχει ΕΝΑ προγραμμα να κανει αυτην την δουλεια αντι για 2?και τι προγραμμα θα ειναι αυτο?add on η σκετο προγραμμα?ευχαριστω Ο DownloadHelper δεν σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Επειδη χρησιμοποιείται πολυ το youtube και βιντεακια να σας πω οτι υπάρχει ενα πρόβλημα εδω και καιρό με τον firefox και τοn Adobe Flash Player. Ο Flash κολλάει τον firefox. Ο DownloadHelper δεν σε βολεύει. whats that?μπορεις να πιασεις πολλα λινκ μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 whats that?μπορεις να πιασεις πολλα λινκ μαζι? Απο οτι εχω δει μπορει να κατεβασει πολλα βιντεακια μαζι, δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Απο οτι εχω δει μπορει να κατεβασει πολλα βιντεακια μαζι, δοκιμασε το ειναι add on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Επειδη χρησιμοποιείται πολυ το youtube και βιντεακια να σας πω οτι υπάρχει ενα πρόβλημα εδω και καιρό με τον firefox και τοn Adobe Flash Player. Ο Flash κολλάει τον firefox. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι αντί του flash; Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 μεχρι χθες σε οσες σελιδες επισκεπτομουνα και ηθελε κωδικο για να συνδεθω, πχ myphone.gr ηταν αποθηκευμενος ο κωδικος μου και η πατουσα συνδεση η ημουνα κατευθειαν σενδεδεμενος. σημερα χαθηκαν ολοι οι κωδικοι απο ολες τις σελιδες και πρεπει να τους πληκτρολογω καθε φορα που επισκεπτομαι την καθε σελιδα. τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται ξανα οι κωδικοι? σε καποιες σελιδες οταν εβαζα κωδικο μου εβγαζε μια ερωτηση αν θελω να αποθηκευτει ο κωδικος. τωρα πλεον ουτε αυτη την ερωτηση κανει. οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 μεχρι χθες σε οσες σελιδες επισκεπτομουνα και ηθελε κωδικο για να συνδεθω, πχ myphone.gr ηταν αποθηκευμενος ο κωδικος μου και η πατουσα συνδεση η ημουνα κατευθειαν σενδεδεμενος. σημερα χαθηκαν ολοι οι κωδικοι απο ολες τις σελιδες και πρεπει να τους πληκτρολογω καθε φορα που επισκεπτομαι την καθε σελιδα. τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται ξανα οι κωδικοι? σε καποιες σελιδες οταν εβαζα κωδικο μου εβγαζε μια ερωτηση αν θελω να αποθηκευτει ο κωδικος. τωρα πλεον ουτε αυτη την ερωτηση κανει. οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη Εργαλεια--> Επιλογες--> Ασφαλεια και τσεκαρε την επιλογη απομνημονευση κωδικων για σελιδες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 μεχρι χθες σε οσες σελιδες επισκεπτομουνα και ηθελε κωδικο για να συνδεθω, πχ myphone.gr ηταν αποθηκευμενος ο κωδικος μου και η πατουσα συνδεση η ημουνα κατευθειαν σενδεδεμενος. σημερα χαθηκαν ολοι οι κωδικοι απο ολες τις σελιδες και πρεπει να τους πληκτρολογω καθε φορα που επισκεπτομαι την καθε σελιδα. τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται ξανα οι κωδικοι? σε καποιες σελιδες οταν εβαζα κωδικο μου εβγαζε μια ερωτηση αν θελω να αποθηκευτει ο κωδικος. τωρα πλεον ουτε αυτη την ερωτηση κανει. οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη Κανε restore απο τα backup σου το ποιο πρόσφατο σε ενα νεο προφιλ και σβήσε αυτο που εχεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts