fantomas_ktm Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 αντε να βγει ο 4 που θα υποστηριζει και 64bit πας και φτιαξουν τα πραγματα. Παντως τωρα που περασα στα 7 η μνημη παραμενει σε ανθρωπινα επιπεδα κα οχι καταναλωση 60-70% μετα απο ωρα και σε 4gb μνημης!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ρε φιλε επαθα πλακα τωρα.... εκανα αυτο που ειπες και ολα τα προβληματα λυθηκαν.... με την τελευταια εκδοση αρχισε εντελως ξαφνικα να μου κολλαει το youtube... να μην κατεβαζει σωστα java σελιδες ......και αλλα τετοια τρελά... ξαναγυρισα στην εκδοση που ειπες και ολα δουλευουν ρολοι....:) ολα αυτα παντα με windows 7..... και γω σε windows 7 ειμαι ;) τωρα εχω 3.0.18 αλλα μου φαινεται θα γυρισω πισω στην 3.0.17. εχω προσεξει διαφορα κολλημτα που με την 3.0.17 δεν ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 εγω παραμενω απο χθες με την 17 και δεν την αλλαζω με τιποτα.... επιτελους δουλευει σωστα ο μοζιλα με τα win7 :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Εγώ με Win7 και Firefox 3.6 δεν εχω κανένα προβλημα ολα δουλεύουν τέλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Παρομοίως. Εντελώς απροβλημάτιστη η λειτουργία ffx 3.6 με win 7 σε εμένα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Παρομοίως. Εντελώς απροβλημάτιστη η λειτουργία ffx 3.6 με win 7 σε εμένα. και σε μενα απλα δεν υποστηριζει ακομα το extension IE tab που ειναι πολυ χρησιμο για σελιδες που ανοιγουν μονο με explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 και σε μενα απλα δεν υποστηριζει ακομα το extension IE tab που ειναι πολυ χρησιμο για σελιδες που ανοιγουν μονο με explorerΒάλε Coral IE Tab, το ίδιο (και καλύτερο ίσως) είναι! Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Βάλε Coral IE Tab, το ίδιο (και καλύτερο ίσως) είναι! το εβαλα κ εγω, πολυ καλο!! Ευχαριστω! Μια ερωτηση: Γιατι ορισμενες φορες οι καρτελες εμφανιζονται πρασσινες? :confused: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Γεια σας παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι.Ενώ όταν είχα στο παρελθόν on telecoms ο mozilla πέταγε,δεν κόλλαγε καθόλου,τώρα που έχω forthnet κολλάει ολόκληρος στις σελίδες και επίσης μου κολλάει και τα παιχνίδια του facebook που είναι με flash player.Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Γεια σας παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι.Ενώ όταν είχα στο παρελθόν on telecoms ο mozilla πέταγε,δεν κόλλαγε καθόλου,τώρα που έχω forthnet κολλάει ολόκληρος στις σελίδες και επίσης μου κολλάει και τα παιχνίδια του facebook που είναι με flash player.Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό; δεν νομιζω να φτεει ο η συνδεση....πια εκδοση ff εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 δεν νομιζω να φτεει ο η συνδεση....πια εκδοση ff εχεις? Δεν ξέρω και πολλά,έκανα copy αυτό: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6 (.NET CLR 3.5.30729) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν ξέρω και πολλά,έκανα copy αυτό: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6 (.NET CLR 3.5.30729) Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι η χειρότερη. Μόλις μπω στο YouTube laggάρει κατ' ευθείαν. :down: Chrome και πάλι Chrome.. :( Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν ξέρω και πολλά,έκανα copy αυτό: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6 (.NET CLR 3.5.30729) H εκδοση ειναι τελεια, δεν εχει κανενα προβλημα, αλλου ψαξτε γιατι κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι η χειρότερη. Μόλις μπω στο YouTube laggάρει κατ' ευθείαν. :down: Chrome και πάλι Chrome.. :( Και εγώ chrome είχα αλλά κάποιες εφαρμογές δεν λειτουργούν με αυτόν.Δηλαδή ρε παιδιά ποια έκδοση είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλά μιλάμε ο firefox είναι για τα μπάζα,κολλάει συνέχεια και την μια σελίδα κάνει να μου την εμφανίσει 20 δευτερόλεπτα,έλεος.Google chrome και μόνο,άμα πια μπούχτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλά μιλάμε ο firefox είναι για τα μπάζα,κολλάει συνέχεια και την μια σελίδα κάνει να μου την εμφανίσει 20 δευτερόλεπτα,έλεος.Google chrome και μόνο,άμα πια μπούχτησα. καλα κατι αλλο φταιει γιατι εμενα πεταει οπως παντα!δεν λεω οτι ειναι πιο γρηγορος απο αλλους γιατι δεν εχω δοκιμασει αλλα γενικα παει καλα.πιο αργος απο explorer στην εκκινηση ειναι αλλα τα add ons τον σωζουν γιατι τον κανουν οτι θες εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Πως μπορώ να μπλοκάρω κάποιες διευθύνσεις του ίντερνετ στον ff? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Nέα έκδοση του Firefox 3.6.2 http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/3.6.2/releasenotes/ Διορθώνει κάποια σηματνικά κενά ασφαλείας της προηγούμενης έκδοσης.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 δεν ξερω αν ειναι λογω νεας εκδοσης αλλα πλεον μπορω να εχω και το theme που μου αρεσει και να του φορεσω persona!! SUPER!! :D :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Τα themes υπηρχαν και σε προηγουμενες εκδοσεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ναι βρε αλλα αν εβαζες και persona εχανες το theme! Δεν ξερω ισως παιζει ρολο το theme, αλλα τωρα εχω και τα δυο.. Με αλλο theme που δοκιμασα το persona εκανε παλι takeover. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Εχεις δικιο, και γω που δοκιμασα τωρα ενα τυχαιο περσονα εκανε overtake το θεμα... αναλογα το θεμα θα ειναι...btw πιο θεμα ειχες που εβαλες και περσονα>? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 αυτο που κανει το firefox να δειχνει σαν τον ΙΕ λεγεται vista-aero :p ναι σιγουρα ειναι αναλογως το θεμα :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Απο την εκδοση 3.6.0 εχω ενα προβλημα. μετα απο ρεσταρτ στον υπολογιστη μου ανοιγουν τα ιδια tabs (αυτα που ανοιγουν μετα απο update καποιον πρσθετων) το κακο ειναι ανοιγουν συνεχεια μετα απο καθε ρεσταρτ τα ιδια. και ενα αλλο, δεν μου κραταει στις ρυθμισεις τον αριθμο των tabs στην αρχικη σελιδα, το εχω στο 11Χ6 και το κανει παντα 9Χ6 , ουτε τις ρυθμισεις απο το persona. αυτα ολα μονο υστερα απο restart, αν τον κλεισω και τον ανοιξω η αν παω σε sleep τον υπολογιστη και τον ξανανοιξω ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Γεια σας παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι.Ενώ όταν είχα στο παρελθόν on telecoms ο mozilla πέταγε,δεν κόλλαγε καθόλου,τώρα που έχω forthnet κολλάει ολόκληρος στις σελίδες και επίσης μου κολλάει και τα παιχνίδια του facebook που είναι με flash player.Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό; και εγω τα ιδια προβληματα εχω με την τελευταια εκδοση του μοζιλα ... και οχι μονο εγω το ειδα live και σε αλλους υπολογιστες κυριως με windows 7... τα δε παιχνιδια στο facebook με flash player οπως λες ειναι πλεον σκετο μαρτύριο... μεγαλη απογοήτευση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts