manos the greek Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Hi all! Σκέφτομαι να αφήσω τον Opera, όμως ψάχνω ένα plug-in για τον ff που να δίνει στα tabs την ίδια συμπεριφορά με τον Opera. Δηλαδή να ανοίγω tab με το μεσαίο κουμπί του ποντικιού, να πηγαίνω από το ένα στο άλλο με τα κουμπιά 1 & 2. Υπάρχει κάποιο; Ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/2.0.0.2/releasenotes/#download Ελληνικό... Αγγλικό... Όλες οι γλώσσες... :) (p.s. .. δεν χρειάζεται να βγάλετε το παλιό, κάντε εγκατάσταση απο "πάνω") Πηγαίνω Help > Check for updates και δεν βρίσκει τπτ. Της πυρκαϊάς είναι ο firefox.... Thnx πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Έχω παρατηρήσει ότι πάντα αργεί λίγο η αυτόματη ενημέρωση σε σχέση με αυτή που μπορείς να κατεβάσεις μόνος σου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πηγαίνω Help > Check for updates και δεν βρίσκει τπτ. Της πυρκαϊάς είναι ο firefox.... Thnx πάντως. Έχω παρατηρήσει ότι πάντα αργεί λίγο η αυτόματη ενημέρωση σε σχέση με αυτή που μπορείς να κατεβάσεις μόνος σου. Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο aimilios είναι , πάντα κάνουν 2-3 μέρες να το βάλουν στο "χειροκίνητο" update! Είναι δοκιμασμένο Bayern7, το έβαλα και ως τώρα κανένα πρόβλημα :) Απλα, να σου πω για την photo που έχεις στην υπογραφή , κάτι παίζει με το imageshack και δεν ανοίγει το μπάρμπα που είχες .... και απλά μας καθυστερείς την σελίδα... το ξέρω πως το έκανες επίτηδες , αλλά διόρθωσέ το , μην σ' αρχίσουμε στις :chair: :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο aimilios είναι , πάντα κάνουν 2-3 μέρες να το βάλουν στο "χειροκίνητο" update! Είναι δοκιμασμένο Bayern7, το έβαλα και ως τώρα κανένα πρόβλημα :) Απλα, να σου πω για την photo που έχεις στην υπογραφή , κάτι παίζει με το imageshack και δεν ανοίγει το μπάρμπα που είχες .... και απλά μας καθυστερείς την σελίδα... το ξέρω πως το έκανες επίτηδες , αλλά διόρθωσέ το , μην σ' αρχίσουμε στις :chair: :p :) Eισαι κακεντρεχής :( Η φωτό είναι αυτή που είχα εδώ και 1 χρόνο περίπου, του Moggi και hostaretai σε server στο πανεπιστημιο. Ο οποίος server έχει πέσει και λόγω των καταλήψεων δεν μπορεί να πάει ο admin να τον σηκώσει... Το παρατήρησα και εγώ, θα το βγάλω σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 What's New in Firefox 2.0.0.2: What's New in Firefox 2.0.0.2 * Release Date: February 23, 2007 * Security Update: The following list of security issues have been fixed. * Windows Vista Support: Many enhancements and fixes for Windows Vista are included along with the following caveats. * New Languages: Beta releases for several new languages are now available for testing. * Permissions Bug Fixed: In the German (de) locale on Windows and Linux, resolved a problem with certain files tagged as read-only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Να ρωτήσω κάτι , γιατί νομίζω βρήκα ένα bug! Κάντε και σεις ένα τεστ να μου πείτε! Στην κεντρική σελίδα , γράψτε μια οποιαδήποτε λέξη (πράγμα) και πατήστε το "εικόνες" απο πάνω.. εμένα μου βγάζει "Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής...κτλ κτλ" :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Να ρωτήσω κάτι , γιατί νομίζω βρήκα ένα bug! Κάντε και σεις ένα τεστ να μου πείτε! Στην κεντρική σελίδα , γράψτε μια οποιαδήποτε λέξη (πράγμα) και πατήστε το "εικόνες" απο πάνω.. εμένα μου βγάζει "Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής...κτλ κτλ" :worry: No problemo για μενα,μια χαρα λειτουργει. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Να ρωτήσω κάτι , γιατί νομίζω βρήκα ένα bug! Κάντε και σεις ένα τεστ να μου πείτε! Στην κεντρική σελίδα , γράψτε μια οποιαδήποτε λέξη (πράγμα) και πατήστε το "εικόνες" απο πάνω.. εμένα μου βγάζει "Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής...κτλ κτλ" :worry: :withstupid: Ποια κεντρική σελίδα; Του myphone? Και που γράφει εικόνες? Που να γράψουμε; Στην address bar? Ημαρτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 :withstupid: Ποια κεντρική σελίδα; Του myphone? Και που γράφει εικόνες? Που να γράψουμε; Στην address bar? Ημαρτον ...πρώτα απ' όλα ακόμα δεν διόρθωσες την υπογραφή σου, παλιοχαρακτήρα!:whip: :p Έχεις δίκιο :nagger: , επειδή το έχω εγώ σαν default σελίδα , νόμιζα θα τη έχετε και σεις... εννοούσα στην αρχική του google , στην search μπάρα από πάνω έχει την επιλογή για εικόνες! Για κάνε και συ ένα test ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ...πρώτα απ' όλα ακόμα δεν διόρθωσες την υπογραφή σου, παλιοχαρακτήρα!:whip: :p Έχεις δίκιο :nagger: , επειδή το έχω εγώ σαν default σελίδα , νόμιζα θα τη έχετε και σεις... εννοούσα στην αρχική του google , στην search μπάρα από πάνω έχει την επιλογή για εικόνες! Για κάνε και συ ένα test ... Δίκιο έχεις συμβαίνει και σε εμένα:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 http://img340.imageshack.us/img340/1272/screenhunter001rq3.jpg Εκ πρώτης όψεως δε βλέπω σημαντικές διαφορές. Αλλά δε θα το ψάξω τώρα:zzz: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ...πρώτα απ' όλα ακόμα δεν διόρθωσες την υπογραφή σου, παλιοχαρακτήρα!:whip: :p Έχεις δίκιο :nagger: , επειδή το έχω εγώ σαν default σελίδα , νόμιζα θα τη έχετε και σεις... εννοούσα στην αρχική του google , στην search μπάρα από πάνω έχει την επιλογή για εικόνες! Για κάνε και συ ένα test ... Eμένα με πετάει στο google images, είτε γράψω είτε δεν γράψω τίποτα στο πεδίο αναζήτησης. Και αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία βεβαίως βεβαίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Έχεις δίκιο :nagger: , επειδή το έχω εγώ σαν default σελίδα , νόμιζα θα τη έχετε και σεις... εννοούσα στην αρχική του google , στην search μπάρα από πάνω έχει την επιλογή για εικόνες! Για κάνε και συ ένα test ...Και όμως μου το κάνει και εμένα στην Mozilla Firefox Start Page αλλά όχι στην κανονική σελίδα του Google. Και φυσικά δεν είναι πρόβλημα του Firefox αλλά της σελίδας, γιατί μου το κάνει και στον IE7... :D Συγκεκριμένα βγάζει (γιατί δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσουν το πρόβλημα): The connection was reset The connection to the server was reset while the page was loading. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Και όμως μου το κάνει και εμένα στην Mozilla Firefox Start Page αλλά όχι στην κανονική σελίδα του Google. Και φυσικά δεν είναι πρόβλημα του Firefox αλλά της σελίδας, γιατί μου το κάνει και στον IE7... :D Μπράβο ρε aimilie ... νόμιζα και γω ότι ήταν κανένα πρόβλημα του Firefox- η συγκεκριμένη σελίδα ήταν μόνο! Έκανα σαν default σελίδα την http://www.google.gr/ και όλα είναι καλά τώρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Χθες βγήκε update για το forecastfox. Το βάζω όλα καλά. Αλλά όταν ξεκινάω το πρόγραμμα μου βγάζει και το εικονίδιο του radar. Ε λέω ντάξει πειράχτηκαν οι ρυθμίσεις. Πάω στα options το απενεργοποιώ και φεύγει. Κλείνω μετά από ώρα τον browser τον ξανανοίγω και νάτο πάλι εκεί. Μετά από κάθε επανεκκίνηση του firefox πετάγεται... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Χθες βγήκε update για το forecastfox. Το βάζω όλα καλά. Αλλά όταν ξεκινάω το πρόγραμμα μου βγάζει και το εικονίδιο του radar. Ε λέω ντάξει πειράχτηκαν οι ρυθμίσεις. Πάω στα options το απενεργοποιώ και φεύγει. Κλείνω μετά από ώρα τον browser τον ξανανοίγω και νάτο πάλι εκεί. Μετά από κάθε επανεκκίνηση του firefox πετάγεται... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Βγήκε 0.9.5.1 . Κάνε update και τσέκαρε αν δημιουργεί ακόμη πρόβλημα Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Hi all! Σκέφτομαι να αφήσω τον Opera, όμως ψάχνω ένα plug-in για τον ff που να δίνει στα tabs την ίδια συμπεριφορά με τον Opera. Δηλαδή να ανοίγω tab με το μεσαίο κουμπί του ποντικιού, να πηγαίνω από το ένα στο άλλο με τα κουμπιά 1 & 2. Υπάρχει κάποιο; Ευχαριστώ Ίσως ψάχνεις κάτι τέτοιο...Πιστεύω να σου φανεί χρήσιμο...:) https://addons.mozilla.org/firefox/1122/ ;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Χθες βγήκε update για το forecastfox. Το βάζω όλα καλά. Αλλά όταν ξεκινάω το πρόγραμμα μου βγάζει και το εικονίδιο του radar. Ε λέω ντάξει πειράχτηκαν οι ρυθμίσεις. Πάω στα options το απενεργοποιώ και φεύγει. Κλείνω μετά από ώρα τον browser τον ξανανοίγω και νάτο πάλι εκεί. Μετά από κάθε επανεκκίνηση του firefox πετάγεται... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; οχι, εγω δεν εχω προβλημα.. Βγήκε 0.9.5.1 . Κάνε update και τσέκαρε αν δημιουργεί ακόμη πρόβλημα μαλλον αυτη θα εβαλε αφου χθες βγηκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 να πηγαίνω από το ένα στο άλλο με τα κουμπιά 1 & 2. Μπορεις να το κανεις με ctrl+1, ctrl+2 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Βγήκε 0.9.5.1 . Κάνε update και τσέκαρε αν δημιουργεί ακόμη πρόβλημα Σημερα το πρωί που τον άνοιξα μου πέταξε ότι βγήκε η 0.9.5.1. Την πέρασα και όλα ΟΚ.. Ευτυχώς μόνο 2 μερούλες κράτησε το πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 και εγώ έκανα update χιθές το πρωί.Όλα μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Να ρωτήσω κάτι...γίνεται ενώ κάνω περιήγηση με τον mozilla, τα downloads να τα κάνω με εξωτερικό πρόγραμμα και όχι με αυτό το άθλιο του mozilla; Έχει κάποια ρύθμιση που δεν είδα; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μπορείς να εγακταστήσεις όποιον download manager θες εσύ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μπορείς να εγακταστήσεις όποιον download manager θες εσύ.Ναι αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάτι, φορτώνει το κατεβαστήρι του mozilla. Πως το ρυθμίζω να φορτώνει άλλο πρόγραμμα; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts