petrosk750iok Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Firefox 2.0 rc1 (Ελληνικη εκδοση) Firefox 2.0 rc1 (Αγγλικη εκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Final? EDIT: Μάλλον οχι, βλέπω ένα RC στο setup του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 πότε θα βγει η final 2.0? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 καλη ειναι?αξιζει το κατεβασμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είμαι νέος στον Firefox... χρησιμοποιούσα τον Maxthon αλλά τελευταία μου κολλάει. Δεν μου πολυάρεσε που ο Firefox δεν έχει τα βασικά extensions μεσα και πρέπει να ψάξω για να τα κατεβάσω. Για gestures ενδιαφέρομαι... τι μου προτείνετε; Ποιά άλλα extensions είναι must-have? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είμαι νέος στον Firefox... χρησιμοποιούσα τον Maxthon αλλά τελευταία μου κολλάει. Δεν μου πολυάρεσε που ο Firefox δεν έχει τα βασικά extensions μεσα και πρέπει να ψάξω για να τα κατεβάσω. Για gestures ενδιαφέρομαι... τι μου προτείνετε; Ποιά άλλα extensions είναι must-have? Genikos h kyria phgh sou gia extensions einai to official site tou firefox, https://addons.mozilla.org/ Edw 8a vreis ta panta! Grapse sto search "Gestures" kai 8a vreis poly pragma. Egw genikos xrhsimopoiw ta parakatw: Clear Fields :: Xrhsima koumpakia pou ka8arizoun address kai search box Tab Mix Plus :: O kalyteros parametropoihths twn Tabs DownThemAll! :: Download Manager pou einai ensomatomenos ston firefox kai se apallasei apo 3ous managers opws to flashget Epishs xrhsimopoiw to Google Sync to opoio sygxronizei (me encryption) Bookmarks, passwords, cookies, history kai ta tabs pou exeis anoixta me tous servers ths Google! Etsi, an gia kapoio logo xaseis tis ry8miseis tou Firefox, h ama katseis se kapoio allo pc kai 8es tis dikes sou ry8miseis, vazeis afto to extension kai sou ta epanaferei ola opws akrivos htan! :D to vriskeis edw: http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/ Genika pantws yparxoun kai alla poly kala extensions ta opoia mporeis na vreis ama kaneis mia mikrh anazitish sto addons.mozilla.org :) Sorry gia ta greeklish, edw pou ka8omai twra den exw ellhnika distixws :( Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 @PropheT ομως το downthemall δεν μπορει να λειτουργησει με rapidshare πχ..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ΦΦΦ... είναι λίγο πιο γρήγορος από τον Maxthon.... αλλά μου φαίνεται πολύ δύσχρηστος. Θα μου πάρει πολύ χρόνο για να τον στήσω όπως θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Καθόλου δύσχρηστος! Κι εγώ είχα μια εποχή Maxthon. Είναι το πρώτο στήσιμό του. Μετά κατεβάζεις το Mozbackup του κάνεις ένα backup σε όλα και δεν τον ξαναστήνεις ποτέ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Καθόλου δύσχρηστος! Κι εγώ είχα μια εποχή Maxthon. Είναι το πρώτο στήσιμό του. Μετά κατεβάζεις το Mozbackup του κάνεις ένα backup σε όλα και δεν τον ξαναστήνεις ποτέ. Είναι μερικά κινέζικα σάιτς με livescore που λειτουργούν άψογα μόνο με Maxthon και μάλιστα με ποπ απ ενημέρωση σε όποιο παράθυρο κι αν είσαι. Μόνο για αυτό ο Maxthon ο οποίος είναι αρκετά βαρύς κι αυτός (σαν τον ΙΕ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί κανένα καλό εργαλείο για την ταξινόμηση των σελιδοδεικτών; Εκτός από το "διαχείριση σελιδοδεικτών" του ίδιου του firefox, που δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ πρακτικό. Για την ακρίβεια ήταν κάποτε πρακτικό. Τώρα που τα bookmarks έχουν γίνει κάτι χιλιάδες, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Και αν υπάρχει κάτι για την εύρεση των "νεκρών" σελιδοδεικτών. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Θέλω να πηγαίνω από το ένα tab στο άλλο πηγαίνοντας στην γραμμή που είναι στα tabs και κουνώντας τη ροδέλα του ποντικιού όπως στο Maxthon. Πώς το κάνω αυτό στον firefox? Επίσης θέλω να κάνω μιά ομάδα από bookmarks να ανοίγει με ένα mouse gesture. Πώς γίνεται; Η εκκίνηση του firefox μου φαίνεται πιο αργή από του Maxthon πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Θέλω να πηγαίνω από το ένα tab στο άλλο πηγαίνοντας στην γραμμή που είναι στα tabs και κουνώντας τη ροδέλα του ποντικιού όπως στο Maxthon. Πώς το κάνω αυτό στον firefox? Επίσης θέλω να κάνω μιά ομάδα από bookmarks να ανοίγει με ένα mouse gesture. Πώς γίνεται; Η εκκίνηση του firefox μου φαίνεται πιο αργή από του Maxthon πάντως. Αυτό με την ροδέλα γίνεται με extension το οποίο δεν θυμάμαι τώρα. Όσο για τα bookmarks, αν τα έχεις ταξινομήσει σε φακέλους, δεξί κλίκ στον φάκελο και open in tabs ή πιο απλά μεσαίο κλικ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Αυτό με την ροδέλα γίνεται με extension το οποίο δεν θυμάμαι τώρα. Too many tabs 0.5.4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Και το MileWideBack κάνει κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Και με το Tab Mix Plus. :p Εκτός και αν είναι το All in One Gestures που έχω επίσης; :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί κανένα καλό εργαλείο για την ταξινόμηση των σελιδοδεικτών; Εκτός από το "διαχείριση σελιδοδεικτών" του ίδιου του firefox, που δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ πρακτικό. Για την ακρίβεια ήταν κάποτε πρακτικό. Τώρα που τα bookmarks έχουν γίνει κάτι χιλιάδες, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Και αν υπάρχει κάτι για την εύρεση των "νεκρών" σελιδοδεικτών. Κανείς που να έχει μια απάντηση σ' αυτό; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Αυτόματη ταξινόμηση θέλεις αν κατάλαβα καλά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Αυτόματη ταξινόμηση θέλεις αν κατάλαβα καλά; Όχι αυτόματη. Καλύτερη. Και εύρεση των νεκρών σελιδοδεικτών. Υπάρχουν ανάλογα εργαλεία για τα favorites του ΙΕ. Για firefox δεν βρήκα κάτι. Όσο για τα bookmarks, αν τα έχεις ταξινομήσει σε φακέλους, δεξί κλίκ στον φάκελο και open in tabs ή πιο απλά μεσαίο κλικ. Αυτό το ήξερα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Αν απαντούσες σε μένα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Θέλω να πηγαίνω από το ένα tab στο άλλο πηγαίνοντας στην γραμμή που είναι στα tabs και κουνώντας τη ροδέλα του ποντικιού όπως στο Maxthon. Πώς το κάνω αυτό στον firefox? Επίσης θέλω να κάνω μιά ομάδα από bookmarks να ανοίγει με ένα mouse gesture. Πώς γίνεται; Η εκκίνηση του firefox μου φαίνεται πιο αργή από του Maxthon πάντως. Για να αλλάζεις τα tabs με τη ροδέλα του ποντικιού έτσι όπως αναφέρεις γίνεται με ένα extension, το tab mix plus και είναι εδώ. Το άλλο που λες εγώ δε το γνωρίζω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Thanks για την βοήθεια... σχεδόν τον έστησα όπως ήθελα... μία ακόμα ερώτηση θέλω το νέο tab να ανοίγει δίπλα στο ενεργό tab και όχι τέρμα δεξια. Δεν το βρήκα σαν επιλογή ούτε στο Tab Mix Plus ούτε στο All in One Gestures Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Thanks για την βοήθεια... σχεδόν τον έστησα όπως ήθελα... μία ακόμα ερώτηση θέλω το νέο tab να ανοίγει δίπλα στο ενεργό tab και όχι τέρμα δεξια. Δεν το βρήκα σαν επιλογή ούτε στο Tab Mix Plus ούτε στο All in One Gestures Tab Mix Plus Options-->Tab Opening και τσεκάρεις το πρώτο κουτάκι (Open new tabs next to current one) Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Μόλις έκανα update σε RC2 Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παίδες εδω και 2-3 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Στην αρχή δεν δουλευαν τα extension του ForecastFox και αυτό του Gmail. To περίεργο είναι πρίν λίγο που κοίταξα,έχουν εξαφανιστεί απο τη λίστα με τα extensions σαν να τα εχω απεγκαταστήσει δηλαδή. Πως μπορεί να έγινε αυτό;:confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Μπορεί να φόρτωσε διαφορετικό profile για κάποιον λόγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts