kostakiss Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 οποιος εχει προβλημα με τα smiles και ο firefox τα μπερδευει και τα εμφανιζει οπου να ναι..κ επισης οταν δεν φορτωνουν οι σελιδες ας..κανει ενα scan με το ad-aware..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Καλησπερα ,πρωτη φορα γραφω εδω,εβαλα firefox 1.5.0.1 και συνεχεια εκλεινε στα καλα καθουμενα ,υστερα απο πολυ ψαξιμο εβγαλα το (χρηση TLS 1.0) και ολα μεχρι στιγμης πανε καλα.Μπορει να εχω καμια επιπτωση στην ασφαλεια?Τι σκατα ειναι αυτο? καλως ηρθες, καλυτερα να μιλαμε πιο ομορφα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ευχαριστη εκπληξη σημερα το πρωι.......... Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2 Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ελπιζω να μην εχει προβληματα οπως την προηγουμενη εκδοση ημουν ετοιμος για remove και δεν θελω.Thanks Hunter Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ελπιζω να μην εχει προβληματα οπως την προηγουμενη εκδοση ημουν ετοιμος για remove και δεν θελω.Thanks Hunter Εμένα πάντως αργεί και κολλάει στο hotmail... :mad: Μη σου πω και σε άλλα site... Και έλεγα τι φταίει και σέρνεται!!! (με 1024 :p ) Είχε κάνει μόνο του update φαίνεται... :O Για να δούμε πως θα πάει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Εκτός απο μένα και τον clarco5,αντιμετωπίζει άλλος προβλήματα στην ταχύτητα με τον 1.5.0.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 εγω..απο χτες που την εβαλα..δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτος προβλημα...και στην ταχυτητα και γενικως..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Το update έχει γίνει δύο μέρες τώρα, αλλά δεν έχω δει κάποια διαφορά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 κι εγω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος να κάνουμε 2 τις γραμμές της bookmark toolbar, εκτός από αυτόν?:) Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Χρησιμοποιω τον Φαιρφοξ εδω και καιρο αλλα μου τη σπαει κατι αφανταστα: Οταν κλεισω τον μπραουσερ δεν κραταει την ΚΑΣ σωστα... και ετσι οταν πχ κατεβαζω μια σελιδα 2 ολοκληρα λεπτα και αυριο παω να την ξαναδω πρεπει να περιμενω ξανα! Υπαρχει λυση στο θεμα αυτο ή ειναι γενικο κακο της Φλογαλεπους? Ο Αναζητητης δεν ειχε ποτε τετοια προβληματα και εμοιαζε γρηγοροτερος. Πασα βοηθεια δεκτη.. Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Παιδια μπορω με καποιον τροπο να "ελαφρυνω" τον ffx. Ειναι αρκετα βαρυς για το συστημα μου Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 γενικά καλό είναι να κάνετε clean install και να βάλετε μόνο ότι απαραίτητο extension χρειάζεστε...όσο για τον φίλο με το πρόβλημα στην cache,μια χαρά την κρατάει... προς πληροφόρηση δε , τα περιβόητα Places (που αντικαθιστούσαν τα bookmarks) απενεργοποιήθηκαν στις τελευταίες branch-pacifica εκδόσεις λόγω αρκετών bugs και δεν προβλέπεται να επιστρέψουν μέχρι την έκδοση 3.0 σε αρκετό χρόνο από τώρα...άρα τα παλιά καλά bookmarks είναι εδώ και θα είναι για αρκετό καιρό..:) τέλος , επειδή με κούρασε σήμερα ο firefox με όλο το beta testing, πάρτε και ένα σούπερ θεματάκι από τον φίλτατο Frank Lion , που θα αρέσει ειδικά στους φίλους των Mac...:) https://addons.mozilla.org/firefox/2476/ enjoy...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Εντελώς ξαφνικά ύστερα απο restart χάθηκαν όλοι οι σελιδοδείκτες, ιστορικά, το θέμα που είχα και δεν ξέρω τι άλλο....:mad: :mad: :mad: γιατί έγινε αυτό; Μπορώ να τα ξαναεισάγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 mozbackup και ξενοιάζεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 αφού δεν έχω κάνει backup τίποτε πως θα γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 αφού δεν έχω κάνει backup τίποτε πως θα γίνει; Χλωμό άμα δεν έχεις κάνει.. Toυλάχιστον αν χρησιμοποιείς και τον ie και έχεις κι εκεί favourites μπορείς να τα κάνεις import από το ie στο ff. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 αφού δεν έχω κάνει backup τίποτε πως θα γίνει; το ξέρω...στο δίνω για μελλοντική χρήση.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 αφού δεν έχω κάνει backup τίποτε πως θα γίνει; Αν δε πάθεις δεν θα μάθεις... :p Από δω και πέρα να θυμάσαι να κρατάς ένα backup που και που, γιατί ποτέ δεν ξέρεις... :rolleyes: (Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους σελιδοδείκτες, είναι γενικός κανόνας :O ) Δοκίμασε και αυτό που σου λέει η Theoni ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 προφανώς δημιοθργήθηκε νέο προφίλ , που απλά δεν έχει τίποτα μέσα...δοκίμασε να βρεις το παλιό σου προφίλ στην διαδρομή που σου δίνω παρακάτω (ή κάποια αντίστοιχη για το σύστημά σου ) και θα τα ξαναβρεις όλα όπως ήταν..:) C:\Documents and Settings\your name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles μπορείς ακόμα από την διαδρομή "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p να διαλέξεις το προφίλ που θέλεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 προφανώς δημιοθργήθηκε νέο προφίλ , που απλά δεν έχει τίποτα μέσα...δοκίμασε να βρεις το παλιό σου προφίλ στην διαδρομή που σου δίνω παρακάτω (ή κάποια αντίστοιχη για το σύστημά σου ) και θα τα ξαναβρεις όλα όπως ήταν..:) C:\Documents and Settings\your name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles μπορείς ακόμα από την διαδρομή "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p να διαλέξεις το προφίλ που θέλεις...;) Ναι σωστά!! ;) Είναι και το πιο πιθανό! Μου'χει τύχει και μένα couple of times... :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 προφανώς δημιοθργήθηκε νέο προφίλ , που απλά δεν έχει τίποτα μέσα...δοκίμασε να βρεις το παλιό σου προφίλ στην διαδρομή που σου δίνω παρακάτω (ή κάποια αντίστοιχη για το σύστημά σου ) και θα τα ξαναβρεις όλα όπως ήταν..:) C:\Documents and Settings\your name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles μπορείς ακόμα από την διαδρομή "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p να διαλέξεις το προφίλ που θέλεις...;) Με ΕΣΩΣΕΣ, να υποθέσω οτι μπήκαν και οι κωδικοί απο τις διάφορες εγγραφές μου; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 αν πρόλαβες με το νέο προφίλ να μπεις σε site και να κάνεις εγγραφές, ναι τα έχει κρατήσει, με την προυπόθεση ότι υπάρχει στα options τσεκαρισμένη η αντίστοιχη επιλογή...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Θέλω να κάνω export τα bookmarks από τον Firefox και import στον Internet Explorer 7. Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν κρατάει τη σειρά που έχω βάλει εγώ, αλλά την αλλάζει σε αλφαβητική, με αποτέλεσμα να χρειάζομαι πολύ χρόνο για να τα ξαναβάλω στη σωστή σειρά... Το πρόβλημα είναι βέβαια γενικότερο μια και όταν είχα αλλάξει από IE σε FF πάλι το ίδιο πρόβλημα υπήρξε. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγραμματάκια για διαχείριση bookmarks αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα... Έχει κανείς καμιά λύση? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 εμενα παλι μου τα βγαζει οπως τα εχω <ταχτοποιησει εγω> χωρις την βοηθεια καποιου προγραμματος..εχω την 1.5.0.2 (:confused:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts