Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ, κανένα πρόβλημα

Δοκίμασε να σβήσεις το προφίλ (η φτιάξε καινούργιο μήπως δε φταίει αυτό)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγώ, κανένα πρόβλημα

Δοκίμασε να σβήσεις το προφίλ (η φτιάξε καινούργιο μήπως δε φταίει αυτό)

τον εκανα reset και εστρωσε

Alpha

Stable<Beta<Aurora/Alpha/Developer's<Nightly

Με τη σειρά, είναι μια έκδοση μπροστά. Εμένα τώρα είναι στην 40.02. Επίσης αρκετά χαρακτηριστικά που στην σταθερή τα δίνουν 2-3 Εκδόσεις μετά, πχ multithreaded στην σταθερή θα γίνει στην 42 τον Νοέμβρη

τον εκανα reset και εστρωσε

Λογικό κάποιο plugin που είχε μείνει στο προφίλ :)

αχ πες μου οτι εχει επιλογη για απενεργοποιηση του multithreading

Ναι την εχει την επιλογη αυτη γιατι με ενεργοποιημενο δεν δουλευουν πολλα addon

α ωραια, γιατι οσο το εχω δει σε opera και chrome (μιλαω για desktop βεβαια, sorry για το "ελαφρως" off topic) στο λαιμο μου εχει κατσει,

τα resources πολλαπλασιαζονται με εκθετικο ρυθμο οσο ανοιγεις tabs/χρησιμοποιεις addons και οχι μονο αυτο, opera & chrome δεν εχουν δυνατοτητα να το απενεργοποιησεις

Δε θα είναι tab και thread. 2 θα είναι, ένα για το πρόγραμμα και ένα για plugins κτλ, ώστε να μη κρεμάει εύκολα το πρόγραμμα. Έχει μια μικρή αύξηση στη ραμ, αλλά σταθερή. Όχι σαν τον Όπερα Edited by pgetsopoulos

Καταραμένο Swype.... :p

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά. Δοκιμάσω την Developer Edition του Firefox και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Έχω όμως ένα προβληματάκι. Ενώ έχω εγκαταστήσει το AdBlock Plus, οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται. Τι πάει στραβά;

• 2 weeks later...

Σημερα μετα την τελευταια αναβαθμιση της dev edition δεν μου την ανοιγει, μου βγαζει το παρακατω μνμ....

XML Parsing Error: σφάλμα στη διεργασία αναφοράς εξωτερικής οντότηταςΤοποθεσία: chrome://browser/content/browser.xul

Αριθμός γραμμής 21, Στήλη 1:

Πολλες φορες οταν κανουμε login σε καποιο site μας ζηταει αν θελουμε να αποθηκευσει το username και το password.

Πολλες φορες ομως και να το επιλεξουμε δεν κραταει αυτες τις επιλογες με αποτελεσμα καθε φορα που θελουμε να μπουμε να πρεπει να τα ξαναγραφουμε.

Πως γινεται αυτο να το αλλαξουμε στο Mozilla?

πχ εχω δυο λογαριασμους mail στο yahoo αλλα εχει αποθηκευσει μονο για τον ενα και οχι για τον δευτερο λογαρισμο.

Πως μπορω να τον κανω να αποθηκευει αυτοματα και τον δευτερο?:blink:

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Καλησπέρα παιδιά. Δοκιμάσω την Developer Edition του Firefox και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Έχω όμως ένα προβληματάκι. Ενώ έχω εγκαταστήσει το AdBlock Plus, οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται. Τι πάει στραβά;

Anyone;; :O

Μήπως είναι ανοιχτή η επιλογή να δείχνει μερικές; κατέβασε το uBlock origins πάντως, θα δεις και μικρότερη κατανάλωση πόρων!

Σημερα μετα την τελευταια αναβαθμιση της dev edition δεν μου την ανοιγει, μου βγαζει το παρακατω μνμ....

XML Parsing Error: σφάλμα στη διεργασία αναφοράς εξωτερικής οντότηταςΤοποθεσία: chrome://browser/content/browser.xul

Αριθμός γραμμής 21, Στήλη 1:

Το έχω και γω :(

Την πρώτη φορά που διέγραψα το program folder και το εγκατέστησα ξανά, μου έτρεξε κανονικά. Τώρα πια όχι

Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να κατεβάσω από το ftp.Mozilla το zip της έκδοσης, να το ξεζιπαρω και να το τρέχω από εκεί και τρέχει κανονικά με το προφίλ σου. Κάνεις και μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και κάνεις υπομονή για τη νέα έκδοση σε λίγες μέρες :/

Στον firefox πρέπει να πας και να τους γράψεις μόνος σου στην καρτέλα Επιλογές - Ασφάλεια - Remember Password for sites -

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Σε ευχαριστω ....δεν περιμενα να ειναι τοσο απλο!!!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Μπράβο ρε Πέτρο. Σκέψου το AdBlock Plus δεν το εμφάνιζε καν στη μπάρα. Το uBlock εμφανίστηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση και λειτουργεί κανονικά απ' ότι παρατηρώ.

Όσων αφορά το θέμα που έχει και ο @alfa, εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Ανοίγει κανονικά.

Μήπως είναι ανοιχτή η επιλογή να δείχνει μερικές; κατέβασε το uBlock origins πάντως, θα δεις και μικρότερη κατανάλωση πόρων!

Το έχω και γω :(

Την πρώτη φορά που διέγραψα το program folder και το εγκατέστησα ξανά, μου έτρεξε κανονικά. Τώρα πια όχι

Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να κατεβάσω από το ftp.Mozilla το zip της έκδοσης, να το ξεζιπαρω και να το τρέχω από εκεί και τρέχει κανονικά με το προφίλ σου. Κάνεις και μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και κάνεις υπομονή για τη νέα έκδοση σε λίγες μέρες :/

Ευχαριστω, θα περιμενω την επομενη εκδοση.

Μπράβο ρε Πέτρο. Σκέψου το AdBlock Plus δεν το εμφάνιζε καν στη μπάρα. Το uBlock εμφανίστηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση και λειτουργεί κανονικά απ' ότι παρατηρώ.

Όσων αφορά το θέμα που έχει και ο @alfa, εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Ανοίγει κανονικά.

περιεργο μεν αλλα θα φταιει κατι αλλο , κανενα addon μαλλον.

Δε νομίζω, γιατί μου το κάνει και σε safe mode

Τελικα δεν βλεπω φως... αυτη η "επομενη εκδοση" θα αργησει πολυ ακομα?

Τωρα τελευταια και χωρις λογο, τα βιντεακια στο youtube σε αναλυση 720p και 1080p που εβλεπα χαλαρα, κολλανε απιστευτα με αποτελεσμα να γυριζω σε 480p.

Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα και παλι το ιδιο. Ο firefox ειναι στην τελευταια εκδοση. Καμμια ιδεα?

Τελικα δεν βλεπω φως... αυτη η "επομενη εκδοση" θα αργησει πολυ ακομα?

Φίλε βγήκε μια στις 22 και μια στις 25, και με τις δύο δουλεύει κανονικά με μια επανεγκατάσταση

Φίλε βγήκε μια στις 22 και μια στις 25, και με τις δύο δουλεύει κανονικά με μια επανεγκατάσταση

Κατεβασα χθες ξανα... δουλευει κανονικα, αλλα μου κανει εντυπωση που εχει το ιδιο ονομα με την εκδοση που δεν ανοιγε....