pgetsopoulos Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αν παίξεις με τις ρυθμίσεις του, κάνεις παπάδες. Το έχω με δεξί κλικ, και ανανέωση σελίδας/κλείσιμο σελίδας/άνοιγμα νέας κάνω μόνο έτσι πια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 καλά πόσα add-ons έχετε και λέτε ότι σας κολλάει ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 17 ενεργά addons. Κάποια από αυτά όπως το fire gestures, το MyWords, το URLCorrector, το X-notifier είναι απλά αναντικατάστατα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το Url Corrector είναι που αλλάζει τα Ελληνικά σε αγγλικά στη μπάρα; Για πες δύο λόγια για το δεύτερο και το τέταρτο, μιας και ψάχνω κάνα ακόμα να βάλω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ναι, στην μπάρα διευθύνσεων. Βασικά αποφεύγεις το σπαστικό που πας να γράψεις ένα url στην μπάρα και επειδή έχεις ξεχάσει τη γλώσσα στα Ελληνικά γράφεις κάτι τέτοιο: ςςς.μυπηονε.γρ!!!! Με το Corrector ότι γλώσσα και να έχεις θα γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες. ;) Το δεύτερο είναι χρήσιμο σε περίπτωση που γράφεις τα ίδια πράγματα. Σου δίνει τη δυνατότητα να γράψεις τα κείμενα και στη συνέχεια να τα εισάγεις κάνοντας απλά ένα δεξί κλικ. Είναι πολύ χρήσιμο για το moderating. Όταν θέλω να εισάγω μια φράση πχ ":!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09" τότε το μόνο που έχω να κάνω είναι απλά ένα δεξί κλικ και η φράση εισάγεται αυτόματα!! Το τέταρτο είναι για τον έλεγχο του web mail. Μπορείς να εισάγεις όποιον και όσους λογαριασμούς έχεις (Gmail, Yahoo, Hotmail κτλ) και να γίνεται αυτόματος έλεγχος εισερχομένων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ευχαριστώ, το url corrector το είχα και το είχα χάσει. Θα δοκιμάσω και τα άλλα δύο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Έχει περάσει κανείς από όσους είχαν πρόβλημα με την 38 την έκδοση 38.0.5; Παραμένουν τα προβλήματα με τα addons; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Έχει περάσει κανείς από όσους είχαν πρόβλημα με την 38 την έκδοση 38.0.5; Παραμένουν τα προβλήματα με τα addons; Εγώ την έχω περάσει εδώ και δύο μέρες τι προβλήματα; Δεν έχω δει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Αν δεν είχες προβλήματα με την 38, όπως γράφει το προηγούμενο post μου, τότε είναι λογικό να μην έχεις δει κάτι. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Mε την 38.0.5 δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Με την 39 πάλι εμφανίστηκαν κάποια από τα προβλήματα της 38. :wacko: Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Eχει κανεις το firefox developer edition ? απο το πρωι που ανοιγω μου βγαζει ολη την οθονη μαυρη το εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση αλλα το ιδιο προβλημα το χεις κανεις ? με τη κανονικη εκδοση του firefox δεν εχω κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Εγώ, κανένα πρόβλημα Δοκίμασε να σβήσεις το προφίλ (η φτιάξε καινούργιο μήπως δε φταίει αυτό) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Εγώ, κανένα πρόβλημα Δοκίμασε να σβήσεις το προφίλ (η φτιάξε καινούργιο μήπως δε φταίει αυτό)τον εκανα reset και εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Όταν λέτε developer εννοείτε beta; τι προσφέρει αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Alpha Stable<Beta<Aurora/Alpha/Developer's<Nightly Με τη σειρά, είναι μια έκδοση μπροστά. Εμένα τώρα είναι στην 40.02. Επίσης αρκετά χαρακτηριστικά που στην σταθερή τα δίνουν 2-3 Εκδόσεις μετά, πχ multithreaded στην σταθερή θα γίνει στην 42 τον Νοέμβρη τον εκανα reset και εστρωσε Λογικό κάποιο plugin που είχε μείνει στο προφίλ :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 αχ πες μου οτι εχει επιλογη για απενεργοποιηση του multithreading Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 αχ πες μου οτι εχει επιλογη για απενεργοποιηση του multithreading Ναι την εχει την επιλογη αυτη γιατι με ενεργοποιημενο δεν δουλευουν πολλα addon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 α ωραια, γιατι οσο το εχω δει σε opera και chrome (μιλαω για desktop βεβαια, sorry για το "ελαφρως" off topic) στο λαιμο μου εχει κατσει, τα resources πολλαπλασιαζονται με εκθετικο ρυθμο οσο ανοιγεις tabs/χρησιμοποιεις addons και οχι μονο αυτο, opera & chrome δεν εχουν δυνατοτητα να το απενεργοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Δε θα είναι tab και thread. 2 θα είναι, ένα για το πρόγραμμα και ένα για plugins κτλ, ώστε να μη κρεμάει εύκολα το πρόγραμμα. Έχει μια μικρή αύξηση στη ραμ, αλλά σταθερή. Όχι σαν τον Όπερα Edited June 23, 2015 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 α, οκ, καλυτερο μου φαινεται αυτο, αν και δεν... "κρεβατι κρεμαει" ουτε τωρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καταραμένο Swype.... :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 χαχαχα τις λεξεις (μια-μια) και τα ματια σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Δοκιμάσω την Developer Edition του Firefox και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Έχω όμως ένα προβληματάκι. Ενώ έχω εγκαταστήσει το AdBlock Plus, οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται. Τι πάει στραβά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Σημερα μετα την τελευταια αναβαθμιση της dev edition δεν μου την ανοιγει, μου βγαζει το παρακατω μνμ.... XML Parsing Error: σφάλμα στη διεργασία αναφοράς εξωτερικής οντότηταςΤοποθεσία: chrome://browser/content/browser.xul Αριθμός γραμμής 21, Στήλη 1: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Πολλες φορες οταν κανουμε login σε καποιο site μας ζηταει αν θελουμε να αποθηκευσει το username και το password. Πολλες φορες ομως και να το επιλεξουμε δεν κραταει αυτες τις επιλογες με αποτελεσμα καθε φορα που θελουμε να μπουμε να πρεπει να τα ξαναγραφουμε. Πως γινεται αυτο να το αλλαξουμε στο Mozilla? πχ εχω δυο λογαριασμους mail στο yahoo αλλα εχει αποθηκευσει μονο για τον ενα και οχι για τον δευτερο λογαρισμο. Πως μπορω να τον κανω να αποθηκευει αυτοματα και τον δευτερο?:blink: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts