Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 6 Ιαν. 2005 , 01:02)

Αυτό που λες όμως είναι η αυτόματη καταχώρηση σε απλά sites... Εγώ εννοώ Αυτόματη καταχώριση σε https sites δηλαδή υψηλής ασφάλειας. Το απλό δεν τα περνάει αυτά, μόνο το Norton Password Manager τα περνάει αυτά... Πρέπει αναγκαστικά δηλαδή το Νορτον να αναγνωρίζει ως default explorer τον ιντερνετ explorer; :mad:

O Firefox θυμάται όλα τα Passwords, ακόμα και αυτά που καταχωρείς σε secure sites. Εγώ έχω φυλαγμένα Passwords και από τέτοια Sites κανονικά... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT ( 6 Ιαν. 2005 , 01:07)

O Firefox θυμάται όλα τα Passwords, ακόμα και αυτά που καταχωρείς σε secure sites. Εγώ έχω φυλαγμένα Passwords και από τέτοια Sites κανονικά... :o

Απότι καταλαβαίνω πρέπει να έχει φορτωθεί εντελώς η σελίδα και μετά να γράψεις τον κωδικό γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν αποθηκεύει τον κωδικό. Όντως αποθηκεύει και τέτοιους κωδικούς, αλλά πόσο ασφαλές είναι αυτό; Το Norton Password Manager κάθε 3 μέρες κατεβάζει νέα update για το πρόγραμμα αυτό για να μην το κάνουν hack... Ο Firefox δε νομίζω να είναι και τόσο ασφαλής από μόνος του στην αποθήκευση κωδικών...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 6 Ιαν. 2005 , 01:25)

Απότι καταλαβαίνω πρέπει να έχει φορτωθεί εντελώς η σελίδα και μετά να γράψεις τον κωδικό γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν αποθηκεύει τον κωδικό. Όντως αποθηκεύει και τέτοιους κωδικούς, αλλά πόσο ασφαλές είναι αυτό; Το Norton Password Manager κάθε 3 μέρες κατεβάζει νέα update για το πρόγραμμα αυτό για να μην το κάνουν hack... Ο Firefox δε νομίζω να είναι και τόσο ασφαλής από μόνος του στην αποθήκευση κωδικών...

Ασφάλεια... Δύσκολη λέξη, χεχε :o

Εγώ προτιμώ να εμπιστευτώ το Firefox από οποιοδήποτε commercial πρόγραμμα πάντως. Θέμα γούστου είναι βέβαια στην τελική, απλά συμπαθώ περισσότερο το Open Source (στην προκειμένη περίπτωση βολεύει κι'όλας). Έχω βάλει ένα Master Password (δεν είμαι τρελός να τα αφήσω unprotected) και ότι γίνει έγινε :)

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι ο Firefox κάνει encrypt όλα τα Passwords με βάση το Master Password.. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT ( 6 Ιαν. 2005 , 01:51)

Ασφάλεια... Δύσκολη λέξη, χεχε :o

Εγώ προτιμώ να εμπιστευτώ το Firefox από οποιοδήποτε commercial πρόγραμμα πάντως. Θέμα γούστου είναι βέβαια στην τελική, απλά συμπαθώ περισσότερο το Open Source (στην προκειμένη περίπτωση βολεύει κι'όλας). Έχω βάλει ένα Master Password (δεν είμαι τρελός να τα αφήσω unprotected) και ότι γίνει έγινε :)

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι ο Firefox κάνει encrypt όλα τα Passwords με βάση το Master Password.. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Και άμα η σελίδα συνεχώς ανανεώνεται τότε δυστυχώς δεν κρατάει τους κωδικούς ο Firefox... π.χ. στο betoto.com ( :p ) δεν κρατάει με τίποτα τους κωδικούς γιατί έχει live-bet εκεί και ανανεώνεται συνέχεια. Υπάρχουν και μερικά πάντως που χωρίς λόγο δεν τα αποθηκεύει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub ( 5 Ιαν. 2005 , 19:17)

Tab>Preferences>Gestures>Miscallaneous και ξεκλικαρε το.

Αυτό ήταν thanks, πάντως αυτό το extension πρέπει να είνα αρκετά "βαρύ".

Αργεί να κάνει κάπως την εναλλαγή στα tabs και γενικά τα διαχειρίζεται πιο αργά.

paidia mia ili8ia erotisi pio kanouria ekdosi pia einai i

Firefox Setup 1.0.exe h

Firefox Setup 1.0rc2.exe ???

exo mperdeutei

(h Firefox Setup 1.0.exe thn eixa katebasei apo to site tou mozzila kai elege final) kai tora brika se ena site thn rc2

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darkorigin ( 6 Ιαν. 2005 , 14:04)

paidia mia ili8ia erotisi pio kanouria ekdosi pia einai i

Firefox Setup 1.0.exe h

Firefox Setup 1.0rc2.exe ???

exo mperdeutei

(h Firefox Setup 1.0.exe thn eixa katebasei apo to site tou mozzila kai elege final) kai tora brika se ena site thn rc2

Η 1.0 φυσικά, RC σημαίνει Release Candidate (δηλαδή είναι υποψήφια για final αλλά δεν είναι και πολύ σίγουροι :P) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 7 Ιαν. 2005 , 00:41)

Έχω βρεί ένα θέμα σε .jar. Πώς θα το εγκαταστήσω; :worry:

άνοιξε το παραθυράκι των themes και σύρε το .jar αρχείο μέσα... ;)

Λοιπον ο firefox δουλευει αψογα εδω και μηνες! Πριν λιγες μερες μου εβγαλε μηνυμα για διαθεσιμα updates! Τα εγκατεστησα (μην ρωτατε τι ακριβως γιατι δεν θυμαμαι) και τωρα οταν κανει downloading μου δειχνει το παραθυρακι με την προοδο του αρχειου και μολις τελειωσει το κατεβασμα εξαφανιζονται ολα απο το παραθυρο σαν να εχω πατησει clean up! Γνωριζει κανεις τι συμβαινει? Σας εχει τυχει?

Βασικα αυτο ειναι επιλογή του firefox :)

Δοκιμασε->tools-options-privacy->Download Manager History

μηπως το εχεις στο "Remove files from the download manager: upon successful download" ?

Δοκιμασες να το βαλεις στο manual :)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ακούω τους περισσότερους να λέτε τις οδηγίες στα αγγλικά. Έχετε το αγγλικό firefox; Εγώ έχω το ελληνικό. Έχει κάποια διαφορά; :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 8 Ιαν. 2005 , 18:25)

Ακούω τους περισσότερους να λέτε τις οδηγίες στα αγγλικά. Έχετε το αγγλικό firefox; Εγώ έχω το ελληνικό. Έχει κάποια διαφορά; :confused:

Δεν έχουν διαφορές.Αν και κάποιοι λένε ότι η Αγγλική έκδοση είναι λίγο πιο γρήγορη,εγω προσωπικά δεν είδα διαφορά.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Ερώτηση...

Γίνεται να χρησιμοποιούμε ένα μόνο παράθυρο με πολλές καρτέλες?

(τα link να ανοίγουν σε νέα καρτέλα στο ίδιο παράθυρο π.χ.)

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 8 Ιαν. 2005 , 18:25)

Ναι εχω το αγγλικο. Δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα απλα προτιμω τα προγραμματα στην αυθεντικη τους γλωσσα γιατι πολλες φορες στις μεταφρασμενες δεν καταλαβαινω τι θελει να πει ο μεταφραστης.

(πως λεμε τι θελει να πει ο ποιητης :p )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks ( 8 Ιαν. 2005 , 18:34)

Ερώτηση...

Γίνεται να χρησιμοποιούμε ένα μόνο παράθυρο με πολλές καρτέλες?

(τα link να ανοίγουν σε νέα καρτέλα στο ίδιο παράθυρο π.χ.)

Ναι γινεται.Δοκιμασε αν εχεις ποντικι με ροδακι να πατησεις με το ροδακι σε καποιο λινκ :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 8 Ιαν. 2005 , 18:38)

Ναι γινεται.Δοκιμασε αν εχεις ποντικι με ροδακι να πατησεις με το ροδακι σε καποιο λινκ :)

Ναι έχεις δίκιο! Με την ροδέλα ανοίγει νέα καρτέλα, αλλά αυτό ισχύει για λινκ που είναι μέσα στο ίδιο το site. Αν θέλουμε π.χ. να ανοίξουμε νέα καρτέλα από ένα site που έχουμε π.χ. στα αγαπημένα; Τότε πάλι με την ροδέλα γίνεται δουλειά; :worry:

Yep ! :)

Και με το ροδακι παλι μπορεις να κλεισεις τα tabs ;)!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 8 Ιαν. 2005 , 19:12)

Yep ! :)

Και με το ροδακι παλι μπορεις να κλεισεις τα tabs ;)!

Σούπερ! Το ροδάκι δηλαδή είναι ο Βέγγος του firefox!!! :p

Ωραία... αυτό ήταν το μόνο που μου είχε λείψει από το Maxthon... thank you.
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 8 Ιαν. 2005 , 18:17)

Βασικα αυτο ειναι επιλογή του firefox :)

Δοκιμασε->tools-options-privacy->Download Manager History

μηπως το εχεις στο "Remove files from the download manager: upon successful download" ?

Δοκιμασες να το βαλεις στο manual :)

Αυτο ηταν, πολλα Thanx Παναγιωτη! :)

sorry που κανω ερωτηση που εχει απαντηθει αλλα δεν βρισκω το την απαντηση .

πως λεγεται η επακταση που διχνει με ποσα kb κατεβαζει την σελιδα