gkr41 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Δε φτάνει που την έπαθα μια, πήγα να το ξανακατεβάσω πάλι έτσι... Μέχρι που crashαρε το PC κι έχασα άλλα 20 έτσι για την πλάκα...... :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Βάλε DAP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Έβαλα... Για να λέμε την αλήθεια είχα καιρό να κατεβάσω μεγάλο αρχείο, οπότε έκανα δουλεια με τον download manager του firefox... Μέχρι σήμερα που την έπαθα... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 6 Δεκ. 2004 , 21:06) Ρε παιδιά τα optimized builds της moox ( TRUNKs & BRANCHes, RELEASEs ) τα έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι αξιόπιστα; Προσφέρουν καμία σημαντική επιτάχυνση στο browsing; Έχω δοκιμάσει την MOOX έκδοση του Firefox 1.0 (RELEASE) για AMD... Crashare με το που το έτρεξα :P Αυτά :o Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 good news...:) Thunderbird 1.0 has landed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 ( 7 Δεκ. 2004 , 11:48) good news...:) Thunderbird 1.0 has landed Yeah baby! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Παιδες εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να κανω save φοτογραφιες απευθειας. Ανοιγει μια φοτο σε φυσικο μεγεθος κανω δεξι κλικ save image as και αντι να το σωσει ανοιγει κατι σαν download manager και ξαναρχιζει το κατεβασμα. Τι ειναι αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα. Ανοιγω μια φοτο 500κβ και για να την σωσω πρεπει να την ξανακατευασω απο την αρχη. Αυτο γινεται μερες τωρα και σε ολες τις φωτογραφιες. Please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 thanks nikos epitelous to update kai tou email client apo tin mozilla foundation. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS ( 7 Δεκ. 2004 , 17:37) Παιδες εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να κανω save φοτογραφιες απευθειας. Ανοιγει μια φοτο σε φυσικο μεγεθος κανω δεξι κλικ save image as και αντι να το σωσει ανοιγει κατι σαν download manager και ξαναρχιζει το κατεβασμα. Τι ειναι αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα. Ανοιγω μια φοτο 500κβ και για να την σωσω πρεπει να την ξανακατευασω απο την αρχη. Αυτο γινεται μερες τωρα και σε ολες τις φωτογραφιες. Please help Τρελη βλακεία... Βασικα δεν υπάρχει τροπος να βγαίνει ενα "pop up" μενου όταν έχεις το mouse πάνω απο μια εικόνα με κουμπί save και να την αποθηκεύει αμέσως (ala IE);; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 8 Δεκ. 2004 , 16:11) Τρελη βλακεία... Βασικα δεν υπάρχει τροπος να βγαίνει ενα "pop up" μενου όταν έχεις το mouse πάνω απο μια εικόνα με κουμπί save και να την αποθηκεύει αμέσως (ala IE);; http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=270&hl=cusser Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 8 Δεκ. 2004 , 17:11) Τρελη βλακεία... Βασικα δεν υπάρχει τροπος να βγαίνει ενα "pop up" μενου όταν έχεις το mouse πάνω απο μια εικόνα με κουμπί save και να την αποθηκεύει αμέσως (ala IE);; Πρέπει να υπάρχει τέτοιο extension.Νομίζω λέγεται "Image Toolbar"! Πάντως θυμάμαι ότι το είχα κατεβάσει από εδώ! :) Να ρωτήσω και εγώ κάτι! Μήπως έχει βγεί κανένα extension που να σώζει flash αρχειάκια! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Nikos se efharistisa alla apo tin biasini den eipa xronia polla. Xronia sou kala ygeia panw apo ola ;) estw kai ligo kathysterimena oi euxes einai euxes pantote ;) kalo brady p.s. comple to thunderbird ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 thanks mate...;) :up: thunderbird 1.0 rocks...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Ευχαριστώ πολύ παιδες για το Image toolbar! Αλλη μια ερώτηση, για thunderbird τωρα. Μπορεί το 1.0 να δεί λογαριασμό hotmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 και απο μενα μια ερωτησουλα γιατι με τρωει να αλλαξω το outlook 2003 σε thunderbird,rules & alerts οπως του Outlook Παιζουν? να μπορω δηλαδη να επιλεξω απο τα email Lists Mου αντιστοιχιες με folders στο inbox πχ mails απο αποστολεα nikos@hotmail.com να πεφτουν στο folder nikos Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 9 Δεκ. 2004 , 00:50) Ευχαριστώ πολύ παιδες για το Image toolbar! Αλλη μια ερώτηση, για thunderbird τωρα. Μπορεί το 1.0 να δεί λογαριασμό hotmail; Δες το link στην υπογραφή μου για Webmail POP :) Με αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το thunderbird κανονικά. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 λοιπον μια ερωτηση . μιας μερικες φορες καθομαι σε αλλους υπολογιστες . επειδη θελω να εχω τα bookmarks μαζι μου οπως και τα εμαιλ μου , υπαρχει τροπος στο usb disk να περασω τις ρυθμισεις απο firefox και τον email client ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 9 Δεκ. 2004 , 20:57) λοιπον μια ερωτηση . μιας μερικες φορες καθομαι σε αλλους υπολογιστες . επειδη θελω να εχω τα bookmarks μαζι μου οπως και τα εμαιλ μου , υπαρχει τροπος στο usb disk να περασω τις ρυθμισεις απο firefox και τον email client ? nai.iparxei ena extension alla den thimamai pws legetai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT ( 9 Δεκ. 2004 , 09:38) Δες το link στην υπογραφή μου για Webmail POP :) Με αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το thunderbird κανονικά. xwris ayto den ginetai na vlepw to hotmail mesw tou thunderbird? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud ( 9 Δεκ. 2004 , 21:02) nai.iparxei ena extension alla den thimamai pws legetai. θυμαται μηπως κανεις αλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 9 Δεκ. 2004 , 20:57) λοιπον μια ερωτηση . μιας μερικες φορες καθομαι σε αλλους υπολογιστες . επειδη θελω να εχω τα bookmarks μαζι μου οπως και τα εμαιλ μου , υπαρχει τροπος στο usb disk να περασω τις ρυθμισεις απο firefox και τον email client ? Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δες αυτό: Από το Techream Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να έχετε τον δημοφιλή browser Mozilla Firefox παντού μαζί σας σε ένα USB flash disk, μαζί με τις ρυθμίσεις, τα bookmarks και τα extensions σας; Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση ο Portable Firefox 1.0 Οδηγίες εγκατάστασης: Αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του αρχείου zip σε έναν φάκελο του USB disk σας. Για να τρέξετε τον Portable Firefox ανοίξτε το αρχείο PortableFirefox.exe και όχι το αρχείο firefox.exe. Έτσι, όλες οι ρυθμίσεις σας αποθηκεύονται στο USB disk και... σας ακολουθούν παντού! Περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ipparxos ( 9 Δεκ. 2004 , 21:39) Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δες αυτό: ευχαριστω , κατι αντιστιχο για εμαιλ client υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud ( 9 Δεκ. 2004 , 21:06) xwris ayto den ginetai na vlepw to hotmail mesw tou thunderbird? Τσούκου :p Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Για όποιον έχει Mozilla Suite (ή και Firefox γιατί κάνει πραγματική απεγκατάσταση) ένα πολύ χρήσιμο εργαλειάκι είναι το Εxtension Unistaller. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Πώς επαναφέρω εικόνα που έχω μπλοκάρει με το AdBlock...? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts