papajohn Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT (27 Νοέ. 2004 , 21:27) Το 1) είναι κάποιο bug στο tabextensions, απλά βγάλε την επιλογή restore tab session, on the next startup of crash στα options του tabextensions -> startup Δεν θελω να το κάνω όμως αυτό γιατι είναι χρησιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (28 Νοέ. 2004 , 03:28) Δεν θελω να το κάνω όμως αυτό γιατι είναι χρησιμο... Ρε συ papajohn, για να καταλαβω, εσυ ποιον browser χρησιμοποιεις; Firefox ή αυτον που εχεις στη υπογραφη σου; :whistle: ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά του myphone, ένας στους δέκα χρήστες του χρησιμοποιεί τον FireFox :) Το ποσοστό του ΙΕ έχει πέσει στο ~83% ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Υπάρχει extension που να λέει 5 πράγματα παραπάνω για τα downloads? πχ με πόση ταχύτητα κατεβάζει, πόση ώρα θέλει ακόμα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (28 Νοέ. 2004 , 13:43) Ρε συ papajohn, για να καταλαβω, εσυ ποιον browser χρησιμοποιεις; Firefox ή αυτον που εχεις στη υπογραφη σου; :whistle: ;) Τωρα τελευταία τοn firefox, αλλα επι δυο βδομάδες ψαχνω extensions! Σαν συνολο ο Maxthon υπερτερεί, αλλα ο firefox με τις δυναοτητες παραμετροποιησης που έχει μου κλείνει το ματι! Ας πουμε τα extension Live Wheather και FoxyTunes ειναι πολυ καλα και πρωτοτυπα, αλλα απο την αλλη τα auto translate του maxthon, τα αριστα tabs, δεν υπάρχουν στο firefox 100% working. Γενικα λοιπον χρησιμοποιώ και τους 2, αλλα για κάποιον που δεν έχει ορεξη να ψάχνει 2 βδομάδες για extensions ο Maxthon είναι πολύ καλυτερη επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kfran (29 Νοέ. 2004 , 03:25) Υπάρχει extension που να λέει 5 πράγματα παραπάνω για τα downloads? πχ με πόση ταχύτητα κατεβάζει, πόση ώρα θέλει ακόμα κλπ. κάτε τετοιο θα ήταν πολύ χρήσιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (29 Νοέ. 2004 , 13:43) αλλα για κάποιον που δεν έχει ορεξη να ψάχνει 2 βδομάδες για extensions ο Maxthon είναι πολύ καλυτερη επιλογή! προφανώς δεν ψάχνεις εκεί που πρέπει... :rolleyes: για δες εδώ :) και αν δεν βρεις κάτι ξαναπές μας... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (29 Νοέ. 2004 , 14:52) προφανώς δεν ψάχνεις εκεί που πρέπει... :rolleyes: για δες εδώ :) και αν δεν βρεις κάτι ξαναπές μας... ;) Πλεον εχω βρει σχεδον τα πάντα και ο firefox έχει γινει πολύ καλος, κάνει σχεδον τα πάντα! Τέλοσπάντων, ίσως πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μου! :) Thnx για το λινκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kfran (29 Νοέ. 2004 , 03:25) Υπάρχει extension που να λέει 5 πράγματα παραπάνω για τα downloads? πχ με πόση ταχύτητα κατεβάζει, πόση ώρα θέλει ακόμα κλπ. Μαλλον υπαρχει κατι τετοιο :happy: https://update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&id=26&vid=1272 και με αρκετες επιλογες. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Ερώτηση: Υπάρχει extension που να "βλέπει" το Hotmail σου όπως υπάρχει και για το gmail; Κατα προτίμηση να μπορέι αν βλέπει και τα δυο... Possible Bug: Γιατι όταν ανοιγω tabs και πηγαίνω απο το ένα στο αλλο δεν αλλάζει αναλογα με τον τιτλο της σελίδας και ο τιτλος πανω πανω στο main bar στο firefox;; (πανω πανω, αριστερα απο το Χ και πάνω απο το File) Μ΄νει συχνα κολληγμενς σε κάποιο απο τα tabs που έχω/είχα ανοιχτα... Πραγμα πολύ σπαστικο όταν είσαι σε forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Να ρωτήσω κάτι.. είδα οτι κυκλοφορεί μια έκδοση του Firefox optimized για επεξεργαστές AMD. Τι παραπάνω προσφέρει? Θα δούμε καποια διαφορά εμείς που έχουμε AMD ? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Angeldust (30 Νοέ. 2004 , 18:22) Να ρωτήσω κάτι.. είδα οτι κυκλοφορεί μια έκδοση του Firefox optimized για επεξεργαστές AMD. Τι παραπάνω προσφέρει? Θα δούμε καποια διαφορά εμείς που έχουμε AMD ? http://www.moox.ws/tech/mozilla/ Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Ρε παιδιά, ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα bookmarks. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και πως μπορώ να τα ανακτήσω; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Έχω την έκδοση 1.0 του firefox και τον χρησιμοποιώ περιστασιακά. Παρατήρησα λοιπόν ότι ενώ θα έπρεπε να ανοίγει νέο tab ανοίγει νέο παράθυρο όπως ο internet explorer. Να σημειώσω πως στον maxthon που χρησιμοποιώ ως βασικό browser δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα... Καμιά λύση; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Κατέβασε το tabbrowser extension και έχει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου και αυτήν που ρυθμίζεις πότε θα ανοίγει νέο tab και πότε νέο παράθυρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 1 Δεκ. 2004 , 12:42) Έχω την έκδοση 1.0 του firefox και τον χρησιμοποιώ περιστασιακά. Παρατήρησα λοιπόν ότι ενώ θα έπρεπε να ανοίγει νέο tab ανοίγει νέο παράθυρο όπως ο internet explorer. Να σημειώσω πως στον maxthon που χρησιμοποιώ ως βασικό browser δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα... Καμιά λύση; Για να κάνεις ότι θέλεις με τα tabs κατέβασε το TabExtensions (βλέπε υπογραφή μου). Πάντως αυτό που θες μπορείς να το ρυθμίσεις από τα options/preferences του Firefox, στο Advanced... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Καλησπέρα! Έχει βάλει κανείς το CuteMenus extention που βάζει είκονίδια στα μενου; Αν ναι ίσως μπορεί να μου πεί γιατί όταν αλλάζω theme δεν αλλάζουν τα εικονίδια στα menu; Μονο στο Noia γίνεται αλλά αυτό παίζει και χωρίς το CuteMenus. Είμαι σίγουρος ότι σε παλιότερες εκδόσεις του FireFox όταν έβαζα ένα theme οπώς π.χ. το Qute άλλαζαν τα εικονίδια στα μενου. Έιναι θέμα έκδοσης του Theme ή του CuteMenus; Μπορώ να κάνω τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος willyd ( 1 Δεκ. 2004 , 13:22) Καλησπέρα! Έχει βάλει κανείς το CuteMenus extention που βάζει είκονίδια στα μενου; Αν ναι ίσως μπορεί να μου πεί γιατί όταν αλλάζω theme δεν αλλάζουν τα εικονίδια στα menu; Μονο στο Noia γίνεται αλλά αυτό παίζει και χωρίς το CuteMenus. Είμαι σίγουρος ότι σε παλιότερες εκδόσεις του FireFox όταν έβαζα ένα theme οπώς π.χ. το Qute άλλαζαν τα εικονίδια στα μενου. Έιναι θέμα έκδοσης του Theme ή του CuteMenus; Μπορώ να κάνω τίποτα; Και σε εμένα το ίδιο κάνει.Εχω το Noia και αν αλλάξω theme,εμφανίζονται και πάλι τα ίδια εικονίδια. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Βρε π[αιδια κανεις βοήθεια γιατι δεν γίνεται refresh ο τιτλος της σελιδας πανω πανω στο firefox όταν έχω ανοιχτα πολλά tabs;; Δεν μπορω να διαβασω φορουμ, δεν ξερω σε πιο topic είμαι γαμωτο... Α, και αν θελω να κναω reinstall το firefox μπορω κάπως να κρατησω extensions/bookmarks/settings;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Παιδιά έχω πρόβλημα με τον firefox 1.0... Έχω βάλει το googlebar στην πάνω γραμμή αλλά αντί να πιάνει όλη τη διαθέσιμη γραμμή, μου πιάνει μόνο ένα μικρό μέρος. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο 0.9 αλλά (thanks to Φιλιππος) με κάποιες εντολές στο chromedit το πρόβλημα λύθηκε. Εδώ αν και έκαν update το chromedit και δουλεύει κανονικά το πρόβλημα παραμένει... Η εντολή που έχω βάλει είναι: /* Make Google search bar wider */ #search-container { -moz-box-flex: 600 } Καμιά ιδέα??? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 1 Δεκ. 2004 , 19:04) Παιδιά έχω πρόβλημα με τον firefox 1.0... Έχω βάλει το googlebar στην πάνω γραμμή αλλά αντί να πιάνει όλη τη διαθέσιμη γραμμή, μου πιάνει μόνο ένα μικρό μέρος. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο 0.9 αλλά (thanks to Φιλιππος) με κάποιες εντολές στο chromedit το πρόβλημα λύθηκε. Εδώ αν και έκαν update το chromedit και δουλεύει κανονικά το πρόβλημα παραμένει... Η εντολή που έχω βάλει είναι: /* Make Google search bar wider */ #search-container { -moz-box-flex: 600 } Καμιά ιδέα??? Tην googlebar από το extension ή το search box που έχει default o firefox; Γιατί το πρώτο δε γίνεται απ' όσο έχω διαβάσει... Αν μιλάς για το search box, δοκίμασε αυτό το extension ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 1 Δεκ. 2004 , 19:04) Παιδιά έχω πρόβλημα με τον firefox 1.0... Έχω βάλει το googlebar στην πάνω γραμμή αλλά αντί να πιάνει όλη τη διαθέσιμη γραμμή, μου πιάνει μόνο ένα μικρό μέρος. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο 0.9 αλλά (thanks to Φιλιππος) με κάποιες εντολές στο chromedit το πρόβλημα λύθηκε. Εδώ αν και έκαν update το chromedit και δουλεύει κανονικά το πρόβλημα παραμένει... Η εντολή που έχω βάλει είναι: /* Make Google search bar wider */ #search-container { -moz-box-flex: 600 } Καμιά ιδέα??? Εχεις δοκιμασει αν φτιαχνει με το extension resize search box? EDIT : Ηρθα δευτερος :lol: :o Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 1 Δεκ. 2004 , 18:04) Παιδιά έχω πρόβλημα με τον firefox 1.0... Έχω βάλει το googlebar στην πάνω γραμμή αλλά αντί να πιάνει όλη τη διαθέσιμη γραμμή, μου πιάνει μόνο ένα μικρό μέρος. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο 0.9 αλλά (thanks to Φιλιππος) με κάποιες εντολές στο chromedit το πρόβλημα λύθηκε. Εδώ αν και έκαν update το chromedit και δουλεύει κανονικά το πρόβλημα παραμένει... Η εντολή που έχω βάλει είναι: /* Make Google search bar wider */ #search-container { -moz-box-flex: 600 } Καμιά ιδέα??? Άλλαξε στην 1.0. Δοκίμασε: /* Make Google search bar wider */ #search-container, #searchbar { width: 400px !important; } Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefangsm ( 1 Δεκ. 2004 , 00:26) Ρε παιδιά, ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα bookmarks. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και πως μπορώ να τα ανακτήσω; Quote στον εαυτό μου μήπως και πάρω απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι καίγομαι γιατί δεν είναι εύκολο να ξαναβρείς όλους τους σελιδοδείκτες σου. Υπάρχει κανένας γνώστης; :( Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Τι εννοείς "ξαφνικά"; Δοκίμασε αυτό: 1.Κλείσε εντελώς τον Firefox (δες να μην τρέχει στα τάσκς) 2.Από τα windows Start->Run->grapse firefox.exe -p 3.Θα σου βγάλει τον πρόφαϊλ μάνατζερ, διάλεξε το ντιφόλτ. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts