Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουν ξεφύγει εκεί στη Mozilla Foundation...Ακόμα δεν κυκλοφόρησε ο 5 και βγήκε η beta του 6...

Οταν δεν έβγαζε νεες βερσιον φωνάζομαι, τωρα βγαζει παλι δεν μας αρέσει.

η οποία beta 6 τί διαφορές έχει απο την 5; δεν πρόσεξα κάτι :p

ακομα ειναι στις αρχες του...δεν προκειται να καταλαβουμε καμια αλλαγη αμεσως

τωρα βγαζοντας και την 6 κανει και τους ανταγωνιστες να τρεχουν για να φτιαξουν και αλλον browser

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Οταν δεν έβγαζε νεες βερσιον φωνάζομαι, τωρα βγαζει παλι δεν μας αρέσει.

Το λέω με την έννοια όχι της αναβάθμιση σε 5.1 ή 5. κάτι άλλα κατευθείαν σε 6/

προσπαθώ σήμερα να μπω σε μερικές ιστοσελίδες και δεν με αφήνει με τη δικαιολογία ότι η τρέχουσα σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη. αυτό μου το κάνει στο hotmail καθώς και στο google+ :confused:

Ρε παιδια γιατι απο τον 4 και μετα το back button δεν ειναι πτυσσομενο να διαλεγεις σε ποια σελιδα πισω θες να πας κατευθειαν?? :( Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

edit: ε δεν ειναι δυνατον!! με το που ποσταρα την ερωτηση βρηκα και τη λυση. Κανεις κλικ στο back button αλλα το κρατας πατημενο και βγαινει η λιστα!! Οτι να'ναι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :)

Shit Happens!!!

που ειναι το κουμπι επαναφορτωσης σελιδας?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

σε ποια εκδοση???

μπορεις να πατησεις F5 χωρις το κουμπι...

Φιλικά Γιώργος

Αν μιλάς για την έκδοση 5, βρίσκεται στη navigation toolbar, στο τέλος του πλαισίου της διεύθυνσης, μετά τo αστεράκι των bookmark και το βελάκι των πρόσφατων διευθύνσεων.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

σε ποια εκδοση???

μπορεις να πατησεις F5 χωρις το κουμπι...

Αν μιλάς για την έκδοση 5, βρίσκεται στη navigation toolbar, στο τέλος του πλαισίου της διεύθυνσης, μετά τo αστεράκι των bookmark και το βελάκι των πρόσφατων διευθύνσεων.

παιδια ευχαριστω! στην 4 αναφερομουνα αλλα και στην 5 που εβαλα το απογευμα δεν το ειχα δει! :wacko:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• 3 weeks later...

μηπως ξερει καποιος να μου πει γιατι δε μπορω να μπω με μοζιλα ενω μπαινω κανονικα με chrome

ειχα τη τελευταια εκδοση την εσβησα κ εβαλα μια παλια που ειχα 3.6 κ παλι τιποτε μου δειχνει αυτο

Ο διαμεσολαβητής αρνείται συνδέσεις

Άρνηση σύνδεσης κατά την προσπάθεια επικοινωνίας με το διαμεσολαβητή που ρυθμίσατε. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή και προσπαθήστε ξανά.

* Ελέγξτε αν είναι σωστές οι ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή.

* Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διαμεσολαβητής

λειτουργεί.

PS:να πω πως δεν ειναι τσεκαρισμενο το εργασια χωρις συνδεση κ εκλεισα κ το firewall αλλα παλι τιποτε

Edited by soullis

μηπως ξερει καποιος να μου πει γιατι δε μπορω να μπω με μοζιλα ενω μπαινω κανονικα με chrome

ειχα τη τελευταια εκδοση την εσβησα κ εβαλα μια παλια που ειχα 3.6 κ παλι τιποτε μου δειχνει αυτο

Ο διαμεσολαβητής αρνείται συνδέσεις

Άρνηση σύνδεσης κατά την προσπάθεια επικοινωνίας με το διαμεσολαβητή που ρυθμίσατε. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή και προσπαθήστε ξανά.

* Ελέγξτε αν είναι σωστές οι ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή.

* Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διαμεσολαβητής

λειτουργεί.

PS:να πω πως δεν ειναι τσεκαρισμενο το εργασια χωρις συνδεση κ εκλεισα κ το firewall αλλα παλι τιποτε

Τσεκαρισε αυτό που σου λέει "ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή"

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ όπως και πολλοί άλλοι όχι μόνο με mozilla αλλά και me internet kai με youtube. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν παίζει κάτι, πχ αναβάθμιση?

Τσεκαρισε αυτό που σου λέει "ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή"
που ειναι αυτες οι ρυθμισεις??

PS: οκ το βρηκα το εκανα κ διορθωθηκε νασε καλα ευχαριστω

Edited by soullis

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ όπως και πολλοί άλλοι όχι μόνο με mozilla αλλά και me internet kai με youtube. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν παίζει κάτι, πχ αναβάθμιση?

Φίλε μου από την στιγμή που κάποιος άλλος browser από το ίδιο pc μπαίνει στον ίντερνετ τότε μην ψαχνεις αναβαθμίσεις κλπ το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις.

Μα δεν άλλαξα καμία ρύθμιση, αυτό είναι το θέμα. Απλώς πριν ένα μήνα έβαλα ασύρματο ίντερνετ. Τόσο καιρό καλά ήταν όλα, τις τελευταίες μέρες μου το κάνει..Είναι δυνατόν να άλλαξε κάτι ?

Μα δεν άλλαξα καμία ρύθμιση, αυτό είναι το θέμα. Απλώς πριν ένα μήνα έβαλα ασύρματο ίντερνετ. Τόσο καιρό καλά ήταν όλα, τις τελευταίες μέρες μου το κάνει..Είναι δυνατόν να άλλαξε κάτι ?

εκανες καμια αναβαθμηση στην αλεπου??

απεγκατασταση εχεις δοκιμασει?

Φιλικά Γιώργος

Εχει βάλει κανείς τον Firefox 6; Σε σχέση με τον 5 τι λέει;

καλυτερος ειναι....αλλα εγω πιστευω εχει ακομα να ανανεωθει..τον ειχα δοκιμασει σε portable...δεν ξερω αν ειχε σημασια αυτο

Φιλικά Γιώργος

εγω δεν θα κανω update καθε μηνα που θα βγαζει η ffox αναβαθμιση γιατι δεν νομιζω οι developers των add on να προλαβαινουν να ακολουθουν κι δεν θελω να εχω προσθετα που να μην ειναι συμβατα καθε φορα για μερες

εγω δεν θα κανω update καθε μηνα που θα βγαζει η ffox αναβαθμιση γιατι δεν νομιζω οι developers των add on να προλαβαινουν να ακολουθουν κι δεν θελω να εχω προσθετα που να μην ειναι συμβατα καθε φορα για μερες

εγω εχω την 3.6.18 και δεν θα την αλλαξω μεχρι να δω οτι κατι παει καλα με τις αλλες εκδοσεις...τις αλλες παντα portable

Φιλικά Γιώργος