Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχει βγει η κανονικη 4?

Δε νομίζω αφού χθες μου έβγαλε μια αναβάθμιση και ήταν η 3.6.14...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

κανενας....????

δεν νομιζω οτι εχει...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ρε μαγκες κουμπακι για νεα καρτελα δεν εχει στον 4???

δεν ενοω το + που ειναι διπλα στην καρτελα αλλα κουμπακι που μπενει διπλα στα βελακια στην διακοπη την ανανεωση κτλ.....βρηκα κουμπακι μονο για νεο παραθυρο....

μηπως μπορει να δειξεις με screenshot τι ακριβως εννοεις?:happy:

χρησιοποιω καιρο τον 4 και δεν εχω προσεξει (απο οσο θυμαμαι) πολλες οπτικες/λειτουργικες διαφορες με τον 3:)

• 2 weeks later...
Παρολο που βγηκε ο Mozilla Firefox 4 βγηκε σε RC εκδοση γιατι δεν γινεται upgrade και μας εχει τρελανει στα updates 3.6.x ? :rolleyes:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

οποτε βγει η 4 πρεπει να κανουμε μονοι μας το update η θα ερθει μονο του?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Φίλοι μου, αν μπορεί κάποιος να μου πει λίγο τη γνώμη του. Μερικές φορές οταν σερφάρω και τις περισσότερες φορές μετά απο αρκετή ωρα που δουλευω στο pc το internet - firefox κολλάνε στο φορτωμα των σελίδων.

Μερικές φορές με ένα restart του μοντεμ βελτιώνεται η κατάσταση.

Γενικά ο υπολογιστής μου είναι καινούργιος, 2mb per seconds ταχύτητα και για antivirus έχω ένα freeware ελαφρύ (panda cloud).

Τι λέτε να φταίει? το μόντεμ μου? μήπως ειναι παλιό? (ειναι ενα speedtouch που ήταν δώρο με την σύνδεση που έκανα).

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Φίλοι μου, αν μπορεί κάποιος να μου πει λίγο τη γνώμη του. Μερικές φορές οταν σερφάρω και τις περισσότερες φορές μετά απο αρκετή ωρα που δουλευω στο pc το internet - firefox κολλάνε στο φορτωμα των σελίδων.

Γενικά ο υπολογιστής μου είναι καινούργιος, 2mb per seconds ταχύτητα και για antivirus έχω ένα freeware ελαφρύ (panda cloud).

Τι λέτε να φταίει? το μόντεμ μου? μήπως ειναι παλιό? (ειναι ενα speedtouch που ήταν δώρο με την σύνδεση που έκανα).

ισως φταιει η ταχυτητα του ιντερνετ μπες

http://www.speedtest.net και δες

Φιλικά Γιώργος

Για δοκίμασε να "πειράξεις" λίγο τον firefox.

Link 1

Link 2

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ισως φταιει η ταχυτητα του ιντερνετ μπες

http://www.speedtest.net και δες

Η ταχύτητα μου ειναι η ίδια μαυτή που πληρώνω. 2mb/s

Τo ping μου ειναι 42. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό

Για δοκίμασε να "πειράξεις" λίγο τον firefox.

Link 1

Link 2

πολύ καλά λινκ. ευχαριστώ. Δοκίμασα το ένα και αποτι φαινεται κάνει δουλεία. Οταν μπορεσω θα κάνω και το δεύτερο.

Αμα θέλω να σβήσω μια ενέργεια γίνεται? προσθεσα integer για παράδειγμα και θέλω να το σβήσω.

EDIT: Χχεχε! στην αρχή απογοητευτικα λίγο γιατί μου έκανε ένα fail να ανόιξει μια σελίδα και μου έβγαλε τη σελίδα του μόντεμ. Αλλά οσο περνάει η ώρα καταλαβαίνω πόσο πιο γρήγορος είναι firefox. Απο τα bookmarks μου φαίνεται πολύ.

Δεν ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημα (ο χρόνος θα δείξει) αλλά κέρδισα τουλάχιστον σε κάτι.

Edited by AngeloDion
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

κυκλοφορισε η final εκδοση του 4

http://giwrgosiliopoulos.blogspot.com/2011/03/firefox-40.html

επιτελους οποιος την βαλει πρωτος να πει εντυπωσεις

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά πρόβλημα.

Άνοιξα τον firefox, έφαγε κόλλημα, πάτησα να ανοίξω νέα καρτέλα κι από εκείνη τη στιγμή δεν ανοίγει νέα καρτέλα. Πατάω δηλαδή το εικονίδιο (το σταυρό δίπλα από μια ήδη υπάρχουσα), ή πάω αρχείο>νέα καρτέλα αλλά νέα καρτέλα δεν ανοίγει. Έκανα restart μήπως και διορθωθεί, τίποτα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει. Καμιά ιδέα?

εχω μια απορια εδω και μερικες μερες που εβαλα την 4 (RC) και τωρα την τελικη (λογικα)!

οταν εχω μερικες καρτελες ανοιχτες και θελω να κλεισω την αλεπου,για οποιονδηποτε λογο...δεν με ρωταει για αποθηκευση των καρτελων.... απλα με ρωταει οτι προκειτε να κλεισετε πολλες καρτελες....!

εχω και το Addon Tabmix plus αλλα δεν εχω δει καμια ρυθμισει εκει ...!!

εψαξα στις ρυθμισεις παντου...δεν βρηκα κατι ..!

απο την 3.6 που το ειχα..και εκανα αναβαθμιση στην 4...δεν λειτουργει...!

καμια ιδεα..?!

:)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Mozilla has released Firefox 4. The final build comes less than two weeks after Release Candidate 1. The company originally found no major problems in the RC1 build, and decided to release RC1 as the final version, but then changed its mind. An RC2 build was quietly pushed out on March 18, 2011 with a few fixes, and today the final bits appeared on Mozilla's servers.

If you're already running a previous build of Firefox 4 you should see an automatic update starting tomorrow. Alternatively, you can download the final build directly for Windows, Mac OS X, and Linux 32-bit/64-bit. The final version supports 83 languages.

Mozilla is letting users update Firefox versions 3.5 and 3.6 to 4.0 without the need to navigate to a download page. Firefox 4.0 was supposed to be released tomorrow, and while the download links are up, we expect that the official launch will be announced in the next 24 hours. For more information on what's changed throughout the development of version 4.0, check out the release notes.

Mozilla was originally planning on having Firefox 4 out by the end of last year, but it has had to delay the release multiple times. The company has fixed more than 7,000 bugs in the 12 betas and a few more in the two RC builds.

Mozilla has been struggling to get Firefox 4.0 out the door. As a result, the company has announced that in 2011, not only will we see Firefox 4.0, but we will also see Firefox 5.0, Firefox 6.0, and Firefox 7.0. The first 5.0 builds are already in the making; the next version is targeted for a late June 2011 release.

πατα ctrl+T

Ούτε κι έτσι ανοίγει νέα καρτέλα. Τελικά το έψαξα λίγο και εγκατέστησα το tab mix plus. Τώρα ανοίγει κανονικά!

εχω μια απορια εδω και μερικες μερες που εβαλα την 4 (RC) και τωρα την τελικη (λογικα)!

οταν εχω μερικες καρτελες ανοιχτες και θελω να κλεισω την αλεπου,για οποιονδηποτε λογο...δεν με ρωταει για αποθηκευση των καρτελων.... απλα με ρωταει οτι προκειτε να κλεισετε πολλες καρτελες....!

εχω και το Addon Tabmix plus αλλα δεν εχω δει καμια ρυθμισει εκει ...!!

εψαξα στις ρυθμισεις παντου...δεν βρηκα κατι ..!

απο την 3.6 που το ειχα..και εκανα αναβαθμιση στην 4...δεν λειτουργει...!

καμια ιδεα..?!

:)

νομιζω οτι ειναι επειδη εχεις και αλλο παραθυρο με την αλεπου ανοικτο :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

To εικονίδιο του New Tab που το βρίσκει κανείς με δεξί κλικ δίπλα στο μενού και κατόπιν επιλέγοντας customize δεν υπάρχει πλέον; Βρίσκω το New Window αλλά όχι το tab.

Στο μενού δίπλα από τη λέξη File υπάρχει ένα λευκό τετραγωνάκι με μια μαύρη κουκίδα εντός. Τί στο καλό είναι αυτό;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

νομιζω οτι ειναι επειδη εχεις και αλλο παραθυρο με την αλεπου ανοικτο :)

Τελικα μολις το βρηκα..!

επιλογες Tabmix Plus -> Συνεδρια

με ειχε ξεφυγει αυτο το σημειο...!

:):p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Στο μενού δίπλα από τη λέξη File υπάρχει ένα λευκό τετραγωνάκι με μια μαύρη κουκίδα εντός. Τί στο καλό είναι αυτό;

για ριξε ενα σκρινσοτ να καταλαβω τι λες:)

στο default theme δεν υπάρχει τέτοιο ''τετραγωνάκι''....παίζει να είναι bugάκι του theme..;)