Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορος ο νέος Mozilla Firefox 3.5 αλλά συνεχίζει το πρόβλημα που είχα και με τις άλλες εκδόσεις.Δηλαδή,αν πατήσω το "Mozilla Firefox" μετά το άνοιγμα του υπολογιστή ο firefox κάνει γύρω στα 10-15 δευτερόλεπτα για να ανοίξει,ενώ με "Αδρανοποίηση" κάνει γύρω στα 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξει.:(

Μπα .. και με το αρχικό θέμα το έχει! ...Το default εννοώ του Firefox!

Αυτό εννοώ ότι με το αρχικό το έχει, αλλά αν βάλεις άλλο θέμα δεν το έχει. Εγώ δεν θέλω το αρχικό θέμα, έβαλα άλλο, αλλά δεν μου εμφανίζει αυτη την επιλογή.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Έχεις δίκιο mcde , χαμός γίνετε προφανώς!

Πρώτες εντυπώσεις , μου φαίνεται πως είναι πάρα πολύ γρήγορος ...:D

Να ρωτήσω κάτι , ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω το εικονίδιο (+) από την καρτέλα δίπλα??

Είναι ένα "+" και λέει (αν βάλεις τον δείκτη πάνω) " 'Άνοιγμα μιας νέας καρτέλας" !

Πολύ άσκοπη προσθήκη , μιας και αν το πατήσεις σου ανοίγει μια καρτέλα κενή , χωρίς τίτλο!!:confused:

Είδα στις ρυθμίσεις παντού , αλλά τίποτα...:O

δεν νομίζω πως βγαίνει! ο 3.5 πολύ γρήγορος αλλά θέλει και αυτός το tweak του

.............

Να ρωτήσω κάτι , ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω το εικονίδιο (+) από την καρτέλα δίπλα??

Είναι ένα "+" και λέει (αν βάλεις τον δείκτη πάνω) " 'Άνοιγμα μιας νέας καρτέλας" !

Πολύ άσκοπη προσθήκη , μιας και αν το πατήσεις σου ανοίγει μια καρτέλα κενή , χωρίς τίτλο!!:confused:

Είδα στις ρυθμίσεις παντού , αλλά τίποτα...:O

ΤΕΛΙΚΑ , βρήκα την λύση .....:D

Απλά βάλτε αυτό το extension!!! ;)

Μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορος ο νέος Mozilla Firefox 3.5 αλλά συνεχίζει το πρόβλημα που είχα και με τις άλλες εκδόσεις.Δηλαδή,αν πατήσω το "Mozilla Firefox" μετά το άνοιγμα του υπολογιστή ο firefox κάνει γύρω στα 10-15 δευτερόλεπτα για να ανοίξει,ενώ με "Αδρανοποίηση" κάνει γύρω στα 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξει.:(

Πόσα addon έχεις εγκατεστημένα? Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί κι εγώ που έχω πάνω από 20 enabled τον ίδιο χρόνο μου κάνει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πόσα addon έχεις εγκατεστημένα? Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί κι εγώ που έχω πάνω από 20 enabled τον ίδιο χρόνο μου κάνει.

Έχω 24 add on εγκατεστημένα.:)

παιδια θυμαμαι παλιοτερα υπηρχε add on του Myphone για πλοηγηση οπως αυτο εδω εχουμε καποιο λινκ?

ΤΕΛΙΚΑ , βρήκα την λύση .....:D

Απλά βάλτε αυτό το extension!!! ;)

Αν σε ενοχλεί το ότι είναι κενή η νέα ταμπέλα μπορείς να βάλεις το extension Fast Dial (αντιγραφή από το speed dial του Opera) που σου παρουσιάζει 12 thumbnails/links που ορίζεις ο ίδιος.

Τέλος πάντων, ωραίος ο νέος FF χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα το τρομερό.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Αν σε ενοχλεί το ότι είναι κενή η νέα ταμπέλα μπορείς να βάλεις το extension Fast Dial (αντιγραφή από το speed dial του Opera) που σου παρουσιάζει 12 thumbnails/links που ορίζεις ο ίδιος.

Μάλλον οι κατασκευαστές του Mozilla Firefox 3.5 έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στη ταχύτητα παρά στο στυλ του φυλλομετρητή.:)

Το recently closed windows σας δουλεύει;

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Μπορείς να βάλεις και το παλιό καλό tagmarks. Δεν σου δίνει thumbs αλλά μπορείς να οργανώσεις αρκετά Bookmarks

υπαρχει κανα extension.....σαν το Tab Mix Plus...?

Γιατι εκανα αναβαθμιση σε 3.5 και ακομα δεν ειναι συμβατο...!!

Υπαρχει κανα παρομοιο....που να υποστηριζεται απο αυτην την εκδοση...?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Έχω 24 add on εγκατεστημένα.:)
Βγάλε όσα δεν σου χρειάζονται. Επιβαρύνουν πολύ τον Firefox, τόσο στην εκκίνηση όσο και στις απαιτήσεις μνήμης.

παιδια θυμαμαι παλιοτερα υπηρχε add on του Myphone για πλοηγηση οπως αυτο εδω εχουμε καποιο λινκ?

Χρησιμοποιώ αυτό το add-on: Nightly Tester Tools δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά τα θέλω τα add-ons αυτά...

:)

(δεν προτείνω σε κανέναν να ακολουθησει αυτή την λύση, δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη :p)

Βγάλε όσα δεν σου χρειάζονται. Επιβαρύνουν πολύ τον Firefox, τόσο στην εκκίνηση όσο και στις απαιτήσεις μνήμης.

Τα περισσότερα είναι:DivX Player (4),Java Platform(2) και QuickTime Plugin(2).Έχω και κάτι άλλα όπως:Veoh Plugin,Media Player Plugin κλπ με τα οποία βλέπω βίντεο και ακούω ραδιόφωνο αντίστοιχα.Να τα απενεργοποιήσω και αυτά;:confused:

Άλλα τα plug-ins και άλλα τα extensions. Μην απενεργοποιήσεις plug-ins γιατί μετά θα υπάρχουν σελίδες που δεν θα σου εμφανίζονται σωστά.

-Candygram.

Άλλα τα plug-ins και άλλα τα extensions. Μην απενεργοποιήσεις plug-ins γιατί μετά θα υπάρχουν σελίδες που δεν θα σου εμφανίζονται σωστά.

Δηλαδή να αρχίζω να "βγάζω" αρχεία από το "Επεκτάσεις";Αν αυτά επιβαρύνουν και κάνουν αργό το Mozilla τότε είναι περίεργο καθώς έχω μόνο τρεις "επεκτάσεις".:confused:

Κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα είναι. Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα την 3.5 γιατί χθες 5 addon μου ήταν μη συμβατά. Σήμερα είναι μόνο δυο. Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα αναβαθμίζονται!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μήπως υπάρχει πρόσθετο που πατώντας ενα λινκ απο το bookmarks να σου ανοίγει το λινκ σε νέο tab

Μπορείς να το κάνεις αυτό πατώντας το link με το μεσαίο κουμπί του mouse (αν έχει) ή με Ctrl + left click.

Μπορείς να το κάνεις αυτό πατώντας το link με το μεσαίο κουμπί του mouse (αν έχει) ή με Ctrl + left click.

Ναι το ξέρω αυτό αν είναι κάνω και δεξί κλικ και όλα οκ. Εγώ θέλω με ενα κλικ αυτό ρώτησα. (έχω λαπτοπ)

το πιο βολικο ειναι να κανεις ΕΝΑ ΚΛΙΚ τη ροδελα που εχει τo ποντικι σου.....αυτο που σου προτεινε δηλαδη ο φιλος πιο πανω.Εκτος και αν εννοεις οτι δεν χρησιμοποιεις ποντικι αλλα δουλευεις με το pad

το πιο βολικο ειναι να κανεις ΕΝΑ ΚΛΙΚ τη ροδελα που εχει τo ποντικι σου.....αυτο που σου προτεινε δηλαδη ο φιλος πιο πανω.Εκτος και αν εννοεις οτι δεν χρησιμοποιεις ποντικι αλλα δουλευεις με το pad

Ακριβώς. Να συμπεράνω απο τις απαντήσεις σας οτι δεν υπάρχει τέτοιο πρόσθετο!!

οτι υπαρχει υπαρχει,το εχω δει αλλα δεν το θυμαμαι ποιο ειναι ακριβως....τα παιδια εδω που δουλευουν τετοια add on θα σου απαντησουν σιγουρα