ilka71 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 και τι ακριβώς δε σου δουλεύει?? στο path στην καρτέλα external application είναι σωστή η διαδρομή του internet explorer?? σωστη ειναι .καποιες φορες απλα δεν ανοιγει τις σελιδες που θελω..αν παω μια βερσιον πιο πισω τον ffox(3.0.6) τοτε δουλευει:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 χχμμ..αυτό είναι εντελώς ''κουφό''...προτείνω να το απεγκατστήσεις εντελώς το extension και να το περάσεις πάλι...:) good luck.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Mozilla Firefox 3.0.8 Final Greek ... http://ftp.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.0.8/win32/el/ Και εδώ , αν κάποιος θέλει άλλη γλώσσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Δεν θα έπρεπε να μας το βγάζει σαν ενημέρωση? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Δεν θα έπρεπε να μας το βγάζει σαν ενημέρωση? ΠΑΝΤΑ αργεί να ενημερωθεί η κεντρική σελίδα τους , αλλά και το αυτόματο update που έχει ο Mozilla! Απλά το έβαλα για (μας) τους ανυπόμονους!:p Ως αύριο θα σου έχει βγάλει την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Είπα σε ένα φίλο μου να βάλει Firefox που υποστηρίζε IE σαν τρέλος και μόλις το έβαλε τρελάθηκε...Βάλτε +1 στους Fans του Μοzilla.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Είπα σε ένα φίλο μου να βάλει Firefox που υποστηρίζε IE σαν τρέλος και μόλις το έβαλε τρελάθηκε...Βάλτε +1 στους Fans του Μοzilla.. Υπαρχουν ακομα κάποιοι που χρησιμοποιούν ΙΕ :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Υπαρχουν ακομα κάποιοι που χρησιμοποιούν ΙΕ :lol::lol: Eίναι πρώτοι από τους τελευταίους! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παιδιά και εγώ αν δεν έχω τον firefox σε ένα pc χρησιμοποιώ τον IE (αν βαριέμαι να κατεβάσω τον Mozilla). Αλλά ο Mozilla είναι πολύ καλύτερος, έβαλα και την νέα έκδοση τώρα (3,0,8) αλλά δεν καταλαβαίνω διαφορές. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 και σε μενα εκανε ενημερωση σε 3.0.8 αλλα δεν ειδα καμια διαφορα... τι υποτιθεται οτι βελτιωνει αυτη η εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μου χει ζαλίσει τ'άντερα τις τελευταίες μέρες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που ανοίγω μια σελίδα πρέπει να κάνω χειροκίνητα login(αν βάλω nickname φορτώνει αυτόματα το pass μου) αλλά δεν συνδέεται αυτόματα με το που ανοίξω την σελίδα. Τελευταία έκδοση. Καμιά ιδέα; EDIT : Λύθηκε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Εμένα εδώ και μία προσπαθεί ο Mozilla μου να "κατεβάσει" την έκδοση 3,0,8 αλλά έχει "κολλήσει".:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 παιδιά ποιά είναι τα ποιό χρήσιμα extension? Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Αυτό εξαρτάται από εσένα και όχι από εμάς. Δεν σημαίνει ότι αν βάλουμε εμείς κάτι, σημαίνει ότι είναι καλό. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα: WebMail Notifier (όταν έρθει ένα mail σε ενημερώνει) Greek-English Spelling Dictionary (για τα ορθογραφικά λάθη) Download Helper (για να κατεβάζω βίντεο) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ο 3.0.8. μου χει σπάσει τα νεύρα εμένα, πολλά προβλήματα και απ' ό,τι είδα λίγο που το ψαξα δεν είμαι ο μόνος. Δεν φορτώνει με τίποτα σελίδες όπως gmail, hotmail κτλ. κάποιο πρόβλημα πρέπει να παίζει με τα cookies, δεν έχω ιδέα. Από τότε που κατέβηκα η νέα έκδοση, οι σελίδες που είχαν αποθηκευμένο το password έχουν όλες πρόβλημα. Ειδικά στο gmail με τίποτα δεν έχω καταφέρει να μπω. Έκανα απεγκατάσταση, νέο download και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Έσβησα cookies, password από την memory, αλλά πάλι, απλά δεν φορτώνει gmail/hotmail κτλ. Είναι καθαρά θέμα firefox 3.0.8, o ΙΕ δουλεύει κανονικά, όπως επίσης και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την προηγούμενη έκδοση. Κανένας με το ίδιο πρόβλημα που να βρήκε λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ο 3.0.8. μου χει σπάσει τα νεύρα εμένα, πολλά προβλήματα και απ' ό,τι είδα λίγο που το ψαξα δεν είμαι ο μόνος. Δεν φορτώνει με τίποτα σελίδες όπως gmail, hotmail κτλ. κάποιο πρόβλημα πρέπει να παίζει με τα cookies, δεν έχω ιδέα. Από τότε που κατέβηκα η νέα έκδοση, οι σελίδες που είχαν αποθηκευμένο το password έχουν όλες πρόβλημα. Ειδικά στο gmail με τίποτα δεν έχω καταφέρει να μπω. Έκανα απεγκατάσταση, νέο download και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Έσβησα cookies, password από την memory, αλλά πάλι, απλά δεν φορτώνει gmail/hotmail κτλ. Είναι καθαρά θέμα firefox 3.0.8, o ΙΕ δουλεύει κανονικά, όπως επίσης και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την προηγούμενη έκδοση. Κανένας με το ίδιο πρόβλημα που να βρήκε λύση; Δεν νομίζω καπου αλλου εχεις πρόβλημα και απλως η αναβάθμιση το ανέδειξε. Εισαι admin στο pc σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Δεν νομίζω καπου αλλου εχεις πρόβλημα και απλως η αναβάθμιση το ανέδειξε. Εισαι admin στο pc σου?? Ναι, είμαι. Λίγο στο google πάντως που είδα και άλλοι είχανε το ίδιο πρόβλημα με mail accounts κτλ. με την νέα έκδοση. Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 για adblock δοκίμασα το adsweep και δουλεύει, έχω 3.1 beta 3, δουλευει απο 3.1 και πάνω.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μετά από την τελευταί αναβάθμιση σε Internet explorer 8, ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύστροπος, αποφάσισα να μπω στον κόσμο του Mozilla Firefox. Τον εγκατέστησα σήμερα, έβαλα και κάποια add-ons και λειτουργεί μια χαρά. Εχει πάντως πρόβλημα σίγουρα με το gmail, όπως διάβασα και πιο πάνω. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση σύντομα... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μετά από την τελευταί αναβάθμιση σε Internet explorer 8, ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύστροπος, αποφάσισα να μπω στον κόσμο του Mozilla Firefox. Τον εγκατέστησα σήμερα, έβαλα και κάποια add-ons και λειτουργεί μια χαρά. Εχει πάντως πρόβλημα σίγουρα με το gmail, όπως διάβασα και πιο πάνω. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση σύντομα... τι εννοεις προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Περίεργο, στην αρχή που προσπάθησα δύο-τρεις φορές δεν το άνοιγε λέγοντας οτι έχει πρόβλημα. Τώρα, μου άνοιξε κανονικά.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 καλά ελληνικά addons|? Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 εχω την εκδοση 3.0.8 και τις τελευταιες μερες που εμφανισει συχνα-πυκνα το εξης μνμ http://www.imageshack.gr/files/j6i58g94hj2aebepk5qk_thumb.jpg γνωριζει καποιος γιατι γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Με ποιο τρόπο μπορώ με μια κίνηση να μεταφέρω από 1 pc σε ένα άλλο όλο το περιβάλλον του firefox; Δηλαδή,bookmarks,add-ons,θέματα,κωδικούς,φόρμες κλπ; Έχω το febe για γενικό backup,δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 εχω την εκδοση 3.0.8 και τις τελευταιες μερες που εμφανισει συχνα-πυκνα το εξης μνμ http://www.imageshack.gr/files/j6i58g94hj2aebepk5qk_thumb.jpg γνωριζει καποιος γιατι γινεται αυτο? Μήπως πέφτει ή "μπουκώνει" η σύνδεση; οσες φορές μου το έκανε με ένα refresh φόρτωσε σωστά την σελίδα. Με ποιο τρόπο μπορώ με μια κίνηση να μεταφέρω από 1 pc σε ένα άλλο όλο το περιβάλλον του firefox; Δηλαδή,bookmarks,add-ons,θέματα,κωδικούς,φόρμες κλπ; Έχω το febe για γενικό backup,δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει αυτό. ναι, αλλά υπάρχει και άλλο, δες εδώ Εμένα το Mozbackup δούλεψε, φτιάχνοντας μάλιστα και φάκελο στο Documents and Settings με το όνομα χρήστη του άλλου υπολογιστή. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts