ParafronGR Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Για να γίνει αυτό ομως δεν προϋποθέτει να έχει έρθει ως τότε και το firmware; Redstone χωρίς το firmware γίνετε; Και η RTM (.164) χωρίς firmware update δόθηκε. :rolleyes: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Για την ms όπως φαίνεται,όλα γίνονται... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μόλις έγεινε update το κινητό μου σε .218 και δεν είμαι insider ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μόλις έγεινε update το κινητό μου σε .218 και δεν είμαι insider ;) εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 εντυπωσεις... Εγώ πάλι στο συρτάρι το έβαλα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Δεν πρόκειται να έρθει καποιο firmware update. Είναι ενσωματωμένο με τα os updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 εντυπωσεις... Βάλτο άφοβα. Ακόμα και οι συσκευές με snapdragon 200 πάνε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Κάτι λίγο άσχετο ρε παιδιά, η επίσημη είναι η .164 ή η .107 ;; Το λέω αυτό γιατί όταν κάνεις upgrade από τα 8.1 σου περνάει πρώτα την 107., όχι ότι έχει και πολύ σημασία απλός ρωτάω.... Off topic: Έφυγα από Insider και Redstone και λέω από δω και πέρα να παίρνω μόνο τις επίσημες (βαρέθηκα με τις μ@λ@κίες της Redstone) και είμαι τώρα με την .218 και επιτέλους λειτουργεί η κάμερα και ο Edge σωστά.....!!! Edited April 14, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κάτι λίγο άσχετο ρε παιδιά, η επίσημη είναι η .164 ή η .107 ;; Το λέω αυτό γιατί όταν κάνεις upgrade από τα 8.1 σου περνάει πρώτα την 107., όχι ότι έχει και πολύ σημασία απλός ρωτάω.... Off topic: Έφυγα από Insider και Redstone και λέω από δω και πέρα να παίρνω μόνο τις επίσημες (βαρέθηκα με τις μ@λ@κίες της Redstone) και είμαι τώρα με την .218 και επιτέλους λειτουργεί η κάμερα και ο Edge σωστά.....!!! Η επίσημη είναι η 218, την πήραν όλα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Όλες επίσημες είναι, απλά η .218 είναι η πιο πρόσφατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Βασικά λάθος το είπα, εννοούσα ποια είναι η πρώτη επίσημη, η RTM δηλαδή, αν ήταν η .164 τότε θα έπρεπε στην αναβάθμιση από τα 8.1 να περνούσε πρώτα αυτή και όχι την .107.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Λογικά σαν RTM πρέπει να θεωρήσουμε την .107 Όχι μόνο γιατί εκεί γίνεται η πρώτη αναβάθμιση, αλλά και γιατί με αυτή ήταν τα 950-950XL στο κουτί τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 παιδια τι εννοειτε αναβαθμιση firmware??δεν εγινε αναβαθμιση του οταν μας ηρθανε τα 10αρια?λιγο που το εψαξα firmware=λογισμικο που αν δεν κανω λαθος το firmware των 8 ειναι διαφορετικο απο των 10..Αν δεν ειναι κοπος για καποιον να μου το εξηγησει γιατι δεν το εχω κατανοησει πληρως θα με βοηθουσε πολυ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Δεν πρόκειται να έρθει καποιο firmware update. Είναι ενσωματωμένο με τα os updates. έλα όμως που δεν είναι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Λογικά σαν RTM πρέπει να θεωρήσουμε την .107 Όχι μόνο γιατί εκεί γίνεται η πρώτη αναβάθμιση, αλλά και γιατί με αυτή ήταν τα 950-950XL στο κουτί τους Και εγώ αυτό πιστεύω, αν και όμως τα 950/950XL, 550 ήρθαν με την 10586.000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Εγώ πάλι στο συρτάρι το έβαλα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Αν σου πω ότι το "έβγαλα από το συρτάρι" και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Αν σου πω ότι το "έβγαλα από το συρτάρι" και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο; Καλά έκανες. Τουλάχιστον κάνεις κάτι με αυτό. Εγώ τι να πω. Το λυπάμαι, αλλά... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 με την καινούρια ενημέρωση δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρύβονται σε συρτάρια.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλά έκανες. Τουλάχιστον κάνεις κάτι με αυτό. Εγώ τι να πω. Το λυπάμαι, αλλά... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Αν έχεις 2η κάρτα sim, χρησιμοποίησέ το άφοβα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ένα μικρό φάουλ που είδα σήμερα,είναι ότι δεν βγάζει ζωντανές εικόνες. Η επιλογή είναι εκεί,αλλά το κινητό αρνείται πεισματικά να βγάλει.:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) ένα μικρό φάουλ που είδα σήμερα,είναι ότι δεν βγάζει ζωντανές εικόνες. Η επιλογή είναι εκεί,αλλά το κινητό αρνείται πεισματικά να βγάλει.:wacko: Let me check. :) Edit: Όντως. Στο δικό μου ήταν default off η επιλογή. Μπορεί να θέλει restart, αφού πάει στο on. Edited April 14, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Let me check. :) take your time που λέμε και στο χωριό μου.:lol: edit,για να δω... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 take your time που λέμε και στο χωριό μου.:lol: edit,για να δω... Μπα, τίποτα. Και μετά από restart και με το Pro mode ενεργοποιημένο, μήπως και έφταιγε αυτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μπα, τίποτα. Και μετά από restart και με το Pro mode ενεργοποιημένο, μήπως και έφταιγε αυτό. Ισχύει ούτε καν. κάτι βάζει κάτι βγάζει αυτή η ms,πάμε γερά!:lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ισχύει ούτε καν. κάτι βάζει κάτι βγάζει αυτή η ms,πάμε γερά!:lol::lol::lol: Θα το πάει όπως στους υπολογιστές. Ένα OS "σούπα" (vista), ένα καλό (7). :lol: Καλά W11M, λοιπόν! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts