stewe Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 δε με έχουν πείσει καθόλου. Αυτό είναι, δηλαδή, το"next big thing" της Microsoft; Τι δεν σου άρεσε και τι δεν είδες που περίμενες να δεις; Έχει ενδιαφέρον η άποψή σου. Πάντως όπως προ ειπώθηκε, είναι (είστε) ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν ικανοποιηθεί από τα 10άρια. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Τι δεν σου άρεσε και τι δεν είδες που περίμενες να δεις; Έχει ενδιαφέρον η άποψή σου. Πάντως όπως προ ειπώθηκε, είναι (είστε) ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν ικανοποιηθεί από τα 10άρια. Δεν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά ας μου επιτραπεί να πω κι εγώ. Λοιπόν, καταρχάς και γενικά βλέποντας τα 10 δεν βρίσκεις το λόγο για τον οποίο αργούν τόσο πολύ. Και τα Android/iOS αλλάζουν σχεδόν σε κάθε αναβάθμιση σχεδιαστικά και προσφέρουν διάφορα features, αλλά ξέρεις ότι κάθε χρόνο θα είναι έτοιμη η επόμενη έκδοση χωρίς καθυστερήσεις κλπ. Κάποιοι υποστήριζαν ότι αργούν για να καλυφθεί κάπως το κενό στο Store και να μην βγουν "τρύπια" όπως τα 8/8.1 αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται. Ήδη οι φήμες κάνουν λόγο για επίσημο roll out σιγά σιγά στις 29 Φλεβάρη και δεν έχουν έρθει ακόμα ούτε οι εφαρμογές του Facebook (επίσημη εφαρμογή, Messenger, Instagram) που είχαν τάξει στο event του Νοέμβρη, οπότε από αυτή την πλευρά έχεις ήδη ένα "χ" εκτός κι αν θεωρείς κάλυψη του Store τη διαφορετική έκδοση του Skroutz, εκεί πάω πάσο. Τώρα, στα του λειτουργικού, βρήκα ευχάριστες τις νέες αλλαγές/προσθήκες, αλλά δεν είδα κάτι "wow". Η χρήση με ένα χέρι, ενώ είναι συμπαθητική στο scrollάρισμα της λίστας εφαρμογών καθώς φτάνει από την πρώτη μέχρι την τελευταία, εν τούτοις, και σου κόβει τη μισή οθόνη καθιστώντας την άχρηστη και δεν μπορείς να κάνεις scroll μέχρι τον πάτο στην αρχική. Πιστεύω ότι το feature αυτό θα δοθεί από συγκεκριμένες ίντσες και πάνω και γι'αυτό δεν πολυβγάζει νόημα σε "μικρές" συσκευές τύπου 640. Ωστόσο, ελπίζω να καλυφθεί σε κάποια RedStone αυτό το κενό και να δοθεί κάτι άλλο (πχ πολλαπλά παράθυρα μιας και αρχίσαμε να βάζουμε features από Android/iOS). Κάτι άλλο που προσωπικά μου αρέσει είναι τα Hamburger menu από δω και από κει , αλλά και πάλι χάνουν σε χρησιμότητα καθώς δεν έχουν το πισωγύρισμα του iOS που με ένα swipe προς τα δεξιά πας πίσω και πιστεύω ότι θα ναι μπελαλίδικο σε κινητά τύπου 950XL/1520 να κατεβάζεις όλο το κινητό για να κάνεις πίσω ή να το σηκώνεις για να πατάς το βελάκι. Έχουν μέλλον ακόμα στο θέμα gestures. Γενικά είναι αυτό που έγραψα στην αρχή. Οκ, ωραία η νέα έναρξη με τα τελείως διάφανα tiles, όλες οι νέες εφαρμογές συστήματος και οι διάφορες ενσωματώσεις όπως το Skype αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να χαν ήδη δοθεί, δεν βρήκα την "χαοτική" αναβάθμιση που δικαιολογεί την καθυστέρηση. PS: Για θέματα κολλημάτων, θα περιμένω την τελική γιατί διάφορα τέτοια μπορεί να υπάρξουν και σε αντίστοιχες beta εκδόσεις στα άλλα 2 OS. Στο 640 είχα διάφορα κολληματάκια και κάποια framedrops στα παιχνίδια που δεν τα έχω πλέον στα 8.1, αλλά περιμένω την optimized για να κρίνω σωστά. Edited February 17, 2016 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Άρα γενικά από το core λειτουργικό όπως είναι με το που ανοίγεις το κινητό δεν έχεις παράπονα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Άρα γενικά από το core λειτουργικό όπως είναι με το που ανοίγεις το κινητό δεν έχεις παράπονα. Το λειτουργικό το κάνουν οι ίδιες οι εφαρμογές του και από αυτές είχα παράπονο. Τα πέρασα 2 φορές από 8.1 με hard reset και τις 2 φορές έπρεπε να περιμένω περίπου μια ώρα μετά την εγκατάσταση για να λειτουργήσει ο φακός (στην αρχή τρόμαξα ότι κάηκε το φλας αλλά στην φωτογραφική λειτουργούσε κανονικά) και για να πληρώσω ένα παιχνίδι στο Store έπρεπε να περιμένω σχεδόν μια μέρα για να ξεκολλήσει και να μου δώσει τη δυνατότητα να πληρώσω (έχω βίντεο με το bug που πριν πατήσω το "Αγορά", με πετούσε στην εφαρμογή). Και γενικά, μετά από restart, δεν είχε τη βουτυρένια αίσθηση των 8.1, ένιωθες ότι αγκομαχούσε και έπρεπε να το αφήσεις (δεν είχα καμία διαφορά από ένα φθηνό Android με 1Gb RAM). Αλλά, μιλάμε για generic OS που δεν έχει ούτε drivers. Είναι σα να βάζεις τα 10 στον υπολογιστή σου, να τα τρέχεις με τον VGA driver τησ MSFT και να'χεις την απαίτηση να σου τρέξει με 1000fps το Far Cry. Αυτό δεν γίνεται! Γι'αυτό και θα περιμένω την τελική για να κρίνω απόδοση/smoothness σε σχέση με τα 8.1, αλλά γενικά δεν πιστεύω ότι αξίζουν όλη αυτή την καθυστέρηση και σίγουρα κάποιοι εδώ μέσα αλλά και στα έξω fora που έχουν την αντίληψη "αργούν γιατί θα δώσουν κάτι wow-super duper!" θα ψιλοαπογοητευούν γιατί το facelift προς το παρόν, είναι παρόμοιο με το αντίστοιχο που έγινε από το iOS 6 στο 7 αλλά και πάλι, το τελευταίο βγήκε με ένα χρόνο διαφορά! Μπορεί να μην ήταν bugfree από την αρχή - όπως δεν είναι και κανένα - αλλά σίγουρα ήταν daily driver. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι όταν έγινε το επίσημα launch των Marshmallow/iOS 9 και η άμεση αναβάθμιση των Nexus/iPhone, εμείς ήμασταν στο θέμα της TP και ρωτούσαμε να υπάρχουν θέματα υπερθέρμανσης και αυξημένης κατανάλωσης της μπαταρίας, πράγματα "αστεία" για το βαθμό που στο τέλος αναβαθμίστηκαν τα 10 από τα 8.1. Κλείνοντας, πιστεύω ότι θα έχουμε το σκηνικό των 10 στα PC, δηλαδή θα δοθεί η αναβάθμιση, δεν θα φανεί κάτι "wow" στην αρχή και θα φανεί στη συνέχεια με τις RedStone ενημερώσεις (που φαίνονται πολλά υποσχόμενες με τα interactive tiles), αλλά η διαφορά είναι ότι στα PC δόθηκαν την περίοδο που η MSFT συνήθως έδινε νέο λειτουργικό, στα κινητά όμως έχει καθυστερήσει υπερβολικά και το μη wow από την αρχή, μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Over and out! :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Τι δεν σου άρεσε και τι δεν είδες που περίμενες να δεις; Έχει ενδιαφέρον η άποψή σου. Πάντως όπως προ ειπώθηκε, είναι (είστε) ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν ικανοποιηθεί από τα 10άρια. Τι δε μου άρεσε. - Hamburger menus. Ό,τι πιο αντιπαραγωγικό υπάρχει, με τον τρόπο που έχει υλοποιηθεί στα W10M. Δεν υπήρχε λόγος ύπαρξής τους, αφού στα W10M και στα WP8.1, υπάρχει το μενού με τις 3 τελείες. Που είναι και πιο εύκολα προσβάσιμο, δεδομένου ότι το mainstream μέγεθος οθόνης γίνεται 5"+. Και πάλι, αφού ήθελαν οπωσδήποτε να τα εισάγουν στα W10M, ας εισήγαγαν και το swipe από το αριστερό όριο της οθόνης. Το επιχείρημα ότι το συγκεκριμένο μενού υπάρχει και στα PC με αφήνει παγερά αδιάφορο, γιατί άλλη τελείως χρήση γίνεται εκεί και με τελείως διαφορετικό τρόπο. Και αυτό είναι αντιγραφή από το Android. - Διαβάζω στην TP και το έχω διαπιστώσει στη συσκευή μου, αυξημένη κατανάλωση και υπερθέρμανση. Γράφουν όλοι ότι δεν έχουμε τους drivers. Ε, ας τους δώσει επιτέλους. - Η ταχύτητα των 8.1 δεν υφίσταται πλέον. Πάλι στο θέμα της TP ο λόγος που συνήθως αναφέρεται είναι τα περισσότερα features και η έλλειψη των drivers. Πάλι, δε βλέπω αυτή την πληθώρα features που γράφουν όλοι. Και πάλι, ας δώσει τους drivers. "Περιμένουμε" τη Microsoft να "μας" δώσει αυτό το "σπουδαίο" κι ακόμα το δίνει.... - Το πληκτρολόγιο έχει γίνει πολύ χειρότερο από τα 8.1. Ναι, επιτέλους έδωσε swipe στα Ελληνικά και χειρισμό του κέρσορα, αλλά η υλοποίηση της Ελληνικής πρόβλεψης είναι άθλια. Στο browser, κάποιος πρέπει να κάνει 2 φορές swipe την κάθε λέξη στα Ελληνικά, για να γραφτεί. - Το mail app. Είναι καθαρή αντιγραφή από το mail app της Google. Επίσης, αφαιρέθηκε και η επιλογή Empty Folder και Select Mulitple. Οπότε, αν κάποιος λαμβάνει πολλά mails και θέλει να τα στείλει στο Recycle Bin ή να τα διαγράψει μόνιμα, πρέπει να διαγραφεί ένα-ένα mail. - Δε μου αρέσει που σε κάθε σχεδόν app γίνεται αυτόματο log in, στο Outlook account μου. Αν θέλω να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου αυτόματα στο Onedrive μου, θα το επιλέξω. Αν τις θέλω στη συσκευή μου το ίδιο. - Το εφέ εισόδου και εξόδου από τις εφαρμογές, που και αυτό είναι αντιγραφή από το Android. - Κάτι που το θεωρώ σημαντικότατο θέμα ιδιωτικότητας, είναι ότι για να βάλω κωδικό στη lockscreen, πρέπει να συνδεθώ στο internet. Τώρα, έστησαν καλύτερα τα tiles και κάποια στιγμή θα γίνουν interactive.. Τι μου άρεσε. - Η διαφάνεια στα tiles. Τέλος.. Αν ήθελα να πάρω Android, με launcher WP, θα το είχα κάνει. Και οι επιλογές είναι πολλές. Δεν ήθελα για κανένα λόγο να έρθει και στα WP/WxM. Edited February 17, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Τι δε μου άρεσε. - Hamburger menus. Καλώς ή κακώς τα hamburger menu έχουν αρχίσει να θεωρούνται must. Μέχρι και οι ιστοσελίδες στις mobile εκδόσεις τους, με hamburger menu δουλεύουν. Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά πλέον αποτελεί απαραίτητο template. Συνεπώς είναι κάτι το οποίο από εδώ και πέρα ο κάθε χρήστης ανεξαρτήτου λειτουργικού θα γνωρίζει. - Διαβάζω στην TP και το έχω διαπιστώσει στη συσκευή μου, αυξημένη κατανάλωση και υπερθέρμανση. Γράφουν όλοι ότι δεν έχουμε τους drivers. Ε, ας τους δώσει επιτέλους. Δεν το έχω προσέξει. Ίσως να είναι θέμα συσκευής; Εμένα το 735 την ίδια κατανάλωση έχει ενώ λόγο θήκης δεν έχω προσέξει αν "ανάβει" πιο πολύ. - Η ταχύτητα των 8.1 δεν υφίσταται πλέον. Δεν έχω προσέξει να είναι κάτι πιο αργό. Αλλά και να είναι ας περιμένουμε την τελική έκδοση. - Το πληκτρολόγιο έχει γίνει πολύ χειρότερο από τα 8.1. Ναι, επιτέλους έδωσε swipe στα Ελληνικά και χειρισμό του κέρσορα, αλλά η υλοποίηση της Ελληνικής πρόβλεψης είναι άθλια. Στο browser, κάποιος πρέπει να κάνει 2 φορές swipe την κάθε λέξη στα Ελληνικά, για να γραφτεί. Ναι, έχει ακόμα τα bugs του. Για τα ελληνικά να σου πω την αλήθεια γράφω ελάχιστα. - Το mail app. Είναι καθαρή αντιγραφή από το mail app της Google. Επίσης, αφαιρέθηκε και η επιλογή Empty Folder και Select Mulitple. Οπότε, αν κάποιος λαμβάνει πολλά mails και θέλει να τα στείλει στο Recycle Bin ή να τα διαγράψει μόνιμα, πρέπει να διαγραφεί ένα-ένα mail. Δεν ξέρω σε ποια έκδοση έχεις μείνει, αλλά και οι δύο επιλογές υπάρχουν εδώ και καιρό. - Δε μου αρέσει που σε κάθε σχεδόν app γίνεται αυτόματο log in, στο Outlook account μου. Αν θέλω να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου αυτόματα στο Onedrive μου, θα το επιλέξω. Αν τις θέλω στη συσκευή μου το ίδιο. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. - Το εφέ εισόδου και εξόδου από τις εφαρμογές, που και αυτό είναι αντιγραφή από το Android. Ίδιο δεν ήταν και στα 8; Τι έχει αλλάξει; - Κάτι που το θεωρώ σημαντικότατο θέμα ιδιωτικότητας, είναι ότι για να βάλω κωδικό στη lockscreen, πρέπει να συνδεθώ στο internet. Δεν το γνωρίζω. Δεν το κλειδώνω ποτέ διότι βαριέμαι την διαδικασία, αλλά θα πρέπει να το πάρω απόφαση να το κάνω, διότι δεν θέλει πολύ να το χάσουμε το κινητό. Είσαι ο πρώτος που έχει τόσα πολλά παράπονα από τα WP και δεν τρολάρει. Επιτέλους μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση που να περιέχει διαφωνίες. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Τι δε μου άρεσε. - Hamburger menus. Καλώς ή κακώς τα hamburger menu έχουν αρχίσει να θεωρούνται must. Μέχρι και οι ιστοσελίδες στις mobile εκδόσεις τους, με hamburger menu δουλεύουν. Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά πλέον αποτελεί απαραίτητο template. Συνεπώς είναι κάτι το οποίο από εδώ και πέρα ο κάθε χρήστης ανεξαρτήτου λειτουργικού θα γνωρίζει. Αυτό βλέπω κι εγώ... Πουθενά δε μου αρέσουν, για να πω την αλήθεια. Κι επομένως, ούτε και τώρα που ήρθαν στα W10M. - Διαβάζω στην TP και το έχω διαπιστώσει στη συσκευή μου, αυξημένη κατανάλωση και υπερθέρμανση. Γράφουν όλοι ότι δεν έχουμε τους drivers. Ε, ας τους δώσει επιτέλους. Δεν το έχω προσέξει. Ίσως να είναι θέμα συσκευής; Εμένα το 735 την ίδια κατανάλωση έχει ενώ λόγο θήκης δεν έχω προσέξει αν "ανάβει" πιο πολύ. Δεν ξέρω. Μπορεί. Σε 820 τα έχω εγκαταστήσει. Κι εγώ σε θήκη το έχω, και αισθάνομαι τη ζέστη μέσα από τη θήκη. Και η πλάκα είναι ότι πάντα κάνω σετάρισμα από την αρχή. - Η ταχύτητα των 8.1 δεν υφίσταται πλέον. Δεν έχω προσέξει να είναι κάτι πιο αργό. Αλλά και να είναι ας περιμένουμε την τελική έκδοση. Παράδειγμα, στα settings έχει καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, μόλις κάνω tap την επιλογή στο notification center, φεύγει το center και το background, αφήνοντας τα tiles στο accent colour, για κάτι λιγότερο του δευτερολέπτου και μετά πηγαίνει στα settings. - Το πληκτρολόγιο έχει γίνει πολύ χειρότερο από τα 8.1. Ναι, επιτέλους έδωσε swipe στα Ελληνικά και χειρισμό του κέρσορα, αλλά η υλοποίηση της Ελληνικής πρόβλεψης είναι άθλια. Στο browser, κάποιος πρέπει να κάνει 2 φορές swipe την κάθε λέξη στα Ελληνικά, για να γραφτεί. Ναι, έχει ακόμα τα bugs του. Για τα ελληνικά να σου πω την αλήθεια γράφω ελάχιστα. Στα Ελληνικά "δεν παλεύεται"... - Το mail app. Είναι καθαρή αντιγραφή από το mail app της Google. Επίσης, αφαιρέθηκε και η επιλογή Empty Folder και Select Mulitple. Οπότε, αν κάποιος λαμβάνει πολλά mails και θέλει να τα στείλει στο Recycle Bin ή να τα διαγράψει μόνιμα, πρέπει να διαγραφεί ένα-ένα mail. Δεν ξέρω σε ποια έκδοση έχεις μείνει, αλλά και οι δύο επιλογές υπάρχουν εδώ και καιρό. Την τελευταία έχω (.107) τι να πω.. Ειδικά το Empty folder είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν το έχω. - Δε μου αρέσει που σε κάθε σχεδόν app γίνεται αυτόματο log in, στο Outlook account μου. Αν θέλω να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου αυτόματα στο Onedrive μου, θα το επιλέξω. Αν τις θέλω στη συσκευή μου το ίδιο. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν πας στο Photos app και ανοίξεις το hamburger menu, στο τέλος της λίστας θα δεις ότι σε έχει logged in στο Outlook account που έχεις σετάρει με τη συσκευή σου. - Το εφέ εισόδου και εξόδου από τις εφαρμογές, που και αυτό είναι αντιγραφή από το Android. Ίδιο δεν ήταν και στα 8; Τι έχει αλλάξει; Στα 10 είναι zoom in, για όλη την οθόνη, στην είσοδο σε κάποιο app και zoom out για την έξοδο. Στα 8.1 είναι περιστροφή της οθόνης από δεξιά προς τα αριστερά, για την είσοδο σε app και περιστροφή από αριστερά προς τα δεξιά για την έξοδο. - Κάτι που το θεωρώ σημαντικότατο θέμα ιδιωτικότητας, είναι ότι για να βάλω κωδικό στη lockscreen, πρέπει να συνδεθώ στο internet. Δεν το γνωρίζω. Δεν το κλειδώνω ποτέ διότι βαριέμαι την διαδικασία, αλλά θα πρέπει να το πάρω απόφαση να το κάνω, διότι δεν θέλει πολύ να το χάσουμε το κινητό. Αν βάλεις κωδικό και δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet, με οποιοδήποτε τρόπο, δε μπορείς να βάλεις κωδικό. Είσαι ο πρώτος που έχει τόσα πολλά παράπονα από τα WP και δεν τρολάρει. Επιτέλους μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση που να περιέχει διαφωνίες. Έχω τόσα παράπονα γιατί βλέπω τα WP από τα 7 και παρατηρώ ότι, ό,τι ήταν/είχαν και τα ξεχώριζε, χάνεται/αφαιρείται, update με το update. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Για τα mail... 1) Κάτω υπάρχει η επιλογή "Επιλογή" όπου όταν την πατήσεις πάνω από το πρώτο email σου βγάζει κουτάκι με το οποίο επιλέγεις όλα τα email. Το ίδιο γίνεται αν πατήσεις αριστερά από ένα email. Σου βγάζει κουτάκια για πολλαπλή επιλογή και επιλογή όλων. 2) Αν πατήσεις στο αγαπημένο σου hamburger menu σε βγάζει στους φακέλους. Πλην του φακέλου "εισερχόμενα" με παρατεταμένο πάτημα σε οποιοδήποτε άλλο φάκελο σου βγάζει επιλογή για διαγραφή όλων των email. Στα ελληνικά το έχει ως "κενός φάκελος" κάτι το οποίο είναι το λιγότερο αποτυχημένο ως μετάφραση. Με τις φώτο πάλι δεν κατάλαβα. Θέλεις ή δεν θέλεις να σε έχει συνδεδεμένο; Άμα θες πάντως την αποσυνδέεις την εφαρμογή από τον λογαριασμό σου. Απλά μετά είναι λογικό να μην μπορείς να κάνεις αυτόματο backup στο Onedrive. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 πραγματικά εάν δεν θα δώσουν το τελικό windows 10 μέχρι τέλος του μήνα θα είναι απαράδεκτοι! ακόμα και με το insider βαρέθηκα βάλε βγάλε κ.τ.λ. γιατί φυσικά έχουν θέμα γιατί αν δεν είχαν θα τα κυκλοφόρησε κανονικά εδώ και καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 29 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η αναβάθμιση κάπου διάβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 πραγματικά εάν δεν θα δώσουν το τελικό windows 10 μέχρι τέλος του μήνα θα είναι απαράδεκτοι! ακόμα και με το insider βαρέθηκα βάλε βγάλε κ.τ.λ. γιατί φυσικά έχουν θέμα γιατί αν δεν είχαν θα τα κυκλοφόρησε κανονικά εδώ και καιρό! Από Δεκέμβρη δεν έχω ξαναλλαξει σε 8.1! Έχει ελάχιστα προβλήματα, η μπαταρία ειναι ελάχιστα χειρότερη σε σχέση με τα 8, και ειναι ασυγκριτα πιο πρακτικά από τα 8. Ακόμα περιμένετε ανακοινώσεις, που δεν θα υπάρξουν. Μια αναφορά θα γίνει ότι θα ξεκινήσει ή ξεκίνησε το roll out. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ανακοινώθηκε στο twitter του Gabe Aul ότι ξεκίνησε το roll out της .107 στα 950, 950XL και 550, οπότε κάπου κοντά θα είναι και για τις υπόλοιπες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ανακοινώθηκε στο twitter του Gabe Aul ότι ξεκίνησε το roll out της .107 στα 950, 950XL και 550, οπότε κάπου κοντά θα είναι και για τις υπόλοιπες συσκευές. Αντε να δούμε αν και έχω βαρεθεί τις ημερομηνίες και φήμες χωρίς καμία βάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Στο 550 μου μόλις μου ήρθε η επισημη ενημέρωση για την .107. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Για τα mail... 1) Κάτω υπάρχει η επιλογή "Επιλογή" όπου όταν την πατήσεις πάνω από το πρώτο email σου βγάζει κουτάκι με το οποίο επιλέγεις όλα τα email. Το ίδιο γίνεται αν πατήσεις αριστερά από ένα email. Σου βγάζει κουτάκια για πολλαπλή επιλογή και επιλογή όλων. 2) Αν πατήσεις στο αγαπημένο σου hamburger menu σε βγάζει στους φακέλους. Πλην του φακέλου "εισερχόμενα" με παρατεταμένο πάτημα σε οποιοδήποτε άλλο φάκελο σου βγάζει επιλογή για διαγραφή όλων των email. Στα ελληνικά το έχει ως "κενός φάκελος" κάτι το οποίο είναι το λιγότερο αποτυχημένο ως μετάφραση. Με τις φώτο πάλι δεν κατάλαβα. Θέλεις ή δεν θέλεις να σε έχει συνδεδεμένο; Άμα θες πάντως την αποσυνδέεις την εφαρμογή από τον λογαριασμό σου. Απλά μετά είναι λογικό να μην μπορείς να κάνεις αυτόματο backup στο Onedrive. 1. Αυτό με την επιλογή αριστερά από τα mail δε μου το έκανε στα 10 καθόλου. Τώρα που το δοκίμασα, το έκανε. :blink: Την κάτω επιλογή ποτέ δεν την είχα επιλέξει και δε μπορώ να βρω το λόγο γιατί... 2. Πλάκα κάνεις... Και έχει πολλά hints, για να καταλάβουμε ότι στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχει ακόμα ένα interactive menu... Στις φωτογραφίες θέλω, άλλα όχι κάθε φορά που μπαίνω στην εφαρμογή να τις κάνει sync. 1-2 φορές τη μέρα αρκούν, για να μην υφίσταται και υπερκατανάλωση data και μπαταρίας. Δε θέλω να κάνει sync, για το pin στη lockscreen. Αν τύχει η σπάνια περίπτωση να μην έχω data, δε θα μπορώ να κλειδώσω τη συσκευή μου; Είμαστε σοβαροί; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εγώ που έχω ήδη την 107 από το insider πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εγώ που έχω ήδη την 107 από το insider πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Έλα μου ντε; Και εγώ την ίδια απορία έχω. Λογικά πρέπει να την πάρουμε με τους οδηγούς της συσκευής μας. Αλλά πως; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δε θέλω να κάνει sync, για το pin στη lockscreen. Αν τύχει η σπάνια περίπτωση να μην έχω data, δε θα μπορώ να κλειδώσω τη συσκευή μου; Είμαστε σοβαροί; Αυτό δεν το έχω δει πουθενά από τον Απρίλη που έχω TP, κλειδώνει και ξεκλειδώνει κανονικά χωρίς Wi-Fi ή δεδομένα, ακόμη και όταν είναι σε λειτουργία πτήσης όλα λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Λογικά θα έχει άλλο firmware η official .107 απ' αυτήν των insiders! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Delete..... Edited February 18, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Κι εγώ ο non-insider από το πρωί έχω την .107 Όλα καλά. :p Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αυτό δεν το έχω δει πουθενά από τον Απρίλη που έχω TP, κλειδώνει και ξεκλειδώνει κανονικά χωρίς Wi-Fi ή δεδομένα, ακόμη και όταν είναι σε λειτουργία πτήσης όλα λειτουργούν κανονικά. Πηγαίνοντας Settings -> Lockscreen -> Sign-in Options, σωστά δεν πάω; Αν ναι, έχω συνεχώς αυτό που φαίνεται στο screenshot. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 την πρώτη φορα που θα περάσεις τον κωδικό πρέπει να είσαι στο internet μετά δεν χρειάζεται να είσαι στο internet για να ξεκλειδώνεις το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Κι εγώ ο non-insider από το πρωί έχω την .107 Όλα καλά. :p Με ποιο κινητό; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 την πρώτη φορα που θα περάσεις τον κωδικό πρέπει να είσαι στο internet μετά δεν χρειάζεται να είσαι στο internet για να ξεκλειδώνεις το κινητό Μα εκεί είναι και το πρόβλημά μου. Τόσο πια θέλει τα δεδομένα μας ή Microsoft, που θέλει και τον κωδικό κλειδώματος της οθόνης; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts