evris2013 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Απ' το κινητό έκανες refresh; Σε μένα πάντως έτσι επανήλθαν! Βασικά πρέπει να περάσεις τον outlook λογαριασμό και στις ρυθμίσεις των επαφών για να επανέλθουν με συγχρονισμό! Εμένα είχε φύγει από κει ο λογαριασμός outlook και τον ξαναπερασα. Μου διέφυγε να στο πω κι αυτό! Sorry!!!! Edited October 28, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Απ' το κινητό έκανες refresh; Σε μένα πάντως έτσι επανήλθαν! Βασικά πρέπει να περάσεις τον outlook λογαριασμό και στις ρυθμίσεις των επαφών για να επανέλθουν με συγχρονισμό! Εμένα είχε φύγει από κει ο λογαριασμός outlook και τον ξαναπερασα. Μου διέφυγε να στο πω κι αυτό! Sorry!!!!ναι φιλε απο το κινητο εκανα το ριφρες. και ειναι και στις επαφες. μαλλον θα τον διαγραψω και θα τον ξαναπερασω. το προβλημα ειναι πως σε 3 ακαουντς του χοτμειλ μου, δε με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις. στα αλλα χοτμειλ μπαινει... τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται για ασύρματο φορτιστή Nokia ώστε να σώσει την μπαταρία του (από την μεγάλη φθορά της γρήγορης φόρτισης, αποφάσισα να δώσω το παρακάτω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7372878# Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται για ασύρματο φορτιστή Nokia ώστε να σώσει την μπαταρία του (από την μεγάλη φθορά της γρήγορης φόρτισης, αποφάσισα να δώσω το παρακάτω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7372878# Μόνο Nokia φορτίζει ή κάνει και για άλλες συσκευές; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Για όλες. Ότι θέλεις pm. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-insider-programme-continue/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Εγω ακομα να παρω την 10.0.15254.1:!: Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Θεωρώ πως η υποστήριξη συνεχίζετε για το λόγο πως τα windows 10 βασίζονται στο OneCore. Οπότε ότι αλλάζει και διορθώνεται στο βασικό OS θα έρχεται και στο mobile μέσω των Insider. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν ξεγραμμένο από πέρσι. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ύστερα από μία εβδομάδα υστερίας κατάφερα να επαναφέρω τα "αγαπημένα μου" στον Edge τόσο του 930 όσο και σ'αυτόν του Laptop. Και εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Google :lol: Γιατί; Γιατί τα αντέγραψα στον δεσκτόπιο Edge από το Chrome και αργότερα συγχρονίστηκαν με το 930. Την επόμενη ημέρα, έχασα τις επαφές μου μέχρι που αναγκάστηκα να τις συγχρονίσω χειροκίνητα. Κάτι έχει πάρει η msft και μάλλον το κάπνισε από Bazooka.. Δεν παίζει να έχει κάνει την μία κίαμαλα μετά την άλλη και δε σε "cloud" based υπηρεσίες που υποτίθεται κατέχει και θέτει σαν ατμομηχανή του κύκλου εργασιών της. :rolleyes: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ύστερα από μία εβδομάδα υστερίας κατάφερα να επαναφέρω τα "αγαπημένα μου" στον Edge τόσο του 930 όσο και σ'αυτόν του Laptop. Και εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Google :lol: Γιατί; Γιατί τα αντέγραψα στον δεσκτόπιο Edge από το Chrome και αργότερα συγχρονίστηκαν με το 930. Την επόμενη ημέρα, έχασα τις επαφές μου μέχρι που αναγκάστηκα να τις συγχρονίσω χειροκίνητα. Κάτι έχει πάρει η msft και μάλλον το κάπνισε από Bazooka.. Δεν παίζει να έχει κάνει την μία κίαμαλα μετά την άλλη και δε σε "cloud" based υπηρεσίες που υποτίθεται κατέχει και θέτει σαν ατμομηχανή του κύκλου εργασιών της. :rolleyes:και εγω μεγαλα θεματα με τους συγχρονισμους. νομιζω καταλαβα τι φτιαιει. αλλαξε ονομα στην υπηρεσια στα κινητα και απο αλληλογραφια, την ονομασε αλληλογραφια και ημερολογιο. και κατι εχει παιξει με την ονομασια και τους συγχρονισμους και κολανε ολα. εμενα δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις διαχειρισης κανενος ιμειλ ακαουντ τηυς μαικροσοφτ. τα τζιμειλ κανενα θεμα.... για σφαλιαρες. καλυτερα να μην εκανα το απντειτ. αλλωστε σιγα τις αναβαθμισεις που εδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Εγώ ακομα να πάρω την 10.0.15254.1:!: Σε πιο κινητό ; Δοκίμασε και σε φαστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Θεωρώ πως η υποστήριξη συνεχίζετε για το λόγο πως τα windows 10 βασίζονται στο OneCore. Οπότε ότι αλλάζει και διορθώνεται στο βασικό OS θα έρχεται και στο mobile μέσω των Insider. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν ξεγραμμένο από πέρσι. Όπως κ να χει το θεμα ειναι οτι η υποστήριξη θα συνεχιστεί.Όποτε ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Χτές έσβησα καμιά 50αριά επαφές από το web. Στο κινητό μιά ώρα μετά δεν είχαν αφαιρεθεί. Σήμερα το πρωϊ είδα μια από τις πρώτες να εξαφανίζονται και είπα "ά, εντάξει!". Αυτό μέχρι να σκρολλάρω παρακάτω και να δώ αυτό: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 και εγω μεγαλα θεματα με τους συγχρονισμους. νομιζω καταλαβα τι φτιαιει. αλλαξε ονομα στην υπηρεσια στα κινητα και απο αλληλογραφια, την ονομασε αλληλογραφια και ημερολογιο. και κατι εχει παιξει με την ονομασια και τους συγχρονισμους και κολανε ολα. εμενα δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις διαχειρισης κανενος ιμειλ ακαουντ τηυς μαικροσοφτ. τα τζιμειλ κανενα θεμα.... για σφαλιαρες. καλυτερα να μην εκανα το απντειτ. αλλωστε σιγα τις αναβαθμισεις που εδωσε Θεωρώ πως επειδή ξεκίνησαν οι εσωτερικές διαδικασίες για την ενοποίηση των υπηρεσιών της msft ώστε να είναι έτοιμες να υποστηρίξουν καλύτερα το onecore και ότι ακολουθήσει μετά από αυτό έχουμε μία γενική αναστάτωση. Παρόμοιες καταστάσεις είχαμε και παλαιότερα πριν γίνει το μπάσιμο στα 10άρια και πολύ περισσότερο ως insiders. Προσωπικά, τώρα το Outlook mail/calendar μου εμφανίζει ως διαφορετικούς τους λογαριασμούς email και msft account που έχω περάσει στο 930 ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι το ίδιο και το αυτό. Ενας λογαριασμός είναι γμτξ, γιατί να το παιδεύεις "βλέποντας" δύο; Χειρότερο είναι στην εφαρμογή των επαφών/ατόμων. Στις ρυθμίσεις μου δείχνει αν θέλει να μου εμφανίζει τις επαφές του ενός ή του άλλου account και αναλόγως, ή μου εμφανίζει 3-4 ή όλες. :confused: κουφάθηκα λίγο όταν το συνειδητοποίησα αλλά cool. Μέχρι να το συνεφέρουν θα ζήσει να δει άλλη μία ημέρα. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται για ασύρματο φορτιστή Nokia ώστε να σώσει την μπαταρία του (από την μεγάλη φθορά της γρήγορης φόρτισης, αποφάσισα να δώσω το παρακάτω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7372878# Εγώ πάντως τις έλιωσα και με αργή φόρτιση και με γρήγορη φόρτιση στον ίδιο χρόνο.Τι μου λες τωρα... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εγώ πάντως τις έλιωσα και με αργή φόρτιση και με γρήγορη φόρτιση στον ίδιο χρόνο.Τι μου λες τωρα... Μου κάνει εντύπωση. Το δικό μου 950 το φόρτιζα με αυτόν και η μπαταρία δεν είχε καμία μείωση (μέχρι να το σπάσω βέβαια.....) Το ίδιο και με το s7 edge. Ενώ όσοι πήγαιναν στο servise για άλλους λόγους τους άλλαζαν και μπαταρία, εγώ όταν το πήγα για πλακέτα δεν μου την άλλαξαν γιατί δεν είχε απώλειες. Τώρα φορτίζω τo s8+ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Χτές έσβησα καμιά 50αριά επαφές από το web. Στο κινητό μιά ώρα μετά δεν είχαν αφαιρεθεί. Σήμερα το πρωϊ είδα μια από τις πρώτες να εξαφανίζονται και είπα "ά, εντάξει!". Αυτό μέχρι να σκρολλάρω παρακάτω και να δώ αυτό: Δοκίμασε Επαφές-->ρυθμίσεις-->φιλτράρισμα-->απόκρυψη επαφών χωρίς αριθμούς τηλεφώνου Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 6-11 σταματάει και η εφαρμογή τής alpha Bank. Μόλις μού ήρθε μήνυμα. Αισιόδοξα νέα μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 6-11 σταματάει και η εφαρμογή τής alpha Bank. Μόλις μού ήρθε μήνυμα. Αισιόδοξα νέα μπορώ να πω. Κι ότι έμπαινα να το γράψω. Κρίμα. Ξέρουμε τί παίζει με το Safe Access app? Να το ενργοποιήσω πάλι (μετά το hard που έκανα θέλει εκ νέου) ή σε μερικές μέρες κι αυτό Off? Πώς θα πληρώνω λογαριασμούς online κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Πώς θα πληρώνω λογαριασμούς online κλπ? Γιατί όχι απευθείας από το site; Πριν το ανοίξεις επίλεξε στον edge mobile έκδοση. Μια χαρά λειτουργικό είναι το mobile site της Alpha. Και εφαρμογή να είχε στα WM10, κάπως έτσι θα ήταν. Εντάξει δεν υπάρχουν κάποιες διευκολύνσεις, αλλά δε χάλασε ο κόσμος. Εκτός αν δεν κατάλαβα (χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο) και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Γιατί όχι απευθείας από το site; Πριν το ανοίξεις επίλεξε στον edge mobile έκδοση. Μια χαρά λειτουργικό είναι το mobile site της Alpha. Και εφαρμογή να είχε στα WM10, κάπως έτσι θα ήταν. Εντάξει δεν υπάρχουν κάποιες διευκολύνσεις, αλλά δε χάλασε ο κόσμος. Εκτός αν δεν κατάλαβα (χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο) και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Η εφαρμογή ήταν η ίδια των 8, και έκανε τη βασική της δουλειά αρκετά καλά. Δεν με ενοχλεί να χρησιμοποιώ browser. Το θέμα είναι πως αν μπεις "απλά", είτε με εφαρμογή, είτε με browser από οπουδήποτε, έχεις επιλογή μόνο για περιήγηση. Για οποιαδήποτε εγχρήματη συναλλαγή, όμως, πρέπει να εισέλθεις με extra pin, το οποίο γίνεται generated από ακόμα μια εφαρμογή, το "Alpha safe Access", αλλιώς δεν έχεις αντίστοιχο δικαίωμα. Φαντάζομαι πως θα αντικατασταθεί με code over sms, όπως πχ στην Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Η εφαρμογή ήταν η ίδια των 8, και έκανε τη βασική της δουλειά αρκετά καλά. Δεν με ενοχλεί να χρησιμοποιώ browser. Το θέμα είναι πως αν μπεις "απλά", είτε με εφαρμογή, είτε με browser από οπουδήποτε, έχεις επιλογή μόνο για περιήγηση. Για οποιαδήποτε εγχρήματη συναλλαγή, όμως, πρέπει να εισέλθεις με extra pin, το οποίο γίνεται generated από ακόμα μια εφαρμογή, το "Alpha safe Access", αλλιώς δεν έχεις αντίστοιχο δικαίωμα. Φαντάζομαι πως θα αντικατασταθεί με code over sms, όπως πχ στην Πειραιώς. Μα και τώρα δουλεύει με SMS στο site (με PC) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Μα και τώρα δουλεύει με SMS στο site (με PC) Ναι, οκ. Αλλά ήταν πολύ πιο βολικό με την εφαρμογούλα, είτε από κινητό είτε από PC. Μπήκα τώρα στο site να δω τί θα παίξει από Δευτέρα, και το καταργούν το σύστημα με το "Safe Access" έτσι κι αλλιώς, για όλους. Υποθέτω πως θα το γυρίσουν σε sms, αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Ναι, οκ. Αλλά ήταν πολύ πιο βολικό με την εφαρμογούλα, είτε από κινητό είτε από PC. Μπήκα τώρα στο site να δω τί θα παίξει από Δευτέρα, και το καταργούν το σύστημα με το "Safe Access" έτσι κι αλλιώς, για όλους. Υποθέτω πως θα το γυρίσουν σε sms, αυτόματα. Σωστότατος φίλτατε. Το καταργούν το safe access ούτως ή άλλως για όλους πλέον. Πάντως να πω την αλήθεια μου είχα πάψει να χρησιμοποιώ το app κι έμπαινα από edge λόγω ομορφιάς περιβάλλοντος. Τουλάχιστον έχουμε το θαυμάσιο myalphawallet app. Τι τους φώτισε και το έφτιαξαν... Edited November 2, 2017 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Κρίμα που σταματάει η εφαρμογή της alpha, αλλά, για να λέμε το σωστό, είναι παρατημένη εδώ και πολύ καιρό. Πολύ πίσω σε σχέση με τις αντίστοιχες για android και ios. Μια χαρά είναι και το site. Έχει και υπολογισμό αφορολόγητου που η εφαρμογή δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts