cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Πάρτε κανένα γερμανικό να σωθείτε....... :) Υ. Γ. Τι έγινε και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα??? Ξύνεσε να κάνει στάση κανένα τρόλεϊ πάλι :D Δοκίμασε κανένας τις νέες εκδόσεις; Εγώ δεν είδα καμία διαφορά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ξύνεσε να κάνει στάση κανένα τρόλεϊ πάλι :D Δοκίμασε κανένας τις νέες εκδόσεις; Εγώ δεν είδα καμία διαφορά ακόμα. Νομίζω ότι ο Edge δεν κολλάει τόσο όσο πριν μέχρι στιγμής! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Υ. Γ. Τι έγινε και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα??? Ε, αφού τον κλάψαμε τον μακαρίτη, φάγαμε τα κόλυβα και τώρα πίνουμε τον καφέ της παρηγοριάς... Υ.Γ. Δεν έχει και τίποτα άλλο να θάψουν οι "νεκροθάφτες"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Άμα βάλεις και την τελευταία φαστ που έχω στα βασικά τηλέφωνα, θα δεις διαφορά προς το καλύτερο. Την έχω σχεδόν μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Χάχα οι υποτιθέμενες δοκιμαστικές εκδόσεις πάνε καλύτερα από τις επίσημες!... Για να δούμε πως θα πάνε και σε μας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ε, αφού τον κλάψαμε τον μακαρίτη, φάγαμε τα κόλλυβα και τώρα πίνουμε τον καφέ της παρηγοριάς... Υ.Γ. Δεν έχει και τίποτα άλλο να θάψουν οι "νεκροθάφτες"... Ξανά λέω ότι Ξύνεστε να κάνει στάση το τρόλεϊ :D Οι νεκροθάφτες πάντα βρίσκουν χώμα και φτυάρι να θάψουν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ξανά λέω ότι Ξύνεστε να κάνει στάση το τρόλεϊ :D Οι νεκροθάφτες πάντα βρίσκουν χώμα και φτυάρι να θάψουν :D ...ακόμα και όταν δεν υπάρχει τίποτα για ταφή!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Χάχα οι υποτιθέμενες δοκιμαστικές εκδόσεις πάνε καλύτερα από τις επίσημες!... Για να δούμε πως θα πάνε και σε μας. Όχι πάντα :D Νομίζω ότι η τελευταία φαστ είναι RTM που θα βγει τέλος του μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...ακόμα και όταν δεν υπάρχει τίποτα για ταφή!!! :lol: Πάντα βρίσκουν κάτι και με ιστορικές αναδρομές :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Όχι πάντα :D Νομίζω ότι η τελευταία φαστ είναι RTM που θα βγει τέλος του μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντα βρίσκουν κάτι και με ιστορικές αναδρομές :D Τι εννοείς RTM; Δεν τα πάω και τόσο καλά με τους όρους!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Τι εννοείς RTM; Δεν τα πάω και τόσο καλά με τους όρους!!! :( Ρε Τι Μας λες :D RTM release to manufacture επίσημη έκδοση που θα κυκλοφορήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ρε Τι Μας λες :D RTM release to manufacture επίσημη έκδοση που θα κυκλοφορήσει 17.10. θα δωθεί στα pc άκουσα και μετά στις συσκευές μας! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 17.10. θα δωθεί στα pc άκουσα και μετά στις συσκευές μας! Στα κινητά μετά προς το τέλος του μήνα. Περιμένω να βγάλουν νέα έκδοση φαστ πριβιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία τους μεγάλη αναβάθμιση να λύσει περισσότερα προβλήματα απ' ότι να δημιουργήσει! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία τους μεγάλη αναβάθμιση να λύσει περισσότερα προβλήματα απ' ότι να δημιουργήσει! ;) Τώρα σωθήκαμε :D Το 950 θα το δώσεις το δεύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Τώρα σωθήκαμε :D Το 950 θα το δώσεις το δεύτερο; Προς το παρόν θα το κρατήσω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Προς το παρόν θα το κρατήσω. Αν είναι πες το. Λίγο να παίξω θέλω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Να πω τι; Είμαστε και off topic τώρα!... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Προηγείται άλλος! Στης MS την ποδιά σφάζονται παλικάρια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Πάντως για πεθαμένο λειτουργικό, ακόμα να σκοτώσουν τις συσκευές στις αγγελίες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Περιμένω να βγάλουν νέα έκδοση φαστ πριβιού Πρέπει να έχει βγει. Είναι η 15254.1 Περιλαμβάνει τα fixes από την 15252 και τις τελευταίες διορθώσεις από την προχθεσινή. Η 15254 είναι και η υποψήφια που θα πάρουν τα mobiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Έχω το 735 με περασμένη κάθε φορά την πιο πρόσφατη official release. Από το Σεπτέμβρη δε μπορούσα να εγκαταστήσω μια νέα ενημέρωση λογισμικού που εμφανιζόταν - κατέβαινε αλλά δεν γινόταν η εγκατάσταση λόγω κάποιου σφάλαμτος. Χθες μου ήρθε ενημέρωση για την 10.0.14393.1770 και ενώ κατέβαινε κανονικά, δεν είχε χώρο για εγκατάσταση (ήθελε λέει 1,18GB free). Έκανα λοιπόν ένα backup που είχα καιρό να κάνω, ακολούθησε hard reset στο κινητό και εγκατάσταση της νέας έκδοσης κανονικά. Είχα καιρό να κάνω hard reset γιατί βαριόμουν τη διαδικασία και φοβόμουν για τα δεδομένα που μπορεί να χάσω (βλ. passwords από WiFi networks) αλλά νομίζω πως πάει καλύτερα τώρα. Όχι τίποτε άλλο, για να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που ασχολούνται με τα "πεθαμένα" Windows Mobile και βάζουν χρόνο να τα στρώσουν! :-D Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Έχω το 735 με περασμένη κάθε φορά την πιο πρόσφατη official release. Από το Σεπτέμβρη δε μπορούσα να εγκαταστήσω μια νέα ενημέρωση λογισμικού που εμφανιζόταν - κατέβαινε αλλά δεν γινόταν η εγκατάσταση λόγω κάποιου σφάλαμτος. Χθες μου ήρθε ενημέρωση για την 10.0.14393.1770 και ενώ κατέβαινε κανονικά, δεν είχε χώρο για εγκατάσταση (ήθελε λέει 1,18GB free). Έκανα λοιπόν ένα backup που είχα καιρό να κάνω, ακολούθησε hard reset στο κινητό και εγκατάσταση της νέας έκδοσης κανονικά. Είχα καιρό να κάνω hard reset γιατί βαριόμουν τη διαδικασία και φοβόμουν για τα δεδομένα που μπορεί να χάσω (βλ. passwords από WiFi networks) αλλά νομίζω πως πάει καλύτερα τώρα. Όχι τίποτε άλλο, για να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που ασχολούνται με τα "πεθαμένα" Windows Mobile και βάζουν χρόνο να τα στρώσουν! :-D Τα WiFi passwords άμα είναι συγχρονισμένα δεν τα χάνεις όσα hard reset και να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Τα WiFi passwords άμα είναι συγχρονισμένα δεν τα χάνεις όσα hard reset και να κάνεις Τώρα που το λες, συνδέθηκε στο δίκτυο του σπιτιού μου χωρίς να θυμάμαι να έβαλα τον κωδικό. Στη λίστα με τα αποθηκευμένα δίκτυα πάντως δεν φαίνονται όλα τα δίκτυα στα οποία έχω συνδεθεί. Πολύ πρακτική δυνατότητα, αν ισχύει πάντως, θα μου λύσει τα χέρια! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Πρέπει να έχει βγει. Είναι η 15254.1 Περιλαμβάνει τα fixes από την 15252 και τις τελευταίες διορθώσεις από την προχθεσινή. Η 15254 είναι και η υποψήφια που θα πάρουν τα mobiles. Βγήκε την κατεβάζω τώρα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Windows 10 Insider Preview 15254.1 (feature2_rs3svc) Στο 650 Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 996.76 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις) Στο 640 είναι 660μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Τώρα που το λες, συνδέθηκε στο δίκτυο του σπιτιού μου χωρίς να θυμάμαι να έβαλα τον κωδικό. Στη λίστα με τα αποθηκευμένα δίκτυα πάντως δεν φαίνονται όλα τα δίκτυα στα οποία έχω συνδεθεί. Πολύ πρακτική δυνατότητα, αν ισχύει πάντως, θα μου λύσει τα χέρια! Ισχύει 100%. Όλα τα γνωστά δίκτυα παραμένουν αποθηκευμένα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts