panos9553 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Μετά από αρκετές μέρες μετά την περίφημη αναβάθμιση της cu έχω να πω ότι δεν έπρεπε να την δώσουν στο 640 και να το κόψουν όπως όλα τα υπόλοιπα πλην την σειρά x50. Το κινητό με πετάει τακτικά έξω από πολλές εφαρμογές και ο edze κάνει μόνος του refresh την ώρα που διαβάζω κάτι και είναι εκνευριστικό. Έχω κάνει και hard reset και διαμόρφωση κάρτας μετά την δεύτερη αναβάθμιση και στήσιμο από την αρχή. Πριν την cu όλα ήταν μια χαρά και η συσκευή τώρα δεν είναι να την έχεις για κύρια δυστυχώς. Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 1gb ram δεν αρκεί ούτε για τα βασικά. Ακριβως τα ιδια θεματα εχω και εγω δυστυχως..ημουν ετοιμος για Hard reset παλι αλλα απο οτι βλεπω δεν αλλαζει κατι.. Απλα δεν ειναι θεμα του 1ος Gb ram..διοτι τουλαχιστον αυτα τα κουλα δεν τα εκανε πριν τη CU..Ξεκαθαρα τα εχουν κανει μανταρα παλι με την αναβαθμιση αρα μιλαμε για κακο προγραματισμο παλι.....λογικα σε επομενα Updates ισως στρωσουν κατι..Το CU δεν εφερε νεα χαρακτηριστικα αλλα κυριως bugg fixes και ακουγοταν πως ειναι και πιο ελφαρυ και σταθερο..Πως καταφεραν παλι να τα θαλασσωσουν ετσι μονοι αυτοι το ξερουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Μετά από αρκετές μέρες μετά την περίφημη αναβάθμιση της cu έχω να πω ότι δεν έπρεπε να την δώσουν στο 640 και να το κόψουν όπως όλα τα υπόλοιπα πλην την σειρά x50. Το κινητό με πετάει τακτικά έξω από πολλές εφαρμογές και ο edze κάνει μόνος του refresh την ώρα που διαβάζω κάτι και είναι εκνευριστικό. Έχω κάνει και hard reset και διαμόρφωση κάρτας μετά την δεύτερη αναβάθμιση και στήσιμο από την αρχή. Πριν την cu όλα ήταν μια χαρά και η συσκευή τώρα δεν είναι να την έχεις για κύρια δυστυχώς. Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 1gb ram δεν αρκεί ούτε για τα βασικά. Εγώ με 640 ds δεν έχω τα θέματα που αναφέρεις. Δεν σημαίνει ότι ο edge έχει την τέλεια εμπειρία χρήσης βέβαια αλλά refresh δεν μού κάνει. Ούτε εφαρμογές με πέταξαν έξω θα έλεγα. Ίσως και να μην το έδωσα σημασία βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εγώ με 640 ds δεν έχω τα θέματα που αναφέρεις. Δεν σημαίνει ότι ο edge έχει την τέλεια εμπειρία χρήσης βέβαια αλλά refresh δεν μού κάνει. Ούτε εφαρμογές με πέταξαν έξω θα έλεγα. Ίσως και να μην το έδωσα σημασία βέβαια. Έκανα πριν λίγη ώρα soft reset και βλέπω ότι λειτουργεί καλύτερα η συσκευή. Κατάφερα να μπω Facebook. Σε καμία από τις 3 εφαρμογές δεν μπορούσα. Μόνο μέσω edge. Ίδωμεν... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε το shazam, που είχε σταματήσει να αναγνωρίζει τραγούδια. 950xl ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Μετά από αρκετές μέρες μετά την περίφημη αναβάθμιση της cu έχω να πω ότι δεν έπρεπε να την δώσουν στο 640 και να το κόψουν όπως όλα τα υπόλοιπα πλην την σειρά x50. Δεν έχω την συσκευή και δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έκανε κάτι τέτοιο...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε το shazam, που είχε σταματήσει να αναγνωρίζει τραγούδια. 950xl ds Πήρε αναβάθμιση το Shazam; Δεν ήρθε τίποτα σε μένα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Πήρε αναβάθμιση το Shazam; Δεν ήρθε τίποτα σε μένα! Εμένα κανένα πρόβλημα δεν είχε,σφαίρα δουλεύει από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εμένα κανένα πρόβλημα δεν είχε,σφαίρα δουλεύει από την αρχή Κι εμένα καλά πάει το Shazam. Απλά αναρωτιόμουν για την αναβάθμιση. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Εμενα εχει κολλήσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν μπορώ να την κατεβάσω.Καθε φορά που προσπαθώ να την κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα.Έκανα Soft reset ,αλλαγή περιοχής τιποτα.Οι άλλες εφαρμογές όμως μια χαρά κατεβαίνουν Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Εμενα εχει κολλήσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν μπορώ να την κατεβάσω.Καθε φορά που προσπαθώ να την κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα.Έκανα Soft reset ,αλλαγή περιοχής τιποτα.Οι άλλες εφαρμογές όμως μια χαρά κατεβαίνουν Μια σκέψη... Μήπως την αναβαθμιζουν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Εμενα εχει κολλήσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν μπορώ να την κατεβάσω.Καθε φορά που προσπαθώ να την κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα.Έκανα Soft reset ,αλλαγή περιοχής τιποτα.Οι άλλες εφαρμογές όμως μια χαρά κατεβαίνουν Μηπως εχεις ορισει χωρο αποθηκευσης την καρτα sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πλάκα πλάκα το Shazam δεν υπάρχει πλέον στο Store. Ενώ πριν κανένα μήνα το είχαν, αλλά οχι στις πρώτες σειρές! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δεν έχω την συσκευή και δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έκανε κάτι τέτοιο...... Θα είχε γεμίσει πάλι το νήμα με γκρίνια από τους γνωστούς άγνωστους. :lol: Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να έμενα πίσω σε αναβαθμίσεις και να λειτουργεί μια χαρά η συσκευή μου όπως ήταν πριν την cu. Τότε την χαιρόμουν. Τώρα απλά μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες. Το πρωί δεν μπορούσα να στείλω sms. Είναι η τρίτη φορά που μου το κάνει μετά την cu. Δεν στρώνει ότι και αν κάνω. Επανέρχεται μόνο του μετά από καμιά ώρα. Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν φταίει η συσκευή ή η sim ή η wind. Είναι ενός έτους η sim και δεν είναι κομμένη. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μετά την .297 διορθώθηκε το σαζαμ. Πριν δεν αναγνωριζε τίποτε. Δεν εννοώ αναβάθμιση της εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μια σκέψη... Μήπως την αναβαθμιζουν... Με τίποτα, ειναι παλιά και δεν είχε κανει ποτε ενημέρωση.Την εσβισα κατά λάθος και τωρα τραβάω τα μαλλιά μου Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Με τίποτα, ειναι παλιά και δεν είχε κανει ποτε ενημέρωση.Την εσβισα κατά λάθος και τωρα τραβάω τα μαλλιά μου Νομίζω αρκετό καιρό πριν τη Creator αναβαθμίστηκε μία ή δύο φορές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Κυρίες και κύριοι, έχουμε update! [15063.414] https://www.windowscentral.com/june-patch-tuesday-updates-now-available-windows-10-and-windows-10-mobile Κατεβαίνει ... Edited June 13, 2017 by blackfox2k7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Και για όλους τους υπόλοιπους με την προ cu κατεβαίνει η .1358 Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Χάχα όλες μαζί ήρθαν;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Ειναι και περίεργα οναμασμενη αυτη η καινούργια ενημέρωση Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) WΚυρίες και κύριοι, έχουμε update! [15063.414] https://www.windowscentral.com/june-patch-tuesday-updates-now-available-windows-10-and-windows-10-mobile Κατεβαίνει ... Κατεβαίνει και σε μένα. Ελπίζω να διορθώσει κάποια μικροπροβλήματα που έχω και να αποφύγω έτσι πάλι hard reset. Πάντως λίγο σπαστικό ενώ είναι στην πρίζα ή συσκευή να πρέπει η μπαταρία να περάσει το 40% για να γίνει η εγκατάσταση της αναβάθμισης. Σε Android συσκευές, αν θυμάμαι, ήταν αρκετό το να είναι στην πρίζα ή συσκευή μόνο. Edited June 13, 2017 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Και για όλους τους υπόλοιπους με την προ cu κατεβαίνει η .1358 Εννοείς την σειρά χ30; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Εννοείς την σειρά χ30; Sent from mTalk Αν σε αυτη ανήκει το 535 τότε ναι. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Σαν να πάει σφαίρα μου φαίνεται και κυρίως ο edge. Γνωρίζει κανείς τι νέο φέρνουν αυτές οι εκδόσεις; Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 14393.1358 changelog (Redstone 1 Anniversary Update) https://changewindows.org/build/14393/mobile#1358 15063.414 changelog (Redstone 2 Creators Update) https://changewindows.org/build/15063/mobile#414 Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts