Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από αρκετές μέρες μετά την περίφημη αναβάθμιση της cu έχω να πω ότι δεν έπρεπε να την δώσουν στο 640 και να το κόψουν όπως όλα τα υπόλοιπα πλην την σειρά x50. Το κινητό με πετάει τακτικά έξω από πολλές εφαρμογές και ο edze κάνει μόνος του refresh την ώρα που διαβάζω κάτι και είναι εκνευριστικό. Έχω κάνει και hard reset και διαμόρφωση κάρτας μετά την δεύτερη αναβάθμιση και στήσιμο από την αρχή. Πριν την cu όλα ήταν μια χαρά και η συσκευή τώρα δεν είναι να την έχεις για κύρια δυστυχώς. Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 1gb ram δεν αρκεί ούτε για τα βασικά.

Ακριβως τα ιδια θεματα εχω και εγω δυστυχως..ημουν ετοιμος για Hard reset παλι αλλα απο οτι βλεπω δεν αλλαζει κατι..

Απλα δεν ειναι θεμα του 1ος Gb ram..διοτι τουλαχιστον αυτα τα κουλα δεν τα εκανε πριν τη CU..Ξεκαθαρα τα εχουν κανει μανταρα παλι με την αναβαθμιση αρα μιλαμε για κακο προγραματισμο παλι.....λογικα σε επομενα Updates ισως στρωσουν κατι..Το CU δεν εφερε νεα χαρακτηριστικα αλλα κυριως bugg fixes και ακουγοταν πως ειναι και πιο ελφαρυ και σταθερο..Πως καταφεραν παλι να τα θαλασσωσουν ετσι μονοι αυτοι το ξερουν..

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά από αρκετές μέρες μετά την περίφημη αναβάθμιση της cu έχω να πω ότι δεν έπρεπε να την δώσουν στο 640 και να το κόψουν όπως όλα τα υπόλοιπα πλην την σειρά x50. Το κινητό με πετάει τακτικά έξω από πολλές εφαρμογές και ο edze κάνει μόνος του refresh την ώρα που διαβάζω κάτι και είναι εκνευριστικό. Έχω κάνει και hard reset και διαμόρφωση κάρτας μετά την δεύτερη αναβάθμιση και στήσιμο από την αρχή. Πριν την cu όλα ήταν μια χαρά και η συσκευή τώρα δεν είναι να την έχεις για κύρια δυστυχώς. Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 1gb ram δεν αρκεί ούτε για τα βασικά.

Εγώ με 640 ds δεν έχω τα θέματα που αναφέρεις.

Δεν σημαίνει ότι ο edge έχει την τέλεια εμπειρία χρήσης βέβαια αλλά refresh δεν μού κάνει.

Ούτε εφαρμογές με πέταξαν έξω θα έλεγα. Ίσως και να μην το έδωσα σημασία βέβαια.

Εγώ με 640 ds δεν έχω τα θέματα που αναφέρεις.

Δεν σημαίνει ότι ο edge έχει την τέλεια εμπειρία χρήσης βέβαια αλλά refresh δεν μού κάνει.

Ούτε εφαρμογές με πέταξαν έξω θα έλεγα. Ίσως και να μην το έδωσα σημασία βέβαια.

Έκανα πριν λίγη ώρα soft reset και βλέπω ότι λειτουργεί καλύτερα η συσκευή. Κατάφερα να μπω Facebook. Σε καμία από τις 3 εφαρμογές δεν μπορούσα. Μόνο μέσω edge. Ίδωμεν...

TCL 40 NXTPAPER

Μετά από αρκετές μέρες μετά την περίφημη αναβάθμιση της cu έχω να πω ότι δεν έπρεπε να την δώσουν στο 640 και να το κόψουν όπως όλα τα υπόλοιπα πλην την σειρά x50.

Δεν έχω την συσκευή και δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έκανε κάτι τέτοιο......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε το shazam, που είχε σταματήσει να αναγνωρίζει τραγούδια. 950xl ds

Πήρε αναβάθμιση το Shazam; Δεν ήρθε τίποτα σε μένα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εμένα κανένα πρόβλημα δεν είχε,σφαίρα δουλεύει από την αρχή

Κι εμένα καλά πάει το Shazam. Απλά αναρωτιόμουν για την αναβάθμιση.

Εμενα εχει κολλήσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν μπορώ να την κατεβάσω.Καθε φορά που προσπαθώ να την κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα.Έκανα Soft reset ,αλλαγή περιοχής τιποτα.Οι άλλες εφαρμογές όμως μια χαρά κατεβαίνουν

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Εμενα εχει κολλήσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν μπορώ να την κατεβάσω.Καθε φορά που προσπαθώ να την κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα.Έκανα Soft reset ,αλλαγή περιοχής τιποτα.Οι άλλες εφαρμογές όμως μια χαρά κατεβαίνουν

Μια σκέψη... Μήπως την αναβαθμιζουν...

Μηπως εχεις ορισει χωρο αποθηκευσης την καρτα sd?

Πλάκα πλάκα το Shazam δεν υπάρχει πλέον στο Store. Ενώ πριν κανένα μήνα το είχαν, αλλά οχι στις πρώτες σειρές! :worry:

Δεν έχω την συσκευή και δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έκανε κάτι τέτοιο......

Θα είχε γεμίσει πάλι το νήμα με γκρίνια από τους γνωστούς άγνωστους. :lol: Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να έμενα πίσω σε αναβαθμίσεις και να λειτουργεί μια χαρά η συσκευή μου όπως ήταν πριν την cu. Τότε την χαιρόμουν. Τώρα απλά μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες. Το πρωί δεν μπορούσα να στείλω sms. Είναι η τρίτη φορά που μου το κάνει μετά την cu. Δεν στρώνει ότι και αν κάνω. Επανέρχεται μόνο του μετά από καμιά ώρα. Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν φταίει η συσκευή ή η sim ή η wind. Είναι ενός έτους η sim και δεν είναι κομμένη.

TCL 40 NXTPAPER

Μια σκέψη... Μήπως την αναβαθμιζουν...

Με τίποτα, ειναι παλιά και δεν είχε κανει ποτε ενημέρωση.Την εσβισα κατά λάθος και τωρα τραβάω τα μαλλιά μου

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Με τίποτα, ειναι παλιά και δεν είχε κανει ποτε ενημέρωση.Την εσβισα κατά λάθος και τωρα τραβάω τα μαλλιά μου

Νομίζω αρκετό καιρό πριν τη Creator αναβαθμίστηκε μία ή δύο φορές!

Κυρίες και κύριοι, έχουμε update! [15063.414]

https://www.windowscentral.com/june-patch-tuesday-updates-now-available-windows-10-and-windows-10-mobile

Κατεβαίνει ...

Edited by blackfox2k7

Και για όλους τους υπόλοιπους με την προ cu κατεβαίνει η .1358
scos :innocent:

Ειναι και περίεργα οναμασμενη αυτη η καινούργια ενημέρωση

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

W

Κυρίες και κύριοι, έχουμε update! [15063.414]

https://www.windowscentral.com/june-patch-tuesday-updates-now-available-windows-10-and-windows-10-mobile

Κατεβαίνει ...

Κατεβαίνει και σε μένα. Ελπίζω να διορθώσει κάποια μικροπροβλήματα που έχω και να αποφύγω έτσι πάλι hard reset. Πάντως λίγο σπαστικό ενώ είναι στην πρίζα ή συσκευή να πρέπει η μπαταρία να περάσει το 40% για να γίνει η εγκατάσταση της αναβάθμισης. Σε Android συσκευές, αν θυμάμαι, ήταν αρκετό το να είναι στην πρίζα ή συσκευή μόνο.

Edited by giachtas

Εννοείς την σειρά χ30;

Sent from mTalk

Αν σε αυτη ανήκει το 535 τότε ναι.

Σαν να πάει σφαίρα μου φαίνεται και κυρίως ο edge. Γνωρίζει κανείς τι νέο φέρνουν αυτές οι εκδόσεις;

14393.1358 changelog (Redstone 1 Anniversary Update)

https://changewindows.org/build/14393/mobile#1358

15063.414 changelog (Redstone 2 Creators Update)

https://changewindows.org/build/15063/mobile#414

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800