Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα σε ποια εκδοση εισαι ? Στην 1066 επισημη?

Ναι στη 1066

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενημερώσεις κτλ. έρχονται και από τον browser αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Ειδικά στα pc/laptops πόσοι χρειάζονται αλήθεια τις εφαρμογές και πόσοι τις χρησιμοποιούν; Απειροελάχιστοι, καθώς σχεδόν όλοι έχουν μάθει χρόνια με τον browser. Άσε που οι περισσότεροι δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ελέω παλαιότερου λειτουργικού.

Σε tablets μεταξύ 7-9 ίντσες ίσως να υπάρχει ανάγκη, αλλά και πάλι πόσες είναι αυτές; Και αφού τρέχουν full windows πάλι αυτή η ανάγκη καλύπτεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δεν ασχολήθηκαν στο facebook όταν τα wp8-8.1 ήταν στη φούρια τους, θα το κάνουν τώρα; Αν δεν θέλει το FB να ασχοληθεί, η MS δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό. Να τους κόψει την πρόσβαση από τα Windows; Θα πάνε όλοι σε Linux την ίδια μέρα.

Αν απο την μια δεν χρειαζονται αυτες οι εφαρμογες..Αν απο την αλλη η MS η <<καημένη>> δεν μπορει να κανει τιποτα (που σιγα να μην μπορει).

Τοτε γιατι ασχολουμαστε? Αρα το συμπερασμα ειναι οτι ακομα και στο μελλον δεν προκειται να δουμε εφαρμογες της προκοπης απο το Facebook στο λειτουργικο της MS και σε μελλοντικες συσκευες της MS...αυτο μου λες με λιγα λογια?

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι στη 1066

Καλο θα ηταν τοτε να περιμενεις γιατι η 251 εχει τα θεματακια της ακομα. και να πας στα καπακια στην επομενη...Αλλα αν βιαζεσαι μπορεις να την παρεις με preview release οπου ειναι η ιδια ακριβως με την επισημη και μετα να βγεις αμεσως απο dev...αλλα επιμενω στην 1η επιλογη...

Τελικά τι νέο έφερε αυτή η πολυπόθητη αναβάθμιση πέραν από την lag λειτουργία στις ειδοποιήσεις και ενέργειες και στην μή σωστή απεικόνιση των 4 πρώτων ρυθμίσεων που δεν ξέρω τι είναι πλέον; Πολλά lag επίσης και στον edge και πολλές φορές δεν με αφήνει να σβήσω αυτά που γράφω. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Αν απο την μια δεν χρειαζονται αυτες οι εφαρμογες..Αν απο την αλλη η MS η <<καημένη>> δεν μπορει να κανει τιποτα (που σιγα να μην μπορει).

Τοτε γιατι ασχολουμαστε? Αρα το συμπερασμα ειναι οτι ακομα και στο μελλον δεν προκειται να δουμε εφαρμογες της προκοπης απο το Facebook στο λειτουργικο της MS και σε μελλοντικες συσκευες της MS...αυτο μου λες με λιγα λογια?

Τι μπορεί να κάνει η MS; Ρίξε καμιά ιδέα :P

Για το μέλλον δεν μπορώ να πω, δεν γνωρίζω. Είναι και θέμα συγκυριών. Αν η MS καταφέρει να ξαναμπεί δυναμικά στο mobile κομμάτι με μια καλή ιδέα και τραβήξει κόσμο παράλληλα με καινοτόμες και αποκλειστικές εφαρμογές, τότε θα γυρίσει το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι η μια εταιρεία του μεγέθους της μπορεί να φέρει την καινοτομία. Αυτό χρειάζεται για να γίνει το μπαμ.

Τι μπορεί να κάνει η MS; Ρίξε καμιά ιδέα :P

Για το μέλλον δεν μπορώ να πω, δεν γνωρίζω. Είναι και θέμα συγκυριών. Αν η MS καταφέρει να ξαναμπεί δυναμικά στο mobile κομμάτι με μια καλή ιδέα και τραβήξει κόσμο παράλληλα με καινοτόμες και αποκλειστικές εφαρμογές, τότε θα γυρίσει το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι η μια εταιρεία του μεγέθους της μπορεί να φέρει την καινοτομία. Αυτό χρειάζεται για να γίνει το μπαμ.

Αυτη πρεπει να ξερει τι να κανει..δεν θα της το πουμε εμεις..η δουλεια της ειναι..

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου..Ευχομαι να ξαναμπει στο παιχνιδι με κατι δυνατο και καινοτομο στο Mobile...Αυτο ομως το περιμενουμε εδω και καμια 6 ετια - 7 ετια..Δεν θελω να ξανακουσω γενικα για το τι ΘΑ κανει και ΑΝ κανει το ενα και ΑΝ το αλλο γιατι καταντησε παραμυθι..Οταν με το καλο βγαλει κατι που να αξίζει εδω ειμαστε...συμφωνεις?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά τι νέο έφερε αυτή η πολυπόθητη αναβάθμιση πέραν από την lag λειτουργία στις ειδοποιήσεις και ενέργειες και στην μή σωστή απεικόνιση των 4 πρώτων ρυθμίσεων που δεν ξέρω τι είναι πλέον; Πολλά lag επίσης και στον edge και πολλές φορές δεν με αφήνει να σβήσω αυτά που γράφω.

Δυστυχως το update ενω εφερε καποια ωραια πραγματακια εφερε και ασχημα...Απο αρχες 2016 περιμενουμε να στρωσει και ακομα στρωνει το λειτουργικο...Αν αυτα ειναι σοβαρα Updates τοτε τι να πω...Φτιαχνουν 5 αλλα φερνουν 3 νεα Bugs..Σαν το γιοφύρι της Αρτας ενα πραμα..

Εδω η ιδια δεν σεβεται το λειτουργικο της και τους πελατες της και εμεις Ακομα περιμενουμε να δειξει σοβαρο ενδιαφερον το Facebook και οι Devs εκει εξω? Σας παρακαλω..

Οταν με το καλο βγαλει κατι που να αξίζει εδω ειμαστε...συμφωνεις?

Συμφωνώ και εδώ θα είμαστε. Κι αν δεν είναι η MS μπορεί να είναι κάποια άλλη, δεν έχει σημασία.

Συμφωνώ και εδώ θα είμαστε. Κι αν δεν είναι η MS μπορεί να είναι κάποια άλλη, δεν έχει σημασία.

Ναι αμε... συμφωνω απολυτα μαζι σου...απλα για να ειμαι ειλικρινης θα ηθελα να ειναι η MS αυτη που θα φερει τα πανω κατω γιατι δεν γουσταρω Google και apple για ευνοητους λογους..και αν θα μπορουσε μια software εταιρεια να τους κοιταξει στα ματια στο Mobile ειναι μονο η MS..

To γιατι τα κανει μανταρα συνεχως ομως, Δεν μπορω να καταλαβω..απο θεωρια και μεγαλα σχεδια της MS πηξαμε απο ουσια και πραξη να την δω...

Ναι αμε... συμφωνω απολυτα μαζι σου...απλα για να ειμαι ειλικρινης θα ηθελα να ειναι η MS αυτη που θα φερει τα πανω κατω γιατι δεν γουσταρω Google και apple για ευνοητους λογους..και αν θα μπορουσε μια software εταιρεια να τους κοιταξει στα ματια στο Mobile ειναι μονο η MS..

To γιατι τα κανει μανταρα συνεχως ομως, Δεν μπορω να καταλαβω..απο θεωρια και μεγαλα σχεδια της MS πηξαμε απο ουσια και πραξη να την δω...

Εδώ δυστυχώς ή ευτυχως θα συμφωνήσω απόλυτα! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

...Και ήρθε η 15063.251...

...Κι ενώ υποστηρίζω σαν τρελός τα 10, είναι η πρώτη ενημέρωση που μου κατάστρεψε το τηλέφωνο κ as we speak έκανα hard reset ελπίζοντας να μη γυρίσω στα 8.1...

Το Telegram δεν άνοιγε, το Viber το ίδιο, το τηλέφωνο άλλαξε ήχο μόνο του, το ξυπνητήρι το ίδιο, η Έναρξη μου έδειχνε μια μαύρη οθόνη, κι όλα αυτά μετά από πολλά, πολλά restart.

Με την 14393.1066 ήταν όλα μια χαρά.

Λέτε να φάω επιστροφή σε 8.1 πάλι; :(

[Lumia 640DS, αν δεν φτάνει η εικόνα αριστερά. :)]

Όχι μόνο είναι δύσκολο (θέλει τρομερό χρόνο για τη μετατροπή), αλλά για τις περισσότερες Win32 εφαρμογές είναι και αδύνατο(προς το παρόν).

To api της uwp είναι υποσύνολο του Win32 api. Έχουν υπάρξει αρκετές προσθήκες/αλλαγές αλλά σαφώς υπολείπεται. Είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο έχουμε τόσες αλλαγές τα τελευταία 4 χρόνια. Σύγκλιση δηλαδή του rt πρώτα και έπειτα της uwp με τη win32.

Δηλαδή, μεταφράζουν τα πάντα, από win32 σε uwp; Αυτό όντως θα χρειαστεί τρομερό χρόνο, κυριολεκτικά.....

Μια παρατήρηση για τη μετατροπή μέσω του Desktop Bridge των εφαρμογών σε uwp. Αν μια εφαρμογή κάνει κλήσεις σε native dll βιβλιοθήκες που δεν υπάρχουν στα mobiles, δεν μπορεί να τρέξει σ' αυτά. Το ίδιο ισχύει και για το Xbox.

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το Kodi από το store έτσι και το office από το store που θα είναι μετατροπή με desktop bridge, θα μπορεί να τρέχει μόνο σε desktop περιβάλλον.

Γι' αυτό λέμε ότι ένα ακόμη restart θα χρειαζόταν κάποια στιγμή στο μέλλον, ούτως ή άλλως (ακόμη και αν είχαν εμπορική επιτυχία τα WM10), αν το πλάνο της MS είναι κάποια στιγμή, να τρέχουν οι mobile συσκευές π.χ. Windows 10 S ή όπως αλλιώς θα λέγονται. Πώς θα γινόταν διαφορετικά;

Με το παραπάνω δεν ξέρω τώρα τι θα κάνει η MS. Εννοώ αν θα προχωρήσει το 2018 σε μια τέτοια κίνηση ή θα περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες. Δηλαδή να έχουμε πιο δυνατούς mobile επεξεργαστές (δεν ξέρω αν θα φτάνει ο 835) και παράλληλα να κινηθεί λίγο το store.

Με τις 2 πρώτες παραγράφους καταλαβαίνω ότι κάνει κάτι ανάποδα.

Πιστεύω ότι θα περιμένει. Αλλά, θα περιμένει περισσότερο, κάτι που πιστεύω ότι δε θα της βγει σε καλό...

Προφανώς δεν τη λες ενθαρρυντική, αλλά σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα, όσον αφορά το χρόνο. Το 50% χρησιμοποιούν Windows7 και το άλλο 25% παλαιότερες εκδόσεις των Windows(π.χ. 8.1, Vista). Κάποια στιγμή οι χρήστες αυτοί θα αναγκαστούν να πάνε στα Windows10. Δε νομίζω δηλαδή ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά σίγουρα αυτό το γεγονός δε βοήθησε τα WM10, γιατί αν ήταν μεγαλύτερη η διείσδυση πιθανώς και να υπήρχαν και περισσότερες καινούριες εφαρμογές στο store.

Μα είναι υποχρεωμένη να τη δεχτεί. Αν μια εφαρμογή πληροί κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις δεν μπορεί να μη τη δεχτεί.

Βασικά, με μικρά ποσοστά, έχει το περιθώριο να κάνει όσα restarts θέλει. Αλλά, όσο περισσότερα restarts κάνει, τόσο δε θα ανεβαίνει το ποσοστό της.

Τώρα, το να είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί, προσωπικά δεν το πιστεύω..

Τα εκατοντάδες εκατομμύρια pc με 10ρια μπορούν να μπαίνουν με τον browser στο facebook. Δεν χρειάζονται καμία εφαρμογή. Εκεί είναι η διαφορά.

Όπως και τα smartphones, με w10. Αυτό δεν είναι λογική...

Huawei Nova 5T

...Κι ενώ υποστηρίζω σαν τρελός τα 10, είναι η πρώτη ενημέρωση που μου κατάστρεψε το τηλέφωνο κ as we speak έκανα hard reset ελπίζοντας να μη γυρίσω στα 8.1...

Το Telegram δεν άνοιγε, το Viber το ίδιο, το τηλέφωνο άλλαξε ήχο μόνο του, το ξυπνητήρι το ίδιο, η Έναρξη μου έδειχνε μια μαύρη οθόνη, κι όλα αυτά μετά από πολλά, πολλά restart.

Εμένα μόνο ο ήχος στο ξυπνητήρι άλλαξε. Τα υπόλοιπα ειναι εντάξει. Ο browser εχει όντως κάποια κολλήματα ακόμα και στο 950xl μου!

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε λίγο πιο πάνω.

Αυτό το διευκρινίζω για να πιστέψετε τα παρακάτω. :)

Το τηλέφωνο με hard reset κ στήσιμο εξ'αρχής της 15063.251 ανάγεται σε εμπειρία ηδονής. :D

Ειλικρινά.

Με έχει αφήσει χαζό [με μ]...

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε λίγο πιο πάνω.

Αυτό το διευκρινίζω για να πιστέψετε τα παρακάτω. :)

Το τηλέφωνο με hard reset κ στήσιμο εξ'αρχής της 15063.251 ανάγεται σε εμπειρία ηδονής. :D

Ειλικρινά.

Με έχει αφήσει χαζό [με μ]...

Προτιμώ να περιμένω την επόμενη διορθωτική αναβάθμιση! ;)

Δηλαδή, μεταφράζουν τα πάντα, από win32 σε uwp; Αυτό όντως θα χρειαστεί τρομερό χρόνο, κυριολεκτικά.....

Ναι. Η μετατροπή πρέπει να γίνει σε επίπεδο κώδικα, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί το api της uwp. Ή, η εφαρμογή θα πρέπει να ξαναγραφτεί από την αρχή.

Ενώ με τα εργαλεία της MS(desktop bridge) η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη. Στην πραγματικότητα γίνεται repackaging (χονδρικά). Δεν αλλάζει ο κώδικας.

Με τις 2 πρώτες παραγράφους καταλαβαίνω ότι κάνει κάτι ανάποδα.

Ανάποδο μπορεί να είναι (καταλαβαίνω τι λες), αλλά αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική γρήγορη λύση για να γεμίσει το store από εφαρμογές.

Και ελπίζει στο μέλλον να προσελκύσει developers να ασχοληθούν με την uwp (κυρίως για καινούριες εφαρμογές).

Βασικά, με μικρά ποσοστά, έχει το περιθώριο να κάνει όσα restarts θέλει. Αλλά, όσο περισσότερα restarts κάνει, τόσο δε θα ανεβαίνει το ποσοστό της.

Τα απανωτά restarts για τα mobiles, έχουν την έννοια της σύγκλισης με το desktop λειτουργικό. Συμφωνώ σε αυτό που λες και φαντάζομαι το έχουν καταλάβει. Ρίξε μια ματιά εδώ. Και εγώ θεωρώ πως δε θα βιαστεί να παρουσιάσει κάτι καινούριο στην κατηγορία.

Τώρα, το να είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί, προσωπικά δεν το πιστεύω..

Πριν στείλει κάποιος μια εφαρμογή στο store για να την τσεκάρουν, αφού έχει μεταγλωττιστεί η εφαρμογή, περνάει από εργαλείο το οποίο ελέγχει με διαγνωστικά tests αν η εφαρμογή πληροί τις προϋποθέσεις. Με το ίδιο εργαλείο ελέγχεται από τους testers της Microsoft. Αν πληροί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τα διαγνωστικά tests, οι testers και πάλι μπορεί να κόψουν μια εφαρμογή αλλά όχι για τεχνικούς λόγους(π.χ. λόγω ύπαρξης στην εφαρμογή ακατάλληλου περιεχομένου, το οποίο δε θα μπορεί να ανιχνευθεί από το εργαλείο).

Άρα αν όλα είναι καλά πώς θα την κόψει; Πρέπει να το δικαιολογήσουν.

Επισης το οτι η MS επιτρέπει σε μια απο τις πιο <<must>> εφαρμογες που υπαρχουν, να ειναι στο store της σε αυτη την κατασταση, και ειδικα και στα PC ετσι? Δειχνει ποσο ανεύθυνη ειναι...

Δεν ενδιαφερει τον χρηστη αν η εφαρμογη που χρησιμοποιει την εφτιαξε το Facebook ή η MS και ποιος φταιει..τον χρηστη τον ενδιαφερει να λειτουργει σωστα..Η MS ευθυνεται απολυτα που δεν ασχολειται με την ποιοτητα των εφαρμογων που υπαρχουν στο store της, διοτι επηρεάζονται ακομα και τα εκατονταδες εκατομμύρια PC με 10ρια..(Αρα μην ακουσω παλι οτι φταιει το ελαχιστο ποσοστο των mobile..).

Να κανει οτι περνα απο το χερι της ωστε να αναγκασει το facebook να φτιαξει σοβαρη εφαρμογη..Αν δεν μπορει ας φτιαξει δικη της οπως στο παρελθον...μπορει και παραμπορει ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

Πάνο βλέπε και παραπάνω. Υποτεθεί ότι εσύ θες να φτιάξεις μια εφαρμογή που να ανοίγει και να δείχνει μια εικόνα. Αυτή θα είναι η λειτουργία της. Παρόλο που κάποιος μπορεί να θεωρήσει χαζομάρα την εφαρμογή, έχεις κάθε δικαίωμα να την ανεβάσεις στο store εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που έγραψα παραπάνω. Γιατί να απαγορεύει μια εφαρμογή με βάση την ποιότητα; Δε συμφωνώ. Ίσα ίσα οι προγραμματιστές του facebook και εσύ πρέπει να έχετε τα ίδια δικαιώματα. Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να ανεβάσει την εφαρμογή του. Από τον ερασιτέχνη, μέχρι τον επαγγελματία. Είναι δυνατόν να κάνει κριτική στον προγραμματιστή ότι η εφαρμογή του είναι για τα μπάζα και να του υποδείξει ότι πρέπει να βελτιώσει την εφαρμογή του για να την διατηρεί στο store;

Η ποιότητα κρίνεται βάσει της βαθμολόγησης.

Edited by faasf

Faasf δεν είπα κάπου να κόψει τις εφαρμογές του Facebook, είπα απλα να κανει ότι περνα απο το χέρι της για να φτιάξει το Facebook τις εφαρμογές που πρέπει όπως πρέπει, μα ειναι δυνατόν να μην μπορει Ολακερη Ms να πιεσει για κατι τέτοιο; Αρα διαφωνώ καθετως σε αυτο...Αν συνέβαινε αυτο στο app store θα γινόταν χαμός..

Από την άλλη γιατί κολλάμε με το Facebook και το κάνουμε σημαία λες και αυτος ειναι ο κύριος λόγος που στράβωσε η δουλεια;;...Εδω ο κόσμος καίγεται..καθε μερα πιο σημαντικές εφαρμογές σταματούν την υποστήριξη, εκει τι γίνεται ομως, φταίνε οι devs;; Αφού η ιδια ειναι εντελώς απαθής και το δείχνει συνεχως πως ελπιζουμε για κατι καλύτερο;

Από την άλλη γιατί κολλάμε με το Facebook και το κάνουμε σημαία λες και αυτος ειναι ο κύριος λόγος που στράβωσε η δουλεια;;...Εδω ο κόσμος καίγεται..

Συμφωνούμε εδώ. Εννοείται δεν είναι μόνο το facebook.

Μπορεί να μην ειναι μόνο το Facebook, αλλά το 1/3 έφυγαν λόγο αυτού και του Messenger! ;)

εμενα δουλευουν ολα ρολοι, bravo microsoft

lumia 930...

Μπορεί να μην ειναι μόνο το Facebook, αλλά το 1/3 έφυγαν λόγο αυτού και του Messenger! ;)

Άλλες εφαρμογές πονάνε πιο πολυ κατά την γνώμη μου αλλα φυσικά μέτρησε και αυτο, ας πρόσεχε ομως...τωρα εφτασε στο σημείο να πουλαει androids τι συζητάμε;;

Αλήθεια εχει αναφέρει μέχρι στιγμής εστω και κατι για το μέλλον του mobile ή μπα;;

Άλλες εφαρμογές πονάνε πιο πολυ κατά την γνώμη μου αλλα φυσικά μέτρησε και αυτο, ας πρόσεχε ομως...τωρα εφτασε στο σημείο να πουλαει androids τι συζητάμε;;

Αλήθεια εχει αναφέρει μέχρι στιγμής εστω και κατι για το μέλλον του mobile ή μπα;;

Το λινκ που ανέβασε πιο πάνω ο faasf αν το είδες! Αυτό:

http://www.windowslatest.com/2017/05/03/satya-nadella-microsoft-will-make-more-phones-that-wont-look-like-phones/

Εγώ τα μόνα θέματα που αντιμετωπίζω με το νέο update είναι το μεγαλύτερο σε σχέση με πριν lag στο μενού των ειδοποιησεων, κάτι παλαβά που κάνει ο edge και κάποιες φορές δε μου εμφανίζει σωστά τις ιστοσελίδες (έχουν διαφορετική εμφάνιση από ότι συνήθως και είναι παγωμένες, δε μπορείς να πατήσεις δηλαδή κάπου) και ότι δε μου εμφανίζει τις φωτο των επαφών στο πλακάκι, ενώ τις εμφανίζει κανονικά στη λίστα των επαφών. Κατά τα άλλα, όλα λειτουργούν ακόμα πιο smooth και πιο γρήγορα.

Εγώ τα μόνα θέματα που αντιμετωπίζω με το νέο update είναι το μεγαλύτερο σε σχέση με πριν lag στο μενού των ειδοποιησεων, κάτι παλαβά που κάνει ο edge και κάποιες φορές δε μου εμφανίζει σωστά τις ιστοσελίδες (έχουν διαφορετική εμφάνιση από ότι συνήθως και είναι παγωμένες, δε μπορείς να πατήσεις δηλαδή κάπου) και ότι δε μου εμφανίζει τις φωτο των επαφών στο πλακάκι, ενώ τις εμφανίζει κανονικά στη λίστα των επαφών. Κατά τα άλλα, όλα λειτουργούν ακόμα πιο smooth και πιο γρήγορα.

Κι εμένα στο μενού των ειδοποιήσεων εχει lag. Στον Edge είχε στην αρχή. Τώρα έστρωσε νομίζω!

Τις εικόνες τις έχω κανονικά και στο tile των επαφών!

Το λινκ που ανέβασε πιο πάνω ο faasf αν το είδες! Αυτό:

http://www.windowslatest.com/2017/05/03/satya-nadella-microsoft-will-make-more-phones-that-wont-look-like-phones/

Το ειδα evris...Ουσιαστικά δεν είπε τιποτα..Εδω είπε ότι αυτη την στιγμη η Ms φτιάχνει smartphones και ο καημενος ακομα ψάχνω να βρω τι εννοεί γιατί μονο το Hp εχει μείνει...Το Alcatel 4s εχει ήδη σταματήσει να πωλείται απο πολλές αγορές...Κλασσικός Nadella, το mobile δεν το χωνεύει με τίποτα ή μας κανει πλακα...

Το ειδα evris...Ουσιαστικά δεν είπε τιποτα..Εδω είπε ότι αυτη την στιγμη η Ms φτιάχνει smartphones και ο καημενος ακομα ψάχνω να βρω τι εννοεί γιατί μονο το Hp εχει μείνει...Το Alcatel 4s εχει ήδη σταματήσει να πωλείται απο πολλές αγορές...Κλασσικός Nadella, το mobile δεν το χωνεύει με τίποτα ή μας κανει πλακα...

Φτιάχνει smartphones; Με ποιόν τρόπο; Ακόμα και το Surface Phone φανταστικό είναι μέχρι τώρα! :worry:

Φτιάχνει smartphones; Με ποιόν τρόπο; Ακόμα και το Surface Phone φανταστικό είναι μέχρι τώρα! :worry:

Εμμμμ...αντε πες του το..νομιζει ότι ακομα φτιάχνει smartphones..ένα hp του εχει απομείνει πλέον και αυτο ποιος ξέρει για ποσο..Ας βγει και ας ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα κάποια στιγμη να ξέρουν devs και χρήστες που παει το πράγμα..Η υπομονή και η υποστήριξη ακομα και απο ένα μεγάλο ποσοστό των fans των wp εχει χαθεί...