kakos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αν τραβάει screenshot τότε πατάς το Volume Up... Όταν παίζει μουσική το Volume Down κατεβάζει τον ήχο; Το ρωτάω μήπως και έχει χαλάσει το κουμπί σου... ναι κατεβάζει την ένταση στον ήχο. όμως δεν είναι απαραίτητο να έχει χαλάσει το κουμπί. κάνε ένα reset διορθώνει διάφορα κουλά που συμβαίνουν. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αν τραβάει screenshot τότε πατάς το Volume Up... Όταν παίζει μουσική το Volume Down κατεβάζει τον ήχο; Το ρωτάω μήπως και έχει χαλάσει το κουμπί σου... τώρα τραβάει screenshot και με το+ και το- ναι κανονικά δουλευει το κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Στην εφαρμογή του fb δεν υπάρχει επιλογή να μην λειτουργεί το live tile; Όχι τίποτα άλλο σκαλώνει μερικές φορές και δείχνει το ίδιο πράγμα συνέχεια.;Eχει έρθει μια ειδοποίηση πριν πόση ώρα και μου δείχνει την φάτσα μιας άσχετης όλη την ώρα,κόλλησε στην ειδοποίηση αυτή,τι επανεκκίνηση έχω κάνει τίποτα για πέταμα από το παράθυρο είναι. Εμενα οταν ηρθε αλλη ειδοποιηση ξεκολλησε. Μονο ετσι Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εμενα οταν ηρθε αλλη ειδοποιηση ξεκολλησε. Μονο ετσι Το απεγκατέστησα ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Το απεγκατέστησα ελεος Kαι σε μένα γίνεται αλλά όταν ανοίξω την ειδοποίηση τότε φεύγει η εικόνα από το πλακίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μετάβαση σε 10άρια χωρίς το upgrade advisor δεν γίνεται; Πήρα ένα καινούργιο 640 xl για να το σετάρω και από το "ενημέρωση τηλεφώνου" δεν μου εμφανίζει ενημερώσεις, ενώ στο απλό 640 που έχω δεν απαιτείται (ή τουλάχιστον έτσι θυμάμαι! :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 βρήκα την αίτια για το soft reset! μετά την ενημέρωση εξαφανίστηκε το Κέντρο Σχολίων και χωρίς αυτό δεν γίνεται ούτε το soft reset. το κατέβασα και όλα καλά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Στην εφαρμογή του fb δεν υπάρχει επιλογή να μην λειτουργεί το live tile; Όχι τίποτα άλλο σκαλώνει μερικές φορές και δείχνει το ίδιο πράγμα συνέχεια.;Eχει έρθει μια ειδοποίηση πριν πόση ώρα και μου δείχνει την φάτσα μιας άσχετης όλη την ώρα,κόλλησε στην ειδοποίηση αυτή,τι επανεκκίνηση έχω κάνει τίποτα για πέταμα από το παράθυρο είναι. Έχω το ίδιο πρόβλημα με το τελευταίο update της εφαρμογής ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα οταν ηρθε αλλη ειδοποιηση ξεκολλησε. Και κολλάει η νέα που ξεκόλλησε την προηγούμενη.....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Οι νέες εφαρμογές της Facebook για το FB, messenger και Instagram είναι πιο βαριές από ποτέ. Το insta μαλιστα που έχει φάει 4-5 ενημερώσεις δεν το βλέπω να στρώνει, αν υποτίθεται ότι θα γίνει κάτι τέτοιο βέβαια. Ευτυχώς όλη τη δουλειά τη κάνω με το 6tag αλλά οι άλλες δύο είναι μια απ' τα ίδια χωρίς εναλλακτική. Το live? tile του νεου fb να φανταστώ ότι δε δουλεύει όπως αυτό της εφαρμογής από τη microsoft ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Όπως το βλέπω εγώ, ίσως το εργαλειάκι της MS για μεταφορά εφαρμογών από το iOS στα WP να είναι λίγο ΓΤΠ... Δεν γίνεται η Facebook να έχει 3 στις 3 αποτυχημένες υλοποιήσεις, διότι κακά τα ψέμματα και οι τρεις εφαρμογές είναι ελεεινές σε ότι έχει να κάνει με το πόση ώρα θέλουν να ανοίξουν, με το πως σκρολάρουν αλλά και με το πως κρασάρουν. Τρομάζω στην ιδέα να κάνει το ίδιο και με το WhatsApp. Ας ελπίζουμε μέχρι τότε το εργαλείο να έχει βελτιωθεί. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Έχω το ίδιο πρόβλημα με το τελευταίο update της εφαρμογής ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κολλάει η νέα που ξεκόλλησε την προηγούμενη.....:lol: :lol: η μοναδική λύση είναι να άπαντας πάντα μέσα από το πλακακι! όχι από το pop up notification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Όπως το βλέπω εγώ, ίσως το εργαλειάκι της MS για μεταφορά εφαρμογών από το iOS στα WP να είναι λίγο ΓΤΠ... Δεν γίνεται η Facebook να έχει 3 στις 3 αποτυχημένες υλοποιήσεις, διότι κακά τα ψέμματα και οι τρεις εφαρμογές είναι ελεεινές σε ότι έχει να κάνει με το πόση ώρα θέλουν να ανοίξουν, με το πως σκρολάρουν αλλά και με το πως κρασάρουν. Τρομάζω στην ιδέα να κάνει το ίδιο και με το WhatsApp. Ας ελπίζουμε μέχρι τότε το εργαλείο να έχει βελτιωθεί. Αμ δεν είναι λέει της MS αυτό που χρησιμοποιούν για porting αλλά κάποιο της ίδιας της Facebook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Οι νέες εφαρμογές της Facebook για το FB, messenger και Instagram είναι πιο βαριές από ποτέ. Το insta μαλιστα που έχει φάει 4-5 ενημερώσεις δεν το βλέπω να στρώνει, αν υποτίθεται ότι θα γίνει κάτι τέτοιο βέβαια. Ευτυχώς όλη τη δουλειά τη κάνω με το 6tag αλλά οι άλλες δύο είναι μια απ' τα ίδια χωρίς εναλλακτική. Το live? tile του νεου fb να φανταστώ ότι δε δουλεύει όπως αυτό της εφαρμογής από τη microsoft ? Ναι κι εγω αυτο εχω παρατηρησει για Facebook και messenger που χρησιμοποιω. Οι εφαρμογες ειναι υπερβολικα βαριες και κανουν αρκετη ωρα να ανοιξουν για πρωτη φορα. Βεβαια θα μου πεις ειναι πορτ επομενως λογικο καθως τους νοιαζει αρχικα να τρεχουν και να εχουν την πληθωρα των χαρακτηριστικων. Η αποδοση και η ταχυτητα θα ερθουν με χτησιμο στις δυνατοτητες του λειτουργικου αν ασχοληθούν όπως εγινε με βάιμπερ. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ναι κι εγω αυτο εχω παρατηρησει για Facebook και messenger που χρησιμοποιω. Οι εφαρμογες ειναι υπερβολικα βαριες και κανουν αρκετη ωρα να ανοιξουν για πρωτη φορα. Βεβαια θα μου πεις ειναι πορτ επομενως λογικο καθως τους νοιαζει αρχικα να τρεχουν και να εχουν την πληθωρα των χαρακτηριστικων. Η αποδοση και η ταχυτητα θα ερθουν με χτησιμο στις δυνατοτητες του λειτουργικου αν ασχοληθούν όπως εγινε με βάιμπερ. Αυτό είναι το θέμα, να ασχοληθούν τη στιγμή μάλιστα που τη πολύ δουλειά την έχουν έτοιμη. Το "εργαλείο" τους είναι το OSMeta tool που ανέπτυξαν για το porting. Είδωμεν λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sir-Lancelot Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Όπως το βλέπω εγώ, ίσως το εργαλειάκι της MS για μεταφορά εφαρμογών από το iOS στα WP να είναι λίγο ΓΤΠ... Δεν γίνεται η Facebook να έχει 3 στις 3 αποτυχημένες υλοποιήσεις, διότι κακά τα ψέμματα και οι τρεις εφαρμογές είναι ελεεινές σε ότι έχει να κάνει με το πόση ώρα θέλουν να ανοίξουν, με το πως σκρολάρουν αλλά και με το πως κρασάρουν. Τρομάζω στην ιδέα να κάνει το ίδιο και με το WhatsApp. Ας ελπίζουμε μέχρι τότε το εργαλείο να έχει βελτιωθεί. Η facebook δεν χρησιμοποιεί τα εργαλεία της MS για την μεταφορά των εφαρμογών της από το iOS στα WP αλλά την δική της σουίτα που λέγεται OSMeta. Facebook’s new Windows 10 Mobile app comes out of beta As you may have already guessed, Facebook ported its iOS app using its own technology known as OSMeta to bring the app to Windows 10 Mobile. Therefore, the app’s experience might be slightly sluggish on some devices which isn’t anything surprising to see. Παράθεση To ride abroad redressing human wrongs, To speak no slander, no, nor listen to it, To honor his own word as if his god's, To lead sweet lives in purest chastity, To love one maiden only, And worship her by years of noble deeds... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 ενημερωση για την καμερα και πρόσθεσαν και το panora Δεν μου ήρθε από καμερα τίποτα ακόμη! Πρέπει να πάω στο store μήπως ή έρχεται μόνο του; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν μου ήρθε από καμερα τίποτα ακόμη! Πρέπει να πάω στο store μήπως ή έρχεται μόνο του; Αν έχεις αυτόματες ενημερώσεις στο Store θα σου έρθει. Αλλιώς πας δια χειρός και κάνε αναζήτηση για νέες ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν μου ήρθε από καμερα τίποτα ακόμη! Πρέπει να πάω στο store μήπως ή έρχεται μόνο του; εγώ δεν έχω το store στο αυτόματο. μπαίνω και κανω εγώ αναζητήσει για ενημέρωσης. και το βράδυ αργά μου το έβγαλε! τσέκαρε μια και εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 εγώ δεν έχω το store στο αυτόματο. μπαίνω και κανω εγώ αναζητήσει για ενημέρωσης. και το βράδυ αργά μου το έβγαλε! τσέκαρε μια και εσύ! Αν έχεις αυτόματες ενημερώσεις στο Store θα σου έρθει. Αλλιώς πας δια χειρός και κάνε αναζήτηση για νέες ενημερώσεις Εντάξει παιδιά μου ήρθε το πανόραμα στη κάμερα μαζί με άλλες ενημερώσεις χειροκινητα! Έφυγαν οι ζωντανές εικόνες όμως, ενώ τις έχω ενεργοποιημένες, δεν βγαίνουν! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εντάξει παιδιά μου ήρθε το πανόραμα στη κάμερα μαζί με άλλες ενημερώσεις χειροκινητα! Έφυγαν οι ζωντανές εικόνες όμως, ενώ τις έχω ενεργοποιημένες, δεν βγαίνουν! :( Στο φωτογραφικο αλμπουμ , στην συγκεκριμενη φωτογραφια αν πατησεις τις επιλογες βγαζει αν θελεις να φαινεται σαν ζωντανη εικονα ή σαν σταθερη εικονα. Στο 930 ετσι γινεται τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Γινόταν πριν. Τώρα που ενημερώθηκε ξανά ο χάρτης δεν τη δείχνει αυτη την επιλογή, όσες φωτογραφίες κι αν τράβηξα! Ουπς λάθος, κάμερα ήθελα να πω!!!! :sorry: Edited August 24, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μόλις βρήκα το καλύτερο feature της anniversary το οποίο δεν αναφέρει κανένα site και το οποίο ήλπιζα να έρθει κάποια στιγμή αν και είχα χάσει τις ελπίδες μου. Σωστή αναφορά παράδοσης sms. Δλδ δεν έρχεται πλέον ξεχωριστό sms για την αναφορά αλλά γράφει delivered κάτω από το μήνυμα!!! Επιτέλους 3 χρόνια το περιμένω!! Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μόλις βρήκα το καλύτερο feature της anniversary το οποίο δεν αναφέρει κανένα site και το οποίο ήλπιζα να έρθει κάποια στιγμή αν και είχα χάσει τις ελπίδες μου. Σωστή αναφορά παράδοσης sms. Δλδ δεν έρχεται πλέον ξεχωριστό sms για την αναφορά αλλά γράφει delivered κάτω από το μήνυμα!!! Επιτέλους 3 χρόνια το περιμένω!! Σε πρόλαβαν άλλοι, έχει ειπωθεί κι εδώ μέσα.....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μόλις μου έκανε αναβάθμιση το skroutz, msn, και φωτογραφίες πανόραμα. ελπίζω μόνο να μη καταργήσει το lumia panorama το οποίο είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 ρε παιδιά για πείτε μου τώρα με την Anniversary τι να κάνω να ενεργοποιήσω την Cortana; αλλάζω μόνο γλώσσα η και περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts