Chryssostomos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Απ' αυτά που αναφέρουν διάφοροι! Εμένα δεν μου ήρθε ακόμα τίποτα για να το διαπιστώσω! :( Aφού δεν σου ήρθε τι ακριβώς πιστεύεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Αναβαθμίστηκε και το δικό μου, Lumia 640XL LTE χθες το βράδυ, με σχετική αϋπνία και λίγη ταλαιπωρία. Γι΄αυτή την ταλαιπωρία ευθύνεται η φτωχή εσωτερική μνήμη των 8GB που έχει. Ήμουν για αρκετή ώρα και μεταξύ ύπνου και ξυπνήματος, με ξήλωμα αρκετών εφαρμογών, αφού δεν μεταφέρονταν στην SD, για να μπορέσει να εγκατασταθεί η αναβάθμιση. Τελικά άξιζε ο κόπος. Αν και δεν το έχω ψάξει αρκετά, δεν έχω κάποιο σοβαρό bug, ή πρόβλημα. Στην αρχή μου παρουσίασε ένα μικρό bug με την οθόνη κλειδώματος όπου έχω εικόνες από Bing. Παρουσίαζε τη μισή οθόνη με εικόνα και την άλλη μισή με πράσινο χρώμα. Με κλείσιμο της συσκευής για ξεκούραση για μία ώρα περίπου, δεν μου το έκανε πάλι. Ήμουν έτοιμος να ρωτήσω σχετικά με το Skype, γιατί το απεγκατέστησα για να εγκατασταθεί το update και μετά αφού την εγκατέστησα πάλι, δεν έβλεπα την εφαρμογή για βιντεοκλίση μέσω Skype που είχα πριν. Προφανώς ενσωματώθηκε, γιατί η εφαρμογή άλλαξε και όνομα, σε «προεπισκόπηση Skype». Όσο για την μπαταρία, έχω την εντύπωση πως είναι πιο βελτιωμένη μετά την αναβάθμιση. Το έβγαλα από πρίζα ξημερώματα, κατά τις 7 και τώρα που γράφω (16:00) είναι στα 80%. Edit Παρατήρησε κάποιος ότι στις επαφές, τους αριθμούς τους δείχνει αλλά android; Δηλαδή έχει βάλει κενά ανάμεσα στα νούμερα χωρίζοντας την χώρα και την πόλη, π.χ. «+30 261 0xx xxxx», ενώ πριν ήταν όλα ενωμένα. Edited August 17, 2016 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 οταν φορτίζει το τηλέφωνο δεν υπάρχει πλεον η ενδιξη της μπαταριας .Υπαρχει μονο η ημερομηνια και η ωρα.Υπαρχει καποια ρυθμιση για να βλεπυμε το εικονιδιο της μπαταριας κατα την διαρκεια φορτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μπορεί κάποιος να τσεκάρει λίγο στις τηλεφωνικές επαφές πως αναγράφεται το Home (Oικία) νούμερο; Εγώ πάντα τα είχα έτσι +30 210 123 4567 και τώρα μου το βγάζει +30 21 0123 4567 Θέλω απλά να δω αν έγινε ο χαμός με όλες τις αλλαγές που έκανα στα settings της γλώσσας και του region η αν άλλαξαν κάτι στο λειτουργικό. Διότι και edit που κάνω το νούμερο, πάλι μου το βγάζει στην καινούρια μορφή Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μπορεί κάποιος να τσεκάρει λίγο στις τηλεφωνικές επαφές πως αναγράφεται το Home (Oικία) νούμερο; Εγώ πάντα τα είχα έτσι +30 210 123 4567 και τώρα μου το βγάζει +30 21 0123 4567 Θέλω απλά να δω αν έγινε ο χαμός με όλες τις αλλαγές που έκανα στα settings της γλώσσας και του region η αν άλλαξαν κάτι στο λειτουργικό. Διότι και edit που κάνω το νούμερο, πάλι μου το βγάζει στην καινούρια μορφή Αλλαγή στο os ήταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Θα το φάνε το κράξιμό τους... δεν είναι όλες οι χώρες ίδιες, και στην τελική το 3-3-4 είναι πολύ πιο διαδεδομένο από το 2-4-4. Μπορεί κάποιος ο οποίος έχει ελληνικά ώς γλώσσα και επίσης δεν έχει περάσει την anniversary στον υπολογιστή, να επιβεβαιώσει αν αυτό συμβαίνει και σε αυτόν; Το πρόβλημα είναι και στα κινητά. Απλά αυτά ότι και να κάνεις στα εμφανίζει σε μορφή 3-3-4 ενώ του σπιτιού σε μορφή 2-4-4 Edited August 17, 2016 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ένα τα σταθερά μου τα βγάζει 4-6 ενώ τα κινητά 3-3-4. Με το bug του quiet hours δεν βλέπω ακόμα λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Θα το φάνε το κράξιμό τους... δεν είναι όλες οι χώρες ίδιες, και στην τελική το 3-3-4 είναι πολύ πιο διαδεδομένο από το 2-4-4. Μπορεί κάποιος ο οποίος έχει ελληνικά ώς γλώσσα και επίσης δεν έχει περάσει την anniversary στον υπολογιστή, να επιβεβαιώσει αν αυτό συμβαίνει και σε αυτόν; Το πρόβλημα είναι και στα κινητά. Απλά αυτά ότι και να κάνεις στα εμφανίζει σε μορφή 3-3-4 ενώ του σπιτιού σε μορφή 2-4-4 Κι εμένα έτσι τα βγάζει....Ξενέρωμα μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 lumia 950 μετα την αναβάθμιση όλα καλά ,το μόνο που δεν βλέπω είναι το ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην camera , δεν μου έκανε αναβάθμιση στο app μάλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Aφού δεν σου ήρθε τι ακριβώς πιστεύεις; Αυτά που λένε... τι άλλο; Δεν τα λένε για πλάκα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Κι εμένα έτσι τα βγάζει....Ξενέρωμα μεγάλο. έχω περάσει κι εγώ τη νέα αναβάθμιση στο nokia lumia 730 dual που έχω. δε το έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη χρήση ως τώρα, όμως όσο αφορά την εμφάνιση των επαφών και στις επαφές και στο ιστορικό των επαφών μου τα δείχνει όλα κινητό, φαξ, σταθερό, 3 - 3 - 4 π.χ. 231 012 3456 επίσης, μου άρεσε που μπορώ και βάζω με ότι σειρά θέλω εγώ, τα κουμπιά των γρήγορων ενεργειών. lumia 950 μετα την αναβάθμιση όλα καλά ,το μόνο που δεν βλέπω είναι το ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην camera , δεν μου έκανε αναβάθμιση στο app μάλον. παράξενο στο lumia 730 το έχει κανονικά, προφανώς θα γίνει και σε εσένα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 . παράξενο στο lumia 730 το έχει κανονικά, προφανώς θα γίνει και σε εσένα. όχι, στο δικο΄μου lumia 730, δεν έχει το panorama. Και είναι περίεργο που το έχει σε εσένα γιατί διάβασα ότι για την ώρα το έχουν μόνο αυτοί σε insider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Σχετικά με τις επαφές, αυτό το κάνει γιατί χωρίζει τα νούμερα ανάλογα με την χώρα και πόλη. Στα κινητά πάλι, βάζει πρώτα το τριψήφιο πρόθεμα του πάροχου. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί, αντιθέτως επειδή το είχα συνηθίσει στο android, μπορώ να πω, πως μου είχε λείψει εδώ στα windows. Μάλιστα εάν κάποιος έχει περάσει τις επαφές του μέσω gmail λογαριασμού, τις δείχνει έτσι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αυτά που λένε... τι άλλο; Δεν τα λένε για πλάκα; βρε evris προφανώς και δε τα λένε για πλάκα, όμως πολλές φορές, τα προβλήματα είτε νομίζουμε πως υπάρχουν γιατί δε γνωρίζουμε, είτε τα δημιουργούμε από ασχετοσύνη εμείς οι ίδιοι (μέσα και εγώ), όμως καλό είναι να μην αναπαράγουμε θέματα που ακούσαμε πως έχουν άλλοι, γιατί δε γνωρίζουμε ούτε αν πράγματι υπάρχουν ούτε και πως δημιουργήθηκαν, πολλές φορές μια συσκευή θέλει απλά μια επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά ή ακόμη ένα μόνο τικ σε ένα κουτάκι για να δώσει λύση σε κάτι που κάποιοι θεωρούν πρόβλημα. όχι, στο δικο΄μου lumia 730, δεν έχει το panorama. Και είναι περίεργο που το έχει σε εσένα γιατί διάβασα ότι για την ώρα το έχουν μόνο αυτοί σε insider φίλε όπως έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, θεωρώ πως είμαι ελάχιστα ενημερωμένος με το σχετικό θέμα, βάζω μόνο ότι είναι επίσημο γι αυτόν ακριβώς το λόγο. μάλιστα έκανα και δοκιμή πριν γράψω αυτήν την απάντηση και το lumia panorama λειτουργεί κανονικά, εκτός κι αν κατάλαβα λάθος και μιλάτε για άλλο πρόγραμμα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) φίλε όπως έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, θεωρώ πως είμαι ελάχιστα ενημερωμένος με το σχετικό θέμα, βάζω μόνο ότι είναι επίσημο γι αυτόν ακριβώς το λόγο. μάλιστα έκανα και δοκιμή πριν γράψω αυτήν την απάντηση και το lumia panorama λειτουργεί κανονικά, εκτός κι αν κατάλαβα λάθος και μιλάτε για άλλο πρόγραμμα. Δεν μιλάμε για ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά στην μαμίσια εφαρμογή της κάμερας θα έχει επιλογή με "κουμπάκι" :) Edited August 17, 2016 by dsx83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Στην χρήση μπαταρίας πρώτο σε κατανάλωση είναι η "έναρξη" με ποσοστό 26%. Δεν έμεινα τόσο πολύ στην κεντρική σελίδα για να υπάρχει τέτοιο ποσοστό. Γενικά η κατανάλωση της μπαταρίας είναι νορμάλ, αλλά αυτό το ποσοστό δεν μου κάθεται για την έναρξη δεν μου κάθεται καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 έχω περάσει κι εγώ τη νέα αναβάθμιση στο nokia lumia 730 dual που έχω. δε το έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη χρήση ως τώρα, όμως όσο αφορά την εμφάνιση των επαφών και στις επαφές και στο ιστορικό των επαφών μου τα δείχνει όλα κινητό, φαξ, σταθερό, 3 - 3 - 4 π.χ. 231 012 3456 Έδωσες έμμεσα την απάντηση. Τα Αθηναϊκά τα βγάζει με 21 0123 4567 Τα Θεσσαλονικιώτικα τα βγάζει με 231 012 3456 Άρα το νέο σύστημα μπορεί κανείς να πει ότι έχει γίνει πιο έξυπνο διότι αναγνωρίζει τι είναι κωδικός και τι είναι νούμερο, αλλά μας ξεσυνηθίζει λίγο. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δεν μιλάμε για ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά στην μαμίσια εφαρμογή της κάμερας θα έχει επιλογή με "κουμπάκι" :) Είσαι insider? Γιατί νομίζω πως θα έρθει σε επόμενο update που για την ώρα πήραν οι insiders Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Είσαι insider? Γιατί νομίζω πως θα έρθει σε επόμενο update που για την ώρα πήραν οι insiders Όχι, το screenshot είναι από insider. Απλά το έβαλα για να δείξω που θα βρίσκεται το panorama σαν επιλογή στο app της κάμερας Edited August 17, 2016 by dsx83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Όχι, το screenshot είναι από insider. Απλά το έβαλα για να δείξω στον φίλο για να του δείξω που θα βρίσκεται το panorama σαν επιλογή στο app της κάμερας Ούτε εγώ το έχω. Το έχει κάποιος άλλος; Εγώ ξέρω πως ήρθε μόνο στους insiders και σε μας αργότερα. Ρίξε μια ματιά σε ποια έκδοση είσαι...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ούτε εγώ το έχω. Το έχει κάποιος άλλος; Εγώ ξέρω πως ήρθε μόνο στους insiders και σε μας αργότερα. Ρίξε μια ματιά σε ποια έκδοση είσαι...... Μα ήρθε μόνο στους insiders και ούτε εγώ το έχω.. Κάπου μπερδεύτηκες ή δεν το έχω γράψει εγώ καλά ή και τα δυο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μα ήρθε μόνο στους insiders και ούτε εγώ το έχω.. Κάπου μπερδεύτηκες ή δεν το έχω γράψει εγώ καλά ή και τα δυο :) Μπάχαλο.....:lol: Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα γιατί είμαι από ταξίδι......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μπάχαλο.....:lol: Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα γιατί είμαι από ταξίδι......:) Καλά, παίζει κι εγώ να μην το έγραψα καλά γιατί είμαι από δουλειά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αυτά που λένε... τι άλλο; Δεν τα λένε για πλάκα; Πραγματικά,για μια φορά,γράψε κάτι σαν Evris. Δοκίμασε και εσύ έτσι για την αλλαγή ρε παιδί μου και μη κάνεις απλά το φερέφωνο. Είναι κουραστικό να γράφεις προβλήματα και μετά να γράφεις,"α δε ξέρω εγώ,έτσι λένε". Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Πραγματικά,για μια φορά,γράψε κάτι σαν Evris. Δοκίμασε και εσύ έτσι για την αλλαγή ρε παιδί μου και μη κάνεις απλά το φερέφωνο. Είναι κουραστικό να γράφεις προβλήματα και μετά να γράφεις,"α δε ξέρω εγώ,έτσι λένε". Σαν evris γράφει. Αυτός είναι ο evris Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts