Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς πλέον να βάλεις το gmail από το outlook χωρίς imap, το φτιάξανε πατάς κατευθείαν στο google και κάνεις sign in.

Συγχρονίζονται και επαφές ημερολόγιο ταυτόχρονα.! Μια χαρά

Edited by Ant23

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

9/8 αύριο και περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα ανακοίνωση της ms για το πότε θα αρχίσει η αναβάθμιση στο λειτουργικό! :lol:

καλά εδώ και 2 μέρες το γράφουν στο εξωτερικό ότι τα branded θα πάρουν την αναβάθμιση 16/8 η λίγο πιο μετά...!

:!: Διαγράφηκαν τα off topic μηνύματα :!:

Είναι η δεύτερη παρατήρηση που γίνεται και βλέπουμε πάλι τους ίδιους χρήστες να μην επιτρέπουν σε άλλα μέλη να συζητήσουν τεχνολογικά. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές από την Ομάδα Διαχείρισης.

PS. Το ποστ αυτό δεν προσφέρεται για δημόσια συζήτηση. Οποιαδήποτε απορία έχετε μόνο με ΠΜ.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ που έχω πάρει απο vodafone το 950 τι είναι branded ή unbranded ?

Έχει κάποιο λογότυπο της Vodafone όταν ανοίγει και τα σχετικά;

Αν ναι,πρέπει να είναι branded.

Xiaomi 12 Pro

Στο 635 μου, έβαλα κάρτα sim cosmote και από τότε μόνο έχει εικόνα στο άνοιγμα. Όταν είχα της Vodafone, δεν μου εμφάνισε ποτέ.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο 635 μου, έβαλα κάρτα sim cosmote και από τότε μόνο έχει εικόνα στο άνοιγμα. Όταν είχα της Vodafone, δεν μου εμφάνισε ποτέ.

Το είχα κι εγώ με Cosmote και με το 535. Ουσιαστικά σου κατεβάζει τα customization της. Εμένα είχε περάσει και ήχο κλήσης και το πράσινο θέμα συν το logo της στην εκκίνηση.

mr_47

Πέρα από την πλάκα δεν είσαι καινούργιος εδώ... Γκρινιάζεις περίπου ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά... Και καλά κάνεις εφόσον δεν σε ικανοποιεί το λειτουργικό... Αλλά σαν φυσιολογικός άνθρωπος δίνεις το Windows Phone σου και πας σε μια άλλη εταιρία... Αν ποτέ φτάσει να ικανοποιήσει τα στανταρς σου ξαναπαιρνεις WP... Αν οι υπόλοιποι είναι καλυμμένοι σε ένα μεγάλο ποσοστό σημαίνει απλά ότι έχετε διαφορετικές ανάγκες... Αυτό...

Μα, γκρινιάζω γιατί ήταν το αγαπημένο μου λειτουργικό και συνεχώς το @@@@@ η Microsoft.... Το 640 δεν το δίνω, το κρατάω, για να παρακολουθώ τις εξελίξεις.

Τι θέμα με τους υπόλοιπους είναι ότι θέλουν να με πείσουν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Κάτι που δεν υφίσταται. Σε όλα τα πράγματα. Τέσπα. Το κλείνω κι εγώ.

Προσωπικά όταν ακούω κάτι "θέλετε να ακούτε..." κλπ αμέσως ξενερώνω με τον συνομιλητή μου. Διάβασε τα ποστ μου όταν η ms δεν έδωσε τα 10ρια σε όλους και θα καταλάβεις. Κατά τα άλλα τι να σου πω. Αναφέρεις προβλήματα που άλλοι δεν έχουν. Τι να απαντήσω?

Καλή συνέχεια με τις συσκευές που σε καλύπτουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε μόνο τα θετικά.....

Σ' ευχαριστώ. Θα συνεχίσω κι εγώ να γράφω και μερικά αρνητικά ή όταν διορθωθούν! :lol:

Τι θα λέγατε για μια ισορροπία;

Να σταματήσουμε να τρωγόμαστε σαν τις κότες,αλλά να βλέπουμε και τα στραβά.

Λέω εγώ τώρα...

+1 Αυτό!

Huawei Nova 5T

143621-L-LO.jpg

Αν δεν μπορείς να στήσεις το τηλ σωστά δεν φταίει σ' αυτό η Microsoft.

Μια χαρά το έχω στημένο το 435 DS μου,που χρησιμοποιώ ως δεύτερη συσκευή.

Επαναλαμβάνω ότι θα γράφω ΌΤΙ θέλω σε σχέση με το λειτουργικό και ότι πρόβλημα παρουσιάζεται,εφόσον χρειαστεί!

Το ότι χρειάστηκε SOFT RESET ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΉΣΕΙ και να στέλνει πάλι sms,είναι θέμα του "[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series".:dance:

Edited by vasileios13

Παιδιά,οι μισοί έχουμε πει ότι κάναμε Hard reset για να δουλέψει σωστά η συσκευή μας και οι υπόλοιποι,λέτε πως πετύχατε το ίδιο,χωρίς να κάνετε τίποτα.

Οπότε το στήνω το κινητό μου σωστά,πάει αυτομάτως περίπατο.

Xiaomi 12 Pro

Τελικά "γκρινιάζετε" για το πότε θα πάρουμε το anniversary update, ενώ η Microsoft που μας σκέφτεται, λέει ας τους αφήσω αυγουστιάτικα να πάνε διακοπές και να κάνουν Δεκαπενταύγουστο και μετά βλέπουμε για την αναβάθμιση. Καλό Δεκαπενταύγουστο :)

Τάσο 16 Αυγούστου λέει για τους παρόχους το άρθρο που έβαλες... Κανονικά για τους υπόλοιπους 9/8...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τάσο 16 Αυγούστου λέει για τους παρόχους το άρθρο που έβαλες... Κανονικά για τους υπόλοιπους 9/8...

Έχεις δίκιο, το είδα από κινητό και χωρίς να το διαβάσω περισσότερο, οπότε συγνώμη για την παραπληροφόρηση!

Έχεις δίκιο, το είδα από κινητό και χωρίς να το διαβάσω περισσότερο, οπότε συγνώμη για την παραπληροφόρηση!

Καλά ντε, δεν έγινε και τίποτα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ποιά θα μας έρθει ομως; Η 14393.5 ή η 14393.10;

Η 14393.5 είναι τώρα σε insider (fast,slow,preview),άρα κάτι σε .10 όπως στους υπολογιστές θα είναι.

παιδια εγω εχω το λουμια 535 απο οτι καταλαβα γιατι το εκανα μεταφραση θα παρουμε την αναβαθμιση 9/8 η 16/8 ?

9 Αυγούστου αύριο όσοι δεν έχουν τηλέφωνο από εταιρεία (π.χ.wind,cosmote,Vodafone) και όσοι έχουν θα πάρουν 16 του μηνός.

9 Αυγούστου αύριο όσοι δεν έχουν τηλέφωνο από εταιρεία (π.χ.wind,cosmote,Vodafone) και όσοι έχουν θα πάρουν 16 του μηνός.

Ωχ υποτιθεται οτι οι επόμενες αναβαθμίσεις θα ήταν υπό τον έλεγχο της Microsoft! :(

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλημέρα,εγώ έχω το 640 LTE ξεκλείδωτο χωρίς εταιρεία,υποτίθεται θα έρθει σήμερα? Γιατί κοίταξα και ακόμα τίποτα,αν αλλάξω region πχ αγγλια έχει σημασία ή όχι?

Καλημέρα,εγώ έχω το 640 LTE ξεκλείδωτο χωρίς εταιρεία,υποτίθεται θα έρθει σήμερα? Γιατί κοίταξα και ακόμα τίποτα,αν αλλάξω region πχ αγγλια έχει σημασία ή όχι?

ώρες Αμερικής παιδιά...

Xiaomi 12 Pro

Σορρυ αλλα δεν κατάλαβα,αν τα ρυθμισω όλα αμερικα θα την πάρει ή όχι..

Το βράδυ θα είναι διαθέσιμη(αν είναι)καθώς έχουμε μεγάλη διαφορά ώρας.

Xiaomi 12 Pro

Σορρυ αλλα δεν κατάλαβα,αν τα ρυθμισω όλα αμερικα θα την πάρει ή όχι..

δεν είναι θέμα περιοχής αλλά εργάσιμη ώρα να το λέμε απλά. τσέκαρε μετά της 8 το βράδυ